Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

A srác akit vagy felgyújtanék, vagy hozzá mennék

Anonymous

A srác akit vagy felgyújtanék, vagy hozzá mennék Empty
Vendég
Kedd Feb. 25, 2020 4:40 pm

Castiel Blackwood?

Nem:férfi

Kor: 16 év

Vér: mindegy

Iskola/Munka: Roxfort, mindegy melyik ház

Kapcsolatunk: fogalmam sincs, hogy mik vagyunk

Csoport: Ház

Playby: Sam Crolett, Ross Lynch, vagy igazából megegyezünk

Státusz: SZABAD

Részletek

A rád vonatkozó részlet az ET-mből:
"Harmadikos vagyok, amikor odalép hozzám. Csak úgy, lazán, mintha évek óta ismernénk egymást. Már akkor is magas, és vékony, szinte madárcsontú. A haja rövid és gyűrű göndör, a szeme pedig olyan, mint az óceán. A mozdulatai olyanok, mintha tündérek varázsoltak volna bele véget nem érő bájt, és szépséget.
- Szóval te vagy Lynette, igaz? - kérdezi nemes egyszerűséggel.
- Igen, én vagyok - nézek rá, és enyhén oldalra döntöm a fejemet. Olyan magas hozzám - mit akarsz?
- Csak gondoltam volna kedved eljönni egy illegál partira, péntek este Roxmortsba - szavai, mint a selyem. Végig a szemembe néz.

Ez már a negyedik illegál bulink együtt. Ő meg én. Castiel és Lynette, az álompár, akikre mindenki féltékeny, pedig együtt se vagyunk. A szellemszállás tele van diákokkal. Rosszabb arcokkal, akik nem vetik meg a bulizást. Nyilván az én szabálybetartó bátyám nincs köztük. Castiel a padlón ül, hátát a falnak veti, én pedig az ölében vele szembe. Cigi lóg a szájából, amiben nem csak sima dohány van. Castiel Blackwood, az egyik legnagyobb és legelbűvölőbb drogos, akit valaha láttam. Fejét a falnak dönti, szabadon hagyva hószínű nyakát. Odahajolok hozzá, puha ajkamat bőrére tapasztom, csókolom, harapom és szívom, hogy halvány lila foltot ejtsek rajta. Ha Alex nem akar tőlem semmit, akkor Castielen kiélem az összes szerelmemet. Hiszen neki is jó, hogy a Mardekár egyik legnépszerűbb csajával hozzák össze minduntalan.
- Hé, bébi ez fáj - sziszegi két slukk között, kezét a fenekemen pihenteti. Ő volt az, aki elvette a szüzességemet, aki bevezetett a bulik és a drogok világába, aki alkohollal kínált, mikor anyám emléke megtörte a szívemet és én imádtam érte. Imádtam mindenért, amit velem tett.".

Szerintem ez egyébként eléggé bő leírást ad a karakterről. A lényeg, hogy Lynn és ő egy groteszk se veled-se nélküled kapcsolatban vannak, és majd a játéktéren szeretném kibontakoztatni a kapcsolatukat az alapján, hogy mennyire működik közöttük a kémia. A pb-n kívül minden változtatható, a név is, de mindenhol így említem. Nem vagyok olyan hű de gyors reagoló, illetve szeretem a hosszú reagokat, szóval olyan kézben szeretném tudni a karit, aki szintén nem riad vissza 400-800 szótól. Nagyon-nagyon várom a drágát, ha megérkeztél kérlek dobj egy pm-et, és mindent átbeszélünk. <3

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: