Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Jeremiah Yordmoon

Anonymous

Jeremiah Yordmoon Empty
Vendég
Vas. Szept. 06, 2020 10:07 pm

Jeremiah Yordmoon

Nem: Férfi

Kor: 43 év

Vér: Aranyvérű

Iskola/Munka: Pszichomágus, de ez lehet akár korábbi munkád is, alkuképes

Kapcsolatunk: Apa-lánya

Csoport: Varázsló

Playby: Michael Fassbender

Státusz: SZABAD

Részletek

Az édesapám vagy, s mint ilyet egész életemben szerettelek és tiszteltelek, s valószínűleg teszem ezt továbbra is. Persze nemcsak emiatt, alapjáraton jó a kapcsolatunk. Viszont az utolsó megmozdulásodat nem igazán tudom hová tenni, felfogni. Apa, mondd csak, mégis hogy tudtad ezt megtenni? Tudtad, hogy hogy fogok reagálni - és valószínűleg Nick is hasonlóan áll a helyzethez, bár még nem sikerült tisztáztunk, hogy hányadán is állunk ezzel kapcsolatban. Tudom, hogy az érzelmek irányítanak, engem is. Most viszont úgy érzem, egyáltalán nem érzelmi alapon döntöttél a jövőmről. Eszedbejutott akár egyszer is, hogy én kívánom eldönteni, hogy kivel kötöm össze az életem? Nem? Hát, talán kellett volna. Ne aggódj, szeretlek, ez nem változik semmit sem. De attól még igenis haragszom, bár még semmi jóvátehetetlent nem tettél, legalábbis semmi olyat, amiről tudnék.

//Ennyi lenne, nem kötök ki semmit vele kapcsolatban, maximum annyit, hogy mint itt, és az ETmben is olvasható elég érzelemvezérelt a kedves papa. Egyébiránt szabadon alakítható a karakter. Ha megérkeztél dobj egy baglyot akár nekem, akár a családunk többi tagjának. Nagyon várunk, szóval gyere gyorsan*-*  Annyit kérnék még, hogy olyan vigye el, aki tényleg aktív lenne vele, mert apunak fontos szerepe van a lánykám életében//

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: