| Kedd Márc. 02, 2021 12:08 am | "Use your smile to change the world; don’t let the world change your smile." Nem: Nő Kor: 17 év Vér: aranyvérű Születési hely: Anglia,York Iskola/ház: Docendo Discimus Mágusakadémia - Intelligens Mágikus Lények Nyelvtudományi Intézete Munka: Diák Családi állapot: Bonyolult, többnyire szingli Patrónus: Török angóramacska Pálca: SZÖVEG Amit szeretnek bennem Az első amit bárki észrevesz az a mosolyom és vidámságom, amivel mondhatni bearanyozom az emberek napját. Jó hallgatóság és őszinte barát vagyok. Kedvességem határtalan. Ami zavar bennem másokat Ami zavarhat másokat, az főleg a makacsságom. Életem története Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve. Ha tükörbe nézek Külsőd, stílusod leírása, minden, ami kívülről látszik. Családom Édesanyám Mary Holmes (nné)-Turpin Testvéreim Armin és Lyanna Turpin Párkapcsolat Érzelmeket táplálunk egymást iránt @Bailey Yordmoon -al, viszont ezt olyannyira meglepett mindettőnket hogy eddig egyikünknek sem sikerült feldolgozni. Apróságok Amortentia Egy új könyv lapjainak a friss nyomdából érkező illata, az eső utáni frissesség és a frissen vágott fű. Mumus Csalódást okozni azoknak, akiket szeretek. Hobbim Minden rendszeres elfoglaltságod a munkád, családod mellett. Pl. könyvolvasás, sport is lehet ilyen. Elveim Azok a dolgok, amik meghatározzák a viselkedésedet és gondolkodásodat, amik mentén a döntéseid nagyrészét meghozod. Amit sosem tennék meg Mindenkinek van valami, ami az egész lényével szemben áll és soha nem tenne még hasonlót sem. Ide írd, mi ez számodra. Ami zavar Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása. Ami a legfontosabb az életemben A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben. Így képzelem a jövõmet Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén. Egyéb Bármi, amit még fontosnak találsz.
|
|