| | | Hétf. Szept. 07, 2020 2:51 pm | Freya & Callisto
Nyomozás folytatódik Anyomozásom következő helyszíne a Szent Mungó, ami egyáltalán nincs ínyemre. Nem szeretem a kórházakat, a sebesülteket. Bár kicsit másabb, mint a mugliké, itt nincs fojtogató fertőtlenítő szag. Hála a bájitaloknak nem is kell már nagyon járkálnom ilyen helyekre. Őszintén még itt sem jártam, szóval mondhatom ezt a nyomozást felfedező útnak. Egyre bátrabban állok a nyomozás elébe, mert szeretném kideríteni mi folyik itt, másrész felől hátha ez lesz a belépőm az előléptetésnek, hogy végre terepen dolgozhassak, és nem csak a munkám kívül sunyiba nyomozzak. Ahogy belépek meg is nézem mi melyik emeleten található meg a hatalmas mozgó táblán. Ahogy nézem jó helyen vagyok, mert a varázstárgyak okozta balesetek pont a földszinten van. Ajkamba harapva kinyitom a kis jegyzetemet, és utána nézek kit is kell keresnem. Ez nem az én ügyem volt, természetesen csupán én archiváltam az esetett. Ugyanis egy tárgy, azaz egy karkötő meg mérgezte Bernie Bright-et Aranyvérű. Reméljük nem a makacsabb fajtából. Oda szeretnék menni megkérdezni az egyik itt dolgozó ápolónő hölgyet, vagy hogy is hívják itt.... na mindegy nem fog eszembe jutni... megkérdezni hol találhatom a hölgyet, annak reményében, hogy beengednek hozzá. Egy férfi megelőz, és ő lép oda hozzá, mintha ott se lennék. Mély levegőt veszek, majd meghallom ugyan azt a nevet, akit én is keresek. A szemem felcsillan. Meg is mondják neki a szoba számot, biztos auror. Majd magabiztosan megyek utána, a boszorkány épp szólni készülne... én csak rá mutatok a férfira magabiztosan. - A társam... - majd sietek utána. Úgy csinálok egy darabig mintha mellette mennék, majd hátra nézek... majd vissza a férfira, aki kérdőn tekint rám. Én csak barátságosan rá mosolygok majd lemaradok. Hűha ez tiszta ciki volt, és húzós. Kicsit elgondolkodom, ha egy auror előtt lebukom, mi lehet a legrosszabb ami történhet ? Oké, hogy kirúgnak, de lenne még bármi ami nagyon negatívan ... ugye nem zárnak ezért az Aszkabanba ?? Majd benyit az egyik kórterembe, én pedig beosonok utána, egy kartont elvettem, mintha ... mintha valaki teljesen más kórlapját tanulmányoznám. Az ég szerelmére mennyire bénán csinálom... majd igyekszem meglapulni és kihallgatni őket... Remélem tetszik ^^ |
| | | | Hétf. Szept. 07, 2020 8:44 pm | Senki nem szereti, ha ignorálják, Callisto igazságérzeténél pedig kifejezetten kiborította a bilit az utóbbi hetek eseményeit tekintve. A száját húzva, de meghajol a Minisztérium akarata előtt és végzi szépen a mondvacsinált dolgát a Roxfortban, azonban van olyan félbe maradt ügye, amit nem szívesen bízna másra. Mint kiderült, nem is bízhat másra, mert hanyag módon a szőnyeg alá sepernék az ügyet. A nyár folyamán nem egy többé-kevésbé elátkozott ékszerbe futott bele. Most pedig meg van győződve arról, hogy valakit ártatlanul tartanak őrizetben. És bár őt idő közben kényszerpihenőre küldték, nem áll szándékában sem a szálakat elvarratlanul, sem másokat cserben hagyni. Nehezíti a dolgát a jelenlegi helyzete, a Roxfort szigorú menetrendjével kéz a kézben. De amiről a Főosztály nem tud, az nem fáj nekik, és ha nem fáj, akkor minden bizonnyal Callistonak sem fog meggyűlni a baja a feletteseivel – ismét. A helyzet nem kilátástalan, hisz a Szent Mungó talán a legszerencsésebb hely, ahol megkezdheti, illetve folytathatja a nyomozását, mert a kutyának sem szúr szemet, ha a fiatal auror itt koslat el-vissza. Elvégre gyakran megfordult itt az évek során, hol az édesanyját látogatva, hol önkéntes munkát vállalva. Ő maga is tudja, hogy könnyebb dolga lett volna, ha önkéntesként jön, medimágus köpenyt vesz a viselete felé, de azt bizony dokumentálnia is kellene. Újonnan nem csak az ispotály, de az iskola felé is. Egyszerűbb hát, ha szimpla látogatóként fordul meg az intézmény falai között. Otthonosan mozog, nem kéri számon senki, amíg nem viselkedik feltűnően, márpedig nyilván van annyi esze, ne. Illetve, neki éppenséggel lenne, ám a mellette, majd mögötte sétáló nőről ez már nem mondható el. A kórteremben – többed magukkal – kettesben maradva úgy dönt, hogy megkockáztatja annak a lehetőségét, hogy a nő is tilosban jár, azzal párosítva, hogy ugyanezt nem tudja Callistoról. Eltökéltnek tűnik, de nem túl tapasztaltnak. Ellenben az aurorral, aki a legnagyobb magabiztossággal áll itt, akkor is, ha ez az ő részéről is puszta színjáték. - Hogy van a páciens? Netán a rokona? – Bájos cinizmussal szól a nőhöz, és valóban érdeklődőnek tűnik. Az ismeretlen arckifejezését elnézve, meglepné, ha valóban tudna válaszolni a kérdésére, valami rögtönzött halandzsa helyett. Miközben pedig a válaszra vár, az alvó Ms. Bright ágyának hátat mutatva fordul teljes vállszélességgel a nem kívánt társasága felé, csak hogy érezze a törődést, meg azt, hogy a somfordálást még gyakorolnia kell. Közben ő is elemeli Bernie kartonját, hogy szemügyre vegye.
|
| | | | Kedd Szept. 08, 2020 7:10 pm | Freya & Callisto
Nyomozás folytatódik Tudom baromi rossz kém lennék, vagy titkos ügynök, beépített auror... nem hiába tanítják erre most rá kellet jönnöm. Egy igazi idiótának tűnhetek, bár az hogy leégetem magam egész gyakori jelenség, így mondhatni megszoktam. De azért próbálom vissza fogni magam, és nem tagadom... élvezem. Teljesen felpezsdít tilosban járni, bár azért féle a következményektől. Ahogy megállok a szoba egyik sarkában, nézve egy másik beteg kartonját... hallom a férfi hangját egész közelről. Elsőnek úgy csinálok mintha nem hallanék, majd bizakodva magam mögé nézek, hátha máshoz beszél. Majd rá kell hogy jöjjek ... nekem mondja. - Öhm... - ennyit tudok kinyögni. Azt se tudom, hogy kinek a kartonját fogom. Majd megnézem a nevet... - Nem, nem én csak látogatóba jöttem. De rossz beteg... - húzom el a számat csalódottan, majd leteszem a karton. A férfi beteg alszik, nem tudja igazolni ugyan, hogy a rokona lennék e. De hazudni se akarok, mert abból nagyobb problémám lenne, ha lebuknék. - Igazából a Minisztériumban dolgozom, Elátkozott tárgyak... és szerettem volna Miss Brightot kikérdezni róla. - nem hazudtam, teljesen az igazat mondtam, csak csupán nem részletezem, hogy melyik részlegen dolgozom, szerintem nem is tudják többen hogy több lépcső fok van nálunk, nem hinném hogy megfog kérdőjelezni. Meg különben is auror, ő is gondolom ezért jött... - Csak nem még is folytatnak nyomozást az ügyben? - kérdezem kíváncsian, de próbálok egyben higgadt maradni, és profinak tűnni. Remélem tetszik ^^ |
| | | | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 94 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 94 vendég :: 2 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Pént. Nov. 22, 2024 10:04 pm Juliet Denoir Pént. Nov. 22, 2024 8:59 pm Theodore Nott Pént. Nov. 22, 2024 6:04 pm Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|