| Csüt. Aug. 05, 2021 5:47 pm | "Family faces are magic mirrors. Looking at people who belong to us, we see the past, present, and future." Nem: nő Kor: 14 év Vér: félvér Születési hely: London, UK Iskola/ház: Roxfort, Griffendél Munka: diák Családi állapot: egyedülálló Patrónus: pomerániai törpespicc Pálca: Gesztenye, főnixtoll, 8 és ¾ hüvelyk Amit mindenki tud Sissy-ről:
- A hangját már messziről hallhatod, és könnyen felismerheted.
- Bátran kiáll magáért, a családjáért, szinte kérdés nélkül a barátaiért, de néha még idegenekért is.
- Makacsan védi a saját igazát, de néha túlságosan is makacs.
- Imádja az egyenruhájának a szoknyáját, amikor azt hiszi, hogy nem látják, csak szórakozásból pörög, hogy lássa, ahogy körbe libben.
- Bármikor kiáll veled egy varázspárbajra, és a korához képest egészen ügyes.
- Mindig hangosan nevetgélnek a klubhelyiségben a barátaival.
- Szinte bárkivel megtalálja a közös hangot.
Amit csak kevesen tudnak Sissy-ről:
- Rettenetesen fiús, a szoknya és smink imádatán kívül.
- Imádja a repüléstan, de nem igazán érdeklődik a kviddics iránt.
- Arról álmodozik, hogy egyszer majd a legújabb modellt fogja használni a varázsseprűkből.
- Utálja a pletykákat, akármekkora alapja is van, nem is bírja a pletykás embereket.
- Felnéz a nővérére, annak ellenére is, hogy az elmúlt időszakban többször voltak nézeteltéréseik az iskola falain belül.
- Fél a sötétben, nem is tud úgy aludni, hogy ne világítana valami mellette.
- Igazából soha nem tette túl magát a rettegésen, amit az édesanyjának a meggyilkolása okozott, viszont igyekszik feldolgozni a félelmet.
Életem története *** Már vagy 20 perce fel s alá rohangászok, mindenhol kerestem a lakásban. A szemeim széle kezd benedvesedni, ahogy arra gondolok, hogy most nem vihetem magammal. Mindig nálam van, amióta csak megkezdtem a Roxfortot. Az adja nekem az erőt, ez az egyetlen, ami emlékeztethet itt anyára. - Apaaaa, nem láttad a pennakészletemet? - kiabálok a szobám felőle, miközben idegesen trappolok át a konyhába, ahol apa épp egy almalevet bont ki az öcsémnek. - Biztos Brutus pakolta el! Mindig mindent átrendez. Apaaa, ígérd meg, hogy utánam küldöd. Tudod, hogy az a kedvencem... Szinte könnyesek a szemeim, ahogy felpillantok rá. Nem fogom tudni végigcsinálni ezt az évet, ha nincs velem a pennakészletem. Hogyan tudnék megnyugodsni, hogy megvan? Hiszen az anya öröksége! Az egyetlen, amit el tudtam menteni saját magamnak. Nem érdekel, hogy Brutus a kisöcsém, az akkor is az én kincsem, ő úgy sem emlékszik anyára! - Apa, el fogunk késni!Nem is figyelek rá, hogy Weepy kertrece hogyan ütközik neki újra és újra a bőröndömnek. Az egyetlen dolog, ami érdekel, hogy minél előbb felérjek a vonatra. Már rég eldöntöttem *** - Mindjárt Lynn! Csak egy pillanat és elkapom Margitot. Kiabálok vissza a nővéremnek, hátra sem pillantva. Már egy ideje kergettem a bátyám macskáját, Ha tükörbe nézek Szeretem úgy venni, hogy anyára hasonlítok, a képeken mindig keresem azokat az apró vonásokat, amik rá hajaznak. Vágyódva csodálom szőke haját, miközben ajkaimat lebiggyesztve pörgetem az ujjaim köré vörös hajtincseimet. Családom Édesapám Lionel Weasley, az én apukám, az igazság hőse, a legmenőbb apuka, és talán az egyetlen ember, akinek jól áll a csokornyakkendő. Amikor anya meghalt, talán egy kicsit túlságosan is rátámaszkodtam, nem voltam hajlandó sehova sem menni nélküle, igyekeztem mindig mellette lenni, néha esténként megkértem, hadd aludjak mellette... Ő pedig türelmesen átsegített ezen a nehéz időszakon, emiatt is ő az én hősöm. Olyan erős akarok lenni, mint ő, és ugyan még nem mondtam neki, egy kicsit félek is elmondani, de én is auror leszek! Ugyanúgy, mint apa, én is az igazságért akarok harcolni. Édesanyám Elaine Weasley, az én csodálatos anyukám. Mindig felnéztem rá, csodáltam a hosszú, szőke haját, és szomorú voltam, hogy nem azt örököltem. Mostanra már nem bánom, szinte örülök, mert így nem kell rá emlékeztetnem apát. Lassan 6, aztán 7 és majd 8 és még több éve, hogy anya már soha nem lesz velünk. Anya, akinél senkinek nincs ragyogóbb mosolya, anya, aki mindig tudta, miből olvasson fel nekem. Anyából csak egy van, és ha már csak képekről csodálhatom is őt, akkor is mindennél jobban fogom szeretni a világon. Testvéreim Tristan, a legjobb nagytestvér a világon. Mindig ott volt nekem, amikor szükségem volt rá, mindig megbocsájtotta, ha durva is voltam vele. Egy kicsit anyára emlékeztet, talán ezért is szerettem kisgyerekként a legtöbb időt vele tölteni. Lynette, a nővérem, aki mindenre megtanított, és akit megint csak mindennél jobban szeretek. Mindössze nehéz kifejeznem ezt, mert hiába tudom, hogy csak azért szigorúbb velem, mert jót akar, akkor is rosszul esik, és képtelen vagyok bocsánatot kérni. Pedig tudom, hogy megérdemli. Brutus, a családunk kis zsenije. Én már most biztos vagyok benne, hogy ő is a Hollóhátba kerül, mint a nővérünk. Amennyire aranyos és imádni való, pont annyira rosszcsont is. Ennek ellenére talán nyugodtan kijelenthetem, hogy a kedvenc testvérem. Apróságok Edevis tükre Mindannyian, anyával együtt, összeölelkezve. Hobbim Párbajozás, senki nem tudja, de titokban leckéket veszek a házvezetőmtől. Elveim Nem szégyen segítséget kérni. Nem ciki segíteni a másiknak. Együtt mind erősebbek vagyunk. Az igazunkért mindig ki kell állni. Amit sosem tennék meg Nem hagynám cserben a családomat. Ami zavar Ha valaki a semmire büszke, vagy olyan dolgokkal dicsekszik, ami nem is az ő érdeme, amikor valaki az igazságot próbálja eltitkolni, vagy a földbe döngölni. Ami a legfontosabb az életemben A családom. Ami a legkevésbé fontos számomra Vértisztaság, vagyon. Amire büszke vagyok A bátyámra, hogy bekerült az akadémiára, a nővéremre, aki a DÖK elnök, és az öcsémre, aki egy mini-zseni. Valamint apára, hogy mindig ott volt nekünk. Ha valamit megváltoztathatnék Szeretném, ha anya is velünk lenne. Így képzelem a jövőmet Szeretnék én is auror lenni, ahogy apa is az. Egyéb Egyszer majd szeretnék animágiát tanulni.
|
|