Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Maximilian Williamson

Anonymous

Maximilian Williamson Empty
Vendég
Hétf. Feb. 14, 2022 7:20 pm

Maximilian Williamson

Max, Mex Mr. Williamson, Professzor úr, Prof

"Az álmaidat senki nem veheti el tőled, de senki nem is álmodhatja meg helyetted!"

Nem: Férfi

Kor: 30

Vér: Aranyvérű

Születési hely: Williamson kúria Írórszág

Iskola/ház: Roxfort/Mardekár/Docendo Discimus Mágusakadémia/Mágiatudományi Kar/Sötét Varázslatok és Kivédésük Tanszék/Auro

Munka: SVK Tanár/Mordekár ház feje/Néha kisegíti a minisztériumot auror ként

Családi állapot: Jegybenjár

Patrónus: Vadászgörény

Pálca: Ciprus 12 és fél hüvelyk sárkányszívizom húrral

Amit szeretnek bennem

Kedves vagyok inteligens és mindig próbálok pozitív lenni, még a rossz napokon is. A diákjaim szeretik hogy bá a tanáruk vagyok mindig közvetlen vagyok velük és bár miben számíthatnak rám, akár magánügy akár tananyag. A barátaim és rokonaim egy része szintén nagyon kedvelei személyiségemet, bár van aki  nem örül annak hogy ilyen vagyok.

Ami zavar bennem másokat

Annak ellenére hogy pozitívan élek sajnos sokszor magamba fordulok is. Olyankor nem vagyok olyan vicces és nem igazán foglalkozok a környezetemmel. A tanítás persze 100% os, de sajnos észre vehető a melankólia rajtam. Családomban pedig nem preferálja mindenki azt hogy első sorban tanár lettem és hogy nem hirdetem a csodás aranyvér felsőbb rendűségét.

Életem története

1991.10.31 amikor sziporkázó személyem meg jött erre a világra. Érdekesség hogy halloween napján este láttam hold világot, mely miatt nagy jövőt jósolt az a drága apám nekem. Én vagyok a leg idősebb a testvérek közül így elég nagy nyomást tettek rám már egész fiatalon, apám minden mágia ágban járatossá akart tenni ne hogy szégyent hozzak a Williamson névre. A családom egy ősi aranyvérű család akik eléggé fenn horgyák az orrukat, legalább is a leg többen. A legtöbb családdal rokoni szálak fűznek össze mint a Malfoly családbár ezek mára közvetett rokoni szálak. A családom félvérekkel házasodik olykor de nagy tiszta vér mániások bár Voldemortot hivatalosan egyik rokonom se támogatta, szerencsére. A gyermekkorom testvéreimmel ellen tétben szinte tanulásból ált, hogy majd át vegyem apám helyét a minisztériumban mint ex auror, igen annak szántak de nem az lettem, Illetve a szakirányom auror de fő állásban tanár vagyok a Roxfortban, mivel más céljaim voltak. Testvéreimmel a kettő évvel fiatalabb Regulus és a 3 ével fiatalabb Mordred-el fantasztikus lett a kapcsolatom Regulus szintén tanár a Roxfortban míg Mordred aurór lett,  mind a kettőt kiváló varázslónak tartom. Miután a Roxfordba kerültem a család nagyon boldog volt mert a Mordekár házba kerültem, nyilván ez senkit nem lepett meg. Testvéreim annál inkább Mordred az auror Griffendéles lett míg Regulus Hollóhát as diák volt. Vissza térve rám, jó tanuló voltam és sose voltam szabályszegő legalább is gyerekként, miután tini lettem és beindult a hormon termelésem már más milyen lettem. Még mindig tanultam de nem voltam olyan jó fiú, rendszeresen használtam a mágiám kisebb nagyobb csínytevésekre ennek ellenére Hóborc és én nem szívleljük egymást. A csínytevésekre szerettem de amit az a szellem csinál az gonoszkodás és azt nem bírom, a többi szelemmel nem volt rossz a kapcsolatom. Miután végeztem a sulival el kezdtem az auror képzésemet a Docendo Discimus Mágusakadémia a Sötét Varázslatok és Kivédésük Tanszék, elsősorban hogy  tanár lehessek. Emlékszem apám dühöngött míg anyám szó hoz sem jutott és innentől kezdve igen meg romlott a kapcsolatom velük. Bár ki nem lettem tagadva a családból de az biztos hogy apám nem ilyen örököst akart magának. A későbbiekben levizsgáztam bűbájtan és sötét varázslatok kivédése tantárgyakból. A Roxfortba ez után kerültem mint tanár és meg kezdtem a pája futásomat, ez idő alatt ismerkedtem meg Izolda Elstak-al, akivel romantikus lett a viszonyom majd később meg kértem a kezét. Ezen események alatt lettem ideiglenesen majd véglegesen a Mardekár ház feje és elléggé érdekesen fogadtak a diákok akkoriban. tudni kell rólam hogy nem szimpatizálok a tiszta vér elmélettel és ennek köszönhetően a diákok pletykáltak rólam minden félét. Amíg egy nap erélyesebben rájuk nem szóltam, az óta minden rendben megy. A tanárok elfogadtak a diákok kóstolgatnak néha de inkább viccesen mint sértően, Szünetekben a családi birtokon vagyok általában iskola időben pedig a Roxforti szobámban, ahol szívesen fogadom a diákokat ha keresnek.

Ha tükörbe nézek

195cm magas férfi vagyok sötét haj és szürke szemek vagy kék a fényektől függően. Rideg tekintet olykor de nem mindig borostás arc izmos testalkat. Emiatt igen magának való a külsőm, szeretem az elegáns ruhákat de az egyszerűbb viseleteket sem vetem meg. Imádom a varázstalanok ruháit és ha tetszik akkor a varázs világban is hordom nem érdekelve ki mit szól hozzá.

Családom

Édesapám
Shamus Williamson Hát igen minisztériumban dolgozik politikus és igen nemes ember. Külsőleg legalább is, a kapcsolatom vele nagyon megromlott mikor tanárnak mentem, ritkán beszélünk egymással.

Édesanyám
Calisto Williamson régi nevén Dior. Vele talán jobb a kapcsolatom még így tanár kén is de az biztos hogy nem örül annak hogy tanítok bár vele legalább sűrűbben levelezek. Magas barna hajú elegáns nő küllemét kelti, bár ha a nézeteit elkezdi mondani hát akkor jobb ha nem vagy varázstalan vagy sárvérű.

Testvéreim
Regulus és Mordred Williamson a két öcsikém, mind a kettőt imádom és az életem adnám értük! Bár néha fárasztóik tudnak lenni, én hozzájuk képest egy introvertált fazon vagyok.

Párkapcsolat
Izolda Elstak a jegyesem, fiatal és nagyon elbűvölő egy kis kávézóban ismerkedtem meg vel még amikor New York ban jártam. Szinte azonnal egymásra hangolódottunk később pedig hozzám költözött, aztán vissza jöttem és ő pedig követett de most nem lakunk együtt.

Gyermekeim
Sajnos még nincsenek gyerekeim de tervezem.

Apróságok

Amortentia
Étcsokoládé illata, az erdő illata egy kiadós eső után, Magnólia fa virága.

Mumus
Hogy elveszítem a testvéreit és Izoldát.

Edevis tükre
Ott látom magam a családom körében a feleségem és gyermekeim társaságában, és persze a testvéreim is ott vannak.

Hobbim
Imádok lovagolni, és seprűn szállni. Hosszú erőltetett menetben túrázni az erdőben, énekelni és táncolni.

Elveim
Nem szeretem a gonoszkodást arra nagyon haragossáválok! Nem engedem senkinek az igazságtalanságot még akkor sem ha vad idegenek közt történik mindig közbe lépek! Mien világot élnénk ha az ilyes fajta viselkedést engedném?

Amit sosem tennék meg
Gyilkolás! Persze önvédelem vagy család barát esetén más de alapból senki nem tud úgy felidegesíteni hogy meg öljek valakit, még ha olyat mond vagy tesz is ellenem az illető.

Ami zavar
Elég nehéz engem felidegesíteni. De a tücskök ciripelése na az bosszant csak igazán. Meg ugye az igazságtalanság.

Ami a legfontosabb az életemben
Védelmezni másokat még akkor is ha ők ezt nem akarják. A diákjaimnál rendszeresen csinálom, és kapok érte hideget és meleget egyaránt. És hát persze a családom ami még elsőbbséget élvez.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Amire nem vagyok hatással, azokkal nem igen foglalkozok.

Amire büszke vagyok
A diákjaim amikor vizsgák után odajönnek és meg köszönik a segítségemet. Akkor vagyok magamra a leg büszkébb.

Ha valamit megváltoztathatnék
Hát eltörölném  mind a 2 varázsháborút ha tehetném és össze barátkoztatnám a varázstalanokat a varázslókkal.

Így képzelem a jövõmet
Megnősülök lesz sok kis gyermekem és boldogan halok meg a birtokon, családom körében természetesen.

Egyéb
Regisztráltalan animágus alakja kobaltkék madárpók, ért a kígyók nyelvén, úgy mint az egyik régi nagy bácsikája. Ha nem tanít tegeződik a diákokkal, Bal alkarján a halálfalók tetoválása látható amit egy varázstalan tetoválószalonban varratot magára, hogy emlékeztesse hogy nem szabad elfelejteni a múltat. Soha em használja a mugli illetve a magmix szót a varázstalanokra. Pálca nélküli varázslás

Caglar Ertugrul

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: