Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Miért vagyok láthatatlan?

Anonymous

Miért vagyok láthatatlan?  Empty
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2020 6:10 pm
Daisy & Blaine

Tudom, hogy szeretsz titokban

A jó öreg Roxmorts. A falu, ami a Roxfort lábainál helyezkedik el, és én már harmadikos korom óta járok ide. Szeretem ezt a helyet. Otthont nyújt az olyanoknak, mint én. Az elveszetteknek. Az elesetteknek. Azoknak, akik nem tudják, hogy hol a helyük ebben a rideg, zord világban.

Gyakran járok ide, konkrétan minden hétvégén. Csak lejövök ide, lógok, sétálgatok, ha úgy adódik bedobok egy sört, tekintve nagykorúságomat. Néha Téged is figyellek. Ahogy az arany hajadra ráhullanak a fehér hópelyhek, vagy amikor a tavaszi szél belekap, és elviszi az illatod mindenkinek, aki mögötted sétál. Most is miattad jöttem ide, Daisy. Azért jöttem, hogy elbúcsúzzak. Mármint, oké tudom, hogy nem voltunk együtt soha, és talán az én szerencsém mellett talán nem is leszünk, de mégis úgy érzem, hogy el kell tőled búcsúznom, hiszen nem lenne hiteles - főleg nem tőlem -, hogy két nőt szédítsek egyszerre. Jobb napjaimon örülök, ha egy felet sikerül.

Csak reménykedem, hogy itt leszel, miközben hátamat a falnak vetve állok a falu főutcáján, egy cigarettával a kezemben. Várom, hogy megjelenj és el kell ismernem, hogy ez tényleg elég creepy. Most kezd körvonalazódni a fejemben, hogy már sokkal korábban kezdtem a kémkedést, mint azt hittem.

Tudod, ötödikes voltam, mikor először megláttam benned valamit. Valami igazán különlegeset. Nem mondanám ezt szerelemnek, ó nem, csak valami különös vonzódásnak. Valami mágikusnak, mintha szerelmi bájital hatása alatt lennék. Talán ma beszélni is fogok veled. Mondjuk megkérdezem, hogy mennyi az idő, vagy hogy volna-e kedved meginni egy vajsört. Talán. Talán nem. És közben talán a célpontomat is meg tudom figyelni, már ha méltóztatik letolni a csinos kis popóját Roxmortsba.

Megjegyzés, szószám, ruha, amit akarsz
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Hétf. Aug. 03, 2020 9:47 pm

Baline & Daisy
Szeretek csak úgy a faluban sétálgatni. A szabad hétvégéken még ha nincs is semmi dolgom csak lemegyek, sétálok egyet. Kiszellőztetem a fejem, elgyönyörködök a kirakatokban, magamba szívok egy kis napfényt. Most sem teszek másként, mint eddig. Ez az utolsó hétvége, hogy lejöhetek, legközelebb szeptemberben látom viszont a falut, így igyekszem kihasználni minden egyes másodpercet. Egy könnyed virágos  nyári ruhácskát viselek, olyan meleg van, hogy még ebben a pántos darabban is majd' megsülök. Egy mugli üzletben vásároltam, ahol szupercuki darabok voltak, mindenből csak egy darab ugyan, de legalább rendkívül olcsón. Azt hiszem, turkálónak hívják, de nem biztos, hogy igazam van, már vagy két éve ennek. Hajam kiengedve omlik a vállamra, a házak közt besütő napfény megcsillan rajta. Megállok a könyvesbolt kirakata előtt, úgy teszek, mintha a könyveket nézném, holott magamat bámulom. Kicsit csontos, de összességében talán nem vészes. Megigazgatom a szoknyarészt a nemlétező derekamon, na nem mintha nem tapadna még eléggé. Nagyából két percig ácsoroghatok ott, mielőtt továbbindulnék.
Rossz döntés, hogy balra fordulok, mert így meglátom a nem messze ácsorgó Blaine-t. A szívem egy árnyalatnyival gyorsabban ver, a pírt ráfoghatom a melegre. Megtorpanok egy pillanatra, mert nem vagyok benne biztos, hogy el tudok sétálni mellette közömbös arccal. Úgy két éve vettem észre először, hogy milyen édes a göndör hajával és csíntalan vigyorával. Míg múltkor szóba nem jött köztünk a legjobb barátnőmmel ez a fiú téma fel sem merült bennem, hogy ez esetleg valami olyan, amit mások vonzalomnak neveznek. Azóta igyekszem elkerülni, mert ijesztő, hogy mit vált ki belőlem, nem tetszik ez az egész.
Egy pillanatnyi gondolkodás után elindulok felé, vagyis nem is felé, csak abba az irányba, ahol ő is áll és mielőtt mellé érnék rámosolygok. Na nem olyan ijesztően nyomulósan, csak ahogy az ember rámosolyog egy másikra, aki mellett elsétál. Ugye más is szokott járókelőkre mosolyogni?
Anonymous

Vendég
Csüt. Szept. 24, 2020 10:45 am
Daisy & Blaine

A Szóval csak állok ott, hátamat a forró falnak vetve, és cigit cigi után szívok. Olyan meleg van, hogy szinte leolvad rólam a kék-fekete csíkos rövidujjú ing, meg a farmernadrág. Nincs az az isten, hogy bokánál följebb érő nadrágot húzzak magamra, mert a végén még valaki megkérdezi, hogy mikor látott a testem utoljára napot, vagy ételt. Pedig nem éhezem, és levegőzni is szoktam. Ja, elég fura.

Akkor pillanatalak meg téged, ahogy nem csinálsz semmit, csak ácsorogsz a könyvesbolt kirakata előtt, arany fürtjeid a válladra omlanak, és istenem, milyen gyönyörű vagy így is. Arcod belevész a kirakat poros ablak üvegébe, a ruhád olyan jól áll rajtad, mintha a testedre szabták volna. Beletúrok a göndör hajamba, és beharapom az alsó ajkam.

Csak bámullak, amikor hirtelen elindulsz az irányomba, én pedig olyan gyorsan sütöm le a szemem, hogy a füst, amit letüdőztem beszorul a tüdőmbe, és köhögni kezdek. Annyira kínos vagyok, hogy az már nem emberi, de komolyan. Aztán persze kedvesen rám mosolyogsz, ahogy a normális emberek szokták az ismerőseikkel, én pedig elejtem a cigit a kezemből. Gyorsan lehajolok érte, felkapom, összeszedem minden bennem lapuló - valahol, nagyon durván brutál mélyen lapuló - bátorságomat, és utánad iramodok. Pár másodperc alatt beérlek, és megérintem a válladat, amolyan félszegen, mint a kisfiúk.
- Bocsáss meg, Daisy ugye? - mintha nem tudnád pontosan, te baromállat - csak azt akartam volna mondani, hogy - na mit? Na? Most találj ki valamit gyorsan, vagy becsődölsz - szóval, hogy tudod, vagyis nem tudod, de mostmár tudod, hogy szabad időmben szoktam írogatni - istenem, hogy mekkora gyökér vagy, Blaine - és írni szeretnék egy cikket a diákok hazajárási szokásairól, illetve az érzéseiről, ami a Roxfort elhagyásával kapcsolatos - VALAKI VÁGJON MÁR FEJBE GRIFFENDÉL KARDJÁVAL - és szóval, hogy csak az érdekelne, hogy lenne-e kedved interjút adni?

Oké, szerintem megyek, és ások magamnak egy halógödröt. Most.

Anonymous

Vendég
Pént. Okt. 02, 2020 9:53 pm

Baline & Daisy
Beszív, kifúj, lélegezz. Csak elsétálsz mellette és rámosolyogsz, ennyi. Elméletben tök jól megy az utasítás osztogatás, már csak véghez kéne vinnem anélkül, hogy elájulnék. Tudom, nem olyan nagy dolog, de nekem azt hiszem mégis.
Az első két lépés egész jól megy, aztán hirtelen elkezd köhögni, mintha mindjárt megfulladna. Riadt tekintetem az övét keresi, hogy megnyugodhassak, jól van. Természetesen pillantásunk nem akad össze, de talán nem is olyan nagy baj, hogy így alakult. Rámosolygok, és mintha mi sem történt volna tovább lépek. Észre sem veszem, hogy elejt valamit, csak arra koncentrálok, hogy a ballábam a jobb után tegyem. Bal, jobb, bal, jobb. Már épp megdicsérném  magam, mikor egy bizonytalan érintést érzek vállamon. Riadtan összerezzenve nézek hátra, majd a szívem kihagy egy ütemet, mikor meglátom Blainet velem szemben. Szinte érzem, ahogy a vörös szín elterjed az arcomon, bár nem látom magam, de érzem a meleget. Persze, még ilyenkor is... Fenébe a világos bőrrel!
- Igen - bólintok bizonytalanul, mikor a nevem kérdezi. Valamit mondani akar nekem. Mit akar mondani nekem? Merlinre, mi történik itt? Baj lesz, ha nem mondja meg gyorsan, hogy mit szeretne, mert az idegesség miatt fogok szívrohamot kapni. - Ó, nem is tudtam... - szúrom közbe esetlenól, mert úgy érzem, hogy nekem is illene mondani valamit. Gratulálok magamnak, ennél kínosabb szerintem már akkor lehetne, ha a szél felkapná a szoknyám, vagy valami ilyesmi.
- Hát persze, szívesen segítek neked néhány válasszal - mosolyodom el végre, haloványan ugyan, de láthatóan. Kezdem összeszedni magam annyira, hogy már mosolyogni tudjak. Kellett néhány perc, de végül csak sikerült.
Anonymous

Vendég
Vas. Okt. 04, 2020 7:50 pm
Daisy & Blaine

A  szívem a torkomban dobog ahogy ott állok előtted. Olyan kicsi vagy és törékeny, és olyan fura, hogy ennyire lefele kell néznem, hogy a tekintetedre találjak. Elkalandozok rózsaajkad ívén, és azon, ahogy fehér bőrödön szikrát szór a nap. Majdnem, DE CSAK MAJDNEM, figyelmen kívül hagyom azt is, hogy orcád pirosba öltözik. Nem tudom hova tenni. Talán ennyire cikis vagyok, hogy még az arcod is elvörösödik attól, hogy hozzád szóltam?
- Remek! Ez… - dörzsölöm össze a két tenyerem - remek! - mosoly terül szét nyúzott arcomon. El sem hiszem, hogy sikerült megszólítanom téged, és te viszonoztad. Konkrétan beszélgetünk! A gyomrom szinte cigánykereket vet a csontjaim mögött attól, hogy szívesen adnál nekem válaszokat. Bazdki, azt sem tudom, hogy mit kéne kérdeznem.
- Szerintem akkor, beülhetnénk a Három Seprűbe - megvakarom a tarkómat - meghívlak egy vajsörre, vagy ilyesmi - izzad a tenyerem. Izzad a kibaszott tenyerem. Beletörlöm a pólómba, de alig észrevehetően. Nem akarom, hogy azt hidd, valami idióta izzadós nemnormális vagyok. Eddig ez az egész olyan jól megy. Kommunikálunk!
Ha benne vagy elindulok a Három Seprű felé, miközben próbálom realizálni, hogy most mi is fog történni. Egyáltalán milyen kérdéseket tegyek fel? Papír sincs nálam, penna meg végképp.

Belököm a Három Seprű takaros kis ajtaját, majd udvariasan előre engedlek. Nem, nem nézem meg a segged! Én nem olyan ember vagyok. Oda osonok a pultoslányhoz, és kérek tőle egy papírt, meg egy pennát, majd leülök hozzád, drágám.
- Szóval, Daisy - nézek rád a papír mögül - mit szeretnél inni? Jó lesz a vajsör? Vagy inkább mást innál? Tényleg, csak nyugodtan kérhetsz bármit! Ez a legkevesebb azért, hogy interjút adsz nekem - Blaine bazdmeg állj már le. Válaszolni sem tud.

Anonymous

Vendég
Vas. Okt. 11, 2020 11:06 pm

Baline & Daisy
- Igen, azt hiszem ez tényleg remek - erősítem meg ismét, ezúttal már kicsivel őszintébben mosolyogva. Azt hiszem, ideje lenne vele az önálló gondolatiamt is megosztani, nem mindig csak rákontrázni arra, amit ő mond, mert tutira azt fogja hinni, hogy buta vagyok. Pedig szerintem azért nem vagyok az, csak néha, de azért nem túl gyakran. Legalábbis a jegyeim jók mindenből, és eddig páratlan logikai készségemet is meg tudtam csillogtatni itt-ott. Mondjuk ez épp nem az a helyzet, mert a zavarom mindent elnyom bennem, de azért igyekezni fogok most már tényleg.
- Tökéletes! Szeretek a Három Seprűbe járni. -  És valóban, általában annyira jó ott a hangulat, hogy nekem is jobb kedvem lesz az egésztől. A vajsört is szeretem, vagyis nem a kedvencem, de azért eliszogatom, ha úgy van, szóval ennél jobb javaslata talán csak az lehetne, ha könyvesboltba akarna vinni. De tudom, hogy ez a saját egyéni gondom, mert a fiúk nem szeretnek se könyvesboltba, se könyvtárba járni. Na mindegy.

Olyan édes, hogy előre enged. Szeretem az ilyen udvarias fiúkat. Mármint manapság egyre kevesebben vannak azt hiszem, akik odafigyelnek az ilyen apróságokra is, hiába hogy most beszélünk először. Sokan vannak úgy az iskolában, hogy simán fellöknek a folyosón, vagy a nagyteremben, csak mert ők sietnek. Nem értem, hogy miért nem lehet ezt szépen megoldani. Nem várom el mindenkitől, hogy maga elé engedjen, de azért ennyire odafigyelhetne a másikra. Leülünk egy szabad asztalhoz, zavaromban addig simogatom a szoknyarészt, míg tökéletesen egyenesen, egyetlen ránc nélkül terül el vékonyka lábaimon és a széken. Fel kéne szednem néhány kilót azt hiszem, bár most egész jó súlyban vagyok, legutóbb már negyven egy kilogrammot mutatott a mérleg.
- Tökéletes a vajsör, köszönöm! És igazából én vagyok hálás, amiért megkértél. - Egész eddig kerültem tekintetét, most viszont kék íriszeim elkapják pillantását, ahogy ismét elmosolyodom. Ma feltűnően sokat mosolygok, nem szoktam ilyen vidám lenni.
Míg italomra és az első kérdésre várok rövid ujjaim szinte észrevehetetlenül ugyanazt a makacsul ismétlődő ritmus kopogják. Akkora  a zaj, hogy biztosan nem hallja, de ha elég figyelmes, talán megláthatja, hogy ezzel is oldani próbálom zavaromat.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: