Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

kései randevú - devon x helena

Anonymous

kései randevú - devon x helena Empty
Vendég
Vas. Ápr. 12, 2020 10:38 pm

Devon & Helena

az evés összehoz

Későre jár, talán már fél tizenkettő is elmúlt, nem tudom pontosan, hány óra. A legnagyobb csendben, mezítláb és rövidke pizsamámban surranok ki a konyhába. Az éjszaka hidegétől végigfut a libabőr fedetlen lábaimon és karjaimon. Hosszbab pizsiben kéne aludnom, vagy köntöst vennem, ha kimászok a pihe-puha meleg ágyikómból.
Az első éjszakám itthon, nem csoda, hogy nem egykönnyen alszom el. Hiányzik a Roxfort meg a szobatársaim csivitelése. Ráadásul most itt van ez a pali, a Devon vagy ki. Anyának nehezére esett volna szólni, hogy egy random fiú, nem is, gyakorlatilag már férfi beköltözik hozzánk. Egészen kellemetlen volt, mikor hazaértünk Hernyvel és ez a látvány fogadott. Csak egy bagoly lett volna az ára, hogy felkészüljünk a helyzetre de nem, ezt sem volt képes megtenni.
Szóval nem megy az alvás. Ellenben másfél óra forgolódás után az ember lánya igazán megéhezik és amúgy is, a legjobb időpont ilyenkor van egy második vacsorára. Mert persze az elsőn, a kötelező családi bájolgáson is részt kellett vennem, apa nem hagyta volna, hogy ellógjam. Ott kellett ülnöm kínos bájmosollyal és kedvesen csevegni a tanulmányaimról ezzel az idegen fazonnal. Bár szerintem ő sem élvezte igazán, de sosem lehet tudni egyes emberek milyen furcsa dolgokban lelik örömüket.
Hosszú percekig bámulom a nyitott hűtő tartalmát, valahogy nem találok semmi kedvemre valót. Nem akarok a mikróval zajongani, hogy felköltsem a többieket, így is rettegek, hogy a felkapcsolt lámpa lebuktat majd. Így a vacsi maradéka kizárva, pedig amúgy az nem lenne rossz opció. Végül margarint és sonkát pakolok az asztalra és feltúrom a  fiókot egy kenyérvágó kés után kutatva.
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Hétf. Ápr. 13, 2020 2:02 pm

Dev & Helena

Most már több, mint fél éve lakom itt és rettentően hálás vagyok Hestiának, hogy befogadott. Nem lett volna kötelessége, hisz nem közeli rokona vagyok, ráadásul a Leswynekkel köztudottan egész rossz viszonya van. Már ami az apámat és a bátyámat illeti még meg is érteném, ha két mukk után kipenderített volna.
De nem így történt, kaptam egy szobát, ugyan nem túl nagyot, de van egy kis nyugtom az itteni olykor őrjítő nyüzsitől. Nem panaszkodom, legalább nem szívják 0-24 órában a vérem és még nem hordtak le egyszer sem. Ideális alkalom ahhoz, hogy tanulásra adjam a fejem és nem kicsit belemerülhessek az új anyagokba, beadandókba, vagy ha úgy adódik, akkor levezethetek egy komplett saját testsúlyos edzést anélkül, hogy bárhová be kellene kérnem magam.
Az ilyen tanulások viszont éjszakába nyúlóak és mit nem az ember fia megéhezhet, ha nagyon belemerül. Már túl egy fagyin, két szelet csokin most inkább épp innivalót kívánnék. Elég egy pillantást vetnem a szívószálas poharamra, hogy tudjam, bizony kiürült, ideje lenne feltölteni. Felnyalábolom az eszközt és halkan kisurranva az ajtón lefelé indulok el. Már rég tusoltam, mi több, azóta rá két órára megejtettem egy újabb frissítő zuhanyt is, így most laza pizsi nadrágban, ami a bokámnál gumisan zár, illetve egy trikóban indulok el innivalót vadászni. Persze a halk lépteimet meghazudtolja az utolsó lépcső hirtelen roppanó nyikorgása. Megállok egy percre, majd ahogy fellesek és semmi mozgást nem tapasztalok, elindulok tovább. Irány a konyha.
Aztán amilyen lelkes lendülettel indulok neki, úgy fejelem a sötétben telibe a hűtőajtót. Á, basszus, későn vettem észre, hogy a hűtő amúgy világít, mert nyitva van. Sziszegve tapasztom a tenyerem a szemöldökömre, miközben hátrahőkölök.
- Bocs, ne haragudj, nem láttalak. - magyarázok még mindig csukott szemmel, de most már lassan megállva egy helyben.

✧ Megjegyzés ✧ Zene ✧ Miegyéb ✧

Anonymous

Vendég
Hétf. Ápr. 13, 2020 6:59 pm
Devon & Helena

az evés összehoz

A lehető legkevesebb zajjal igyekszem feltúrni a fémekkel teli fiókot. Persze, hogy az az egy kés ninvs meg, amit én keresek. Három percembe telik legalább, mire megtalálom, arcomra örömteli mosoly kúszik. A tompa puffanás azonnal lehervasztotta arcomról eddigi boldog kifejezést és a késsel kezemben fordulok a hang forrása felé. Fenébe, nyitva hagytam a hűtőajtót! Kissé ijesztő látványt nyújthatok, ahogy elszánt arckifejezéssel egy kést markolva fixírozom az idegent, de amint felismerem benne Davidet... Nem is, várjunk csak, Derick. Nem, nem, Devon, tényleg! Szóval amint felismerem Devont megkönnyebbült sóhaj szakad fel tüdőmből, ami meglebegtet néhány, az arcomba hulló tincset.
- Nincs gáz, csak nem számítottam ilyenkor társaságra. Jól vagy? - lépek hozzá közelebb miután a kést leteszem a pultra. Azért mégsem akarom leszúrni, vagy ilyesmi. Miután megbizonyosodom arról, hogy nem okoztam semmi komolyabb kárt a csinos kis buksijában becsukom végre azt a galád hűtőajtót és a fiókot is betolom, nehogy az legyen a következő veszélyforrás. Ezután magamhoz veszek egy kiflit meg egy műanyagtányért és helyet foglalok az asztalnál. Egyik lábamat magam alá húzom, míg másikat fel a mellkasomhoz, ezzel egészen gyámoltalan külsőt öltve.
- Hogyhogy ilyen későn még ébren? – Azért nálunk nem jellemző ez a hosszú éjszakázás, szóval kíváncsiságom talán érthető. Kettévágom a zsömlét, megkenem és belepakolom a sonkát.
- Ó, milyen rossz házigazda vagyok, te kérsz valamit esetleg? – pislogok rá nagy kerek szemekkel. Mármint tudom, hogy már lassan otthon érzi magát nálunk, mert már vagy fél éve lakik itt, mint azt ma este megtudtam, de azért gondoltam megpróbálok jófej lenni és nem átharapni a torkát. Bár egyelőre szívem szerint otthagynám a fenébe, de most már nem futamodhatok meg, mint valami gyáva kisegér. Még a végén azt hinné, hogy ő itt valaki, az meg igazán nem hiányzik.
Anonymous

Vendég
Pént. Ápr. 17, 2020 2:52 pm

Dev & Helena

A fejem nagyot koppan, a hűtőajtó pedig lusta lendülettel araszol egyet. De be bizony nem csukódik. Annál is inkább nagyobb a megilletődöttségem, amikor meglátom a lány kezében a kést. Rögtön elcsitulok és csak meredek rá. Oké, hogy láttam rajta, nem szívleli igazán a társaságomat, de most akkor meg akar ölni?
Zavartan köhintek egyet, amíg leteszi azt és becsukja a hűtő ajtaját. Ő is hamar megtalálja a hangját, ami végül is jó, már abból a szempontból, hogy nem hagyja hidegen az, hogy épp az imént baleseteztem egyet. Nem mondom, hogy nem esik jól az, hogy végre nem kinevetnek, hanem megkérdezik, minden rendben? Olyan átlagos gesztus az. Mint köszönéskor mikor megkérdezik, hogy vagy? De az ember akkor tudja igazán felértékelni ezt a helyzetet, amikor megéli a hiányát.
- Jól, köszönöm. - motyogok, lassan elhúzom a kezeimet a homlokomról. A szeme csak azért nem lábad könnybe, mert mégsem az orromat találtam el. De a szerencsémet ismerve az sem kerül el sokáig.
Csak figyelem, ahogy elkezdi összeállítani a szendvicsét. Nehezen találom meg a saját hangom, de azért a kérdése motiváló tud lenni. Ummm... A poharamra sandítok, majd fel rám.
- Megszomjaztam csak. Te meg ahogy látom éhes vagy. - nahát, ezt a nyilvánvaló észrevételt Selwyn, gratulálok! Ülj le, egyes. Töltök még abból a finom mugli üdítőből a pultról a poharamba, majd lassan mellé telepszek. Nem lenne illendő csak úgy itt hagyni.
- Nem, köszönöm, én már... ettem. Meg sajnos a lecke nem fogja megoldani magát. Te miért maradtál ilyen sokáig fent?

Anonymous

Vendég
Pént. Ápr. 17, 2020 5:55 pm
Devon & Helena

az evés összehoz

Nem akarok turkálni a fejében, de idáig érzem a kétségbeesést és némi félelmet. Zavarba hoz, hogy egy gyakorlatilag felnőtt férfit aki ráadásul aurornak készül, ha jól emlékszem megijed tőlem. Azért ennyire talán még egy baromi nagy késsel sem lehetek ijesztő. Vagy mégis? Áhh, jobban belegondolva akármennyire ártatlannak nézek ki nagy kék szemeimmel, azért a kenyérvágó a kezemben tényleg para egy kicsit.
- Sajnálom, jobban kellett volna figyelnem - húzom el kelletlenül ajkaimat, mert azért mégsem akartam szándékosan bántani őt.
Zavarba hoz, hogy csak áll és bámul. Komolyan, mégis mi érdekes van azon, ahogy épp vacsorát készítek? Szerintem baromira semmi. Nem tudom eldönteni, hogy ilyen szép vagyok, esetleg agyrázkódást kapott és nem tud mozdulni, vagy szimplán annyira zavarban van mint én. A fülem lassan elvörösödik, a hajamhoz hasonlatos színe lesz, de én sztoikus nyugalommal kenegetem tovább a szendvicsem alapját.
- Jó meglátás, Sherlock - jegyzem meg kissé epésen, majd halványan elmosolyodom, csak hogy érezze, hogy ma jó kedvemben talált és nem gondoltam komolyan. Na jó, egy kicsit, de ehhez azért mégsem kell lángésznek lenni, hogy megállapítsák. Az viszont határozottan meglep, hogy leül mellém. Mi van, barátkozós estre készül, vagy mi a szent szalamandra? Én komolyan nem tudom megérteni. Ha közli, hogy tanulnia kellene, akkor most miért dekkol itt és kérdezget még engem? Jött, látott, győzött, mehet vissza a tankönyveihez.
- Nem tudom, valahogy nem tudtam elaludni, egész egyszerűen ennyi - vonom meg vállaimat, majd elégedett mosollyal vizsgálom meg időközben elkészült szendvicsemet. Nem különösebben zavartatva magam beleharapok a kiflimbe. Legalább enni úgy tudok, mint egy igazi úrikisasszony, semmi teliszájjal beszélés, csámcsogás vagy széteső kaja. Minden tökéletes és kifinomult, ahogy annak lennie kell.
Anonymous

Vendég
Szomb. Ápr. 18, 2020 11:42 am

Dev & Helena

Olyan rég volt már egy hangos szó, egy vita, egy méricskélő megjegyzés, hogy már egészen elszoktam tőle. Épp elég számomra az, hogy az apám a sötét varázslatok kivédése órákon engem forszíroz és néz ki magának kísérleti nyúlnak. Nem tudom, hogy a többiek kapcsoltak-e már, hogy a fia vagyok, de talán addig jó ez, amíg senki nem tudja. Én sem reklámozom, ami pedig a tantárgyat illeti, egyszer csak az órák is elfogynak.
De tudom, hogy rettentő sokat kell ahhoz tanulnom, hogy álljam a strapát. És ami azt illeti, dolgoznom is kell. Néha kikapcsol a kutyasétáltatás, néha az agyamra megy a sok dokumentáció, amit aprópénzért írogatok és rendezek a megfelelő módon. Néha jó lenne valami rendesebb munkát is találnom, ami jövedelmezőbb lehetne. Nem kényszerülnék most a Jones család nyakára.
gazából én lihegtem túl ezt az egész ijedősdit. De most kit nem kerülgetne a frász, ha az éjszaka közepén kést szegeznek rá? Lassan megnyugszom és eszembe jut az is, amiért jöttem. Voltaképpen csak ennyi lett volna. De nem fogok szó nélkül elmenni a lány mellett, amikor náluk lakom és ők voltaképpen megvendégeltek.
- Semmi gond, én voltam a figyelmetlen. - szabadkozok és egy aprót mosolygok rá. Nem tudom, hogy neheztel-e egyáltalán rám.
Csak figyelem, amit csinál, de inkább próbálom azt sem fixírozni. Biztosan zavaró, ahogy árgus szemekkel megbámulom egy szendvics elkészítését. Mintha most hoztak volna elő a bányából és sosem láttam volna ilyet. Nálunk nem dívik az éjszakai evészet, az pedig hogy mi készítsük el az ételeket, felejtsem is el sürgős gyorsan. Persze könnyedén alkalmazkodok én az új helyzetekhez, nem fog el az undor, ha bármilyen kaját meg kell fognom, esetleg el kell készítenem. Legfeljebb finom nem lesz.
- Ah... az nem jó. Megzavarodott az alvásritmusod? - kérdezek vissza teljesen él nélkül a hangomban. Oké, ez rossz téma.
- Ne haragudj tényleg, hogy megzavartalak, a tanulás mellett jó, ha pörget a cukor. Az a baj, én meg elalvással küszködök. Pedig nem szabadna.
Meg is szívom a szívószálat, kortyolok párat az üdítőből.
- Nem zavar téged, hogy most itt vagyok, ugye? Hallottam, hogy te... nem igazán tudtad.

Anonymous

Vendég
Szomb. Ápr. 18, 2020 8:59 pm
Devon & Helena

az evés összehoz

Nem tudok semmit erről a gyerekről, szóval még az is lehet, hogy sosem látott ilyet. Bár nem tudom mi olyan érdekes abban, hogy kaját csinálok, de egészségére. Vagy az is lehet, hogy a vörös szín fogta meg, esetleg a rövidke nadrágomból szinte teljesen kilátszó lábaim? Lehet lábfétises, vagy hogy mondják azt.
- Mondhatjuk. Sosem voltam jó alvó, általában öt-hat órával már boldog vagyok. Meg hát hiányzik a Roxfort - vonom meg vállaimat. Azt nem teszem hozzá, hogy egy kicsit az ő jelenléte is frusztrál, az azért mégiscsak bunkóság lenne. Én meg ugye nem vagyok bunkó, csak egyedi a stílusom. Vagy olyasmi.
- Hát figyelj, te is itt laksz, szóval nem mondhatom, hogy zavarsz. Ne érts félre, amúgy sem zavarsz - pillantok rá zavartan. Csak hogy értse, hogy nem vagyok olyan ellenséges ám, mint amilyennek elsőre tűnhetek. El tudom fogadni, hogy itt van, még ha nincs is ínyemre annyira. A cukros megjegyzést figyelmen kívül hagyom, azt hiszem, kicsit zavarban van és azért dumál ennyit, vagy nem is tudom igazából. Lehet csak szereti hallani a saját hangját, vagy zavarja a csend. Nem értem én ezt a srácot.
- Nem. Nem te tehetsz arról, hogy anyám... szóval mit csinál - mosolygok rá kissé savanyúan. Hogy miért nem lehetett minket tájékoztatni azt még mindig nem értem. Nem lenne nekem bajom azzal, hogy anyám befogad valami full idegen jöttment tagot, mert családtag vagy micsoda. Azt se tudom, hogy mégis kinek a kicsodája, szerintem még sosem hallottam arról a nagybácsiról akinek a gyereke. De hát ha rászorul a segítségünkre, akkor persze nem tagadom meg tőle, de nem ismerem a sztorit. Jóízűen majszolgatom a szendvicskémet lassan és ráérősen. Ha már ilyen jót beszélgetünk én adok rá alkalmat, nehogy megrettenjen attól, hogy már befejeztem az evést.

Anonymous

Vendég
Kedd Ápr. 21, 2020 11:53 am

Dev & Helena

Csak hallgatom, amit mond. Igazából már nem is nagyon figyelem, ahogy kaját csinál, nyilván nem fogom kinézni a szájából. De azért tegyük hozzá, tényleg guszta az a szendvics. Lassan elleszek a saját italom szürcsölgetésével. Ami pedig azt illeti, tényleg elég finomak a mugli italok. Azt hiszem csak nem akarom észrevenni, mennyire nem kíván a háta közepére sem. Oké, idegen vagyok. Még akkor is, ha a rokona. Nem tudom, Hestia mondta-e neki, hogy miért vagyok itt és miért fogadott be. Lehet nem is kellene csak úgy megosztanom vele, nem tudom. Sok mindenen kattog éjszaka az agyam.
- Azt mondják, a kevés alvás a zsenik módszere. - próbálom enyhíteni a hangulatot. Én tényleg mindent megteszek, bár lehet csak az időzítés nem jó. Lehet nála sosem jó és legjobb az lenne, ha elkerülnénk egymást.
- Oh... nos... azt hiszem akkor jobb lesz, ha visszamegyek a szobámba. - értem a célzást, még ha szabadkozik is. Tudom, hogy ilyenkor mennyire dolgozik az emberben az illem, mert nem így nevelték, mert nem ilyenre tanították, mert ez csak a sajátos szókimondóság. Sokáig én is vívódtam, de tudom, hogy mikor kell így megszólalni. Most megteheti, nem vehetem igazán magamra. Ő lakik itt, én pedig betolakodtam az életébe.
- Nem baj, semmi gond. Megértem. Nem sűrűn láttál még, idegen vagyok neked, most pedig belemásztam az aurádba. Megértettem. - oké, ez így tényleg kezd elég kínos lenni és én is csak kínosan mosolygok és magyarázok. De tényleg ez az igazság. Megértem.
Jól van Dev, jól elbasztad. Lehet ha most békén hagytátok volna egymást, akkor másnap tök jó kedvvel leültök beszélgetni. Most pedig csak magyarázunk mindketten valamiről, aminek igazán mélysége, tartalma sincs. Ha lány lennék, sikítva menekülnék el. Amúgy is.
- Tudom. De akkor sem így illene. Edd csak meg, majd reggel találkozunk. - feladom, elengedem végül a küszködést és egy mosollyal nyugtázom, hogy lehet ez lenne a legjobb megoldás mindkettőnknek. Mégis még téblábolok egy helyben. Miért olyan nehéz megfordulni, elindulni és nem égetni magam?

Anonymous

Vendég
Kedd Ápr. 21, 2020 10:25 pm
Devon & Helena

az evés összehoz

- Úgy tűnik, akkor én zseni vagyok. - Ajkaim halvány mosolyba kunkorodnak. Általában az éjszaka felét ébren töltöm, ha hat órát alszom már boldogan ébredek, de megesik, hogy negyvennyolc órát simán ébren töltök. Jó, utána este kilenckor kidőlök és reggel alig akaródzik felkelni. Szeretek aludni amúgy, csak nem igazán megy. Javasolták már, hogy igyak valami főzetet vagy ilyesmi, de én nem kérek belőle, köszönöm. Ha több alvásra lenne szükségem valószínűleg többet aludnék, ennyire egyszerű.
- Nem, figyelj, maradj még. Tényleg nem úgy értettem. Sosem tudtam jól kifejezni magam - sóhajtok gondterhelten. Jó, lehet nem a szavakban rejlik az erőm, de azért próbálkozom. Tekintetemből kiolvashatja, hogy tényleg nem úgy akartam én, csak egyszerűen rosszul fogalmaztam meg a mondandóm.
- Ne aggódj, elég nagy az aurám elférünk ketten is. - Fejlődő tendenciát mutatok, ez egy határozottan viccnek szánt megjegyzés volt. Jó, valószínűleg nem fogja érteni, mert borzasztó a humorom, de azért némi mosolygással igyekszem rávezetni a helyes útra. Szerintem utoljára nagyanyám estélyén mosolyogtam ennyit, mint ma éjszaka erre az idegen fiúra. Miért akarom én ennyire, hogy megkedveljen? Vagy miért akarom én megkedvelni? Lehet, csak túl magányos vagyok és szükségem lenne Rosien kívül is barátokra, vagy legalább olyanokra, akiknek nem esik nehezére, hogy szóba álljanak velem.
- Még csak most kezdett érdekes lenni. De megfutamodhatsz és kínos mosollyal visszasomfordálhatsz a szobádba vagy visszateheted a segged a székre és beszélgethetünk normálisan. - Sztoikus nyugalommal beszélek a fiúhoz. Nem mondom, hogy nagy érvágás lenne, ha most itt hagyna, ez az utolsó próbálkozásom arra, hogy visszatartsam. Ha nem hát nem, nem erőszak a disznótor. Én eleszegetek egyedül is, nem kell hozzá gardedám, nem félek a sötétben egyedül.
Anonymous

Vendég
Pént. Május 08, 2020 1:05 pm

Dev & Helena

Csak kis mosollyal rá hagyom a dolgot. Zseni, vagy sem, nem ismerem annyira, hogy tényleg igaz-e, de úgy gondolom, hogy elég hízelgő, hogy ilyen témáról beszélgetünk. Nem minden áron szeretnék jó benyomást kelteni a szemében magamról, de azt hiszem jobb, ha megbarátkozunk egymással. Egy darabig biztosan itt leszek, amíg nem is tudom, rendes munkát nem kapok valahol, aztán esküszöm nem forgatom fel a család életét a továbbiakban.
A kezdeti félreértés hamar átcsap maradásra bírásba. Ami azt illeti, ez pedig nekem hízelgő, hogy marasztalna, mert tényleg úgy éreztem egészen eddig a pillanatig, mintha ő nem igazán kedvelne. Igazából nem tudom, Joneséknél hogy dívik és mik a szokások, én tényleg próbálok a legkevesebb vizet zavarni és meghúzni magam annak a kis szobának a szerény hajlékában.
Azért díjazom egy széles mosollyal a humorérzékét, az aurás megjegyzésével elég jó pontot szerez nálam, hogy az utolsó csíráját is elhessegessem a gondolatnak, hogy elmenjek.
- Biztos? - azért még megkérdezem, nem akarok tényleg tolakodó lenni. Ellenben tényleg jobban esne egy éjszakai társaság, mint a könyvek fölötti görnyedezés. Tudom, a lecke nem fogja megtanulni magát, de pár percet tudom nélkülözni, nem?
Én aztán visszaülök arra a székre, azon ne múljon. Kényelmes nekem az asztalra feltámaszkodni, egy picit előre dőlni és belekortyolni a szívószállal a kólába. Finom, ez kétségtelen. Alighanem könnyen a rabja lehetek, ha nem vigyázok. Veszélyesek a mugli nyalánkságok is, hát még ha többet is megismerek.
- Te még a Roxfortba jársz, igaz? - hát persze, kézen fekvő, okostojás. Ezért nem volt itthon. De valahogy el kell indítanom ezt a beszélgetést is. Mégis valahogy az jár a fejemben, hogy mióta is?
- Ti éltetek kint Amerikában is, igaz? Milyen ott?

Anonymous

Vendég
Szomb. Május 09, 2020 6:41 pm
Devon & Helena

az evés összehoz

Hogy vigyorog, hát még a végén azt hiszem, hogy megkedvel valami lehetetlen okból. De legalább bejön neki a humorom, vagy csak nagyon fáradt, hogy ez így feldobja.
- Nem, igazából csak azért mondtam, hogy jópofizzak. - Kezd idegesíteni. Komolyan, mégis mit gondol, hogy csak azért marasztaltam, mert ööö... Nem is tudok olyan indokot, ami nem az őszinte kíváncsiságom lenne. Remélem, a továbbiakban rájön, hogy én nem vagyok olyan aki csak úgy bájolog. Amit mondok azt úgy is gondolom, szóval ne gondolja azt, hogy megjátszom magam csak hogy jobb színben tűnjek fel előtte. Nincs rá okom, hogy megjátszam magam.
Végül csak visszaül. Helyes. Merlinre, úgy iszik, mint egy gyerek. Ennél még a nyolc éves öcsém is felnőttesebben étkezik. Minden fiú megbolondul, ha felnő? Kiskorukban olyan aranyosak még, aztán ahogy felnőnek megkattanak, vagy nem is tudom. Lehet, hogy az, ami nyolc évesen cuki tizennyolc évesen már ciki.
- Griffendél, ötödév. Te Hugrabugos voltál, ugye? - Emlékeimben élénken él, amint az egyik szobatársam harmadévben csorgatja rá a nyálát. Végzős volt és közepesen jó parti, hát persze, hogy sokan csorgatták rá a nyálukat. Tőlem ez annyira távol áll. Megvagyok én magamban tökéletesen, nem kell nekem valaki más még.
Végére érek a kiflimnek, úgyhogy a mosogatóhoz viszem a tányérom majd vadászok magamnak is egy poharat. Tökre megkívántam ezt a cukorbombát így, hogy Devon is ezt issza. Hogy ezek a muglik néha milyen jó dolgokat képesek feltalálni!
- Csak nyolc voltam mikor elköltöztünk, sok mindenre nem emlékszem. Csak az az érzés maradt meg bennem igazán, amit nem tudok leírni. Sokkal jobban szerettem, mint Angliát. -  Nem szeretek erről beszélni, ilyenkor olyan sebezhetőnek érzem magam. Én pedig nem szeretek sebezhető lenni. Öntök magamnak a magas üvegpohárba a szénsavas italból, hogy ne kelljen a fiúra néznem. Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanazzal a magabiztossággal találkozna, mint amit eddig igyekeztem sugározni.

Anonymous

Vendég
Csüt. Jún. 11, 2020 9:33 pm

Dev & Helena

Oké, amikor már azt hiszem, hogy ismerem a lányok viselkedését, akkor jövök rá, hogy mennyire távol állok a valóságtól és igazából baromira nem tudok semmit, de semmit az ég adta világon. Nem tudom hová tenni a megjegyzését, így aztán csak belemerülök az édes tudatlanság tettlegességébe és nemes egyszerűséggel egy könnyed mosoly kíséretében megrántom a vállam. Mindegy is igazából, hogy mit gondoltam, mert biztosan félreértené, mint ahogy ezt a megjegyzésemet is.
Nem figyelem folyamatosan őt, én jól elszórakozok azzal is, hogy nézzem a feketéllő innivalóban gyöngyöződő buborékokat. Milyen furcsa, hogy a muglik mágia nélkül is kitaláljanak ilyen apró, de annál látványosabb dolgokat. Na de azért felpillantok néha, ne tűnjek már dilisnek, aki csak a poharát szuggerálja. Csak hevesen bólogatok a kérdésre.
- Igen, az. A családom legnagyobb szégyenére. - mondom mindezt amúgy baromi büszkén, mert ha csak egy kicsit is ismeri a családomat, vagy hallott róluk, akkor tudhatja, hogy eléggé képtelenek elszakadni a régi halálfalók és az aranyvérmániákusok vallotta elvektől. Tulajdonképpen ezért is vagyok itt, ezt pedig egy percig sem fogom tagadni, ha rákérdezne.
- Azzal nincs semmi baj, ha honvágyad van. De biztosan megtalálod itt is a számításaidat, az új barátaidat, akkor talán könnyebben elviselhető. - annyira nem forszírozom a témát, mégis kicsit úgy érzem, hogy ez egy közös pont lehet bennünk, csak mégis másképp.
- Tudod... kicsit talán nekem is. Mármint nem vágyom vissza az otthonomba, de hiányoznak személyek. - ezt még így magamnak sem mondtam ki hangosan. De mégis megkönnyebbülést érzek, ahogy kimondom hangosan is. Nem kell ahhoz lángésznek lenni, hogy ez alatt kire gondolok, de ő biztosan nem ismeri annyira közelről a családomat.
- Most azt hiszed, hogy ellent mondok magamnak és felmerül benned a kérdés, hogy akkor mit keresek itt, mi? - azért kapcsolok ám, hogy sikerült úgy fogalmaznom, mint aki amúgy csak rohadtul potyára van itt.

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 15, 2020 3:21 pm
Devon & Helena

az evés összehoz

Elvigyorodok mikor a családi szégyenről beszél. Közel áll a szívemhez ez a lázadó mentalitás, bár én magam eddig nem mertem igazán ilyesmire vetemedni.
- Szegény családod, úgy sajnálom őket hogy ilyen tragédián kellett átmenniük – jegyzem meg kissé szarkasztikusan. Nem bírom az ilyen aranyvérmániás családokat, mint a Selwyn klán. Nem ismerem őket valami jól, szerintem nem is találkoztam velük szinte soha, de a hírek azért terjednek Roxfortban és itthon is. – Egyébként tudod mennyi lény volt beléd zúgva? – kérdezem meg tökéletes közömbösséggel. Ez tény, tehát így is kell kezelni, nem mint valami fél füllel elkapott pletykát vagy ilyesmit. Gondolom, hogy tisztában van egyébként azzal, hogy rengeteg lánynak tetszett, de ha nem, akkor jobb később mint soha alapon szembesítem a tényekkel.
- Nem vagyok egy… barátkozós típus – válaszolok röviden. Szerintem sejti, hogy miért és nem kell kifejtenem, hogy ilyen személyiséggel, mint amilyen nekem adatott nem egyszerű olyan barátokra szert tenni, akik nem kapnak agybajt tőlem. Mondjuk az is igaz, hogy nem is nagyon vágyom rájuk, mert az emberek többsége kifejezetten irritáló a számomra. Rendes tőle, hogy próbál megnyugtatni, csak nem igazán segít.
Nem tudom kire gondolhat, de biztosan akad egy testvér, egy anyuka vagy egy közeli unokatestvér aki hiányzik neki. Nem gondolom, hogy ezért ellentmondana saját magának, hiszen ismerem ezt az érzést. Mindig mikor elmegyek a Roxfortba ezt érzem. Hiányoznak a kis ördögök viszont jól esik elszakadni itthonról, anyáéktól.
- Tudom mire gondolsz. De azért elmesélheted, hogy egész pontosan hogy jutottál el odáig, hogy ideköltözz. – Addig értem a történetet, hogy nem jött ki valami jól a családdal. Hogy ő volt a feketebárány, a szégyenfolt. De valaminek csak kellett történnie, ami miatt rávette magát, hogy egészen idáig zarándokoljon. Mehetett volna valami barátjához, albérletbe, kollégiumba vagy igazából bárhova, de valamiért minket választott. És most azt szeretném megtudni a miértet is.
Anonymous

Vendég
Kedd Jún. 23, 2020 11:54 am

Dev & Helena

Azért a cinkos mosoly kiül az arcomra, ahogy látom, hogy tetszik neki a téma. Talán érti is, hogy miről papolok, bár az egész Roxfort a mai napig tele van előítéletes diákokkal, mert egy generációnyi reform sem volt elég ahhoz, hogy megszűnjenek a közhelyes és elítélendő dolgok. De ebbe most nem is akarok belemenni és untatni vele egy tizenévest. Biztosra veszem, hogy a maga módján neki is megvan a saját véleménye mindenről.
Az azonban meglep, amit a lányokról mond. Ha nagyon megerőltetem magam, akkor is meg tudnám számolni egy kezemen, hogy tizennégy évesen hány lánynak kellettem. De még tizenöt évesen is... nullának. Kis seggdugasz voltam, akin mások vígan kiélhették a szadizós kedvüket. Aztán persze lehet, hogy megváltozott a helyzet, de én olyan elvakultam beleestem Dominique Weasleybe, hogy az valami hihetetlen. Aztán már nem érdekelt egy másik lány sem.
- Hát... nem tudom, lehet, amikor nagyon kijött rajtam a kamaszkor, nem rajongtak értem a lányok. De engem nem is érdekeltek, legalábbis a többi, egy lányt leszámítva. - vonom meg a vállam. Hogy legyezi-e ez az egómat? Kimondottan. Azt hiszem ilyennel még sosem szembesítettek és ez ó érzéssel tölt most el.
- Szerintem mindenki olyan, amilyen. És biztos, hogy bizonyos emberekkel nem vagy kompatibilis. De az is tuti, hogy olyanok is vannak, akikkel meg pont a hasonlóság miatt lehettek jóba. Ez ilyen, nekem azóta sem sok barátom van, hogy végeztem a suliban. Egyszerűen másmilyenek vagyunk, nem keresztezzük egymás útját. - oké, bölcs beszélő, most már tényleg igazán eldugulhatnál. De igazából meglep, hogy ilyen témáról beszélgetek vele, amikor megláttam idebent, nem gondoltam, hogy itt ragadok vele és szót is értünk.
A család téma már egészen más. És nem is tudom, hogy mit tud, vagy tud-e egyáltalán valamit és mit érdemes neki elmondanom. De ahhoz joga van, hogy elmondjam, mit keresek itt.
- A családom bonyolult. Apámnak nem csak az volt a baja, hogy milyen házba kerültem, hanem az is, hogy nem az ő elveit fújom. Szóval megpattantam tőlük. Fogtam a cuccom és eljöttem egy családi vacsoráról. Aztán... próbáltam meghúzni magam barátoknál, de hamar útban voltam nekik. Szóval felkerestem anyukádat, hátha tudna segíteni nekem. Nem akartam visszamenni, ti pedig az év nagy részében a szélrózsa minden irányába mentek. Csak aludni és tanulni járok vissza a kölcsön kapott szobába.

Anonymous

Vendég
Csüt. Jún. 25, 2020 12:02 am
Devon & Helena

az evés összehoz

Mindenki tudta, hogy semmi esélye nem lehet nála, de azért a barátnőim úgy voltak vele, hogy álmodozni szabad. Most kezdjem el neki elmagyarázni?  Na jó, megpróbálom.
- Tudod, mikor a körülöttem a lányokat elkezdték érdekelni a fiúk, akkor te már bőven az elérhetetlen felsőbb éves kategóriába tartoztál és ez önmagában szexivé varázsolt. – Gyakran hallom, hogy ha az ember szerelmes onnantól nehezebben látja meg, ha mások vágynak rá, ebben sajnos, vagy inkább nem sajnos nincs tapasztalatom. Az hiányozna még, hogy valami idióta elvegye a figyelmem a többi ezerszer fontosabb dologról, van nekem elég bajom enélkül is. De ha már elkezdtem, akkor befejezem a ma esti kis egónövelő beszédem. Bár kifejezetten furcsa a szexi szót kiejteni a számon, valahogy úgy érzem magam ettől a mondattól, mintha én is a nyálcsorgató birkabanda tagja lettem volna, holott amennyire csak tudtam kerültem őket.
- Drágám, az alapprobléma, hogy szinte senkivel nem vagyok kompatibilis. – Még mindig nem érti, ez kész röhej. Aranyos, ahogy próbálkozik, csak hiába való. Mert attól hogy mi most itt kedélyesen elcseverészünk valószínűleg őt sem írhatom fel az amúgy sem létező listámra, akikkel kölcsönösen kedveljük egymást. A hiba általában én vagyok, de ha valakit esetleg meg is kedvelnék nagy az esély rá, hogy elvből nem szimpatizál velem vagy nagyon hamar rám un. Pedig amúgy ha valaki igazán közelről megismer rájöhet, hogy csomó érdekes hobbim van például, csak addig általában nem szoktunk eljutni.
- Merlinre hányszor álmodtam már arról, hogy elköltözök innen a fenébe – motyogom inkább csak magamnak. A nagyi biztos kérdés nélkül befogadna, de akkor mi lenne a kölykökkel? Őket nem hagyhatom itt de biztos nem is vinném őket magammal. Nem azért akarok elcuccolni, mert olyan rossz itt nekem, egyszerűen inkább csak olyan semmilyen ez az egész. A roxforti szobámban is jobban otthon érzem magam, mint itt. Itt minden olyan hamis és mű, nehéz meglátni a valóságot a cukormáz mögött.  
Anonymous

Vendég
Csüt. Jún. 25, 2020 1:35 pm

Dev & Helena

Soha ne mondd, hogy soha, nem igaz? Amilyen háttérrel rendelkezem, amilyen végtelenségig feszegették az én türelmemet és a szívósságomat, ez a lány annyira nem tudja már piszkálni. De még csak kicsit sem. Ha esetleg mégis így lenne, akkor ez esetben csak gratulálni tudnék neki. Néha talán Domi cirógatja a hozzáállásával, amikor túlságosan féltékeny lesz a semmire, vagy bolhából csinál elefántot. Az bizony megesik és összeveszünk. De soha semmilyen komolyabb megnyilvánulásom nem volt még és gyanítom, hogy nem is lesz. Ahhoz túlságosan jó nevelést kaptam anyámtól, amiért a végletekig hálás vagyok. És talán az egyetlen személy az életemben, aki azóta hiányzik, amióta csak eljöttem. Az apám egy görény, de anyám nem azt érdemli, hogy két seggfej között őrlődjön.
- Ez ilyen közhelyes dolog? Már az elérhetetlen felsőbb évesek. Én már láttam olyat, hogy egy felsőbb éves kavart egy ilyen te korodbelivel. - mert nem évekkel korábbról van ugyanis szó, én tavaly végeztem a Roxfortban és az első évemet koptatom az akadémia falain belül. Meglehetősen pörgős és aktív ez az év, lévén, hogy aurornak tanulni nem csak elmélet, hanem komoly gyakorlati vonzattal is jár. Meg kell hagyni, hogy épp csak sikerült felvennem azt a ritmust, amivel még talán apámnak is meg akarom mutatni, hogy mennyire de mennyire jó auror válik majd belőlem. Le fog esni az álla, aztán majd leshet, ha tényleg egyszer munkába állok. Igaz, ez az egész csak egy fantazmagória, a jövő zenéje és addig még el kell jutni is.
A pesszimista hozzáállását nem értem. Úgy csinál, mintha sok éves rossz tapasztalata lenne ebben és őt mindig bántották volna. Pedig ha valakit, akkor engem basztattak annyit, hogy egy életre elmehetett volna a kedvem a barátkozástól. Nem így történt és azóta is töretlen sok minden kapcsolatom.
- Ha kicsit türelmesebb vagy, akkor hidd el, hogy beérik az. Tudod, mint a jó bor. - eresztek meg egy szórakozott vigyort. Arra tényleg semmi oka nincs, hogy ennyire negatívan lássa az életet, hisz még nagyon kis zsenge lány.
Azért a válasza megmosolyogtat. Azt hiszem itt merőben más dolgokról van szó. Én leléptem, úgy örökre, hogy szóba sem állok a családommal, ez pedig nem összetéveszthető a tinédzseres lázadozással, ami a legtöbb fiatalban megvan. Én nem feltétlenül hagytam volna el idő előtt az otthonom, de most már mindegy.
- Miért? Szerintem anyukád jó arc, nem hiszem, hogy annyira idegesítő lenne, hogy lelépj, mert annyira rossz neked. - nem kötekedésből mondom, inkább érdeklődésből, hisz azért ezekbe a családi dolgokba nem látok bele. Igazából nem is akartam, de ha már így alakult a beszélgetés, akaratlanul is belenyúltunk.

Anonymous

Vendég
Pént. Jún. 26, 2020 11:32 am
Devon & Helena

az evés összehoz

Bólogatok egy sort, igen, ez amolyan közhely. A lányok ilyenek, hogy elhiszik, hogy az egy-lét évvel idősebb fiúk már elérhetetlenek, de aztán talán már a következő nap épp egy ilyen fiú karjaiban kötnek ki. Az idősebb fiúk jobban szeretik a náluk fiatalabb lányokat, a legtöbb párosnál megfigyelhető, hogy a férfi az idősebb. Persze láttunk már olyat is, mikor ez fordítva volt és nem gyakori, hogy évfolyamtársak között szövődik szerelem, de az én korosztályom már inkább valóban a tizennyolc-húsz közötti fiúk után vágyik.
- Elég bonyolult, de ja, valami ilyesmi - erősítem meg végül szóban is. Néha még én sem tudtam elmenni ezen az egészen, hogy akkor most hogy is van ez, de mivel nem is érdekelt igazán, ezért nem ástam bele magam mélyebben. Én vagyok az, aki mindenről tud amiről nem akar, ebben a témában is csak ezért vagyok ilyen mindenttudó.
Azt hiszem úgy gondolja, hogy nekem olyan könnyű volt az első egy-két évem. Legalábbis az idétlen vigyor arra enged következtetni, hogy úgy gondolja, csak sajnáltatom magam itt, mint azt a kamasz lányok szokták. Pedig ha tudná, hogy nem voltam mindig ilyen zárkózott... Ez egy másik történet, amit nincs kedvem megosztani vele, így inkább annyiban hagyom.
- Nem szeretem a bort - fűzöm hozzá ismételten poénnak szánva. Bár igazat mondok, mert eddig ugyan csak egyszer volt hozzá szerencsém, de többet nem is kívánok inni belőle. Nem jött be ez az alkohol téma. Tavaly már a nagyi megengedte, hogy az puccos partikon megigyak egy pohár pezsgőt vagy bort, persze szigorúan ügyelve arra, hogy betartsam a mennyiséget. Nem sokáig kellett félnie attól, hogy esetleg alkoholista válik az ő egyetlen szeme fényéből, se a pezsgő se a bor nem lopta be magát a szívembe.
- Jó arc? Mi ugyanarról a nőről beszélünk? - Szemöldököm a homlokom közepéig szalad, nem tudom hogy az én hűvös és érzelmektől még nálam is mentesebb anyám mi a fenével bűvölte el Devont. Mármint nem kizárt, hogy valahol mélyen ott buzog benne az anyai szeretet, amiből nekünk nem, de neki valamiért mégis csak jut. Látszik, hogy semmit nem tud a családunkról.
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 22, 2020 3:21 pm

Dev & Helena

Nehéz úgy szót érteni egy lánnyal, ha teljesen más véleményünk van a világról, de az vesse rám az első követ, aki azt mondja, meg sem próbáltam beszélgetni vele. Amennyire nem történt meg régen, hogy végeztem a Roxfortban - hisz egy éve sincs annak -, annyira nehéz visszazökkennem az akkori énem felfogásába. Pedig még az emlékeim is elég frissek, hogy így történhessen. De egyszerűen annyit fordult velem a világ azóta, hogy nem tudnám már úgy kezelni a dolgokat, mint akkor tettem azt. Ez egy ilyen dolog, amiket pedig állít, azokat nehéz realizálnom. Tényleg nagyon vak lehettem, ha nem vettem észre, hogy ezt nagy iparban tolják. Vagy ez az elfogadott és általános? Mert akkor bennem működik valami nagyon rosszul, hogy egy velem egykorú lánnyal jöttem össze. Mondjuk vannak is belőle gondok...
- És téged még nem is érdekelnek egyáltalán a fiúk? - kérdezem egy picit meglepetten. Mennyi idős, tizenhat? Ennyi idősen ha mást nem, beszélni szoktak róluk. Hogy miért tudok ilyeneket? Tizenhat évesen nem igazán voltam egy kifejlett egyed, ellenben a leckém az mindig kész volt és előszeretettel csacsogtak a közelemben, miközben próbálták lemásolni rólam a beadandót. Már ha hagytam nekik ugye...
- Hát rendben. - én feladom. De tényleg. Nem tudom mit mondhatnék neki azon kívül, hogy rendben, mert végtére is elég szűkszavú. Bármennyire próbálok vele beszélgetni, valahol mindig megakad a beszélgetésünk.
- Akkor mit szeretsz? - én próbálkozom, Merlin látja a lelkem, hogy így van.
Ellenben már gondterheltebben csóválom a fejem arra, hogy az anyukájáról miképp vélekedik. Biztos van benne valami, hisz ő azóta ismeri az anyját, amióta csak az eszét tudja. Velem pedig mint vendég eleve nagyon kedves.
- Én a végtelenségig hálás vagyok, hogy befogadott. Ha nem is hosszú időre. Hidd el, hogy vannak nála rosszabb szülők. Ő egyszerűen csak hozzájuk képest jó arc. Kedves, megértő...

Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 30, 2020 6:38 pm
Devon & Helena

az evés összehoz

Határozottan jót beszélgetünk. Mármint magamhoz képest. Még minden testrésze megvan, a lelki békéjét sem borítottam fel és ő is egész normálisan viselkedik. Vagyis azt hiszem, lehet hogy amúgy nem normális, de nekem jó ez így. Főleg így ki tudja milyen későn már, mikor amúgy sincs semmi kedvem a hülyeséghez.
- Nem - vonom meg könnyedén vállaimat. Olyan egyszerűséggel közlöm, mintha csak azt kérdezte volna, hogy holnap esik-e az eső. Nem érdekelnek és nem is érzem azt, hogy szükségem lenne arra, hogy érdekeljenek. Jól meg vagyok én egyedül. Az kéne még csak, hogy jöjjön valaki, aki felforgatja az egész életem és elveszi a figyelmem a fontos és lényeges dolgokról. A romantika nem esik bele ebbe a kategóriába. Meg most komolyan, már elképzelni is nevetséges, hogy én ott enyelegjek bárkivel. Meg az is, hogy álmodozzak róla és telesírjam a párnám amiért nem szeret. Ez nem egy rossz regény, hanem a valóság.
Úgy látom, nem veszi a poént. Szomorú, de nem vagyok meglepve. Soha senki nem érti, ha viccelek. Komolyan velem van a baj, vagy az emberek ennyire idióták, hogy nem látnak az orrukon túl? Mármint csak azért, mert nem egyezik a humorról alkotott elképzelésünk még nem kéne kizárni azt, hogy az is lehet vicces, ami elsőre nem tűnik annak. - Hm, ez nehéz kérdés... Szeretek nyelveket tanulni, olvasni, táncolni és festeni - sorolom. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nem akart megmaradni az alkohol témában, de arra a kérdésre, hogy mit szeretek szerintem kielégítő választ adtam. Ha nem ezt akarta megtudni, legközelebb fogalmazzon egyértelműbben. - Na és te? Te mit szeretsz? - érdeklődöm. Talán tényleg érdekel, talán nem, mindenesetre biztosan előrébb viszi a beszélgetést legalább egy kicsit. Ügyes vagyok. Igen, határozottan ügyes vagyok. Jár nekem egy képzeletbeli pirospont.
- Lehetsz hálás, de ez ne tegyen vakká. Azt nem tagadhatom, hogy vannak nála sokkal rosszabbak... Ennek ellenére kitartok amellett, hogy anyának nem a legjobb - olyan keserűség árad szavaimból ami egy ilyen korú lánynál nem biztos, hogy normális. De lehet ebben a házban bárkit és bármit normálisnak hívni? Ez az egész úgy rossz ahogy van.
Anonymous

Vendég
Pént. Nov. 27, 2020 11:35 am

Dev & Helena

Hümmögve bólogatok az igen csak szűkszavú válaszára. Megfordul a fejemben, hogy lehet félreérti a helyzetet és azt gondolja, szerintem ez gáz dolog lehet, pedig nem. Vagyis nem tudom, hogy mire gondoljak vele kapcsolatban, de én ugyanebben a helyzetben voltam és vagyok jelen pillanatban is. Összejönni valakivel komoly dolog, sokan pedig szinte divatot csinálnak belőle és úgy tesznek, mintha csak kifújnák az orrukat. Na mindegy is, a szüleim érdekházasságából kiindulva pedig végképp nem akarok kapkodni, mert nem szeretnék belefutni egy hasonló arcul csapásba. Ha nekem valaha is lesz családi életem, akkor az legyen normális, ne pedig szenvedjenek a felek. Mindegy is, kicsit messzire szaladtam gondolatban és erről le is állítom magamban.
- Nem baj, ha a dolgok csak később alakulnak. - vonok végül vállat és ismét belekortyolok a kólámba.
Jobb is, hogy valami egészen más témára térünk át, amiben reménykedek, hogy többet tudok hozzászólni. Megértem, hogy teljesen más az érdeklődési körünk és másképp szemléljük a világot, hisz én elég ritkán értettem szót valaha is velük. Domi pedig kivétel, mert ő kivétel.
- Festesz is? - táncolni annyira nem tudok, olvasni mániám, de jobban megragadja a figyelmem a festészet. Vajon van hozzá érzéke is? Persze nyilván én abból indulok ki, hogy megrekedtem egy nyamvadt pálcikaember szintjén és igazából mindenki mást csodálok, aki nálam szebbeket pingál.
- Egyszer megmutathatnád. - mondjuk a napokban, úgy értem. Vagy nem is tudom, ha van hozzá kedve egyáltalán. Másrészt pedig egy remek alkalom arra, hogy kicsit másabb legyen a véleménye. Nem magam miatt, miatta. A lelkemre venném, ha miattam érezné magát otthon kényelmetlenül.
- Szintén olvasni, újabban többet sportolok is és a varázslósakkot is szeretem. De jöhet a csoki minden mennyiségben és a kedvenc csapatom a Tutshill Tornados. - fejtem ki bővebben a személyes kedvencemet, persze nem kezdek el áradozni róla, ha nem vevő rá. Tudom, hogy sokan nem osztják az ízlésemet, én pedig megtanultam, hogy néha hallgatni arany.
Hirtelen fakad ki, én pedig nem tudom, hogy akarjam-e kezelni ezt a hirtelen jött őszinte megnyilvánulását. Lehet, hogy eddig csak nem hallgatta meg senki és ezért volt ilyen végig?
- Nem vakít el, egyszerűen már elég sokfajta embert láttam ahhoz, hogy megítéljem anyukádat. Mondjuk az feltűnt, hogy nem sokat tartózkodik itthon akkor sem, amikor itthon vagytok. Erre gondolsz, ugye? - annyira szürcsölöm a kólát közben, hogy már csak a szívószál szörcsögő hangjára figyelek fel, ami csak egyet jelent, kiürült. Na meg eszembe jut, hogy amúgy már rég tanulnom kellene.
- Te csinálsz valamit még este? Mármint erre visszatérhetnénk később is, ha gondolod. Rám vár még egy beadandó holnapra. - nem akarom őt lerázni, szóval szégyenszemre húzhatom be fülem és farkam, hogy aztán feltápászkodjak és a poharat a mosogatóban elöblítsem, a szívószálat kidobjam, neki jó éjszakát kívánjak és feltrappoljak a szobámba.

//köszi a játékot, élmény volt Very Happy //

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: