Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Liam Selwyn

Anonymous

Liam Selwyn Empty
Vendég
Szer. Jan. 08, 2020 10:45 pm

Liam Selwyn

Selwyn, nem látta véletlenül a pénztácám?

"Néha a legnagyobb balszerencse váratlan előnyökkel jár."

Nem: Férfi

Kor: 40

Vér: aranyvérű
Születési hely: London
Iskola/ház: Mardekár

Munka: Az mi?

Családi állapot: Magányos farkas

Patrónus: Hiéna

Pálca: Erdeifenyő, sárkányszívizomhúr, 10 hüvelyk

Amit szeretnek bennem

Egy igazi túlélő vagyok, mint a helyzetem is mutatja. Nem, nem olyan béna, mint Potter. Az életkörülményeim miatt eléggé alkalmazkodó vagyok és találékony. A legtöbb helyzetből ki tudom hozni a legjobbat és nyerni vele valamit. Nem vagyok kapzsi, próbálok inkább az árnyak között rejtőzni mert tudom, hogy nagy a tét. Nem holmi kis bűntett miatt fognak elítélni, hanem azért amit tettem a múltban, amit tettem a háborúban. Így is szerencsésnek mondhatom magam, hogy még mindig szabadlábon vagyok. Így hát kerülöm a feltűnést és edzem a tűrőképességemet minden egyes nappal. Elengedem a fülem mellett a beszólásokat, nem reagálok a megszégyenítésekre és csak hagyom, hogy a város bátor népe kiélje rajtam a perverzióit. Mit tennék akkor, ha nem kellene ezeket figyelmen kívül hagynom? Szerintem maradjunk inkább abban, hogy figyelmen kívül hagyom. Rendben?  

Ami zavar bennem másokat

Néha-néha át kellene gondolni a tetteimnek a súlyát és nem beleugrani mindenbe, ami csak egy kicsit a kiút ígéretével kecsegtet. Nem szabad a múltban élnem, el kell engednem. Tudom, hogy aki a régi időket siratja az előbb vagy utóbb, de saját magát fogja siratni. Legtöbbször mogorva és rideg vagyok, amin egy kicsit kellene javítani. Magamban nyomom el a fájdalmaimat, érzéseimet. Veszélyes játék tudom. Időzített bomba vagyok, nem lehet tudni azt, hogy mikor robban ki belőlem a gyűlöletem és megvetésem. Paranoiás vagyok, ami érthető szerintem és nem is akarom magyarázni. Mindig mindenben és mindenkiben az ellenséget látom emiatt eléggé nehezen építek ki új kapcsolatokat. Ha hozzám szólnak akkor vagy azt teszem, hogy eljátszom a süketet, vagy a fejembe húzom a csuklyám és arrébb vánszorgok onnan, hogy ezzel tudatára adjam az illetőnek, hogy nem kérek belőle. Nehéz eset vagyok, de a későbbiekben megértitek, hogy miért.  

Életem története

Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve.

Ha tükörbe nézek

Külsőd, stílusod leírása, minden, ami kívülről látszik.

Családom

Édesapám
Neve, kapcsolatotok, stb.

Édesanyám
Neve, kapcsolatotok, stb.

Testvéreim
Nevük, kapcsolatotok, stb. Ha nincs, akkor töröld ki ezt a részt.

Párkapcsolat
Neve, kapcsolatotok, stb. A párkapcsolat címszót írd át férjre, feleségre, barátra, barátnőre vagy amilyen viszonyban állsz a pároddal. Ha nincs, akkor töröld ki ezt a részt.

Gyermekeim
Nevük, kapcsolatotok, stb. Ha nincs, akkor töröld ki ezt a részt.

Apróságok

Amortentia
Azok az illatok, amelyek számodra a legvonzóbbak.

Mumus
Amitől a legjobban rettegsz, legyen az konkrét dolog vagy fogalom akár.

Edevis tükre
Amire mindennél jobban vágysz az életedben.

Hobbim
Minden rendszeres elfoglaltságod a munkád, családod mellett. Pl. könyvolvasás, sport is lehet ilyen.

Elveim
Azok a dolgok, amik meghatározzák a viselkedésedet és gondolkodásodat, amik mentén a döntéseid nagyrészét meghozod.

Amit sosem tennék meg
Mindenkinek van valami, ami az egész lényével szemben áll és soha nem tenne még hasonlót sem. Ide írd, mi ez számodra.

Ami zavar
Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása.

Ami a legfontosabb az életemben
A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el.

Amire büszke vagyok
Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi.

Ha valamit megváltoz-
tathatnék
Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben.

Így képzelem a jövömet
Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén.

Egyéb
Bármi, amit még fontosnak találsz.

Play by

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: