Tudom, hogy megígértem, megvárom, amíg te keresel, hogy kipróbáltad azt a kütyüt. De úgy fest apád nem bír megülni a seggén. Ne szólj anyádnak, hogy türelmetlenkedek. Remélem, hogy nem forrósodott fel és nem akadt meg a hívás, nem kezdett el az a csodabogár zizegni és random a hajadba mászni. Ha valami baj van vele, nyugodtan add fel a bagolypostán, talán most nem fog a bagoly tollai alá mászni. De ha igen, az sem baj, nem olyan nehéz leszedni róla, nem lesz nagy baj, leszámítva szerencsétlen állat rémületét. Egyébként nagyon hiányzol, igazából hiányoztok mindketten. Lehet most ettől kicsit érzelgősnek tűnnék, de hidd el, semmi ilyenről nincs szó. A nagyapádnak biztos szüksége van anyádra. Már megint. Remélem hasznosan töltöd az időd és nem ölöd bele minden perced a tanulásba. Persze, fontos az is, jó ha vannak jó jegyeid is, de remélem, hogy tudod, az fontosabb, hogy jól érezd magad.
Ölel, apád
Vendég
Szer. Május 13, 2020 9:05 pm
Apa,
vagy inkább buzgómócsing? Jaja, már elkezdtem írni neked a terméktapasztalatot, szóval egy fölöslegbe ment pergamen miatt egy fa halála, most feltárul az igazság! Arra a következtetésre jutottam, hogy nem szabad piszkálni használaton kívül Ottót - az enyémnek az a becsületes neve: kimondod és tudod belőle, hogy duci, olyan kerek az O betű is -, mert bekapcsolásnál hiperaktívvá változik. Magammal vittem ilyen számmisztika meg hasonló gagyi órákra, és rajzoltam neki házat, felöltöztettem (papíron; sose tintáznám össze!), ebből gondolom, hogy berágott. Ezért menekült hívásindításkor. A másik, hogy ettől a futkosástól rámászott a takaró gyűrődéseire, ami rossz hatással lett a hívás minőségére, tudod, recsegett meg sípolt, na akkor letettem a szőnyegre. Sima felületen hirtelen magához tért és lenyugodott. Onnantól hibátlan volt. Ó, és tök menő, hogy merülésnél elkezd pirosan villódzni a feneke! Először azt hittem, azért jelez, mert csinálnia kell. Jövőhéten hazaküldöm szabira, majd akkor ránézhetsz Ottóra.
Te is hiányzol! És anya is! Meg anya főztje, főleg mostanság, mert három napja a manók elrontottak valamit az egyik kajában, és a negyed sulin átment... hát minden, úgyhogy a mosdókban dekkoltunk. Ezt mondjuk ne újságold neki. Engem ne is félts, rád ütöttem itt Fred nyálazza jobban a tankönyveket. Bár, néha pont az RBF nem hagy aludni, a nyakamban van.
Ui.: a bogár kibékült a bagollyal, már nem pesztrálják egymást
roppant össze, Rox
Vendég
Pént. Május 15, 2020 10:14 am
Bogaram!
Kac-kac. De azt kell, hogy mondjam, igazából megállja a helyét. Hagyd a fákat, védd a hódot! Igen, tudom, néha kicsit hiperaktív. Igazából aggódtam csak, hogy majd az iskola bűbájai teljesen megbolondítják. Néha próbálom aktivizálni az itthon maradt prototípust, de teljesen kattos. Vagyis igazából nem, már nem ficereg, amikor leteszem egy kicsit sem egyenes felületre. Lehet, hogy a mágia zavar be, az viszont baj. Megpróbálok erre is kitalálni valamit majd. Amúgy a következő is fekete legyen, vagy karmazsin, vagy méregzöld? Nem, méregzöld nem lehet, szép, de FÚJ MARDEKÁR!!! Az aranyszín pedig giccses. Vagy esetleg van valami egyedi kérésed, legyen lányosabb? Viszont remek hír, hogy azért ha nem zavarja be semmi, akkor működik. Bátyáddal a nyári szünetben kicsit ráfekszünk, szeretném, ha rendesen működne a képi megjelenése is. Menőbb lesz, mint egy okostelefon. Ugye azért te jól vagy és nem döntött le a lábadról semmi hasmars? Mármint... oké, ott dekkoltatok, de semmi komoly... ugye? Persze, nem mondom meg neki, te is szívós vagy, csak úgy, mint apád. Anyádnak épp elég baja van most enélkül is. Helyes, kell is a szabadidő. Próbálgathatnád még Ottót néha. Hogy megy a kviddics? Tudom, hogy ez mindig másodlagos, de sohasem lehet eléggé a második, ha szereted. U.i.: Akkor a bagoly mással találkozott a legutóbb, eléggé legatyásodva jött haza.
Ölel, apád
Vendég
Csüt. Jún. 25, 2020 3:54 pm
Apa,
ha ti ketten Freddel összeálltok, akkor hamarosan mehettek levédetni, és azt már meg sem említem, mi lenne, hogyha busás honoráriumot kapnátok ezért a találmányért...! Leszámítva, ha a felsőbb hatalomnak nem bökné a csőrét a muglik világa (és hoznák párhuzamba például a skype-ot és a bogár képi megjelenítését), tökre kiadhatnátok a köz javára, nem? Én nem bánnám, ha fekete maradna, Ottó így a legaranyosabb, de tegyük fel, ha tényleg piacra dobjátok, akkor nagyon király színeket lehetne hozzá tervezni. Merlin gatyájára, apa, bezsongattál!
Persze, azóta minden okés, ne aggódj - mondjuk, ezen a héten nem igazán mertünk újra jóllakni a manók menüjéből, pedig szegények szinte sosem hibáznak, ilyen ordast főleg, náluk még a sótlan fogalma is ismeretlen. (Egyszer megfordult a fejemben, hogy az üvegházakból csórok valami emészthetőt, és felcsapok ideiglenes vegetáriánusnak.) A kviddics olykor púp a hátamra, tényleg, hol a szakadó esőben edzünk, hol a szél dobál kénye-kedvére, és bár elhalasztjuk, általában aznapra is megkapjuk az időjárást. Utálom a tavaszt, olyan, mint a roulette; de egyébként töretlenül magaménak érzem a terelői posztot, rengeteg energiát ad. Csavart gurkót küldeni eszelős, vagy érezze magát kiváltságosnak, aki kapja? Ezen filózom mostanság.
Ugye nincs baj anya körül??? Papáról van szó?
roppant össze, Rox
Vendég
Csüt. Júl. 09, 2020 11:16 am
Bogaram!
Ha nem ismernélek eléggé, akkor azt mondanám, hogy az őszinte és önzetlen lelkesedés vált ki belőled ilyen szavakat. Persze, az is benne van, de egészen véletlenül nem azt szeretnéd a tudtomra adni, hogy valamire csak úgy teljesen véletlenül szükséged lenne? A muglik dugják fel maguknak jó mélyen a skype-ot oda , majd akkor legyenek nagy mellénnyel, ha repülő tabletekkel beszélgetnek egymással. Addig pedig nyélbe ütjük a bátyáddal ezt a tervet, hogy nehogy valaki elhappolja előlünk az ötletet. Tudod hogy van ez a szabadalmaztatás... Ugye nem mutattad még meg sok diáknak? Én arra gondoltam, karcolnánk bele valamilyen dekoratív formát, amiből aztán lehetőségek végtelen tárháza várna ránk. Csak simán az eredeti színben, vagy aranyban izzana fel a figura, szóval szerintem mindenki ráharapna. De olyan nem lenne senkinek, mint neked, Bogaram. Fogalmam sincs, milyen bezsongásról halandzsázol. Te szent habakuk, azért el ne menj növényevőnek, mert egyszer elrontották a menüt. Arra mondjuk nem gondoltál, hogy esetleg valaki megtréfálhatta őket és rókázó rágcsát szórt az ételbe? Ha elég ügyes, akkor meg sem érezni az étel ízén. Pedig a kviddics király. Igaz, Wood mellett az összes évemet egy orosz roulettnek éltem meg és ezt még anyád sem tudta nagyon szépíteni. A csavart gurkóddal semmi baj nincs, szeretettel adod, szeretettel kapják, én pedig büszke vagyok rád, hogy ilyen zseniálisan lemásoltad. Hány ellenfelet küldtél már vele gyengélkedőre?
Anyád néha a papánál ragad, aztán elfelejt hazajönni, de minden a legnagyobb rendben van.
Ölel, apád
Vendég
Szomb. Szept. 05, 2020 6:27 pm
Jajj Apa,
azon kívül, hogy Myrtle néha szétdobálja és eláztatja nálunk a wc papírokat, mindenem megvan a túléléshez a suliban. Otthon meg pláne. Arra céloztam, hogy tök menő lenne meggazdagodni egy ilyen találmány után - teszem azt, lehetnének nyaralóink különböző tengerpartokon! Már csak azért, mert évente megy a harc, hogy hová utazzunk, így aztán a legkevésbé sem kellene rajta morfondírozni. Dehogy reklámozom, párszor vittem be csak számmisztikára, hogy ne unatkozzak annyira, de a hátsó padba ültem be vele. És éppen arról a zsongásról beszélek, hogy szívesen beszállnék hozzátok színeket és olyan formákat tervezni, amiket felvetettél. Már ha jöhetek mellétek harmadiknak.
Hát, lehet benne valami. Amúgy nem is tudom, mindenki a konyhás manókat kezdte hibáztatni az elejétől fogva, ők meg azonnal felvállalták, így diákcsínyre senki sem gyanakodott. Elég nagy húzás volt, ha tőlünk származik... Haha, most mondanám, hogy nem számolom már, de az utóbbi időben akadt pár durvább eset. Egy mardis például a vállával kapta el a gurkót, és amikor csalást akart rám kenni, megemlítettem anyát és felajánlottam, hogy kap róla szakvéleményt. Hirtelen nem is lett olyan fontos az a sérülés, ki érti ezt? Néha arra gondolok, jó lenne hagyni a tanulást és elmenni a Hárpiákhoz, vagy akárkikhez, akik beválogatnak, mert most is hitványt írtam jóslástanból. Ilyenkor azt érzem, csak az ütögetésre vagyok képes. Komolyan, akkora a memóriám, mint egy aranyhalé. Ginny néni mázlista.
Apa, így a sokadik satírozásod után megfordítottam a leveleidet. Tudtad, hogy olvasható marad minden betű, ami rólatok szól? De tényleg, mi van anyával meg papával, hogy nem megy haza? Nem úgy tűnik, mintha rendben lenne, hogy te otthonról nézed őket.
roppant össze, Rox
Vendég
Kedd Szept. 08, 2020 9:31 am
Bogaram!
Na de Bogaram, voltunk mi már gazdagok, szerinted miből vettük azt a kacsalábon forgó kastélyt, ahol most is lakunk? Ugyan kicsit kiesik a legtöbb központi helytől, de hidd el, a nyugalom néha megfizethetetlen. Szerinted apád nem nyerészkedett sokat az átkokat lepattintó ruhakészlettel? A Minisztérium ölt volna értük, ha nem adjuk. Ez a kis csodamasina pedig tényleg a jövő, de még nagyon messze vagyunk a biztonságostól és a kézenfekvőtől. Egyelőre zajos és kissé ormótlan. De majd ti anyáddal megmondjátok, hogy melyik lesz a nyerő. De milyen igazad van, simán dőzsölhetnénk nyaranta a tengerparton a saját házunkból. De szerinted anyád ebbe belemenne? Tudod, hogy milyen spúr, minden knútot is összefog, ha arról van szó. Azt fogja mondani, hogy teljesen fölösleges és ezzel elintézi a vitát. Úgy érted te is beszállnál a családi bizniszbe? Merlin szent gatyájára, te is kísérletezni szeretnél velünk? Persze, hogy jöhetsz! Anyádat sem zártam ki soha, kérdezd csak meg, hogy mennyi ötletemre mondta el a véleményét régebben is, amikor még szerintem csak ő hitt bennünk. Meg persze Harry! Jól van, téged sem kell félteni, ha csínytevésről van szó. De erről anyádnak tényleg egy szót se, még azt mondja, hogy én voltam rád ilyen rossz hatással. Micsodaaa? Te megzsaroltál egy mardekárost? Ugye tudod, hogy ezt mennyire nem szabad? Egyébként meg tökre megérdemelte. Veletek csak ne packázzon senki, főleg ne egy meccs után, mert megemlegeti nagyon durván. Remélem nálad van a bűzköpő spriccelő. Ugye tudod Bogaram, hogy a tanulás fontos? Különben úgy jársz, mint apád. Egy svindler leszel. Tudod mit csinálnak a svindlerek? Megpróbálnak boldogulni, aztán vagy megy, vagy nem. Vagy előhúznak egy pénzes Harry Pottert a zsebükből, vagy nem. Szóval tanulj valamit, aztán bizniszelhetünk házilag. Mint mondtam, Ginny néni is előhúzott a zsebéből egy pénzes Harry Pottert, tehetség ide vagy oda. Persze rá is pokolian büszke voltam, de tegyük hozzá, hogy azért tényleg kell a mázli, hogy téged nézzenek ki a profi csapatok. Nincs semmi, Bogaram, apád csak néha unatkozik otthon néhány… napot. De semmi gond, a négylábúd elég jól elszórakoztat, nem vagyok egyedül. Nagyapád tudod milyen, néha kiveri a hisztit, ha anyád haza merészel jönni hozzánk. Aztán van úgy, hogy ott alszik.