Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

pocsolya

Anonymous

pocsolya Empty
Vendég
Hétf. Ápr. 06, 2020 12:34 am
mivel egyelőre nem jut eszembe jobb, csak álljon itt ez a csodálatosan szép részlet Szabó Magdától <3

Egy gyöngebőrű, csillogó,
nyujtózkodó,
örökös lázban borzadó,
kerékforgásnyi tó,
egy cseppnyi, villanó,
sarló formájú és sekély,
vízből kovácsolt, élő pengeél,
amelynek metszése nyomán
elválik látszat és való.
Vissza az elejére Go down
Anonymous

pocsolya Empty
Vendég
Hétf. Ápr. 06, 2020 12:45 am
mivel a múltkor eléggé unatkoztam és megihletett ez a nő itt, így vágtam néhány képet @Meissa Lestrange-Black
tökre megértem amúgy, ha nem akarod őket használni, és esküszöm, hogy amúgy mindegyik kicsit más :O

szóval katt ide:
Anonymous

pocsolya Empty
Vendég
Pént. Ápr. 17, 2020 12:52 pm
ez volt az a délelőtt, mikor rájöttem, hogy amúgy asáról nem könnyű jó képeket találni : ((( de valamiért mániám ugyanazt többféleképpen vágni, szóval... bocsi.
@Ziggy Yanovich ezeket kapod, ennyit tudtam tenni az ügy érdekében :"D
(és ismét: nem sértődöm meg, ha nem használod <3)

ha azért érdekel, akkor ide:
Anonymous

pocsolya Empty
Vendég
Kedd Ápr. 28, 2020 12:49 am
amúgy erről a fiúkáról egészen szépen vágott képek terjengenek ám a zinterneten, szóval böngéssz bátran! ; )
de azért ha neked mindenképpen én kellek, akkor tessék @Cromwell Pearce Rolling Eyes
(reklamációid nyújtsd be máshol, nekem nem kell)

nekem speciel az utolsó négy-öt lett a kedvencem, de használd őket bátran, meg szólj ha sötétítsek/világosítsak vagy másképp vágjam valamelyiket : ((

szóval ideide:
Anonymous

pocsolya Empty
Vendég
Pént. Május 15, 2020 3:38 pm
valamikor még az őskorban talán ígértem neked képeket @Poppy Willows, hát most megkapod. közben amúgy rájöttem, hogy totál nem is ismerem Poppy-t, szóval lehet, hogy egyáltalán nem passzolnak hozzá stílusban, de azért fogadd őket szeretettel, vagymi <3

itt van pár, hogy tudj válogatni:
Anonymous

pocsolya Empty
Vendég
Vas. Május 17, 2020 1:24 pm
nincs is annál csodásabb dolog vasárnap délelőtt, mint ian somerhalder képeket vágni, nem? de.
tessék @Giuliano Morgan ezt tudtam kihozni, de persze mindenki tudja, hogy a tanár úr ezek nélkül is borzasztóan szexi Rolling Eyes

(p.s.: ezek csak ilyen gyorsan vágott szarok, szóval lehet, hogy egyszer csak törlöm mindet és csinálok újakat.. :"D)

ide kattints:

pocsolya Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: