| Pént. Aug. 28, 2020 1:14 pm | Gideon "Giddy" Turner Nem: férfi Kor: 15 év Vér: rád bízva Iskola/Munka: Roxfort/Mardekár Kapcsolatunk: barátság Csoport: diák Playby: Matthieu/Alex Lange (cserélhető) Státusz: SZABAD Részletek Fiatalabb korodban ezer örömmel piszkáltad az évfolyamtársainkat, köztük a Hugrabugosokat. Bénáknak tartottad őket és befolyásolhatóaknak a nagy szívük miatt, ami megesett az olyan csínytevőkön, mint amilyen te voltál. Az ilyen ártatlan áldozataid voltak @Evanora Snyde, @Alexander Dolohov és @Glenys Pritchard, akik azóta szerintem úgy orrolnak ránk, mint annak a rendje. Én mondjuk nem voltam hibás, de elég volt ott lenni a többiek mellett és melletted, már én is bűnösnek számítottam. Bűntársnak ha úgy tetszik. Mert megállíthattalak volna titeket, de nem tettem. Most egy kicsit megváltoztál, talán amiatt, mert megismerted @Melody S. Fawcett-et. Akivel mostanában többet beszélgetsz, talán még a rejtett titkodat (vonzódsz a fiúkhoz is) is tudja, amit én nem. Nem tudom, hogy miért bízol meg benne jobban, mint bennem. Talán azt hiszed kiröhögnélek emiatt? Mindegy. // A karakter többek életét is fel tudná forgatni, szóval, hogyha megjöttél vagy érdekel az ötlet, akkor nyugodtan dobj nekem egy pm-t! //
|
|