| Blaine Humphry aka gyógyír minden bajodra |
| | Pént. Júl. 31, 2020 5:59 pm | Blaine Humphry Blaine, Blaine-baby, Humprhy "na, mi van kockás inges lányok? " Nem: férfi Kor: 17 év Vér: félvér Születési hely: Anglia, Birmingham Iskola/ház: Roxfort, Hollóhát Munka: Nyaranta fagyit árulok, az ide tartozik? Családi állapot: lefizetve Patrónus: Bernáthegyi Pálca: 11 hüvelyk, mamut fenyő, véla haj maggal, teljesen merev Amit szeretnek bennem A barátaim szerint elég vicces srác vagyok, szorgalmas, és megvan a magamhoz való eszem. Mondhatnánk úgy is, hogy jó ember vagyok a magam módján. ELÉGGÉ A MAGAM MÓDJÁN. Szeretem a saját utamat járni, nem foglalkozni mások véleményével, és szerintem ez egy elég jó dolog. Nem hagyom, hogy mások irányítsanak (kivéve, ha jó okom van rá), és én magam sem vagyok olyan fajta, aki beleszól a másik életébe. Éljen az elfogadás srácok, lányok. Nyugodt ember vagyok - oké, lehet, hogy ezt nagy részt a tömérdek fűnek köszönhetem, amit nap, mint nap elpöfögök, de akkor is -, nagyon nehéz felidegesíteni annyira, hogy egyáltalán a hangomat felemeljem, nem hogy a pálcám. Sosem ütnék meg nőt, bár ez nem hinném, hogy jó tulajdonság. Én alap dolognak gondolom, de lehet, hogy valaki más nem. Hát ez lennék én, asszem.
Ami zavar bennem másokat Talán az, hogy rászoktam a fűre. Ja. Szívás. Illetve nem is ez, hanem a következményei. Az, hogy mindent megtennék érte. Pedig annó azt mondták, jajj, Blaine ne izgulj, a fűre nem lehet rászokni. A nagy pacikukit nem lehet rászokni. Túl sokszor vagyok magam alatt, néha egy kicsit elkap a melankólia, de olyankor keverek egy melan-kólát (haha, szóvicc, érted), és máris jobban vagyok. Ki kell mondanom, nem sűrűn vagyok a buli lelke, nem is nagyon járok táncos-zenés szórakozóhelyekre. Hollós vagyok, bár nem tudom, hogy a Süveg mi alapján osztott engem ide. Néhanap eléggé elhanyagolom a tanulást, és elalszok az órákon, ha éjszaka sokáig fel vagyok. Szerintem a házunk miattam kapta az összes pontlevonást az elmúlt hét évben. Nincsenek ambícióim, nincsenek nagyon céljaim sem, csak tengek-lengek a levegőben, és várom, hogy végre történjen velem valamiféle Merlini csoda, ami sínre rakja az életemet. Azt sem tudom, hogy mihez kezdjek a Roxfort után, mert nem látok magamban semmi kiemelkedőt. A sportoktól egyenesen hányni tudnék, nincs az az isten, hogy én valaha seprűre üljek, mert iszonyatosan tériszonyos vagyok. Asszem, ez lennék én. Surprise, witches.
Életem története A Nagy Felvonás, részlet;
Színház az élet. És színész benne minden férfi, és nő. Igen. Shakespiertől idéztem. Ki sem néznéd belőlem, ugye? Azt hiszem az én életem is nagy színház, azért nyitottam eme csodálatosan költői mondattal. Mindig is meg akartam írni a regényt, saját magamról. Na, nem azért, mert nagyképű vagyok, egyáltalán nincs mire vernem a nyálam, csak a “naplóírás” kifejezést túl csajosnak érzem, így inkább ráfogom arra, hogy a saját életem regényét rittyentem ide, nektek.
Nem tudom egyébként, hogy kit is áltatok. Szerintem a kutya füle se kíváncsi az én elkettyintett életemre, de sebaj, nekem jót tesz az, ha kiírhatom magamból a dolgokat. Jelenleg éppen tanácstalan vagyok. CSESZETTÜL TANÁCSTALAN. Igen, azért írok nagybetűvel, hogy jobban átjöjjön.
Szóval, az egész hercehurca ott kezdődött, hogy nyár elején kimentem Aquaval Amerikába az apámhoz. Nem volt jó. Apa próbál apaként viselkedni, de valahogy nem tudom neki megbocsátani, hogy hányszor ütötte és verte az anyámat a szemem előtt. Általában szemforgatással válaszoltam a kérdéseire, és vártam az éjszakákat, hogy Aqua elaludjon, én pedig leléphessek a külföldi spanjaimmal valahova. Igen, betépni, te kis kíváncsi. Na, egy szó, mint száz volt egy este, amikor minden pénzünk elfogyott, és én voltam az a vállalkozó szellemű szerencsétlen hülye, aki kiállt a sarokra koldulni, mert hát engem ott úgyse ismernek sokan. Szóval már koldulgattam egy ideje, mikor jött egy faszi. Annyira ismerős volt, de valamiért nem tudtam behatárolni, hogy hol is láttam őt már pontosan. Nem is lényeg, az történt, hogy miután jobban megnézett magának, és kikérdezett - igen, ezen a ponton a dolog elég creepy volt - arra jutott, hogy pont jó leszek neki kémnek. Ja. Mint a 007-es, baby! Szóval azt mondta, hogy jó summát kapok, hogy ha szeptembertől, amikor is visszatérek Angliába, és azzal együtt a Roxfortba, kémkedek az ő kicsi hercegnője után akit, idézem “mindennél és mindennél jobban szeret”. Nem tűnt nehéz feladatnak, és elég szép summát ígért az öreg harcos, szóval egy pár perc (oké, most hazudok, szinte azonnal) beleegyeztem a dologba.
Azt mondta, hogy havonta fog nekem pénzt küldeni bagollyal, nekem pedig csak be kell szivárognom a lánya életébe, és ha bármi para van, azt megírni neki. Oké. Azt hittem, ez jó ötlet, de Merlin trottyos gatyájára, itt a szeptember eleje, és én még csak azt sem tudom, hogy ki a csillagos ég az a Diana Picquery.
Ha tükörbe nézek Átlag magasságom van, 183 centiméter, bár talán magasabbnak tűnök, mert a testzsír százalékom gyakorlatilag a nullán van. Na jó, nem, de tényleg feltűnően vékony vagyok, a vállaim is csontosak és előre ugranak, ahogy a térdkalácsom, meg a seggem (ami ennek ellenére elég jó). Az sem segít a dolgokon, hogy mindig egy számmal nagyobb ruhákat hordok, mert ha az ember turkálóból öltözik, akkor nem igazán van lehetősége, na meg igénye válogatni. A hajam gyűrű göndör, és lusta vagyok állandóan levágni, szóval életem nagy részében hosszabb, mint ami jól állna. Én átlagosnak tartom magam, de mások szerint van egyfajta kisugárzásom, ami vonzóvá teszt. Talán azért, mert negyed vérig véla vagyok.
Családom Édesapám Gordon Humphry, 47 éves, félvér varázsló, a Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztályának munkatársa.Az apám, anya szerint régen jó ember volt. Kedves, és család centrikus. A húga, az én keresztanyám meghalt egy eltévedt átok miatt, azt hiszem. Apa akkor kattant be. Az első emlékem róla, hogy alkoholtól bűzölögve ért haza az éjszaka közepén, az ajtó csattanásra ébredtem. Egy beteges, alkoholista, nőgyűlölő szörnyetegnek látom őt, aki sosem szerette igazán se a gyerekeit, se a családját. Azért néha-néha meglátogatom őt, főleg amióta kiköltözött Amerikába... a húgom valamiért kedveli őt, én pedig nem fogom neki engedni, hogy magában látogassa az "apánkat". Édesanyám Artemis Caiden, 44 éves, kvibli. Utcai virágárus. A szülei mindketten mágiahasználók voltak. A nagyapám sárvérű, a nagyanyám pedig véla volt. Ne kérdezzétek, nem tudom, hogy ezek ketten hogy kerültek össze, de nem is lényeges, nem róluk van szó. Anyám másodszülött gyerek volt, egy négy gyerekes családban. Az egyetlen kvibli a testvérei között. Egyszerű, mágia mentes életet élt, ifjú korában ismerkedett meg apámmal, aki a nagynéném fiúja volt, amikor még a Roxfortba jártak. Igen, már ez is elég elcseszett. Na, nem is lényeges. Szóval, anyám amúgy jó ember. Apa sokat terrorizálta a kapcsolatuk alatt, de minket tényleg próbált, és próbál a mai napig is tisztességesen nevelni, ezért pedig tisztelem őt. Hiszen olyan sok mindent át- és túlélt. A nők nagyon sok mindent képesek elviselni, és még mindig csodálattal tölt el. Testvéreim Aquaria 'Aqua' Humphry, 15 éves, Roxfortos diák. A húgom cseppet sem hasonlít rám. Ő gyönyörű, okos, vicces, és nagyon durván szeretetre méltó. Kár, hogy túl naiv ahhoz, hogy észre vegye, kik azok akik tényleg szeretik, és kik azok, akik nem. Párkapcsolat Terven van, hiszen végül is pénz beszél, kutya ugat. Vagy kutya beszél, pénz ugat? Áh, leszarom, kutya kutya, pénz pénz. Szóval igen, van egy lány, akit szemmel kell tartanom, és azt hiszem úgy tudnék a legkönnyebben beszivárogni az életébe, ha felszedem. Asszem. Nem vagyok jó ebben a felszedés dologban. A legtöbb csajomat betépve szereztem, és azok sem voltak valami hosszú távúak, de gyakorlat teszi a mestert, nem? Gyermekeim Remélem egyet se hoztam össze. Nem tudnám megbocsájtani magamnak, ha apa nélkül nőnének fel. Apróságok Amortentia Marihuána, maci fröccs, fahéj, forró csokoládé, mandula. Edevis tükre Egy saját élet, amiben persze sok pénzem van. Hobbim lógni a haverokkal, dolgozni a regényemen, esténként kilógni a kastélyból, és nézni a csillagokat meg a polipot. Elveim Az para, hogyha híján vagyok az elveknek? Amit sosem tennék meg Oké, nem ölnék embert. Asszem. Ami zavar Igazából az elfogadás híve vagyok, szóval nem nagyon zavarnak dolgok. Nem ütöm bele az orrom mások dolgába, amíg ők sem szólnak bele abba, hogy hogy éljem az életem. Ami a legfontosabb az életemben A húgom, Aqua. Ami a legkevésbé fontos számomra A saját életem. Amire büszke vagyok Az anyámra, amiért hosszú évek alatt, de sikerült kidobnia a faszfej apámat. Ha valamit megváltoztathatnék Ezen még sosem gondolkodtam. Így képzelem a jövõmet Egy normális életben, de ettől elég messze állok. Egyéb A nagyanyám véla volt.
|
| | | Lakhely : Northumberland, AngliaElõtörténet : ♕ Queen D. ♕Playby : Hayden Panettiere | Szomb. Aug. 01, 2020 10:46 pm | Kedves Blaine! Amikor először megláttalak beregisztrálva, nagyon elszomorodtam, hogy lecsapták a kezemről ezt a remek playbyt, de egész hamar megbocsátottam, amikor megláttam a lapodban Shakespeare nevét! Na mindegy is, érdekes lapot hoztál nekünk, még érdekesebb plottal. Nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz a kapcsolatod a kémséged tárgyával, hiszen annyi kifejlete lehet ennek az egésznek, negatív és pozitív egyaránt. Futás foglalózni, aztán mehet is a játék! U.i.: Hidd el, nem megütni egy nőt pozitív tulajdonság! :D |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|