Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Kedélyborzoló borzak akcióban

Anonymous

Kedélyborzoló borzak akcióban Empty
Vendég
Kedd Aug. 25, 2020 5:25 pm

Alex & Luise

Ha valaki keres, akkor gyakorlatilag két tippelésből meg tudja mondani, hogy merre is találhat meg. Az idő nagy részében, ha épp nem valamelyik órán próbálok meg meglehetősen nagy erőfeszítéssel ébren maradni, akkor vagy a kviddicspályán vagyok, vagy az udvaron, esetleg a tóparton lézengek. De leginkább valószínűleg a pályán töltöm az időm nagy részét. Hogy egyedül, vagy a többiekkel, az szinte mindegy. Vagyis annyira nem, mert egyedül azért elég nehéz gyakorolni, de... ha kell, akkor azt is megoldom. Mindent is.
Viszont szerencsére most nem egyedül kell ügyeskednem a levegőben, mert megbeszéltük Alexszel, hogy csinálunk egy külön gyakorlást. Végülis az sosem árt, ha gyakorlunk, legalább összeszokottabban tudunk működni a meccseken, és nem az lesz, hogy miattunk veszít a csapat pontokat.
Csendben, seprűvel a kezemben sétálok a pálya felé, bár már valamivel sietősebb tempóban, mint korábban, mert elfelejtettem megnézni az időt. Az pedig általában azt jelenti, hogy késésben vagyok. Ha ugyan már nem késtem el máris. Jaj nekem! Azt hiszem, nem ártana végre megtanulni időben elindulni valahová, mert ez már nem működik, hogy a végén valahogy mindig az lesz a vége, hogy szaladnom kell. Vaaagy hoppanálhatnék is! Ja, hogy azt még nem tudok... na nem baj, ami késik nem múlik, ugyebár!
- Szia! Bocsi, siettem, ahogy tudtam, de ismersz... nem is én lennék, ha nem kellene rohanni valahova.
Köszönök neki egy bocsánatkérő mosoly kíséretében. Már persze ha előttem ért a megbeszélt helyre... és szinte biztos vagyok benne, hogy ez a helyzet. Ha mégsem, akkor szépen megnyugszom, és türelmesen várok Alexre, hogy kezdhessünk.

Lesz ez még jobb is :3•

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 30, 2020 7:57 pm

Luise & Alexander

A megadás győzelem, az alázat siker.
Fontos a meccseken a jó hajtói összmunka, ezért az is fontos, hogy külön is gyakoroljunk. Ezért is kértem meg Luise-t, hogy jöjjön le velem gyakorolni. Kár, hogy Fabien nem tud jönni, mert az lenne az igazi, ha hárman dobálnánk a bőrt, de végül is így sem rossz. A kis gyakorlás is sokat használ. Mert össze kell kapni magunkat, idén nyernünk kell, és bár sokat számít a terelők munkája és a fogók döntik el végül a meccset de a pontokat végtére is mi, hajtók szerezzük. És ha köztünk nem működik az összhang akkor bukik a meccs.
Nem vagyok meglepve, hogy a lány késik, az lepne meg, ha időben itt lenne. Addig legalább bemelegítek. Futok néhány kört, legalább kiszellőzik a fejem. Nehéz év előtt állok, nem semmi küzdelem lesz nekem. Először is magammal kell megküzdenem és azzal, hogy elfogadjam magam. Arról, hogy elmondjam Carolon kívül bárkinek álmodni sem merek, ahogy arról sem, hogy esetleg találok valakit, aki viszont szeretne. Mindig van valaki, aki bejön de meg kellett tanulnom elrejteni az érzelmeimet. Méghozzá jó mélyre, hogy soha senki meg ne sejtse, hogy a lányok feneke helyett a fúkét bámulom. El sem tudom képzelni, milyen tragédia lenne belőle, ha ez kiszivárogna. Nem, egyszerűen nem engedhetek meg magamnak ilyeneket a Dolohov név örököseként. Fenn kell tartanom a családi vérvonalat.
Majdnem nekiszaladok az érkező lánynak úgy elmerülök az önsajnáltatás mély tengerében. - Hupsz, ne haragudj, kicsit elgondolkodtam... De legalább itt vagy - mosolygok rá kicsit félszegen. Seprűm ott pihen valahol a földön, odakocogok hozzá, majd ha Luise is kész áll vele egyszerre emelkedek a magasba.

Anonymous

Vendég
Szomb. Szept. 05, 2020 8:17 pm

Alex & Luise

Na igen, ilyen az én formám. Pedig én tényleg igyekszem odafigyelni, hogy ne késsek el sehonnan, főleg a fontos találkozókról ne, erre tessék... pontosan azt csinálom, amit nem akarok. Kések. Megint. Jellemző. De legalább Alex nem haragszik meg rám... vagy nem mutatja. De ő se az a megjátszós valaki, meg hát ismer, tudja, hogy nekem lassan ez az alapállapotom. Na nem baj, majd igyekszem valahogy helyrepakolni magam, aztán nem lesz gond. Még szerencse, hogy éles helyzetekben gyorsan reagálok, úgyhogy a meccsekről egészen biztos, hogy nem kések. Még csak az kéne. Illetve nem, pont, hogy nem kéne. Na mindegy, ezt inkább nem gondolom túl, mert még a végén megtörténik a baj, és tényleg elkések onnan is. Attól pedig Merlin óvjon engem. Meg a csapatot is.
-Na igen... végülis jobb később, mint soha, nem igaz? Amúgy semmi gond, gondolkozni sem árt néha.
Eresztek meg felé egy halvány mosolyt. Oké, tudom, én vagyok a késős, szóval nem szólhatok egy szót se amiatt, hogy elgondolkozott. Mondjuk amúgy se szólhatnék, de mindegy. Viszont azt hiszem, éppen itt az ideje annak, hogy összeszedjem magam, úgyhogy nyújtok egy kicsit, majd a bemelegítés után ismét a seprűmért nyúlok, és felemelkedünk a magasba.
- Szóval, mi legyen? Passzolgatunk, vagy egyikünk álljon be őrzőnek, és felváltva próbálkozunk? Esetleg egyéb ötlet?

Lesz ez még jobb is :3•

Anonymous

Vendég
Szomb. Szept. 12, 2020 8:20 pm

Luise & Alexander

Nehezen haragszom meg akárkire. A legtöbb dolog lepereg rólam vagy nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget. Ami viszont rosszabb, hogy túl könnyen bocsájtok meg. Amúgy is elég könnyen kezdek el ragaszkodni, így nehéz ellenem olyat elkövetni, ami után azt  mondanám, hogy itt a vég és többet nem vagyok kíváncsi az adott személyre. Hogy ez áldás vagy átok... azt már nem tudom eldönteni, minden esetre általában pozitívan jövök ki az ilyen helyzetekből. Mert azzal, hogy nem haragszom senkire vakon sokáig rengeteg közeli barátságom menekül meg. Azt viszont nem tudom elengedni a fülem mellett, ha valami olyan miatt szekálnak, amiről nem tehetek. Szerencsére a mardekárosok is felnőttek már annyira, hogy hagyják a fenébe az ilyen gyerekes hülyeségeket, de vannak akik még mindig előszeretettel szórakoznak velem, mert ez boldogsággal tölti el őket. Csak szánni tudom szegényeket, haragudni rájuk nem igazán.
Azt hiszem, már megint elkalandoztam, így ideje visszatérnem a valóvilágba. - Pontosan - bólogatok egyetértően, hogy jobb később, mint soha. Ez bizony örök érvényű igazság, akármilyen klisésen is hangzik. Mert minden jobb, ha egyáltalán neki kezdesz, mintha egyáltalán meg sem próbálod. Így legalább van esélyed elérni a céljaid. Épp ezért, egyet kell értenem Luise véleményével.
- Beállok a karikák elé, aztán cserélünk, jó? - Nem vagyok valami jó őrző, de arra megfelelek, hogy míg a lány karikákra dob legalább megzavarjam kicsit, ha kivédeni nem is tudom dobásait. Könnyed mozdulatokkal reppenek a karikák felé és lebegve várom a középső pózna előtt az első dobást.

Anonymous

Vendég
Kedd Szept. 15, 2020 12:44 pm

Alex & Luise

Néha nem is értem, hogy hogy lehet az, hogy még mindig épségben vagyok, és nem esik semmi bajom... pedig aztán a folytonos szerencsétlenkedéssel, csetlés-botlással rendesen kísértem ám a Sorsot. Na meg az esetenként elég nagy szájammal és a késéseimmel. Csoda, hogy még mindig két lábbal a földön állok, és nem épp egy jól irányzott hátsónbillentés eredményeként repülök. Seprű nélkül, mert ilyen esetekben arra sincs szükség. Jó, nem mondom, hogy néha nem érdemelném meg, erről szó sincs. De azért mégiscsak na. Igen, ez megint iszonyat értelmes gondolat, de sebaj. Ilyenkor azért örülök, hogy egy legilimentor sincs a közelemben, vagy legalábbis nem tudok róla, mert bajok lennének.
-Rendben, ahogy gondolod!
Amint a fiú elrepül a póznák felé én magamhoz veszem a kvaffot, és szintén a karikák felé tartok vele. Még emlékszem a múltkori gyakorlásra Tatianával, tudom, hogy akkor sem volt valami könnyű a helyzet, de... a végére azért csak sikerült összehozni a dolgokat, azért annyira mégsem voltam szörnyű. Főleg nem álmosan. Nehezítő körülmény, nem szólhat semmit. Most viszont viszonylag kipihenten kezdjük a gyakorlást, tehát ha bénázok, akkor még véletlenül sem foghatom a fáradtságra, vagy Egonra. Na jó, de... Egonra mégiscsak rá tudom fogni, mert még mindig nem lett normális. Az a gyanúm, hogy nem is lesz. Na nem baj. Remélem, most sikerül, mert megnézhetem magam... meg a csapat is megnézheti magát, ha mégsem. Még szerencse, hogy csak Alex előtt csinálok hülyét magamból, ha esetleg mégsem jön össze.
~Itt jövök, készülj!~
Gondolom magamban, de annyi eszem persze nekem is van, hogy hangosan ne adjam a másik tudtára a szándékomat. Mikor elég közel érek hozzá ahhoz, hogy már biztos távolságból tudjak próbálkozni, akkor megcélzom a balszélső póznát - direkt, mert szemmel láthatóan ő a középső karika elé állt be, biztos ami biztos -, és eldobom a labdát. Ha szerencsém van, akkor nem elég gyorsak a reflexei ahhoz, hogy megfogja. Ha meg mégis, hát.. akkor majd újra megpróbálkozom vele. Semmi gond.

Anonymous

Vendég
Szer. Szept. 30, 2020 5:33 pm

Luise & Alexander

Akárhányszor felszállok elfog az a jóleső izgatottság, ami igazából soha máskor. Ennyire semmi nem tud felvillanyozni, mint a kviddics. Ez az igazi szabadság. Aki még sosem repült, az nem értheti, hogy miről beszélek, de aki csinált már ilyet, az tudja, milyen felszabadító. Ilyenkor tudok igazán kikapcsolni és lazítani. Mármint számos olyan tevékenység van még, ami segít ellazulnom egy nehéz nap után, de ez az, amit egyszerűen nem tudok megunni. Mondjuk nem is akarok, így nem probléma.
Már akkor szemmel tartom a kvaffot birtokló lányt, mikor elindulok a póznák felé. Tudom, hogy nem a középső karikát fogja megcélozni - már csak azért sem, mert épp ez előtt lebegek. Minden idegszálam megfeszül, az idő mintha lelassulna, amíg arra várok, hogy Lusie megmozduljon. Aztán felpörögnek az események, repül a kvaff, én vetődök balra... és kivédem! Vigyorogva bukfencezek egyet a vörös bőrt a hónom alá szorítva, majd ahogy ismét egyenesbe érek egy jól irányzott mozdulattal visszaküldöm a labdát a feladóhoz.
- Dobj még kettőt, és cserélünk - kiáltom oda, miután elkapta a kvaffot. Tudom, hogy el fogja kapni, hiszen ez csak egy egyszerű egyenes dobás, nincs benne semmi extra. Persze, szórakozhattam volna azzal, hogy valami extrább módon juttatom vissza Luisének a labdát, de még csak most kezdtük a gyakorlást. Ilyenekre ráérek később is, ha már kicsit jobban bemelegedtünk. Mert persze a meccsen valószínűleg sosem fog ilyen tiszta dobást kapni, így muszáj hogy a szerelést és a cselezést is gyakoroljuk kicsit.

Anonymous

Vendég
Kedd Okt. 13, 2020 9:06 am

Alex & Luise

Nem igaz már. Nem hiszem el, hogy megint nem sikerül. Pedig mondom, most még az sincs, hogy ne aludtam volna ki magam, mert Egon el lett küldve a helyére, nem akart ablaknak csapódó tetszhalottasat játszani az éjszaka felében. Na mindegy... úgy látom, van, ami nem változik. Pedig igazán változhatna... legalább annyi, hogy ne legyek ennyire béna. Vagy ennyire... ennyire én. Nagy kérés? Jó, beismerem, az utóbbi igen, tényleg elég jó nagy kérésnek tűnik, mert hát na, senki nem tud csak úgy kibújni a bőréből. Na nem baj... hátha egyszer végre úgy alakulnak majd a dolgok, ahogy a dolgoknak alakulniuk kell, és akkor az én gondolataim se kalandoznak el szerteszéjjel, hanem esetleg egyben lehet őket tartani. Várjunk csak... nekem? Egyben tartani a gondolataimat? Az miaz? Mármint egyben tartani a gondolatokat. Meg úgy egyáltalán... nekem? Gondolat? Ezt most eszik vagy isszák? Na jó, ennyire azért még én sem vagyok szőke, de tény, hogy jó lenne, ha nem gondolkoznék mindenen is a seprűn ülve, minimum két méterrel a föld felett. Mert az egyáltalán nem tesz jót, és ebből lehetnek a puffok, meg a csonttörések. Jaj, abba meg még belegondolni is fájdalmas. Úgyhogy inkább megkímélem magam a fájdalomtól és nem gondolok bele.
A dobásom megint nem sikerül, én pedig lassan kezdem feladni, hogy valaha is jobb leszek... de tényleg. Nem értem, mi lehet a gond, de igazából mindegy is... addig mindegy, amíg a meccseken hárman vagyunk, és össze tudunk dolgozni. Márpedig hárman elég jó csapatot alkotunk, akármi is legyen. Úgyhogy az éles helyzetektől nem igazán tartok, inkább az zavar, hogy egyénileg nem vagyok elég jó. Na nem baj... majdcsak lesz valahogy. Elkapom a felém dobott labdát, és egy éles kanyar után ismét a póznák és az előttük strázsáló Alex felé veszem az irányt. Igyekszem nagyon koncentrálni, hátha most sikerül, és cserélhetünk. Mikor már elég közel érek a karikákhoz egy újabb lendületet veszek és útjára engedem a piros bőrdarabot... remélhetőleg sikerül a próbálkozásom. Ha nem, akkor legfeljebb újrázás lesz... végülis ismétlés a tudás anyja, nem igaz?

Anonymous

Vendég
Vas. Nov. 15, 2020 5:11 pm

Luise & Alexander

Én igazán szurkolok a lánynak, hogy sikerüljön, de azért nem adom magam könnyen. Bár nem vagyok őrző, de fontos, hogy több féle poszton is helyt tudjunk állni. Fogónak alkalmatlan vagyok, egyértelműen a hajtó és az őrző az, ami hozzám igazán közel áll. Terelőnek sem lennék rossz, csak nem vagyok feltétlenül elég jó fizikumban ahhoz, hogy azokat  a böszme vasgolyókat pakolgassam.
Luise lő, nem talált. Már megint nem talált. Mi van ezzel a lánnyal? Ennél sokkal de sokkal jobban szokott játszani. Mármint meg van benne az az alap szétszórtság, ami úgy mindig, de sokkal koncentráltabb szokott lenni és ügyesebb. Ezért sem passzolom vissza neki a kvaffot, hanem leszállok, és intek neki, hogy kövessen ő is. tudom, azt ígértem, hogy dobhat még egyet, de úgy érzem lesz miről beszélnünk. Vagy legalább is lenne, az más kérdés, hogy fogunk-e. Mindenesetre jó barátkén túgy érzem, kötelességem rákérdezni, hogy történt-e valami, amiről szeretne beszélni.
- Figyelj csak, van valami baj? Megértem, ha nem akarsz róla beszélni, csak... Olyan egyértelmű helyzetet hagytál ki... Vagy csak fáradt vagy? - Megvárom persze, míg leszáll, nem öntöm a nyakába azonnal a kérdés cunamimat. Még a végén leesne a seprűről, vagy Merlin tudja miféle problémák lépnének fel. És nem akarok a gyengélkedőn kikötni vele a saját hülyeségem miatt. Jobb a békesség, ugyebár. - Remélem, hogy nincs semmi gáz, csak aggódom érted na - teszem hozzá egy kicsit mentegetőzésként. Mert lehet, hogy tök rosszul látom a helyzetet és egyébként nincs semmi baja, de inkább megkérdezem.

Anonymous

Vendég
Pént. Dec. 04, 2020 6:38 pm

Alex & Luise

Nem hiszem el! Most komolyan... halvány lila, meg semmilyenszínű segédfogalmam sincs róla, hogy mi a fészkes frászkarika történik, de ez már komolyan nem lehet igaz. Nem tudom, mit csinálok rosszul, de valamit egészen biztosan, ha a sokadik próbálkozásom is kudarccal végződik. Én pedig lassan legszívesebben feladnám az egészet és inkább visszamennék a klubhelyiségbe, méghozzá amilyen gyorsan csak lehet. Viszont mivel nem egyedül gyakorlok, és nem akarom magára hagyni Alexet, így úgy döntök, hogy inkább maradok a helyemen, és megpróbálkozok újra a dobással, hátha.Vagyis próbálkoznék, ha visszakapnám a kvaffot. Ez viszont nem történik meg, mivel Alex láthatólag úgy dönt, hogy saját kezébe veszi a helyzetet, és elindul lefelé a földre. S mivel jelez, hogy én is tegyek így, ezért nagyon úgy érzem, hogy ebből bizony lelkizés következik. Ami, őszintén szólva nem igazán hiányzik jelenleg, de hát ez van, ha kell, hát kell.
Egy pillanatra átfut a fejemen, hogy el kéne terelni a dolgot, mert tényleg nem akarok beszélni semmiről, ami problémás - arról nem beszélve, hogy valamilyen szinten már én magam is problémás vagyok, úgyhogy igazából mindegy -, viszont látom rajta, hogy komolyan érdekli a dolog, meg segíteni szeretne. Akkor pedig nem küldhetem el a fenébe... az nem én lennék. Főleg mivel barátok vagyunk, a barátaival pedig nem csinál ilyet az ember.
- Ennyire látszik? A fenébe!
Csúszik ki a számon egy halk sóhaj kíséretében. Tényleg nem akarom ilyesmivel terhelni a fiút, és ha elkezdem mondani, akkor Merlin tudja, mi lesz belőle... most még meggondolhatja magát. Meg persze én is.
-Nem... nem igazán tudom. Egyrészt fáradt vagyok, ez igaz. Másrészt meg... fogalmam sincs, mi van velem. Olyan, mintha nem is lennék önmagam, ezt én is látom, csak... mondd csak, voltál már olyan helyzetben, amikor érzed, hogy van valami, csak nem tudod, mi az a valami, és nem akarsz az esetleges helyzeten? Vagy még tovább rontani? Mert az is megeshet, ha béna az ember... márpedig ismersz, én elég béna tudok lenni. Mármint... ehh, nem tudom, miért kérdeztem ilyesmit, ne haragudj! Igyekszem összeszedni magam és nem lesz gond, jó? Nem szeretném, ha a végén kiderülne, hogy feleslegesen jöttél ki velem gyakorolni...
Teszem hozzá a végén kissé elhúzva a számat, mert tényleg nem szeretném pazarolni Alex idejét, mikor valószínűleg lenne jobb dolga is, mint az én agymenéseim hallgatása.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: