| | | Szer. Aug. 19, 2020 12:24 pm | Albus Perselus Potter Nem: férfi Kor: 15 év Vér: félvér Iskola/Munka: Roxfort-Mardekár Kapcsolatunk: báty-öcskös Csoport: Mardekár Playby: Nick Robinson, Louis Partridge de igazából választható (a mostaninak Lucas Jade Zumann a pbje) Státusz: ÁTVEHETŐ Részletek James már a legelején megjósolta neki, hogy a Mardekárba fog kerülni, igaz ezt csak az öccse cukkolására tette, de amikor beigazolódott a "gyanú" akkor megfogadta, nem tesz többé ilyen kijelentéseket. Ettől függetlenül azonban James imádja piszkálni az öccsét és nem tudja elképzelni, hogyan barátkozhatott össze egy Malfoy-al. Ám amíg az apját ez nem zavarja, addig James sem fog Scorpius előtt szájalni a testvérének, mert lehet, hogy jobban talál a szó vele, mint bárki mással. A barátainkat meg mi válogatjuk, nem pedig az ég adja nekünk, mint a rokonokat. // Anya - Ginny - és apa - Harry - is nagyon várja már a "kis" Albus-t rajtam kívül. Szóval ha érdekel a karakter vagy megjöttél bátran dobj minket fejbe egy pm-vel. Mi nagyon várunk téged! //
|
| | | | Csüt. Aug. 20, 2020 4:10 pm | Albus Perselus Potter Nem: Férfi Kor: 15 év Vér: Félvér Iskola/Munka: Roxfort Kapcsolatunk: Elválaszthatatlanullegjobbbarát #AlbiusCsoport: Mardekár Playby: Nick Robinson de igazából választható (a mostaninak Lucas Jade Zumann a pbje) Státusz: SZABAD / ÁTVEHETŐ Részletek Sorstársak vagyunk, és ezt már akkor tudtam, amikor elsőben a vonaton egy kabinba ültünk és végigbeszélgettük az utat. Furcsák vagyunk ezt nem is tagadjuk. Szinte senki másunk nem is volt az iskola első éveiben, ketten mindent együtt csináltunk és fedeztünk fel... Te voltál az első aki megtudta, hogy reménytelenül beleszerettem Rose-ba, Te segítettél át a depressziómon, Te vidítottál fel ha a családom lelombozott; de tudod, hogy ugyan ezeket én is megteszem érted ha szükség van rá. Bármi történik, egymáshoz rohanunk a hírrel, ez egy igazi barátság, aminek semmi, de semmi az ég világon nem vethet véget! A családjaink múltja sem. Még őrülten sok kaland és felfedezni való vár ránk, még nem tudtam elmesélni a sok kalandomat Rose-val sem, pedig aztán rengeteg mindent be kell pótolnunk! Amúgy meg jó lenne, ha végre előtűnnél és beváltanád a legutóbb tett ígéreted, miszerint együtt nekivágunk a legilimencia elsajátításának.
|
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 59 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 59 vendég :: 1 Bot |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|