| Vas. Feb. 28, 2021 11:29 am | "Ide jön egy idézet." Nem: nő Kor: 16 év Vér: aranyvérű Születési hely: Anglia, York Iskola/ház: Roxfort/Hollóhát Munka: diák Családi állapot: szüleivel él Patrónus: macska Pálca: Bükk, Egyszarvúszőr maggal, kilenc és fél hüvelyk Amit szeretnek bennem Pozitív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Amit te magad a jó tulajdonságaid közé sorolsz, vagy esetleg amit mások értékelnek benned. Ami zavar bennem másokat Negatív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Ami téged vagy másokat zavar. Életem története Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve. Ha tükörbe nézek Külsőd, stílusod leírása, minden, ami kívülről látszik. Családom Édesanyám Mary Holmes-Turpin, . Testvéreim Beatrice, és Armin Turpin Gyermekeim Gyerek? Még magam is az vagyok. Apróságok Amortentia A frissen nyírt gyep illata, Új könyv illata. Edevis tükre Egy macska szülinapra. Hobbim Mephisto nyüsztölése, olvasás, cicás youtube videók nézzése, vásárlás, kirándulás. Amit sosem tennék meg Sosem néznék le mást a vére miatt, nem bántanék bármilyen állatot, és nem zárkóznék el semmi újtól. Ami zavar Hogy nem tudok mit tenni, Persephone terorrja ellen. Ami a legfontosabb az életemben A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Lehetnék bátrabb is. Így képzelem a jövõmet Egy macska panzióban dolgozni. Egyéb Bármi, amit még fontosnak találsz.
|
|