Always be kind, brave and strong
Szer. Jún. 10, 2020 9:04 am
Always be kind, brave and strong
H
Legidősebb nővér, metamorf - és animágus, pszichomágushallgató, apuci legújabb tervének gyümölcsét "élvezi", mint jó és tisztelettudó leányzó. Na de meddig még? n
Nicholas Scamander Jegyes
Már régóta barátok voltunk, vagy legalábbis sikerült úgy-ahogy beszélgetnünk egymással. Ám amióta az apáink összefogtak ellenünk, mintha minden a feje tetejére állt volna. Azt hiszem beszélhetek mindkettőnk nevében, amikor nem tudtuk hová tenni az egészet csak úgy. Magyarázatokat akartunk. De azt hiszem egy kis idő után ha nagyon összeszedjük magunkat - főleg én - akkor akár megérthetjük egymást, a másik támaszai lehetünk úgy a jóban, mint a rosszban. Kedvellek, még nem vagyok szerelmes beléd, de kedvellek és azt hiszem ez egy jó kezdet afelé, hogy valami jót kihozzunk ebből az elrendezett házasságból. c
Nombre Apellido Mejor Enemigo Cotton candy jelly beans soufflé tiramisu halvah. Jujubes lollipop dragée powder cake dessert icing danish pie. Caramels danish pie bear claw pudding caramels lollipop chocolate. Bonbon jujubes muffin fruitcake oat cake chocolate ice cream. Danish donut jelly beans chocolate sweet roll cake. Caramels donut chupa chups. Oat cake powder jelly-o icing pastry. Cake soufflé gummi bears halvah gummi bears tart. Tart danish toffee gummi bears ice cream jujubes. Jelly-o chocolate ice cream gingerbread marzipan danish cookie. Candy canes halvah dessert. q
Nombre Apellido Alien Cotton candy jelly beans soufflé tiramisu halvah. Jujubes lollipop dragée powder cake dessert icing danish pie. Caramels danish pie bear claw pudding caramels lollipop chocolate. Bonbon jujubes muffin fruitcake oat cake chocolate ice cream. Danish donut jelly beans chocolate sweet roll cake. Caramels donut chupa chups. Oat cake powder jelly-o icing pastry. Cake soufflé gummi bears halvah gummi bears tart. Tart danish toffee gummi bears ice cream jujubes. Jelly-o chocolate ice cream gingerbread marzipan danish cookie. Candy canes halvah dessert. r
Nathaniel Yordmoon Testvér Kicsit tartom a távolságot veled szemben, bár jobban belegondolva… A családunkon belül kivel szemben nem tartom? Szóval, kérlek, ezt ne vedd magadra. Azonkívül, hogy anyáék rendszeresen küldenek a nyakamra, és aggódok érted, nincs veled semmi bajom. Félek attól, hogy az érdekházasságot miként fogod megélni, holott tudom, mindez a családunk javát szolgálja. Mégsem akarlak boldogtalannak látni. Számomra túlságosan érzelemorientált vagy, ezért gyakran nem értem a döntéseidet, vagy reakcióidat. Ezenkívül harsány vagy, hangos, és időnként felettébb bosszantó, amikor azt hiszed, jobban tudsz dolgokat nálunk. Hidd el, nővérkém, te sem vagy mindenben zseni. Nem szeretem az agyturkászokat sem, s neked annyi lehetőség közül pont ezt a pályát kellett választanod! Zseniális tehetséged van beletenyerelni minden olyan dologba, amiért én abszolút nem rajongok. Amúgy szeretlek. Időnként talán picit irigy is vagyok rád, hogy miként szorult beléd ennyi szeretet és gondoskodás, amit néha tehernek érzek, bár tudom, ahogy mindenki más, te is csak jót akarsz. Talán túlságosan sokat is segítesz másokon, holott nem lehet mindenkit megmenteni, de úgy látom, te még ezt nem tanultad meg. Azt sem szeretném, hogy a túlzott segítségnyújtás közben ne foglalkozz saját magaddal, de hát… Én csak az öcséd vagyok, semmi beleszólásom nincs az életedbe, ahogy tőled is elvárom, hogy cserébe te se próbáld beleütni az orrodat az enyémbe. g
Nombre Apellido Mascota Cotton candy jelly beans soufflé tiramisu halvah. Jujubes lollipop dragée powder cake dessert icing danish pie. Caramels danish pie bear claw pudding caramels lollipop chocolate. Bonbon jujubes muffin fruitcake oat cake chocolate ice cream. Danish donut jelly beans chocolate sweet roll cake. Caramels donut chupa chups. Oat cake powder jelly-o icing pastry. Cake soufflé gummi bears halvah gummi bears tart. Tart danish toffee gummi bears ice cream jujubes. Jelly-o chocolate ice cream gingerbread marzipan danish cookie. Candy canes halvah dessert. A
Nombre Apellido Jefe Cotton candy jelly beans soufflé tiramisu halvah. Jujubes lollipop dragée powder cake dessert icing danish pie. Caramels danish pie bear claw pudding caramels lollipop chocolate. Bonbon jujubes muffin fruitcake oat cake chocolate ice cream. Danish donut jelly beans chocolate sweet roll cake. Caramels donut chupa chups. Oat cake powder jelly-o icing pastry. Cake soufflé gummi bears halvah gummi bears tart. Tart danish toffee gummi bears ice cream jujubes. Jelly-o chocolate ice cream gingerbread marzipan danish cookie. Candy canes halvah dessert. L
Nombre Apellido Cocinero Cotton candy jelly beans soufflé tiramisu halvah. Jujubes lollipop dragée powder cake dessert icing danish pie. Caramels danish pie bear claw pudding caramels lollipop chocolate. Bonbon jujubes muffin fruitcake oat cake chocolate ice cream. Danish donut jelly beans chocolate sweet roll cake. Caramels donut chupa chups. Oat cake powder jelly-o icing pastry. Cake soufflé gummi bears halvah gummi bears tart. Tart danish toffee gummi bears ice cream jujubes. Jelly-o chocolate ice cream gingerbread marzipan danish cookie. Candy canes halvah dessert. n
Nombre Apellido Mandilón Cotton candy jelly beans soufflé tiramisu halvah. Jujubes lollipop dragée powder cake dessert icing danish pie. Caramels danish pie bear claw pudding caramels lollipop chocolate. Bonbon jujubes muffin fruitcake oat cake chocolate ice cream. Danish donut jelly beans chocolate sweet roll cake. Caramels donut chupa chups. Oat cake powder jelly-o icing pastry. Cake soufflé gummi bears halvah gummi bears tart. Tart danish toffee gummi bears ice cream jujubes. Jelly-o chocolate ice cream gingerbread marzipan danish cookie. Candy canes halvah dessert. Ha be szeretnétek kerülni, akkor akár ez alá, akár Pmben küldjétek el ezt kitöltve:
Kód: [center]<div style="width:250px;text-align:justify;"><a href="PROFIL LINK">[i]Te & Emily[/i]</a> • Kapcsolatunk? Ide jöhet a szöveg, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg,mesélj rólunk kicsit.Ide jöhet a szöveg, mesélj rólunk kicsit.Ide jöhet a szöveg, mesélj rólunk kicsit.Ide jöhet a szöveg, mesélj rólunk kicsit.Ide jöhet a szöveg, mesélj rólunk kicsit. </div>[/center]
Szer. Szept. 16, 2020 11:36 am
Kód: [center]<div style="width:250px;text-align:justify;"><a href="https://finite.hungarianforum.com/u255>[i]Nicholas & Emily[/i]</a> • Jegyes Már régóta barátok voltunk, vagy legalábbis sikerült úgy-ahogy beszélgetnünk egymással. Ám amióta az apáink összefogtak ellenünk, mintha minden a feje tetejére állt volna. Azt hiszem beszélhetek mindkettőnk nevében, amikor nem tudtuk hová tenni az egészet csak úgy. Magyarázatokat akartunk. De azt hiszem egy kis idő után ha nagyon összeszedjük magunkat - főleg én - akkor akár megérthetjük egymást, a másik támaszai lehetünk úgy a jóban, mint a rosszban. Kedvellek, még nem vagyok szerelmes beléd, de kedvellek és azt hiszem ez egy jó kezdet afelé, hogy valami jót kihozzunk ebből az elrendezett házasságból. </div>[/center] Gif: https://64.media.tumblr.com/0b6309c5ac466d231eb4b2202553f8e8/tumblr_plw2fqgTqc1tlp2zeo5_540.gif Jpg: https://i.imgur.com/Um6FBjT.jpg
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bejelent kezés
◇◈ I solemnly swear... ◈◇
A fórum ide je
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
Onli ne ◇◈ follow the butterflies... ◈◇
Hollyn Shelby Jelenleg
92 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 91 vendég :: 1 Bot
Bagoly Po sta
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
Utolsó bûb ájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇
Pént. Nov. 22, 2024 10:04 pm