| Csüt. Aug. 13, 2020 12:13 pm | Jasper Caliban Capulet Hásper, ifjú padawantitán "Helyes a bőgés, Oroszlán!" Nem: Férfiú Kor: 53 év Vér: mugli születésű Születési hely: jászolban! Iskola/ház: Roxfort, Hugrabug Munka: karbantartó Családi állapot: elvált Patrónus: szúnyog Pálca: SZÖVEG Amit szeretnek bennem Pozitív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Amit te magad a jó tulajdonságaid közé sorolsz, vagy esetleg amit mások értékelnek benned. Ami zavar bennem másokat Negatív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Ami téged vagy másokat zavar. Életem története Sloziból budiba
Ha tükörbe nézek Szikár férfiút pillantasz meg a felkelő Nap fényében. Glória öleli körül kemény fejét. Vékony virsliujjait végigfuttatja hajsertéi között, melyekbe talán kissé erotikusn belekap egy kósza fuvallat. Ő az. Jasper Capulet. A karbantartó. Kopottas gönceiben térdepel a fényárban úszó helyiségben. Orrlukai tágulnak és szűkülnek, szűköl. Szuszog és káromkodik. Köp. Nyálát végigkeni az ülőkén a család egy távoli részéről örökölt matyóhímzéses rongyával. Családom Édesapám Philostrate Capulet Testvéreim Nevük, kapcsolatotok, stb. Ha nincs, akkor töröld ki ezt a részt. Párkapcsolat Neve, kapcsolatotok, stb. A párkapcsolat címszót írd át férjre, feleségre, barátra, barátnőre vagy amilyen viszonyban állsz a pároddal. Ha nincs, akkor töröld ki ezt a részt. Apróságok Amortentia Tenger zamata wc illatosító, haggis, kutyafing Mumus Felmosóvödör és fej. Hobbim Minden rendszeres elfoglaltságod a munkád, családod mellett. Pl. könyvolvasás, sport is lehet ilyen. Amit sosem tennék meg Mindenkinek van valami, ami az egész lényével szemben áll és soha nem tenne még hasonlót sem. Ide írd, mi ez számodra. Ami zavar A koszos kölykök, akik nem takarítják maguk után a klotyót, mert bár mindig elmondom, hogy nem vagyok takarító, azért rám sózzák Ami a legfontosabb az életemben Titanilla, az aranyhalam Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Nem jönnék ide melózni Így képzelem a jövõmet Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén. Egyéb Lajhár animágus - kicsit kezdetleges
|
|