Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Kutyából nem lesz szalonna

Anonymous

Kutyából nem lesz szalonna Empty
Vendég
Szomb. Aug. 15, 2020 12:26 am
10¢Benjamin C. Taggart
Roxfort, Mardekár klubhelyiség
Kedves Benji!

Sajnos az a helyzet, hogy nagymama, akinél lakom nem igazán szereti, ha ismeretlenekkel beszélgetek - nem ismer Téged, tehát ismeretlen vagy. Az nem zavarja, hogy én ismerlek. Mert persze, neki is mindenhol ott kell lennie a fülének. Mindenhol, ahogy nem kellene. Most épp rajtam. Nem értem, hogy miért. Mármint értem én, hogy rá vagyok bízva, meg hogy szeret engem, de... na jó, bocsánat! Nem akarok panaszkodni. De tényleg, eszemben sincs. Csak néha nagyon tud zavarni, hogy nem tudok úgy élni, mint a korombeliek.
Na, de kanyarodjunk el az én problémáimról, főleg hogy ezek igazából nem is problémák, csak annak tűnnek, szóval mindegy. Mesélj inkább te! Hogy vagy? Minden rendben veletek? Jól megy a suli? Képzeld, az a helyzet, hogy lehet, kapunk egy crupot! Tudod, az olyan cuki kutyus, csak kétfelé ágazó farkincája van! Majd küldök róla egy képet, hogy te is megláthasd, milyen aranyos, jó lesz? Egyébként meg bocsi, ha túl sokat beszélek. Tudom én, hogy tudok olyat, de nem tehetek róla, ilyen vagyok. Mondjuk te sem panaszkodhatsz sokat beszélő rokonság ügyében, ha jól emlékszem neked is van, akinek be nem áll a szája. Hogy bírod? Mert a végén még megtanulom, hogy kell csendben maradni. Mondjuk az valószínűleg kész csoda lesz. Nagymama mindig azt mondja, hogy túl sokat beszélek... pedig nem is, biztos van, aki nálam is többet tud mesélni. Ki tudja? Mindegy is. Az számít, hogy nem beszélek, vagyis írok túl sokat. Ugye így van? Ugyehogyugye? Naaa! Na jó... azt hiszem, jobb, ha abbahagyom, még mielőtt az agyadra mennék. Ha tudsz, írj, hogy mi a helyzet!

Várom válaszod,Séra

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Hétf. Aug. 17, 2020 5:56 pm
Kedves

Séra,

Üdvözlöm a nagyidat akkor, sajnálom, hogy azt hiszi valami gonosz idegen vagyok. Na mindegy. Nem zavar engem, ha a nagyid ilyeneket képzel, addig amíg írhatunk egymásnak, addig nincs semmi baj, nem igaz? Amúgy zavar téged, hogy ennyire aggódó típus? Biztosan csak a javadat akarja, bár kitudja, nem igaz? Lehet, hogy félt és azt hiszi, hogy minden új ember csak rossz lehet. Vagy tényleg nem tudom. Na mindegy.

Nem zavar ha panaszkodsz. Ez azt jelenti, hogy megbízol bennem. Különben sem tudnám kinek adhatnék ilyesmit tovább, mert nem tartozik rájuk. Amúgy semmi különös. Tudod, hogy elkezdtem barátkozni Darian Krum-mal, Viktor Krum fiával. Az iskolánkban van egy ideje. Sajnálom, hogy nem lett belőle Mardekáros. Pedig olyan jól lehet vele vitázni! Ő is tagja a vitaszakkörnek és azt leszámítva, hogy tök menő arc, nem mondanád meg róla, hogy az apja híres kviddicsező volt. El tudod hinni ezt? Úgy értem nem az a felfuvalkodott béka, amit az ember elvárna egy híresség fiától.

A suli az jól megy. Képzeld bájitaltanból szereztem tíz pontot a Mardekárnak! Nagyon büszke voltam magamra. Csak ezzel vajmi keveset értünk el, tudod a többi ház is nagyon ügyes ám, szoros a verseny, én meg hiába szeretném, ha idén a Mardekár nyerne, lehet, hogy ezt a többiek nem.

Igazából az sem zavar, hogyha sokat beszélsz. Már megszoktam. A nővérem is sokat beszél, ha őt kibírom, hidd el téged is kibírlak. Bár te cseppet sem vagy annyira idegesítő, mint ő amikor rájön az öt perces és nem lehet megállítani. Na mindegy. Remélem a nagyid jobb belátásra derül és nem lesz ennyire elutasító velem.

Addig is vigyázz magadra!

- Benji.
Anonymous

Vendég
Pént. Aug. 28, 2020 4:34 pm
10¢Benjamin C. Taggart
Kedves Benji!

Ne butáskodj már! Nem hiszi, hogy gonosz idegen lennél - azt meg semmiképp sem hiszi, hogy gonosz lennél, az idegennel azért lehet, kicsit vitatkozna -, de az üdvözletedet mindenképp átadom neki! És ne aggódj, ez tényleg így van... amíg írhatunk egymásnak, addig nincs gond. Igen, a bátyám, Ty is azt mondta múltkor, hogy csak a javamat akarja, és én is ezt gondolom, csak... néha már kezd egy kicsit fárasztó lenni, hogy nem mehetek sehová sem, mert mindig figyel. Na de semmi baj... majdcsak rájön egyszer, hogy ennek nem sok értelme van, és kicsit enged. Az pedig, hogy nem tudod elmondani senkinek sem... nem baj, nem is kell mindenkinek tudnia.
Darian Krum?  Igen, azt hiszem említetted már. Nem lett belőle Mardekáros, de attól még ugyanolyan ember, mint a zöldek. Nem kell leszólni meg lenézni senkit sem azért, mert nem abba a házba került, ahová te. A híresség fia és a felfuvalkodottság nem feltétlenül jár együtt. Mármint... nem szó szerint kell érteni, az azért elég vicces látvány lenne. Úgy értem, hogy... ne legyél előítéletes! Ismerd meg, és úgy dönts. De örülök neki, hogy barátok lettetek, legalább te is kibeszélheted magad.
Bájitaltanból tíz pont? Tényleg? Ejha! Nagyon ügyes vagy, gratulálok! Tényleg büszke lehetsz magadra... a bájitaltan nehéz tárgy, nekem nem biztos, hogy menne... de bátyus elég ügyes benne, úgyhogy ha megkéred, akkor valószínűleg még szívesen segít is neked. A nagyim miatt ne aggódj, majd megnyugszik, vagy valami olyasmi. Még én sem tudom, de majdcsak lesz valahogy. Mindig van valahogy, nem igaz? Tesónak üzenem, hogy vigyázzon magára! Na és persze te is vigyázz magadra... próbálj meg minél kevesebb bajba kerülni, ha lehet. De tényleg, ne csak mondd!

Várom válaszod,Séra

Anonymous

Vendég
Pént. Aug. 28, 2020 5:18 pm
Kedves

Séra,

Rendben, köszönöm. Egyszer talán majd remélem megismerhetem őt. Lehet beszélek Ty-al, hogy elvigyen hozzátok vagy valami. Egyedül még nehéz lenne elmenni oda ahol te vagy. A szüleimet azt hiszem nem zavarná ha találkoznánk. Akkor talán a nagyid már nem fog idegennek tartani engem és esetleg mosolyt csalhatok az ő meg a te arcodra is. Kíváncsi vagyok milyen amikor mosolyogsz vagy nevetsz, mondjuk pont a leveleimet olvasva. Azt úgy megnézném, de tényleg!

Igen, vele szoktam vitatkozni a vitakörben vagy úgy általában. De ez csak egy egészséges vitatkozás. Annyit tud beszélni mint én! Van, hogy lefáraszt egy kicsit, mert okosabb akar lenni nálam. Na jó aláírom van, hogy okosabb nálam, mert orosz és ha jól tudom kviddicsezik is, én meg még nem. De majd fogok. Apa megígérte, hogy ha jó leszek akkor kapok egy új seprűt. Ha megkaptam tuti biztos, hogy elrepülök vele hozzád és majd esetleg repülhetünk együtt!

Igen, bájitaltanból. Bár lehet, hogy szimplán csak szerencsém volt. Nem mindig sikerül nekem sem a bájital amin dolgozom, de nem kell félteni. Eddig nem robbant fel semmi sem a közelemben. A nagyobb testvéreimnek hála sokat tanultam én is tőlük. Meg én vagyok a legkisebb, elég gáz lenne ha nem segítenének ki olykor olykor.

Engem nem kell féltened. Tudok vigyázni magamra, nagyon ritkán keveredek bajba. Meg amúgy is. Engem nem mindig szokott az boldoggá tenni ha másnak árthatok. Mardekáros vagyok, de nem erőszakos! Bár szerintem ezt már te is tudod. Nem is értem minek magyarázom. Ám… egyszer tényleg találkoznunk kellene újra. Szóval szerintem a szüleimtől is megkérdezem ezt a lehetőséget, meg majd még Ty-al is beszélek. Remélem nem gond.

Addig is vigyázz magadra!

- Benji.
Anonymous

Vendég
Kedd Okt. 27, 2020 3:37 pm
10¢Benjamin von Rotenburg
Kedves Benji!

Remélem, egyszer tényleg megismered, bár... nem szereti az ismeretleneket, úgyhogy nem tudom, mennyire örülne neked. Mondjuk ha Bátyussal együtt jönnél, akkor lehet, nem szólna semmit, mert Bátyust meg szereti. Szóval hátha. Abban viszont igazad van, hogy egyedül valószínűleg még nehéz eljutni ide, hozzánk. A nagymamával meg ne törődj, majd megnyugszik. Egyszer biztos.
Megnéznéd, ahogy a leveleidet olvasva mosolygok? Na jó, ebbe még belegondolni is furcsa, úgyhogy egyelőre nem gondolok bele. Annak viszont örülök, hogy így gondolod. De tényleg!
Egészséges vitatkozás? Már nem azért, de... miért? Van nem egészséges vitatkozás is? Az már nem vita, hanem veszekedés... azt pedig nem szeretem. Remélem, te nem szoktál veszekedni. Sem Dariannal, sem pedig senki mással... meg velem sem fogsz... ugye nem fogsz velem veszekedni? Megígéred? Mondjuk ha nem ígéred meg akkor sincs baj, elvégre messze vagyunk egymástól - sajnos - szóval úgysem tudom ellenőrizni, hogy mi a helyzet. Levélen keresztül meg máshogy jönnek át a dolgok... ezt még én is tudom. Darian annyit tud beszélni, mint te? Ejha! Akkor nem csodálom, hogy néha lefáraszt... de legalább méltó ellenfélre találtál benne. Na meg remélhetőleg jó barátra is, mert a barátok sosem ártanak. Bár... én ezt nem tudom megmondani, nem sokkal büszkélkedhetek sajnos. Nem baj, majd lesz valahogy. Kérdezhetek? De most komolyan... nem értem, mi köze van annak, hogy orosz ahhoz, hogy okosabb -e nálad. Nem piszkálásból, csak érdekel. A repülés viszont jó ötlet, benne lennék! Bátyus is megígérte múltkor, hogy majd repülünk, ha legközelebb meglátogat! Olyan jó lesz!
Bájitaltanból Ty is tudna neked segíteni, mert hát mégiscsak ezzel szeretne foglalkozni... kizárt dolog, hogy ne segítsen, ha megkéred. Egyébként pedig nem kell magyarázkodnod, értem, mit is szerettél volna mondani, tényleg. És attól még, hogy esetleg szerencséd volt, még ugyanúgy sikerült a bájitalod, szóval ügyes vagy, csak így tovább! Ha a szüleid engedik, és Bátyus is belemegy, hogy elhoz téged nagymamához, akkor részemről rendben van... csak nem szeretném, ha miattam bajba kerülnétek. Akár te, akár Bátyus. Vigyázz magadra, rendben?

Várom válaszod,Séra

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: