Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Marcia Mia Layne

Anonymous

Marcia Mia Layne Empty
Vendég
Csüt. Aug. 20, 2020 1:04 pm

Marcia Mia Layne

Marcy, Mia, Marci

“Be the change that you wish to see in the world.”

Nem:

Kor: 17 év

Vér: félvér

Születési hely: Bristol, Anglia

Iskola/ház: Roxfort, Griffendél

Családi állapot: szingli

Patrónus: Zsiráf

Pálca: jegenyefenyő, egyszarvúszőr, 12.5 hüvelyk,

Mások szemével

"Marcia egy erős, határozott lány. Tudja mit szeretne az élettől és általában kitart elhatározása mellett. Mindig is csodáltam magabiztosságát és erős jellemét. Ezt biztosan az apjától örökölte. Igaz kissé vakmerő és nagyon makacs, nehéz eltántorítani attól, amit a fejébe vesz. De jóra való, becsületes lány." Anya

"Kicsi Marcy. Ha jól számolom ő a 3. vagy 4. lányom a családban. Mindig is akaratos, szeszélyes kislány volt, ha jól emlékszem. Elég sokat hisztizett kiskorában ha nem úgy mentek a dolgok, ahogyan ő akarta. Vagy az inkább a másik lányom volt?... Hm... Nem tudom, nem emlékszem már. Mindegy. Az biztos, hogy az anyja szépségét örökölte. Szerintem nincs nála szebb lány a Roxfotban, ahogy anno nem volt az anyjánál csodásabb nő az iskolában. Nem is tudom mi ment tönkre köztünk de mindegy is.." Apa

"A drága nővérkém, néha olyan, mintha a második anyám lenne. Aki óvva int a rossz dolgoktól meg a veszélyektől, miközben ő belesétál az ilyenekbe. Sőt szinte keresi a bajt. Imádja a kalandokat, minden egyes kihívásban részt vesz. Egyet sem hagyna ki. Persze azért tud ő vigyázni magára. Nagyon okos, intelligens lány. Sokat olvas és szinte minden bűbájt, varázsigét ismer. Sokkal előrébb jár társainál, mert előre kiolvassa a tananyagokat. Meg még e mellé is sokat olvas. De ez mind mellékes lenne, ha nem tudná a kellő időben felhasználni, amit olvasott. Rá mindig számíthatok, mert betartja az ígéreteit, sosem ígér olyasmit, amit nem tudna betartani." egyik húgocskám szavai

"Marciával sosem tudtam rendesen kijönni. Mindketten nagyon erős személyiségek vagyunk. Amikor csak találkozunk, mindig veszekedünk. Nem telik el úgy egy találkozás sem, hogy ne vitatkoznánk valamin. Szerinte én csak irigykedem arra, hogy a suliban szinte minden fiú az ő társaságát akarja, még akkor is ha ő úgy viselkedik velük, mintha ellenségek volnának. Nem szereti ha játszadoznak vele a pasik, de persze ő flörtölhet velük, meg játszhat ahogy akar. Csak azt nem értem, hogy akkor mért mérges ha netán ugyanazt csinálja vele valaki. Habár én nem lennék annak a fiúnak a helyébe, Marcia biztosan megkeseríti az életét ha játszani mer vele. Jó oké. Tudom, legalább is sejtem, hogy azért játszik a srácokkal, mert csúnyán kibaszott vele az exe és bosszút akar állni. De akkor is. A legrosszabb, hogy az én barátom is szemet vetett rá, látom... Marcia egy igazi kis bestia." nővérkém  

"Oh Marcia! Bájos kinézetéből nem is hinnéd, hogy ő egy nagyon heves, temperamentumos lány tud lenni. Ahogy mondani szokták ami a szívén az a száján. Mindig mindent kimond, semmit nem tart magában. Ezt persze nem sokan viselik el, ezért is van olyan kevés barátja szerintem. Tudom én, hogy nem akar senkit sem megbántani, csak nem tud lakatott tenni a szájára és parancsolni az indulatainak. Ő már csak ilyen. De alapjában véve egy nagyon kedves, aranyos lány sok bánattal és szenvedéssel. Csak meg kell ismerni és elnyerni a barátságát. Amúgy én azt mondom ez a kemény, heves jellem csak egy álca, egy fal, amit maga köré húzott, hogy ne tudják bántani. Nekem sikerült közel kerülni hozzá."egy barát

18+"Marcia, Marcia... a kis bombázó. Tisztán emlékszem rá. Huuu. Micsoda szenvedélyes, forró nő az ágyban. Olyan akár egy vadmacska. Imádtam az együtt töltött éjszakákat, iszonyú forró és heves volt mindig. Ezt szerettem benne. De túlságosan romantikus lány, én pedig nem voltam az. Szerette a sétákat a holdfényes éjszakában, az apró figyelmességeket (virágcsokor, vacsora és egyéb). Mint valami romantikus regényben vagy filmben. Eleinte egyáltalán nem szerettem, csak meg akartam szerezni magamnak. Makrancos, makacs lány volt és én megakartam mutatni, hogy megtudom szelídíteni. Azt is gondoltam, hogy sohasem tudok beleszeretni, csupán elszórakozom vele. Ám mikor csúnyán dobtam olyan volt, mintha elvesztettem volna az egyik felemet. Nem tudom mi ez, de kiderítem..." az exe 

Életem története

Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve.

Ha tükörbe nézek

Az ismerőseim mindig azt mondták olyan vagyok, mintha kiléptem volna egy fehérneműt reklámozó magazinból. Hosszú, formás alkat, telt idomok. Nem vagyok az az extra vékony, lapos lány, mint a legtöbb modell és nem is akarok olyan lenni. Sok modell ügynök megkeresett már, hogy dolgozzak nekik, ám én nem szeretnék elköteleződni egyik mellett sem. Néhány felkérést azért mégis elfogadok. Hófehér bőröm nagyon érzékeny így óvnom kell szinte mindentől. Arcom ovális, finom vonalú. Ajkam telt csókra álló. Őzike, nagy szemeim különböző színben pompáznak. Jobb szemem mogyoróbarna akárcsak hosszú, enyhén hullámos hajam. Bal szemem égszínkék, mint a tenger. Ezzel biztosan látványosságá válok, ha csak alakom miatt nem bámulnak utánam, akkor ezért már biztosan. Engem szerencsére nem zavar ez, már megszoktam.

Családom

Édesapám
Casper Layne, 55 éves varázsló. Viszonylag jó kapcsolatot ápolunk, már amennyit látjuk egymást. Ezt a viszonylag jó kapcsolatot úgy értem, hogy köszönünk egymásnak, meg váltunk pár szót és annyi.

Édesanyám
Caroline Holden, 53 ő nevelt fel, a többi testvéremmel együtt. Ha valami bajom van, azt mindig megbeszélhetem vele. Szerencsére sosem oktat ki vagy ilyesmi. Inkább csak tanácsokat ad és hagyja, hogy én oldjam meg a dolgaimat.

Testvéreim
Számtalan testvérrel áldott meg a sors, mivel anyám és apám is újra házasodtak a válás után. Ezért szám szerint van 3 darab édestestvérem, 4 féltestvérem anyáról, 2 apáról és még e mellé van 1-1 mostoha testvérem is. Egyszóval népes család vagyunk. Népesebbek talán, mint Weasley-ek Smile

Párkapcsolat
Nem tudom miért, de a fiuk mindig azt hiszik, hogy az az ártatlan, naiv kislány vagyok, akivel lehet játszadozni. Meg is próbálkoznak vele, aztán vagy ők csalódnak vagy én. Noha a kapcsolatok terén úgyszólván elég balszerencsés vagyok, valamiért mindig a rossz fiúk felé húzok és többségiben a rozsfiúknak tetszem meg. De hát ez van.  

Apróságok

Amortentia
bazsarózsa, kávé és fenyő illata.

Mumus
Egyedül vagyok bezárva egy sötét szobába, aminek nincsen ablaka.

Edevis tükre
Hát azt még gazából magam sem tudom. Elég sok mindent szeretnék, szeretném, hogy megvalósuljon.

Hobbim
olvasás, festészet, színészet, kalandozás, furcsa tárgyak gyűjtése, mindenféle kézműves dolgok készítése.

Elveim
Igazából eléggé a saját fejem után megyek. Nincs sok olyan dolog ami meghatározná a döntéseimet. Amit éppen abban a helyzetben megfelelőnek találok azt teszem. Nem szoktam sokat hezitálni és gondolkodni rajta.

Amit sosem tennék meg
Valójában sosem bántanék ártatlanokat és sohasem állnék át a sötét oldalra. Nem hazudtolnám meg magamat. Valamint nem változnék meg senki kedvéért sem. Ahhoz nagyon nagy ok kell, hogy valaki megtudjon változtatni, erősen kell kötődjek hozzá.

Ami zavar
Utálom a kétszínű embereket, akik jó pofiznak nekem, miközben tudom, hogy utálnak és én is őket. Ki mondottan irtózom az olyan srácoktól, akik szépfiúnak, bájgúnárnak képzelik magukat, miközben nem érnek semmit és csak játszadoznak a csajokkal.  

Ami a legfontosabb az életemben
A családom, akikért a tűzbe mennék és mindenáron megvédeném őket. Az életem, a múltam és minden olyan dolog amihez nagyon ragaszkodom.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Nem érdekelnek az ékszerek és a hasonló bálványozható tárgyak. Engem nem azzal lehet megvenni ha ilyesmiket vásárolsz, ajándékozol nekem. Engem csak is a belső jellemed érdekel. Egy fiú akkor tud levenni a lábamról ha minőségi időt tölt velem. Ha tudja és ismeri az érzéseimet , érdeklődésemet és figyel rám.  

Amire büszke vagyok
Elért eredményeimre, tanulmányi jegyeimre meg minden másra ami saját akaraterőmnek, önerőmnek... tulajdonképpen jellememnek köszönhető.  

Ha valamit megváltoztathatnék
Biztos van, amit meg kellene változtatni rajtam. Ám én nem változtatnék meg semmit, így vagyok ÉN ahogy vagyok. Bár lehet sokan változtatnának rajtam. De hát az az ő dolguk...

Így képzelem a jövõmet
Professzorként a Roxfort iskolában vagy esetleg Minisztériumi dolgozóként.

Egyéb
Látványos heterokrómiám van. Egyedül én örököltem ezt a családban. Mivel anyámnak kék színű szeme van, apámnak pedig barna. Így a családunkban vannak kék szeműek és barna szeműek is. Egyedül nekem van mind kétfajta. Sokszor furcsán néznek rám emiatt, én amolyan szexepilnek tartom ezt. Semmiképp sem hátránynak.  

Sarah McDaniel

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: