-Edző ruha? Megvan. Térdvédő? Megvan. Karvédő? Megvan. Sisak? Megvan. Kesztyű? Megvan. Seprű? Az is megvan. Akkor mehetünk. Motyogom magamnak félhangosan, miközben az edzésre készülök. Hétvége lévén viszonylag sokáig ágyban maradtam, aminek az lett az eredménye, hogy félig még alszom, ez pedig a gyorsaságomon is meglátszik. Szerencse, hogy ma nem csapatedzésre készülök, csak egy külön gyakorlásra. Az pedig talán nem lesz olyan vészes, mint amilyennek néha a csapatedzéseink sikerednek. Szeretem a csapattársaimat, tényleg, de az biztos, hogy néha úgy viselkednek, mintha nagyranőtt gyerekek lennének. Mondjuk, ez lehet, azért is van, mert nagyranőtt gyerekek. Na nem baj. Valakinek olyannak is kell lennie, nem igaz? Lassú léptekkel battyogok le a pályára, közben legalább háromszor úgy kell visszafogni magam, hogy ne akarjak séta közben bealudni. Hát, jól kezdem, az egyszer biztos. De most na... ha egyszer a kelekótya baglyom, Egon fél éjszaka meghalósat, meg ablaknak csapódó kővé változósat akart játszani, az azt hozza magával, hogy én bizony nem sokat aludtam az éjjel. Pedig Merlin a tanúm rá, hogy szerettem volna... nem igazán örülnék neki, ha leesnék a seprűről, és a gyengélkedőn kötnék ki. Mondjuk ez még a jobb napjaimon is előfordulhat néha, úgyhogy... csak kicsit kell javítani az esélyeimen. Azért örülök, hogy most nem Laurieval találkozom, hanem Tatianával... fogalmam sincs, mit kezdenék Laurieval az előző kalandunk után. Nem, azt még ki kell hevernem, mielőtt egy újabbra adom a fejem. Persze úgyis beadom a derekam, addig-addig ugrándozik majd, hogy muszáj leszek. Jaj! De Tatiana megbízhatónak tűnik, úgyhogy valószínűleg nem lesz gond. Már persze ha nem felejtette el, hogy ma találkozunk. Ha mégis, hát... akkor legfeljebb majd megbeszélünk egy újabb időpontot, aztán annyi... még semmi nincs veszve.
You can fly Sok szeretettel :3 Bocsi a zeéért, muszáj volt :'D
Vendég
Vas. Jún. 21, 2020 9:00 pm
Luise & Tatiana
I will make a quidditch player out of you
Nincs is kellemesebb dolog annál, amikor a friss reggeli levegő felélénkíti az embert. Én már egy ideje kiértem a pályára, azonban mivel Héloise-nak akkor nyomát se láttam, így felemelkedtem a magasba. Borzasztóan hiányzott már, hogy seprűháton legyek, ahogy a cikesz utáni hajsza után is elég gyakran sóvárgok. Mégsem állok a kviddicscsapatba, mert nem akarom életem végéig azt hallgatni, hogy Viktor Krum lánya vagyok. Ismerősökkel, barátokkal szeretek játszani, mert őket nem érdekli ez az egész, de biztos vagyok benne, hogy ne akadna olyan meccs, ahol apámat felemlegetnék. Egyszerűen csak a lelátó tornyai körül körözök, hiszen jobb dolgom úgyse akad Héloise érkezéséig. Meg aztán, némi átalakítással, de a Durmstrangos kviddicsruhám még éppen használható, így nem kellett azzal se vacakolnom az elmúlt napokban, hogy találjak helyette mást. Mert az biztos, hogy más levedlett, bűzlő egyenruháját nem fogom magamra venni. Amikor kiszúrom odafent Héloise-t, a seprűmmel felé fordulok, felgyorsítok, és épp az utolsó pillanatban fékezek le a levegőben. Egy-két méterre lebegek a lánytól. − Na, jó reggelt! Látom, sikerült kitalálni a pályára! – vigyorgok rá magabiztosan. Talán legutóbbi találkozásunk alkalmával még nem is látott ilyen határozottnak, de afelől biztosíthatom, hogy hiába rozsdásodtam be egy picit, még mindig van egy-két trükk a tarsolyomban. − Szerintem nem ártana egy kis bemelegítéssel kezdened, aztán majd kitaláljuk, hogy miként folytassuk. – Vagy, ha nagyon ragaszkodik hozzá, akkor hajlandó vagyok leszállni a seprűmről, és vele együtt tornázni. Én már korábban megtettem a reggeli rituálém keretében, miközben olvastam pár sort A vándorlások egy vérfarkassal című könyvből. Megigazítom a copfomat, hogy gyakorlás közben ne csússzon szét a lófarkam. Kéz nélkül, a lábaimat összekulcsolva tartom meg magamon a seprűn. Héloise-ra pillantok. Mintha… Kicsit be lenne lassulva. − Amúgy minden rendben? Nyúzottnak tűnsz – érdeklődöm, bár lehet, hogy még csak nem fejtette ki a hatását nála a reggeli kávé. Én viszont borzasztóan éber vagyok, s szokatlanul lelkesen, hiszen nagyon ritkán szoktam felajánlani a segítségemet bárkinek is. A másik személy, akinek segítettem kviddics ügyben egy mardekáros lány volt. Viszont, azt a lányt nem is próbáltam meg összeboronálni Clyde-dal, hogy a srác végre befogja a száját, és elfelejtse a bundáját. Túl jószívű vagyok. Talán nem ártana pénzt kérnem másoktól a segítségemért. Egyedül Larstól nem kérnék pénzt, hiszen a barátsága nagyobb kincs, mint a pénze. Mindenki más, értem ezalatt Clyde-ot, Stormie-t, Héloise és Judast, azonban igazán perkálhatna nekem, amiért rendes vagyok velük.
Round 2
Vendég
Kedd Jún. 23, 2020 10:29 am
Luise & Tatiana
Nyugaton a helyzet változatlan
Nagy nehezen végre sikerül kiszerencsétlenkedni magam a pályára, bár lehet, hogy annyit késtem, hogy ennyit épeszű ember nem várna rám. Tatiana viszont mégiscsak várt rám, mint kiderült. Szóval akkor most vagy velem van a gond, vaaagy Tatiana nem épeszű. Habár... ez utóbbi lehetőséget inkább nem veszem számításba. Ha meg mégis, akkor csak magamban, mert a végén még pórul járok, aztán lezuttyanok a seprűről. Mondjuk nem nézném ki belőle, de ki tudja? Lassan már semmiben sem lehet teljesen biztos az ember lánya. És a semmibe saját maga, meg az érzelmei is beleértendők. - Szia! Igen, de eddig se azzal volt a gond, hogy nem találtam a pályát! Vigyorgok vissza a seprűnyélről figyelő lányra. Nem tudom, honnan szedi, hogy azért késtem, mert nem tudom, merre van a kviddicspálya. Elvégre az elmúlt évek alatt, mióta a csapat tagja vagyok rengetegszer megtettem már az idevezető utat, lassan már csukott szemmel is idetalálok. Habár akkor elég nagy eséllyel leszek olyan, mint Laurie. Azaz ügyetlen agyament. Ráadásul nem hiszem, hogy Tanya örömmel fogadná, ha most elkezdenék neki golymókokról áradozni... nem, szerintem kapásból azt hinné, hogy elment az a maradék józan eszem is. Na nem mintha akkorát tévedhetne ezzel kapcsolatban, de inkább ne feszegessük a kérdést, ha nem muszáj. A bemelegítés ötletére csak bólintok, és neki is kezdek a szokásos gyakorlatoknak, hogy még véletlenül se legyen semmi gond a levegőben. Közben persze figyelek, szerencsére nem egyvágányos vagyok. - Persze, minden renden! Csak a baglyom fél éjszaka megbolondult, és nem hagyott aludni. De nemsokára helyrejövök, tényleg! Tényleg semmi bajom, csak még nem sikerült rendesen felébredni... de ez általában hamar elmúlik, szóval néhány perc múlva már nyoma sem lesz a mostani állapotomnak. Én is tudom, hová kell koncentrálni, a problémákat a földön kell hagyni, különben én is hamarosan a földön találom magam... tapasztalat, sajnos.
Vendég
Kedd Jún. 23, 2020 8:12 pm
Luise & Tatiana
Kicsit korábbra várom őt, de semmi gond nincs ezzel. Mire ő befut, addigra én már a magasban vagyok, hiszen borzasztóan csalogat az égbolt. Ahogy elnézem, Héloise nem veszi teljesen a lapot, de annak tudom be, hogy még korán van neki. Inkább csak szélesen vigyorgok rá, miközben kitalálok valami választ. − Hanem? Mephisto eltérített, vagy mi? – cukkolom őt, bár ha jól sejtem, az az idióta ilyenkor már javában húzza a lóbőrt, vagy legalább is még nem értünk el a napirendje azon pontjához, ahol engem kell fárasztania. Amikor bemelegíteni kezd, végül csak meggondolom magam, leszállok a seprűről, leteszem azt a földre, és csatlakozom hozzá a tornászásban. Elvégre, a testmozgás sose elég igazán. − Miért nem bocsájtottál rá egy altató bűbájt? – pillantok rá felvont szemöldökkel, hiszen ha velem történne hasonló, akkor én biztosan nem tűrném el, hogy a madaram ilyeneket csináljon. Szerencsére, az enyém jólnevelt, meg különben is a bagolyházban marad, elvégre ott a helye. Nyújtok egy kicsit, vállkörzéseket csinálok, sőt még az ujjaimat is megropogtatom, hogy ismét formában érezzem magam. Futni nem kezdek el, hiszen korábban már kocogtam egy keveset, így ha én végeztem, akkor már csak Luise-ra várok. − Na, és mit szeretnél? Szerezzek a szertárból egy kvaffot, és azt dobáljuk, vagy hozzam ki az egyik gurkót, és gyakorlod elkerülni, vagy a cikeszt akarod kergetni? Ha akarod, beállhatok a gyűrűk elé, és védhetek is – sorolom fel neki a lehetséges opcióit, elvégre, nekem bármelyik megfelel. Nyilván fogónak vagyok a legjobb, de azért egész jól célzok a gurkókkal, és a védéseimre se nagyon volt eddig panasz, szóval bármelyik poszt megfelel nekem. Ha Héloise választ, akkor utána elindulok a szertár felé, és a választását követően gurkóval, ütővel, kvaffal, vagy éppen a cikesszel felszerelkezve térek vissza. − Remélem tudod, hogy ebben a játékban elég kritikus tudok lenni, szóval… Kérlek, ne sértődj meg, ha esetleg keményebben rád szólok, mert segíteni akarok csak – figyelmeztetem előre, bár azt hiszem, azután, hogy bármennyire is nehéz elfogadni ugyan, de apám lánya vagyok, így ez az információ nem túl meglepő.
Vendég
Csüt. Jún. 25, 2020 7:36 pm
Luise & Tatiana
-Nem találkoztam Mephistoval azóta, hogy felnyaláboltad és elvitted. Egyébként meg szerintem hamarabb térítettem volna én el őt, mint fordítva. Úgyhogy köszi a kérdést, de a válasz nem! Pislogok fel értetlenkedve Tatianára. Ehhez még korán van... nekem egészen biztosan, mert hát mégiscsak nem olyan rég keltem fel. Azt meg inkább nem teszem hozzá, hogy egyébként valahol a délelőtt közepén járhatunk, csak én voltam ilyen fáradt. Meg lusta. Vagyis fusta. Na jó... azt hiszem, rosszat tett az idegeimnek Laurie, meg az ő nyelvújítási próbálkozásai. Majd szólok neki, ha legközelebb találkozunk, hogy vegyen vissza. Bár azt nem tudom, hogy minek töröm magam, rájöhettem volna már, hogy teljesen mindegy, mit mondok, úgyis az lesz, amit az élő, vörös loboncú pörgettyű a fejébe vesz. Az altató bűbáj említésére csak még bambább fejet vágok, olyan "he? mi a baj? még korán van, agyilag biztos" fajtát, de szólni inkább nem szólok semmit, szerintem ennyiből is érthető, hogy mit szeretnék a tudtára adni. De most tényleg, tessék szépen eldönteni, hogy most akkor gondolkozunk, beszélgetünk, vagy gyakorlunk. A kettő együtt nem megy. A jelenlegi agyi állapotomban biztosan nem. Kezdem nagyon úgy érezni, hogy nem volt valami jó ötlet, hogy ma felkeljek. Vagy ha a felkeléssel nincs is gond, de lehet, nem kellett volna lejönni a pályára. Most meg választanom kell, hogy mit csináljunk. Az én fejemben pedig szépen átkonventálódik a kérdés, miszerint: Mivel okozom a legkevesebb gondot? Ötletem sincs, mit csináljunk.... ha hajtónak állok, Tatiana pedig nagy eséllyel le lesz dobva, pedig alapjáraton nem kellene problémát okozzon, elvégre hajtó vagyok... vagy ha terelőnek, abból viszont lehet, hogy tényleg gondok adódhatnak, mert még életemben nem próbálkoztam ilyesmivel. Talán a cikesszel okozom a legkevesebb bajt. Legalábbis most így gondolom... aztán ki tudja, mi lesz itt később. - Szerintem hozzuk ki a cikeszt, és te is megmutathatod, mit tudsz. Úgyis fogó voltál, ezzel nem lesz gondod. De ha máshogy szeretnéd nekem úgyis jó. És ne aggódj, nem sértődök meg, én is komolyan veszem a dolgomat. Megértem, hogy komolyan veszi a gyakorlást is, én is ilyen vagyok. Semmi rossz nincs ebben, sőt, még fejlődni is tudok, hiszen eddig jóformán csak hajtóként játszottam, úgyhogy éppen ideje valami újat is kipróbálni.
Vendég
Csüt. Jún. 25, 2020 10:04 pm
Luise & Tatiana
− Nocsak, ezek szerint Clyde némi értelmet nevelt volna abba a bundás fejébe? – vonom fel a szemöldökömet, továbbra is úgy teszek, mintha egy valódi macskáról lenne szó. − De annak örülök, hogy azóta nem lépett meg. Úgy tűnik, Clyde-ra jobban hallgat, mint rám. Mondjuk, érthető, a két csökönyös bolond megérti egymást – sóhajtok fel. Nem tudom milyen csoda folytán kerülte el Clyde macskaformában Héloise-t az elmúlt napokban, de már-már büszkeséget érzek vele kapcsolatban. A végén még hallgatni fog valakire, és felhagy a macskásdival? Luise elég fáradtnak látszik, vagy nem is tudom megállapítani, hogy mi a fene ütött belé, de ahogy elnézem a szavaim fele igencsak nehezen kerül feldolgozásra. Azt hiszem, több türelemre lesz szükségem most, mint a napokban bármikor. − Ugye tudod, hogy létezik olyan bűbáj, amivel bármit és bárkit el lehet altatni? Legközelebb, ha a baglyod nem bír magával, akkor szórd rá a varázslatot, és a problémád le tudva – tanácsolom neki, de azt nem teszem hozzá, hogy esetleg, ha a baglyát rá tudná szoktatni arra, hogy a madarak számára fenntartott toronyban töltse az éjszakát, akkor még ennél is kevesebb problémája lenne. Végül eljutunk odáig, hogy eldönti mit szeretne, így vigyorogva válaszolok neki. − Biztos? Mert egy fogónak elég gyorsnak kell lenni, te meg jelen pillanatban úgy festesz, mint aki le fog fordulni a seprűről. – Végül úgy döntök, hogy a szertárból inkább kicipelem az egész ládát, és majd odakint eldöntöm, hogy mi lesz az edzésterv. Inkább biztosra megyek. Lerakom a ládát a fűre, aztán felnyitom a tetejét. A leszíjazott gurkók azonnal mocorogni kezdenek. Luise-ra pillantok, és kiemelem a kvaffot a ládából. − Szerintem először gyakorold a dobásokat, még nagyon mozognod se kell hozzá. Majd én védek. Aztán, ha felébredtél, akkor lehet szó a cikeszről – ellentmondást az ő érdekében nem fogadok el. A kvaffot a lány kezébe nyomom, majd lehajolok a saját seprűmért, felszállok rá, és a legközelebbi gyűrűkhöz repülök. Közben félig figyelek Luise-ra, mert nem akarom, hogy leszédüljön nekem. Elhelyezkedek a középső gyűrű előtt, és várom a lány első dobását.
Vendég
Csüt. Júl. 09, 2020 1:03 pm
Luise & Tatiana
Értetlen arckifejezéssel megspékelve igyekszem koncentrálni Tatiana szavaira, hogy legalább a lényeget fel tudjam fogni abból a káoszból, amit az agyam kreált abból az egészen egyszerű kérdésből, amit a lány feltett nekem. De persze még az is előfordulhat, hogy csak költői kérdésnek szánta. Sosem lehet tudni. De tényleg, sosem lehet tudni. Na meg azt sem, hogy az agyam éppen mit tart hihetetlenül fontosnak. Vagy csak annyira, hogy megjegyezze, és kiválassza magának, hogy aztán abba a kiválasztott töredékbe belekapaszkodva valószínűleg jól leégessen engem. Nagyon szuper, tényleg. - Hogy… hogy mit mondtál? „Clyde némi értelmet nevelt volna abba a bundás fejébe?” ? De mégis kinek a fejébe? A sajátjába, vagy Mephistoéba? Vagyis… izé, mégis miért lenne Clydenak bundás a feje? Hacsak nem áll fenn az a helyzet, hogy Clyde valójában macska. De persze az teljesen kizárt… ugye? Vagy… vagy mégis ez a helyzet? Na jó… most komolyan, mi van? Mondj valamit, légyszi, mert különben megkeresem a nagyokost, és nekiszegezem a kérdéseket, amiknek viszont nem hinném, hogy örülne. Ja, és légy szíves, a „mondj valamit” kérést ne úgy értelmezd, hogy azt mondod, „Luise, te teljesen meghülyültél!”, ha kérhetem! Ezt, ugyanis, már tudom, szóval semmi újdonságot nem mondanál vele. Azt, hogy egyébként meg örül neki, hogy azóta nem lógott meg Mephisto csak fél füllel, épphogy hallottam, de mivel nem igazán figyeltem – pedig tudom, hogy kellett volna, már csak az udvariasság miatt is -, így nem is nagyon reagáltam, legfeljebb hümmögtem. Remélem, nem sértődik meg miatta, de a biztonság kedvéért később még bocsánatot kérek tőle. Az sosem árt. - Persze, tudom! De köszi a tanácsot, meg az emlékeztetőt… igyekszem nem elfelejteni! Az ébrenléti, meg leginkább talponléti állapotomra tett megjegyzésére csak egy halk, egyetértő sóhajjal reagálok. Na igen, ezt totál elfelejtettem… és teljesen jogos Tanya megjegyzése. Tényleg nem vagyok épp a legjobb formámban… a fenébe is! Viszont újdonsült gyakorlótársam szerencsére erre is gondolt, minek következtében ismételten hajtóként találom magam. Hát, legalább annyi jó van ebben az egészben, hogy ennek már rutinszerűen kellene mennie, tehát elég gáz lesz, ha elrontom. Vagy ha lepottyanok a seprűről. És valljuk be, nálam most mindkettőre elég nagy esély van. Sajnos. De nem ellenkezek, mert tényleg nem látom semmi értelmét. - Rendben, legyen így! Bólintok, majd átveszem Tanyától a kvaffot, megvárom, amíg ő eléri a gyűrűket, addig igyekszem minél hamarabb, na és persze minél jobban magamhoz térni. Majd, ha ez megtörtént, akkor seprűre pattanok, és a labdával a hónom alatt igyekszem megközelíteni a középső gyűrű előtt strázsáló lányt. Még elég messze vagyok tőle ahhoz, hogy egy pillanatra lelassíthassak, így próbálva meg bemérni a távolságot, és a dobás hosszát és erősségét, majd újra normál sebességre kapcsolva útjára engedhessem a piros labdát. Remélhetőleg sikeresnek könyvelhető el a próbálkozásom, még a fáradtságom ellenére is, és mehetünk visszaszerezni az útjára engedett golyóbist. Ha viszont nem figyeltem eléggé, vagy nem volt elég erős a dobás, akkor valószínűleg könnyűszerrel kivédi, és visszakapom, hogy újra megpróbálkozhassak vele. Én azért nagyon remélem, a sok gyakorlás meg az edzések és a meccsek alatt szerzett rutin felülírja a mostani állapotomat, és csak nem leszek annyira vészes. Nem kellene leszerepelnem… vagy legalábbis nem túlságosan. Egy kicsi még belefér. Talán.
Vendég
Csüt. Júl. 09, 2020 9:01 pm
Luise & Tatiana
Nem értem Luise felesleges szövegelését, vagyis próbálom megtalálni a mondatok közötti ok-okozati összefüggéseket, aminek az eredményeként a homlokomat ráncolva meredek rá. Azt hiszem, lassan már versenyezhetne a srácokkal abban, hogy ki bír nagyobb baromságot összehordani. − Nyilván a macskáéba. Nem tudom, honnan szeded azt, hogy Clyde-nak bundás feje lenne – masszírozom meg az orrnyergemet, és igyekszem ezt az ostoba eszmefuttatást Héloise fáradtságának betudni. – Tudtommal Clyde ember, így javíts ki, ha tévednék, de nem lehet bundás feje, legfeljebb szőrös, hajjal borított. Nagyon megerőltetem magam ahhoz, hogy kontrol alatt tartsam az arcvonásaimat. Azt súgják a megérzéseim, hogy Héloise lassan engem is lefáraszt az ő szintjére, ha így folytatja. Márpedig azt nem szeretném, mert abból az következik, hogy Lars vállának dőlve, Lockhartot olvasva próbálom stimulálni szegény, megviselt agysejteimet. Abból pedig egyenesen az jön, hogy mindenki más is Lockhartot fog hallgatni a klubhelyiségben. Megint. − A saját érdekedben ne felejtsd el, de amúgy nincs mit köszönnöd – mosolyodok el, miután végre sikerül túllendülnöm az iménti szövegelésén. Nekem teljesen mindegy, hogy a baglya hagyja-e aludni, vagy sem, elvégre nem az én ablakomon kopogtat éjjelente. Ha így tenne, már lehet, hogy nem hasonlítana egy bagolyra. Egy csirkére annál inkább. Ahogy felmérem Héloise éberségi állapotát, nem lenne jó ötlet, ha pont most akarná megcsillogtatni a fogói képességeit, mert a végén még ő is belerepülne a lelátóba, ahogy az egyik csapattársa tette. Nekem pedig semmi kedvem ahhoz, hogy az összetört lányt elcipeljem a gyengélkedőig, majd aztán azt hallgassam Clyde-tól, hogy miért nem vigyáztam jobban a szívszerelmére. Akkor azt hallgathatnám életem végéig, vagy addig, amíg el nem némítom a srácot. Ezért is döntök úgy, hogy maradjunk a biztosnál, s remélem, nem fog lefordulni a seprűről, ugyanis nincs kéznél a pálcám, hogy egyáltalán egy kicsit is lassíthassam az esését. Márpedig ilyen magasról elég fájdalmas egy-egy zuhanás. Felpattanok a seprűmre, és elhelyezkedek a középső gyűrű előtt. Figyelem, ahogy Héloise is a magasba emelkedik a kvaffal. Nem értem, hogy miért torpan meg a levegőben, de úgy gondolom, hogy biztos a fáradtság miatt akarja felmérni az esélyeit. Aztán ismét megindul, én pedig pattanásig feszülő izmokkal készen állok. Próbálom kikövetkeztetni, hogy merre akar célozni. Kivédem az dobását, sőt el is kapom a labdát, mert nem érkezik akkora sebességgel, hogy el kelljen ütnöm. A hónom alatt a kvaffal visszatérek a korábbi pozíciómra, aztán átdobom Héloise-nak a labdát. − Próbálj meg egy kicsit több lendületet belevinni a dobásba! Igyekezz kevésbé kiszámítható lenni! – tanácsolom neki, miközben a labda átszeli a levegőt. Remélem, nem dobom olyan erősen, hogy ne tudja elkapni, vagy leüssem a seprűről…
Vendég
Kedd Júl. 14, 2020 8:47 pm
Luise & Tatiana
Pár pillanatig összevont szemöldökkel igyekszem stimulálni az agysejtjeimet, de mivel fél éjszaka nem aludtam, és szerencsétlenségemre kávét sem döntöttem magamba indulás előtt, így ez azért bizony sajnálatos módon elég nehéz műveletnek mutatkozik. Aztán mikor rájövök, hogy mit is akar mondani, nevezetesen hogy én bizony hülye vagyok, akkor csak vetek rá egy mérges pillantást, és megvonom a vállam, hogy "mindegy, akkor is nekem van igazam, érzem". Igen, akkor is nekem van igazam, ha mégsem. Sőt, nekem mindig, mondom mindig igazam van. Ó, ez de ismerős mondás! Hol is hallottam már ezelőtt? Ja persze, tudom már... és lám, akkor sem volt igaza, amikor azt mondta, mindig az van neki. Szörnyűség, nem is értem, miért. - A saját érdekemben rengetegsok mindent nem szabad elfelejtenem. Hosszú a lista, egy dolog még igazán ráfér. Kontrázok vigyorogva Tatiana szavaira. Persze, tisztában vagyok vele, hogy ezzel se hamarabb nem fogok felébredni, se jobban nem fogok dobni, de semmi baj, néha ki kell engedni a fáradt gőzt is, nem igaz? ~ Több lendület... kiszámíthatatlanság.... hát, az most egyáltalán nem lesz nehéz.~ Könnyedén elkapom a felém dobott kvaffot, hogy aztán egy lendületes, jól irányzott dobással remélhetőleg sikeresen átjuttassam a labdát a karikán. Ha azonban esetleg mégsem sikerül, akkor legfeljebb újrapróbálkozok...végtére is idő mint a tenger. Azért nem ártana végre tényleg felébredni, és sikeres dobást bemutatni, mert különben elég rosszul fogom érezni magam... mert ennyit azért nekem is meg kéne tudnom csinálni. És előbb vagy utóbb meg is fogom.
Vendég
Szer. Júl. 15, 2020 1:01 am
Luise & Tatiana
Látom rajta, hogy irtó fáradt, s azon gondolkozom, hogy jó ötlet-e így edzeni, viszont Luise nem hozza fel, hogy szeretné elhalasztani az edzést, így úgy vagyok vele, akkor ha törik, ha szakad, de megtartjuk. Kényelmesen elhelyezkedek a seprűmön, és onnan hallgatom Luise szavait. Valahogy erősen kételkedem benne, hogy sikerülne mindent észben tartania, hiszen egy egyszerű némító varázslat nem jutott eszébe a baglya elhallgattatása érdekében. De hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek mások felett? Lehet, hogy ami nekem evidens, az másnak nem feltétlenül az és fordítva. Inkább csak visszadobom neki a labdát, és várom a következő dobását. Időközben elkalandoznak a gondolataim. Akaratlanul is rádöbbenek arra, hogy mennyire hiányzik nekem ez az egész, a magasság, a szédítő sebesség, a szélben csattogó talárok, az egymásnak ütköző játékosok, a levegőben átsüvítő labdát, az ütők hangos koppanása a gurkókon, vagy éppen a cikesz aranyló csillanása a napfényben. Á, Merlinre, istentelenül hiányzik, viszont nem szeretném, hogy ismét apámhoz hasonlítgassanak. Csupán annyira vágyok, hogy magam miatt értékeljenek, a saját képességeim alapján értékeljenek, nem pedig azért, mert valakinek a lánya vagyok. Bevallom, hogy nem figyelek, így a kvaff átrepül mellettem a karikán. Meglepetten pillantok utána, aztán sóhajtva gyorsítok fel, hogy még esés közben elkapjam a kvaffot. A szél a hajamba és az egyenruhámba kap, ahogy magasabb sebességre kapcsolatok. Elkapom a labdát, és magamhoz szorítom, miközben a seprűmet megfordítom, és visszarepülök a karikát elé. − Na, ez nem volt olyan rossz! De ne felejtsd el, hogy mozgás közben kell majd céloznod, szóval nem ártana, ha gyakorolnál némi manőverezést dobás közben! – kiabálok, miközben ismét visszapasszolom a kvaffot neki. Ezúttal már jobban fókuszálok rá, és nem hagyom elterelni a gondolataimat, még akkor se, ha tényleg borzasztóan hiányzik a játék. Ezúttal én is mozgásba lendülök, és körözni kezdek a gyűrűk körül, nehogy könnyű dolga legyen. A seprűmnek köszönhetően fürgén cikázok, a kérdés már csak az, hogy Luise-nak mennyire megy jól a manőverezés.
Vendég
Pént. Júl. 17, 2020 6:01 pm
Luise & Tatiana
Általában nincs semmi bajom a repüléssel, meg úgy egyáltalán a seprűn megmaradással. Ez rendben is van. De általában végig tudom aludni az éjszakát... vagy legalábbis szinte az egészet. Most viszont fél éjjel nem aludtam a lökött baglyomnak köszönhetően, akit ezután valószínűleg át fogok nevezni. Ő lesz Tollatlan Egon, I. ezen a néven. Szép név, ugye? Szerintem is, csak nehogy megtalálja valami macska, aztán jól levadásszák. Aztán akkor kereshetek helyette másik madarat. Mondjuk... akkor sem lenne semmi baj, legfeljebb megkérem Lauriet, hogy kísérjen el bagolykeresőbe. Biztos nagyon örülne neki, amilyen kis szeleburdi, állatszerető. Na jó, ezt én sem gondoltam komolyan, nem bántom szerencsétlen baglyot... viszont tényleg ideje lenne megtanulnia, hogy maradjon a helyén, legalábbis éjszakára egészen biztosan. Igyekszem felébredni, és a legjobb formámat hozni. Mert igen, még én is tisztában vagyok vele, hogy ennél azért jóval többre vagyok képest. Normális körülmények között. Normális körülmények alatt pedig azt kell érteni, hogy kipihenten lépek pályára, és nem idegesít semmilyen más gondolat sem, ami valahogy befészkelte magát a fejembe, és nem akar nekem békét hagyni. Pedig igazán megtehetné. Most egyáltalán nem szeretném, ha elterelnék a figyelmemet, erre pontosan ez a nagy helyzet... de azért igyekszem koncentrálni. Az előző dobásom szerencsésen átért a karikán, úgyhogy most egy boldog mosollyal konstatálom, hogy mégsem vagyok olyan béna, mint amilyennek néha érzem magam. Csak álmos. Az viszont nagyon. De mivel kezd hatni a menetszél, így úgy érzem, nem lesz semmi gond. Talán. Nagyon remélem. Tatiana figyelmeztetésére lefékezek és irányba állítom a seprűt. - Rendben, értettem! Bólintok egyet, majd az időközben újból hozzám került kvaffot a hónom alá szorítom, és cikkcakkban indulok a karikák felé, ahol közben Tatiana is mozgásba lendült. Ahogy biztonságos távolságba kerülök a póznáktól a kezembe veszem a labdát, majd még mindig manőverezés közben, minden erőmet beleadva eldobom a kvaffot. Ha sikerül, akkor Tanya megint mehet összeszedni, én pedig nagyon fogok neki örülni, mert már tényleg kezdek felébredni, semmi gond nem lesz itt. Ha viszont mégsem, akkor újrapróbálkozok... meg Tatiana valószínűleg úgyis elmondja, hogy mire vigyázzak. Majd mindjárt kiderül, hogy melyik lehetőség következik be.
You can fly Sok szeretettel :3 Bocsi a zenéért, muszáj volt :'D
Vendég
Vas. Júl. 19, 2020 9:23 am
Luise & Tatiana
Egyre inkább az jár a fejemben, amit annak idején Judas mondott. Miért is nem térek vissza a kviddicsezéshez? Ha annyira hiányzik, akkor miért zárkózom el ettől? Idővel talán mindenki maga mögött hagyná azt, hogy apához hasonlítgasson. Amíg felgyorsulva elkapom a kvaffot, egyre jobban azon gondolkozok, edzés után elcsípem Larsot, és kikérem a véleményét a dologgal kapcsolatban. Ő tudni fogja, hogy mi tévő legyek, mindig is tudta, hogy milyen tanácsokkal lásson el, vagy milyen irányba tereljen. Ha pedig ő azt mondaná, hogy szedjem össze magam, és szálljak újra seprűre, akkor elbeszélgetnék apával is erről, hogy ő mit gondol. Talán ideje lenne beavatnom szegényt abba, hogy miért hagytam abba a játékot. Sose mondtam konkrétan indokot erre, de ahogy Luise-zal gyakorlok, és tényleg ismét megízlelem a seprűn való száguldás nyújtotta édes mámort, egyszerűen felélednek a régen eltemetett játékkal kapcsolatos érzékeim. Talán kicsit berozsdásodtam, de lassacskán összeszedem magam, és a reakcióidőm is javulni kezd ezáltal. A dobásaim is felerősödnek, ahogy visszapasszolom a kvaffot. Gyorsabb, pontosabb és erősebb leszek ezáltal. Olyan érzés, mintha felébredtem volna egy nagyon régóta tartó, hosszú álomból, s ez nem csak a kviddicsre érvényes, hanem sok más dologgal kapcsolatban is igaz. Mozgásba lendülök a gyűrűk előtt, ahogy Héloise is elindul a kvaffal. Cikkcakkozásban közben emeli a labdát, céloz, és elkapom. Keményen nekicsapódik a labda a mellkasomnak, amikor elcsípem, de nem zavar, egyrészt, mert van rajtam védőfelszerelés, másrészt ennél nagyobb fájdalom is ért már. − Oké. Azt hiszem, leginkább azzal van problémád, hogy nem tudod összehangolni a mozgásodat a dobásoddal. Nem is tudom, mintha egyszerre nem menne a kettő. Tétovának tűnsz. Töprengeni szoktál? – kiáltok oda, miközben visszadobom a labdát. − Nézzük meg még párszor, hogy mennyire megy, aztán ha gondolod, cserélhetünk. Megmutathatom, hogy én hogyan dobok – javaslom, hiszen azzal, ha a rossz taktikát, vagy mozdulatsort gyakorolja állandóan, akkor az is fog rögződni, és nem lesz tőle jobb játékos. Viszont már az jó pont, hogy látom, vagy legalább is sejtem a probléma egyik forrását, bár lehetséges, hogy az összehangolt mozgás a fáradtság miatt nem megy neki annyira. Nem tudom, a meccsekre nem azért szoktam kijárni, hogy másokat figyeljek, hanem azért, hogy összegyűjtsem Madsék aranyköpéseit.
Vendég
Hétf. Júl. 20, 2020 4:40 pm
Luise & Tatiana
Azt hiszem, a meccsek és a vizsgák előtt is ugyanaz az aranyszabály érvényes: legalább nyolc óra alvás, vagy hülye leszel. Hát... jelentem, nem tudom, ki találta ki, de igaza volt. Hülye vagyok. Pedig most nem is az észbeli képességeimről van szó, hanem arról, hogy mennyire tudok a seprűn maradni menet közben, alig pár óra alvás után. Na meg arról, hogy mennyire tudom összhangba hozni a mozgásomat és a dobást. Nos, a seprűnmaradással úgy tűnik nincs semmi baj... a mozgás közbeni dobással már annál inkább. Ugyanis ismét sikerült mellédobnom. Még szerencse, hogy a meccseken azért nem teljesítek ennyire pocsékul, mert különben könnyűszerrel kint találnám magam a csapatból. Méghozzá jó gyorsan. Azt pedig egyáltalán nem szeretném, úgyhogy ideje lesz végre összekapnom magam, még mielőtt komoly bajba kerülök. - Értem! Nem, nem szoktam töprengeni. Vagyis igen, de azt meghagyom a meccsen és a pályán kívülre... nem akarom, hogy belekavarjanak a gondolataim és érzéseim. Ha a pályán vagyok, akkor oda kell figyelnem. Ezt én is tudom. Nem értem, mi lehet a probléma... talán a fáradtság. Lehet, mégsem volt olyan jó ötlet kialvatlanul seprűre ülni? Na nem baj, mostmár azért is végigcsináljuk, ha törik, ha szakad. Mondjuk... szakadni még szakadhat, törni inkább ne törjön semmi. Elkapom a felém hajított labdát, majd ismét megindulok, előbb egyenesen, majd a póznák közelében előbb kissé balra, majd kissé jobbra fordulok, hátha sikerül összezavarni Tatianát. Bár valószínűleg ehhez azért többre lesz szükségem. Ha a kellő távolságra érek, akkor összpontosítok és eldobom a kvaffot a középső karika irányába, ami remélhetőleg addigra már üresen áll, így a támadásom sikeresnek könyvelhető el. Ha azonban nem sikerül az összezavaró hadművelet, akkor sajnos valószínűleg megint meg kell próbálkoznom vele, mert kivédi a dobásom.
You can fly Sok szeretettel :3 Bocsi a zenéért, muszáj volt :'D
Vendég
Pént. Júl. 24, 2020 4:25 am
Luise & Tatiana
Eddig nem teljesít túl fényesen, de hát fordított esetben én sem lennék ügyesebb. Elhiszem, hogy a fáradtság is közrejátszik, sőt az is lehet, az zavarja, hogy velem játszik. Nem tudom. Láttam azért már ennél ügyesebbnek is a pályán, de legalább éber annyira, hogy ne dobjam fel, amikor visszapasszolom neki a kvaffot. − Ugye tudod, hogy meccs közben muszáj gondolkozni? – kérdezek vissza, s mivel unom már, hogy folyton kiabálnom kell, ezért amíg beszélek, közelebb repülök hozzá. − Mármint, értem én, hogy az élettel és az iskolával kapcsolatos dolgokat a pályán kívül hagyod. Ez jó, mert így kell. Viszont muszáj megfontolnod, hogy mikor mit csinálsz, milyen taktikát választasz, vagy választ a csapatod. Arra kell odafigyelned, ami a pályán zajlik, és azzal kapcsolatban reagálni – próbálom neki magyarázni, bár nem tudom mennyire vagyok érthető. Nem szabad teljesen mindent kizárni. Szükség van a gondolatokra és az érzésekre, viszont csak azokra szabad fókuszálni, amik szorosan összefüggnek a játékkal. − Próbálj meg arra figyelni, hogy én miként mozgok, vagy hogy mivel lehetne összezavarni. Mert én figyelni fogom minden egyes rezdülésedet. Láttad, amikor egy pillanatra elkalandoztak a gondolataim? Máris átengedtem az egyik lövést, amint rád figyelek, akkor viszont kivédem a kvaffot, mert azt nézem, hogy te mit csinálsz – igyekszem őt ellátni tanácsokkal, hiszen egy ellenséges hajtó és a csapatod őrzője között tényleg sok minden azon múlik, hogy az őrző mennyire van résen, vagy a hajtók – esetünkben hajtó – mennyire leleményesek. Miután végzek, megfordulok a seprűmmel, és visszarepülök a gyűrűk elé. Fussunk neki akkor még egyszer, hátha tud valamit hasznosítani az elhangzottakból. Ismét elindul, ahogy én újfent körözni kezdek a póznák körül. A mozdulatait figyelem, hogy mikor merre dől, vagy éppen merre pillant. Először azt hiszem, hogy valamelyik szélső karikát veszi majd célpontba, de amikor a középső felé hajítja a labdát, kapcsolok. Az utolsó pillanatban perdülök oda, és ütöm messzire a seprűm farkával. Tudom, nem könnyű ellenem játszani, ahogy azt is, nem arról vagyok híres, hogy kegyelemből nyerni hagyjak valakit. A labda viszont elrepül Luise mellett, és ha nem megy utána, akkor bizony majd a földről kell felszednünk. Nem tudom, hogy mit mondhatnék még, amivel segíthetnék neki.
Vendég
Vas. Júl. 26, 2020 11:21 am
Tatiana & Luise
Na jó, mostmár tényleg kezdem úgy érezni, hogy nem biztos, jó ötlet volt ez az edzés. Vagy legalábbis az nem, hogy ilyenkorra tettük… de a fene se gondolta volna, hogy a lökött baglyom a fél éjszakát arra fogja használni, hogy engem ébrentartson. Esküszöm, ha lesz egy utódja, márpedig valószínűleg lesz, akkor őt megtanítom rá, hogy nem, még véletlenül sem kelted fel a gazdádat “ablaknak csapódó kő manőverrel”, mert fájni fog. Neked jobban. Nem, fogalmam sincs, mi történt velem… nem szoktam ennyit bénázni. Mondjuk nem biztos, hogy ezzel Tatiana is tisztában van. Annyi mindenesetre biztos, hogy most tényleg össze kell kapnom magam, különben a következő meccsen még nagy bajok lesznek. Feltehetően miattam. Azt pedig egyáltalán nem szeretném, úgyhogy igyekszem összekaparni magam, és figyelmesen hallgatom Tatianát. - Tudom, hogy gondolkoznom is kell. A nem gondolkozást úgy értettem, hogy a játékon kívüli dolgokat a pályán kívül hagyom. De azzal még én is tisztában vagyok, hogy nem szabad fejjel a lelátóknak menni, és át kell gondolni a lépéseket, taktikákat. Magyarázom a bizonyítványomat, pedig nem is kellene. Mármint semmi rosszat nem mondtam, akkor most minek magyarázkodom teljesen feleslegesen? Sosem tudom, mikor kell befogni a számat. Ez már sokadjára derül ki. Fáradtan, és kissé ingerülten rázom a fejem, mert megint nem sikerült a támadás. De igaza lehet Tanyának, lehet, hogy tényleg az a baj, hogy nem figyelek oda eléggé. Pedig én igyekszem, tényleg. Úgy tűnik, mégsem elég. Egy újabb próbálkozás. Egy újabb sikertelen próbálkozás. Már a sokadik, bár már felhagytam a számolásával. Minek? Az a fontos, hogy újra és újra megpróbálkozzam vele. - Azért dobhattad volna kevésbé messzire is, hallod? Kiáltok át a vállam fölött a karikáknál őrködő lánynak, majd egy fordulás után kilövök, ezzel megszerezve a kvaffot… és az újabb próbálkozás esélyét. ~Itt jövök… most már tényleg sikerülnie kell!~ Az újból hozzámkerült kvaffot magamhoz szorítva igyekszem vissza a póznák felé cikkcakkban, hátha ezzel meg tudom kavarni Tatianát… bár valószínűleg nem sikerül, de a remény hal meg utoljára, sosem lehet tudni. Mikor viszonylag közel kerülök a karikákhoz és a lányhoz egy pillanatra lelassítok, figyelem, majd visszaállok az előbbi sebességre, és eldobom a labdát… nagyon remélve, hogy most sikeresnek könyvelhető el a dobásom. Ha viszont mégsem, akkor… akkor újrázok. Megint.