ㄨ A teljes neve Bailey Ambrose Yordmoon? ㄨ A családtagjai Bae-nek nevezik? ㄨ Imádja az ikertestvérét Nathaniel-t? ㄨ Van egy nővére és két öccse? ㄨ Szerelmes Beatrice Turpin-be, de tagadja? ㄨ Ha valaki mérges rá, akkor mindig az egész nevén szólítja? ㄨ Látó? ㄨ Kék-mániás és nehezen lehet erről leszoktatni? ㄨ A nővére Rosie-nak nevezni őt, ha Bae 'véletlenül' árt neki? ㄨ Legnagyobb álma, hogy egy kávézója legyen Roxmorts-ban? ㄨ Imádja a japán kultúrát? ㄨ Ha van ahová mindenáron el akar utazni az Tokió? ㄨ Van egy hermelinje akit Vincent-nek vagyis Csigusz-nak hívnak? ㄨ Nem látszik rajta, de tulajdonképpen aranyvérű? ㄨ Forrócsoki készítésben verhetetlen? ㄨ Az édesanyjától megtanult zongorázni, de sosem dicsekszik vele? ㄨ Imád rajzolni és a jegyzetei tele vannak figurákkal? ㄨ Ha teljes őszinteséget vársz, rossz Yordmoon-nál kopogtatsz? ㄨ Nem hazudós, hanem csak szereti szépíteni a reménytelenséget? ㄨ Hatalmas a fantáziája, de sosem próbált meg még könyvet írni? ㄨ A patrónusa oposszum? ㄨ Legtöbbször a könyvtárban tartózkodik? ㄨ Brighton-ban született, de Wembury-be költöztek kiskorában?
Bailey Ambrose Yordmoon
Kapcsolataim
Let's talk about us
Family
Nathaniel Yordmoon
Nate: Nem tagadom, hogy te vagy az egyik kedvenc családtagom, hiszen kölyökkorunk óta szinte mindent együtt csináltunk. Amíg te vagy az emóció, addig én vagyok a ráció, s ezzel semmi baj nincs, hiszen kiegészítjük egymást. Sőt, kinézetre is annyira hasonlítunk, hogy a körülöttünk lévők gyakran azt hiszik, hogy ikrek vagyunk, pedig nem. Apáink testvérek, ezáltal mi unokatestvérek vagyunk. Ettől függetlenül gyakran heccelem Jesst azzal, hogy összecseréltek titeket, és valójában te lennél a vérszerinti testvérem. Egyébként meg, az én szememben az is vagy, hiszen annyi mindenen mentünk már keresztül együtt, hogy fel sem tudnám sorolni. Az évek során a fotelben megbotlós-együtt sírós állapotból eljutottunk odáig, hogy ha kellően nagy őrültséget talált ki a másik, akkor bűntársak voltunk a legtöbb csínytevésben. Igaz, néha feláldozlak annak érdekében, hogy megmeneküljek Jesstől, de tudom, szeretsz, ezért akár önként is feláldoznád magad (még ha te nem is gondolod ugyanezt). De egyet se félj Bae, mivel te vagy a kedvencem, tényleg bármikor bármiben számíthatsz rám.
Bae: Nem tudom mi lenne akkor ha ellenségek lennénk, ha nem jönnénk ki ennyire jól egymással. Hiányoznál, ha elveszítenélek. Hiányoznál, ha nem beszélgethetnék veled. Hiányoznál, ha külön házban lennénk. Hiányoznál, ha nem te lennél a szobatársam. De szerencsére ilyen problémáink nincsenek. Testvéremként tekintek rád, mindig ott állok melletted ha baj van vagy ha éppen boldognak kellene lenned, de nem vagy az valami vagy inkább valaki túlzott szeretete miatt. Igen, a csimpaszkodó Jess-re gondolok itt. Aki megkeseríti az életed. Az enyémet szerencsére nem. A nővérem ugyanis elég érett ahhoz, hogy ne nyaggasson, a tiéd is az, viszont nekem nincs húgom aki leállíthatná a tiédet. De majd ha kell akkor oda állok elé én. Elmondom neki, hogy mi fog történni vele, ha úgy viselkedik ahogy. Remélem csak nem akarhatja, hogy megutáljuk őt. Valószínűleg az is zavarna, ha nem veled együtt kellene elviselnem a Corner-ikrek és III. Lockhart társaságát, mert mind tudjuk, rémes alakok, ha hagyjuk őket elszabadulni - na jó, tisztelet a kivételnek közöttük, most nem nevezem nevén a beteget - és nem állunk eléjük egy kicsit. Szóval ha azt kérdeznék, hogy mi lenne a legunalmasabb a világon, akkor tudod mi lenne a válaszom? A nélküled való élet. Az nagyon unalmas lenne.
KERESZT VEZETÉKNÉV
Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg
Enemy/Lover/Friend/Family
Enemy/Lover/Friend/Family
KERESZT VEZETÉKNÉV
Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg Szöveg
KERESZT VEZETÉKNÉV