Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Lucy & Max - i never thought that newspapers can hit me so hard

Anonymous

Lucy & Max - i never thought that newspapers can hit me so hard Empty
Vendég
Szer. Jún. 10, 2020 9:28 pm

Lucy & Max

”Ne feledd, Max! Számítok rád este.” Ezek voltak a nővérem utolsó szavai, mielőtt elviharzott volna. A frász kerülgetett tőle, mégsem tudtam ellenszegülni neki. Tudtam jól, hogy nem kellett volna fedeznem őt és a bandáját, de annyira féltem tőle, hogy fejet hajtottam neki.
Ráadásul, a Roxfort tele volt titkos folyosókkal, elhagyatott termekkel, ahová ha bezárt volna, nem biztos, hogy rám találtak volna, s ha rám is bukkant volna valaki, addigra lehet, hogy elment a józan eszem. Nem akartam kockáztatni, hiszen ismertem Sabine-t, épp ezért kinéztem belőle mindent.
A kezeimet a talárom zsebébe mélyesztettem. Még utoljára, mielőtt bekanyarodtam volna a fordulóban, hátrapillantottam: Sabine-nak már nyoma sem volt.
Fogalmam se volt arról, mihez kezdhettem volna ezzel a szituációval, hiszen nem köphettem be senkinek. Akkor mindenképpen én húztam volna a rövidebbet. Épp eléggé fájt a mellkasom, ahol még a hétvégén megütött.
Nagyot sóhajtva fordultam be a következő folyosóra, amikor valami váratlanul nekem ütközött. Megtántorodtam, de még épphogy sikerült megőrizni az egyensúlyomat.
Amikor megláttam a földön szétterülő újságokat, és az előttük ácsorgó lányt meglepetten pillantottam fel. Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy élem azt, hogy lecsapjon egy adag újság. Ráadásul pont az, amelyben Parzifal Lewenhart néven szerepeltek a saját írásaim.
− Elnézést, nem figyeltem oda – kértem bocsánatot a lánytól, hiszen úgy gondoltam, hogy az én figyelmetlenségem okozta a „balesetet”.
− Hadd segítsek! – ajánlottam fel, és a pálcámat előhúzva egy varázslatot bocsájtottam az újságokra. Azok szép lassan rendszerezték magukat, majd a földön egy kupacba rendeződtek. – Neked nem esett bajod, ugye?
Ha a nővéremmel futott volna így össze ez a lány, akkor Sabine vélhetően borzasztóan kiakadt volna rá, de szerencsére, nekem azonkívül, hogy ugyanazok voltak a szüleink, közöm nem volt a nővéremhez. Legalább is, egyáltalán nem voltam olyan, mint ő, aki hatalmas ügyet csinált minden apróságból.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: