| Pént. Nov. 20, 2020 11:56 pm | Anlon Howard Wilkes Lonny, Howie "Ide jön egy idézet." Nem: férfi Kor: 22 év Vér: aranyvérű Születési hely: Wilkes birtok Iskola/ház: Roxfort/Mardekár Munka: ereklye-, és régiségkereskedő (ill-, és legális) Családi állapot: egyedülálló Patrónus: kobra Pálca: gyertyán, főnixtoll, 10 és fél hüvelyk Amikor láttalak... Coming Soon... Mi történt? Coming Soon... Úgy néztél ki... Coming Soon... Kikkel mentél? Szüleim Andrew és Lora Wilkes ~ Apa és anya. Ír és angol. Különböző személyiségek, mégis színtiszta arany, ebben hittek, és ebben a hitben neveltek. A szeretet és gondoskodás távol állt tőlük, de példaképként mindig is ők lesznek előttem. Testvérem @Iris Blackthorn az, aki mindig mellettem volt, aki mindig gondoskodott rólam. Párkapcsolat Még nem találtam meg azt, akivel családot akarnék alapítani. Rendkívül magasak az elvárásaim, minimum olyan kémiát várok el, mint a szüleimnél, és olyan összhangot és egyensúlyt, amit a nővérem és a férje között látok. Apróságok Amortentia Azok az illatok, amelyek számodra a legvonzóbbak. Edevis tükre Amire mindennél jobban vágysz az életedben. Hobbim Minden rendszeres elfoglaltságod a munkád, családod mellett. Pl. könyvolvasás, sport is lehet ilyen. Elveim Azok a dolgok, amik meghatározzák a viselkedésedet és gondolkodásodat, amik mentén a döntéseid nagyrészét meghozod. Amit sosem tennék meg Mindenkinek van valami, ami az egész lényével szemben áll és soha nem tenne még hasonlót sem. Ide írd, mi ez számodra. Ami zavar Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása. Ami a legfontosabb az életemben A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben. Így képzelem a jövõmet Megházasodnék, családot alapítanék, hogy továbbadhassam az eszméket, amikben hiszek, és a jövőt együtt építhessem a gyerekeimmel.
|
|