Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Madarat tolláról...

Anonymous

Madarat tolláról... Empty
Vendég
Kedd Júl. 14, 2020 8:23 pm
Emily & Louis

Madarat tolláról...

Valószínűleg nem fognak örülni az öcséim, hogy elküzdöm magam a Roxfortig, csak hogy ne csak otthon találkozzak velük. Nate azért, mert tizenhét éves kamasz, az ő elgondolása szerint felnőtt, mert a felnőttség nem az iskolához van kötve, hanem az életkorhoz. Hát, van egy rossz hírem, öcsi: ha felnőttnek érzed magad, akkor legyél szíves megkomolyodni, és békénhagyni az öcsédet. Ellenkező esetben csak egy nagy gyyerek vagy, tizenhét év ide vagy oda.  Ráadásul az milyen már, hogy a tizenhét éves, végzős fejét látogassa a nővére? Szörnyűség! Jess pedig azért nem fog nekem örülni, mert... mert ő Jess, és a lehető legtöbb mindenben utánozza a bátyját. Ami pedig azt jelenti, hogy valószínűleg ebben is. De tetszik, nem tetszik akkor is meglátogatom őket, legfeljebb húzzák a szájukat. Ennyit igazán kibírok én is, meg ők is. Az év nagy részében úgysem látjuk egymást, nem szólhatnak egy szót se. Ha meg mégis, hát... így jártak.
Ezért baktatok most a kastély felé - és elkövettem azt a merészséget is, hogy nem szóltam nekik, hogy jövök. Igen, tudom, ebből valószínűleg kiakadás lesz, de annyi baj legyen. Egy ideig némán sétálgatok, aztán - még én magam sem tudom pontosan, hogy miért - körülnézek és gyorsan átvedlek fecskévé. Na persze... ötletem sincs, mit is gondoltam pontosan. Oké, hogy sok itt a madár, de könyörgöm, leginkább baglyok. Majd biztos a fecske nem tűnik fel senkinek? Most vagy eltűnök, de gyorsan, vagy visszaváltozok... használhatnám néha az eszemet is. Rendben van, hogy leginkább az érzelmeimre támaszkodom, de hülye azért nem vagyok.
Már épp változnék vissza önmagammá, mikor észreveszem, hogy vészesen közeledik valaki, úgyhogy úgy döntök, nem kockáztatom meg, hogy meglássanak, inkább még mindig fecskeként keresek valami biztonságos helyet a fák egyikén, ahol figyelni is lehet, de nem is ér semmi baj. És ha itt észrevesz valaki? Hát, akkor észrevesznek. Egy fecske nem csinál nyarat, ugyebár. Kivéve most, a tanév utolsó napjaiban. De akkor meg legalább örülnek... na persze nem nekem, vagy a fecske alakomnak, hanem a közelgő nyáriszünetnek.

Sok szeretettel :3
Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: