Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Min Haneul

Anonymous

Min Haneul Empty
Vendég
Kedd Jan. 18, 2022 12:52 pm

Min Haneul

Sky, Min

“The best is the enemy of the good.”

Nem:

Kor: 17 év

Vér: Aranyvérű

Születési hely: Szöul

Iskola/ház: Roxfort/Mardekár

Munka: Diák

Családi állapot: Szingli

Patrónus: Otter

Pálca:Almafa, sárkányszívizomhúr, 12 hüvelyk

Amit szeretnek bennem

Azt hiszem, ez az a dolog amiről órákat tudnék zengeni, najó, inkább maradok a komolyságnál. Az első és talán a legjelentősebb tulajdonságom, mely nagyban meghatározza a személyiségem, az az őszinteségem. Ilyenkor valóban felmerülhet a kérdés, sőt igazából fel is merül, hogy ez tényleg így van-e vagy csak egy aprócska kijelentés, mely minden szájból elhangozhat. Ha jellemeznem kellene mennyire is vagyok őszinte, két szóval megtudnám fogalmazni a mellette való érveim: szókimondó vagyok és olykor közönyös. Az érzelmeimet képtelen vagyok másokra  képmutatóan, vagy őszinteség nélkül kivetíteni. Idézhetnék is: "Ami a szívemen, az a számon". Személyiségem másik alappillérje az, hogy szembesülni tudok önmagammal, tisztában vagyok a hibáimmal, a saját "démonjaimmal" így senki nem tudja felhasználni azokat ellenem. Ha közel kerülök valakihez, az olykor jégnek tűnő szívem kiolvad és empatikussá, érzékennyé tudnak tenni, ezt leginkább a gyengepontomként szoktam megemlíteni, de a barátaim szerint emiatt vagyok a "legjobb barát". Összességében teljesen nagy bátorsággal ki merem jelenteni, hogy hiába a tömérdek rossz tulajdonságom, a sok jó mindezt egyensúlyban tartja.

Ami zavar bennem másokat

Azt mondják a legtöbbször, hogy soha nem az ésszerű és logikus utat követem, inkább azt, amit a szívem mond. Őszintén belegondolva, nem is értem miért az első opciót kellene választanom, hiszen hiába ésszerű és logikus valami, ha az nem tesz boldoggá, akkor miért vívódnék saját magammal? Amit akarok, ha nem is abban a pillanatban, de az az utániban úgy is megteszem. Egy ember nem attól bölcs és felnőtt, hogy mindig mindent helyesen csinál, hanem attól, hogy az azzal járó következményekkel, problémákkal hogyan küzd meg. Na és már következtethetünk is a következő rossz tulajdonságomra, ami nem más mint a felesleges magyarázkodás, véleménynyilvánítás és a betegesen sok fecsegés. Szeretek beszélni, szocializálódni, még ha ezzel nagyon sokszor kínos szituációkat kreálok. Egy igazi bohóc vagyok, aki szeret a figyelem központjába kerülni és megmutatni, hogy mennyire vicces és szereti az emberek törődését felvenni/érezni. A rám szegeződő tekintetek sokszor kiváltják belőlem azt, hogy már vagyok valaki/lettem valaki és nem néznek levegőnek. Egy  teljesen tőlem különböző gondolkodásmódú barátnőm egyszer azt mondta, hogy a közvetlenségem miatt fognak egyszer utálni. És lám-lám mi történt? Rengeteg mindenki irigykedik rám amiatt a tény miatt, hogy mennyi fiúval tudok közvetlen, határozott lenni és emiatt ők kedvelnek is. A kívülállók pedig két jelzőt tudnak rám ruházni: ringyó, jó fej. A legnagyobb súllyal a nemtörődömség bír, mely leginkább az egészségemre van nagy hatással. A lehető összes egészségre ártalmas dologra ráfüggtem eddigi életem során, és hogy megfordult-e már a fejemben, hogy abbahagyom-e a lassan tüdőmet megölő, büdös szálak szívását, el kell, hogy keserítselek a válasz nemes egyszerűséggel NEM és ez vonatkozik az összes többi káros szenvedélyemre. Egyszer úgyis megöl valami, nem mindegy hogy mi? Egyszer élek, miért kellene feladnom azt amit szeretek?Persze ha tehetném, hogy visszamenjek az időben tanácsot adni a fiatalabbik énemnek azt tanácsolnám neki, hogy kis se próbálja. De ez úgysem lehetséges.

Életem története

Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve.

Ha tükörbe nézek

Egy magabiztossággal sugárzó lányt látok, aki nem szomorúan, nem is csalódottan néz bele a tükörbe minden egyes reggel, hanem vidámsággal és hatalmas mosollyal az arcán. Nem is igazán értem mely külső tulajdonságom az, ami jelentősen megkülönböztet a többi lánytól, talán a pösze, mérnöki pontossággal ívelő orrom, vagy a szürkéskék szemem? Esetleg a fenékig érő sötét hajam? Najó..talán a kismanó füleim lesznek a nyertesek. Alacsony vagyok, így ha a mosdóban található tükörből kellene leírást készítenem, akkor talán itt be is fejeztem volna. De mivel van a szobámban is, így az alakomat sem hagyom ki. Sokan mondhatnak pálcikának, vagy csontváznak, szerintem nem ezt a tábort képviselem. Viszonylag szálkás, azaz izmos vagyok, a rendszeres edzéstől pedig elől viszonylag lapos, dehát na, akinek kellek az már majcsak elfogad így is. Ha a tükörbe nézek egy színes, viszonylag életvidáman táncikáló lányt látok.  

Családom

Édesapám
Neve, kapcsolatotok, stb.

Édesanyám
Neve, kapcsolatotok, stb.

Testvéreim
Nevük, kapcsolatotok, stb. Ha nincs, akkor töröld ki ezt a részt.

Apróságok

Amortentia
Férfi parfüm, fahéj, bármilyen koreai étel illata

Mumus
Elveszítek olyas valakit aki fontos számomra, az a titokzatos személy, aki megeszi a szekrényből az utolsó csomag gumicukrot.  

Edevis tükre
Boldogság és szerelem, ez nem valami meglepő. Nem szeretek sokat kérni, de azért még egy kis pénzt is elfogadnék.

Hobbim
Ez az a kérdés amire sohasem tudok értelmes dolgot mondani, hiszen amit leginkább szeretek a szabadidőmben csinálni az a bulizás ja és imádok őrültségeket, tilos dolgokat csinálni a barátaimmal. Oh és szeretek az emberek idegein táncolni.

Elveim
"Egyszer élünk"

Amit sosem tennék meg
Abbahagyni a Három Seprű látogatását.

Ami zavar
Ha valaki csak a tanulással foglalkozik és folyamatosan meg akarja mondani mit tegyek, irányítani akar.

Ami a legfontosabb az életemben
A barátaim és a családom és a pocakom.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Mások véleménye

Amire büszke vagyok
A Roxfortba járhatok.

Ha valamit megváltoztathatnék
Miért tenném? Ha bármit is megváltoztathatnék nem az lennék, aki valójában.

Így képzelem a jövõmet
Nem a jövőn és nem is a múlton gondolkodom, a legfőbb célom úgy élni az életem, hogy a jelenben legyek boldog és szeretetben gazdag.

Egyéb
Ha leszeretnél venni a lábamról, vigyél el enni.

Play by

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: