"Do you have enough love in your heart to go and get your hands dirty?"
Nem: férfi
Kor: 133 év (25-nek néz ki minimum)
Vér: félvér (dhampir)
Születési hely: London környékén
Iskola/ház: Roxfort/exGriffendél
Munka: csokitolvaj
Családi állapot: csokisztikusan egyedülálló
Patrónus: xenops
Pálca: magyalfapálca, grifftoll maggal, 11 és fél hüvelyk
Amit szeretnek bennem és amit nem
Amiért bármit megteszek neked:
ϡ ha kedves vagy és adsz csokit, akkor én is az leszek veled.
ϡ ha nem ébresztetsz fel a legszebb álmomból és az éjjeliszekrényemen hagyod a csokit, akkor én sem fogok nappal rád nyitni, amikor a legszebb álmodat álmodod.
ϡ ha nem ordibálsz velem, én sem teszek így, de ha fejbe vágnál egy tábla csokoládéval akkor azt még meg tudom bocsátani neked.
ϡ ha valamit szépen magyarázol el és én még meg is értem és csokival jutalmazol, utána gondolkodás nélkül véghez viszem amit kértél.
ϡ ha az apám vagy, akkor neked nem tudok semmiféle bónuszt felszámolni, mert elég nagy a hatalmad felettem, hogy csoki nélkül is megtegyek neked bármit.
ϡ ha egy kicsit békén hagysz, akkor én is ugyanezt megteszem neked, de ha szükségem van a csokiadagodra, akkor valószínűleg úgyis elcsórom tőled, ha tetszik ha nem.
ϡ ha elveszíted a csokidat és nem kezded el kétségbeesetten keresni, miután megtaláltam, úgysem adom vissza.
ϡ ha csokit majszolsz míg iszom belőled, tuti, hogy életben foglak hagyni és visszatérő vendéged leszek.
ϡ ha nem okozol fejfájást nekem én sem fogok neked, kivéve ha van egy csoki gyűjteményed, mert akkor ellopok mindent tőled.
ϡ ha nem kockáztatod az életed oktalanul, akkor én sem foglak szarban hagyni téged.
Amiért jobb ha nem is zaklatsz:
ϡ bevásárlást csak akkor vállalok, hogyha megtarthatom a visszajárót, másképp nem teszem meg akárkinek.
ϡ ha éhes vagyok és éhezem mindenféle szempontból, de nem kapok semmit sem cserébe.
ϡ csoki
ϡ csoki
ϡ csoki
ϡ csoki
ϡ csoki
ϡ csoki
ϡ csoki
ϡ csoki
Életem története
Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve.
Ha tükörbe nézek
Simán lehetnék Austin Butler/Ozymandias Travers dublőrre maradjunk annyiban. Miért? Szerintem nekem is vannak annyira kék szemeim mint neki, a hajam is borzos szőke, amíg ilyen röviden tartom addig tényleg a levágott hajú szőke gyerekre hasonlítok. Persze az öltözködésünk eltérő, én inkább a kényelmesebb tréningeknél maradok, míg ő valami szövetkabátot erőltet magára. Hogy kettőnk közül ki néz ki jobban, azt inkább nem hangoztatom. Mindenkinek megvan a maga preferenciája, de az biztos, hogy vele például nem vérezném össze a blúzaimat, mással lehet, hogy igen.
Családom
Édesapám
Adam Matthias von Richthofen: Kezdetben varázsló, majd valami csoda/átok folytán vámpír. Mivel nappal nehezére esik közlekedni, én intézem az ügyeit ha megkér rá.
Édesanyám
Lydia (née Gallagher) von Richthofen: Azt se tudom ki az, nagyon kedves volt az öregem, amikor rögtön a születésen után elhozott tőle. Biztos kedves boszorkány lehetett amíg élt.
Testvéreim
Ez egy kicsit bonyolult, de van valaki akit annak tekinthetek.
Párkapcsolat
Rengeteg csoki, a többi majd bevonzza a nőket, nem? Ráérek, még csak 133 éves vagyok!
Gyermekeim
Nincsenek, nem érek rá, nem is érné meg.
Apróságok
Amortentia
Csokoládé, tejkaramella, meggy - ne kérdezd hogyan - citrom és ha ezt összeturmixolnák és nyakon öntenék egy kis adag vérrel, akkor elájulok tőle.
Mumus
Elfogy a csokikészletem, felég a rejtekhelyem ahol őket tartogatom.
Edevis tükre
Egy életfogytiglan szóló ingyenes csokoládébérlet Belgiumban vagy Svájcban.
Hobbim
Csokitolvajlás, segítség nyújtás az öregemnek, akármiről is legyen éppen szó, nappali munka nyilván.
Elveim
Ha van csokoládém, akkor minden alku áll, ha nincs, akkor szóban sem állok veled.
Amit sosem tennék meg
Nem adnám oda a csokoládémat gyerekeknek, mert még túl kicsik és a végén úgy rászoknak, mint én.
Ami zavar
Ha a szolgáltatásaimért, nem kapcsok csokoládét. Ha valamit potyára csinálok és feleslegesen töltöm el az időmet azzal a dologgal.
Ami a legfontosabb az életemben
Ezek után meg sem említem, de a második helyen az apám áll.
Ami a legkevésbé fontos számomra
Van egy hosszú listám, most nem fogom felsorolni.
Amire büszke vagyok
Szerintem én lennék a csokikirály, de most még csak simán király vagyok, nem kell ragozni ezt.
Ha valamit megváltoztathatnék
Nem akarok semmit sem megváltoztatni.
Így képzelem a jövõmet
Titok, perpillanat örülök annak, hogy van jelenem.
Egyéb
Kedves vagyok és addig kicsit harapok amíg nem hergelsz fel! Ha eszel előtte egy csokit akkor tuti a szívembe lopod magad. Amúgy nem.