| Pént. Ápr. 07, 2023 11:45 am | "Ide jön egy idézet." Nem: NŐ Kor: 17 év Vér: félvér Születési hely: London Iskola/ház: Roxfort, Hollóhát Munka: tanuló Családi állapot: egyedülálló Patrónus: - Pálca: Tiszafa, főnixtoll, 11 hüvelyk, rugalmas Amit szeretnek bennem Egyszer valaki azt mondta nekem, az a jó bennem, hogy olyan vagyok, mint egy széf. A bizalmas kis titkok is jó helyen vannak nálam. Olyan óvatosan dédeletem őket, mint valami kisdedet az édesanyja. De ez csupán azért van, mert az illetőnek fontos. És ha az illető rám bízta ezt a valamit, onnantól már nekem is fontos. Ez egy furcsa kapcsolódási pont a másikkal. Ez a valaki azt is mondta, vagyis írta egy bagolyban, hogy mindig számíthat rám. Szóval hogy én, Daisy olyan ember vagyok, akire az ember mindig számíthat. Ezt a legutolsó hozzám címzett levélben írta, még nem kérdeztem meg tőle, ezt pontosan hogyan is érti, csak össze-vissza könnypacáztam. Olyasmit érthetett alatta, hogy a bajban? A vizsgákon? A vizsgákon valóban, már 2 éve aktívan korrepetálok alsóbb éveseket, de...szóval bármit is takarjon ez a kijelentés, én ilyen lehet rá számítani ember vagyok. Gondolom... Ami zavar bennem másokat Állítólag néha tudálékos vagyok, de igyekszem rajta változtatni. Nem mindig könnyű, mert ha valaki tévesen állít valamit, csak nem maradhatok csendben nem? Nem? Hogy nem lehet tudni, hogy a Hodag szarvának örleménye teszi ellenálóbbá a szervezetet az alkohollal szemben, nem pedig a fogai, a Vampuszmacska meg legilimenciára képes, nem pedig felhevíti az agyat? És bár személyesen sosem mondtam Lexi O'marának, de ha órán nem azzal lenne elfoglalva, melyik árnyalatú rúzs áll neki jól, akkor talán meg tudná különbözetni a Molyt a Hiéna fától. Életem története Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve. Ha tükörbe nézek Nos, nézzük csak...vörös haj, szeplő, irreálisan fehér bőr, 170 cm, 39es láb. A végtagjaim néha nem koordinálom szépen, de kalimpálni a kezeimmel, és nagyokat esni látványosan tudok. Családom Édesapám Braxton Day, meleg, jól működő, szeretetteljes, stb. Édesanyám Amelia Ainsworth, meleg, jól működő, szeretetteljes, ami persze magába foglalja a nagyobb veszekedéseket is. stb. Apróságok Amortentia fahéj, gyömbér, kávé, menthol Mumus Ha jobban belegondolok, betegesen félek attól, hogy elveszítem a kontrollt magam felett, és nem én irányítom tovább az életem. Nem pont úgy, mint Esmé, bár biztos van az állapota és a félelmem között hasonlóság. Olyasmire gondolok, mikor a bajt nem tudod kikerülni, csak úgy megtörténik. Állandóan. Mikor hiába teszel meg mindent valamért, teljesen felesleges, mert nem azt nem éred el soha, csak azt, amit egyáltalán nem akarsz. MI van akkor, ha valaki mindent, de téyleg mindent megtesz, és mégsem sikerül neki soha semmi? ... De például attól is félek, hogy elájulok, mert olyankor elvsztem a tudatom, és nem iránytom a testem sem. Edevis tükre Egy furcsa kinézetű, de barátságos házban lakom, van egy édes macskám, és....a helyemen vagyok. Plaszti- medimágus szeretnék lenni, ami azt illeti. De nem azért hogy csinosabb orrhoz segítsem hozzá az embereket, persze azt is megcsinálom, de a hegek..azok az átkozott átkos hegek, és fájdalmas emlékek. Egy amineziátor közbelépése után is csak ott marad az a heg, ami lehet, hogy az utolsó és mély emléklenyomat egy tragédiáról. Hobbim a könyvtárban rajzolgatni is szoktam. Eleinte csak a jegyzeteim szélére firkálgattam illusztrációként a dolgokat, hogy jobban megjegyezzem. Semmi csicsa, csak egy grafit ceruzával, vagy sima grafittal. De már van két albumom is, ami tele van. Teráoiás rajzoknak is lehet mondani...vagyis jó, kimondom, ezek terápiás rajzok, és egyedül is lehet csinálni. Elveim Azok a dolgok, amik meghatározzák a viselkedésedet és gondolkodásodat, amik mentén a döntéseid nagyrészét meghozod. Amit sosem tennék meg Mindenkinek van valami, ami az egész lényével szemben áll és soha nem tenne még hasonlót sem. Ide írd, mi ez számodra. Ami zavar Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása. Ami a legfontosabb az életemben A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben. Így képzelem a jövõmet Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén. Egyéb Bármi, amit még fontosnak találsz.
|
|