Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Tanár úr, kérem! - avagy apa kerestetik

Anonymous

Tanár úr, kérem! - avagy apa kerestetik Empty
Vendég
Szer. Júl. 29, 2020 6:39 pm

Antoine Brugiére

Nem: Férfi

Kor: 47 év

Vér: Félvér

Iskola/Munka: Tanár

Kapcsolatunk:Apa-lánya

Csoport: Varázsló

Playby: Aidan Turner (de ha nagyon szeretnél változtatni, akkor meggyőzhető vagyok)

Státusz: SZABAD

Részletek

Mióta az eszemet tudom azon vitáztok anyával, hogy az életetek, életünk melyik részén ki hol tévedett és rontotta el a dolgokat. Nem tetszik, szerintem sosem tetszett neked, hogy Angliába költöztünk és ott kellett hagynunk, hagynod Franciaországot. Én megértem, hogy honvágyad van, tényleg... néha én is örülnék, ha visszamehetnénk egy kis időre. De ez akkor sem normális állapot, apa! Térj magadhoz... iskola Angliában is van, simán tudnál tanítani, úgyhogy szedd össze magad, mert nem lesz jó vége, ha így folytatod! Úgy érzem, két tűz közé kerültem... anya állandóan csak a munkájával van elfoglalva, és elhajt, ha valamit meg szeretnék beszélni vele. Te pedig... te pedig állandóan búskomor vagy, és visszavágyódsz Párizsba. Hahóóó! Értem, hogy fontosak az emlékek, de az élet nem áll meg attól, hogy elköltöztél. Nem lecseszésből mondom... épp ellenkezőleg. Szeretlek. Jó apa vagy, és tudom, hogy azért mondod, amiket mondasz, mert segíteni szeretnél, meg akarsz védeni az élettől, a veszélyektől... a nehézségektől. Jól teszed, és értékelem is. Tényleg. Szükségem, szükségünk van rád. Igen, anyának is, akkor is, ha nem mondja. Én tudom. Szóval kérlek, gondold át, és tedd meg, amit meg kell tenned. Legyünk újra egy nagy, szerető család!

//Nagyvonalakban ennyi lenne. A jellemet a megalkotóra bízom, itt, illetve az ETmben is írtam apáról, de hamarosan érkezik anya is, szóval őt is érdemes lesz meglesni, ha mást nem, akkor inspirálódás miatt. Gyere gyorsan, nagyon várlak én is, és anya is :3 *-* //

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Tanár úr, kérem! - avagy apa kerestetik Empty
Vendég
Csüt. Júl. 30, 2020 10:18 am

Antoine Brugiére

Nem: férfi

Kor: 47 év

Vér: félvér

Iskola/Munka: tanár

Kapcsolatunk:házastársak

Csoport: varázsló

Playby: Aidan Turnert szeretném legjobban, de ha csak ez az oka, hogy nem hozod akkor pm-ben alkudozhatunk.

Státusz: SZABAD /

Részletek

Tudod Antoine, te teljes mértékben az ellentétem vagy, és talán pont ez az oka annak, hogy ennyire jó összhangban tudunk együtt élni. Te hozod a házba a vidámságot, a mókát, a nevetést, én pedig a szabályokat, és a türelmességet. Te vagy a mindenem, ezt remélem tudod. Már amikor először megláttalak, abban a franciaországi discoban, már akkor is tudtam, hogy fenekestül fel fogod forgatni a világomat, és így is lett. Viszont most van valami, ami rányomja a bélyeget a kapcsolatunkra. Nem szereted, hogy ennyit dolgozom, és folyamatosan visszavágyódsz Franciaországba. Én pedig szeretnék segíteni rajtad, tényleg, nagyon szeretnék, de nem tehetjük mindig azt amit akarunk. Hiszen Héloisra is gondolnod kell. Itt nőtt fel, itt vannak a barátai, és a tanulmányai. Nem rángathatjuk országról országra, csak azért, mert neked honvágyad van.
Vajon meg fogjuk tudni oldani a közénk feszülő ellentéteket, vagy életre kel a mumusom, és elhagysz?

//Nya, a kapcsolatukról sokkal-sokkal bővebb leírást találsz az ET-mben, illetve arról is kapsz egy kis vázlatot, hogy pontosan milyen embernek képzelem el Antoinet. Nagyon szeretném, ha Aidan maradna a pb, hiszen annyira asdflkgkkfjglfgjldf *-* , de ha tényleg csak ez választ el a megalkotástól, akkor pm-ben megtárgyalhatjuk. Gyerer és forgasd fel a világunkat! Nagyon-nagyon várunk én és a lányod @Héloise Brugiére is. Kérjek valamelyikünkhöz vágj egy baglyot, ha megérkeztél.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: