| | | Hétf. Ápr. 06, 2020 12:34 am | mivel egyelőre nem jut eszembe jobb, csak álljon itt ez a csodálatosan szép részlet Szabó Magdától <3
Egy gyöngebőrű, csillogó, nyujtózkodó, örökös lázban borzadó, kerékforgásnyi tó, egy cseppnyi, villanó, sarló formájú és sekély, vízből kovácsolt, élő pengeél, amelynek metszése nyomán elválik látszat és való. |
| | | | Hétf. Ápr. 06, 2020 12:45 am | mivel a múltkor eléggé unatkoztam és megihletett ez a nő itt, így vágtam néhány képet @Meissa Lestrange-Black tökre megértem amúgy, ha nem akarod őket használni, és esküszöm, hogy amúgy mindegyik kicsit más :O- szóval katt ide:
|
| | | | Pént. Ápr. 17, 2020 12:52 pm | ez volt az a délelőtt, mikor rájöttem, hogy amúgy asáról nem könnyű jó képeket találni : ((( de valamiért mániám ugyanazt többféleképpen vágni, szóval... bocsi. @Ziggy Yanovich ezeket kapod, ennyit tudtam tenni az ügy érdekében :"D (és ismét: nem sértődöm meg, ha nem használod <3)- ha azért érdekel, akkor ide:
|
| | | | Kedd Ápr. 28, 2020 12:49 am | amúgy erről a fiúkáról egészen szépen vágott képek terjengenek ám a zinterneten, szóval böngéssz bátran! ; ) de azért ha neked mindenképpen én kellek, akkor tessék @Cromwell Pearce (reklamációid nyújtsd be máshol, nekem nem kell)
nekem speciel az utolsó négy-öt lett a kedvencem, de használd őket bátran, meg szólj ha sötétítsek/világosítsak vagy másképp vágjam valamelyiket : ((- szóval ideide:
|
| | | | Pént. Május 15, 2020 3:38 pm | valamikor még az őskorban talán ígértem neked képeket @Poppy Willows, hát most megkapod. közben amúgy rájöttem, hogy totál nem is ismerem Poppy-t, szóval lehet, hogy egyáltalán nem passzolnak hozzá stílusban, de azért fogadd őket szeretettel, vagymi <3- itt van pár, hogy tudj válogatni:
|
| | | | Vas. Május 17, 2020 1:24 pm | nincs is annál csodásabb dolog vasárnap délelőtt, mint ian somerhalder képeket vágni, nem? de. tessék @Giuliano Morgan ezt tudtam kihozni, de persze mindenki tudja, hogy a tanár úr ezek nélkül is borzasztóan szexi
(p.s.: ezek csak ilyen gyorsan vágott szarok, szóval lehet, hogy egyszer csak törlöm mindet és csinálok újakat.. :"D)- ide kattints:
|
| | | | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Sebastian KriseJelenleg 49 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 48 vendég :: 2 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|