Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Te szerencsétlen

Anonymous

Te szerencsétlen Empty
Vendég
Vas. Feb. 23, 2020 9:29 pm

Becses? Hagyjuk már..... Selwyn

Nem: Valami Ogre (férfi)

Kor: 20+

Vér:Félvér/aranyvér, de amúgy tökmindegy

Iskola/Munka: akadémista, de úgyse lesz belőled semmi

Kapcsolatunk: Egyszer úgyis felkötlek... (leendő férj)

Csoport: Elhalálozott (akadémista)

Playby: Lehet bármennyire szép a pofád, egyszer úgyis beverem (Theo James, vagy akit akarsz)

Státusz: SZABAD

Részletek

Soha nem volt titok, hogy az ősök jóban vannak. Bár nekem már az furcsa volt, hogy apámmal egyáltalán jóban van valaki, úgy érdek és haszon nélkül, te is csak elszenvedője voltál ennek a kapcsolatnak. Azok a rohadt nyarak, ugye? Mikor mindenkinek lett volna jobb dolga, mégis együtt kellett mutatni a szépet.
Nem voltunk rosszban, sőt. Bár Eric korosztálya vagy, mégse zavart sose, hogy koloncként lógtam bátyám nyakán, és mentem veletek mindenhová, sőt... kicsit irigykedtél is, hisz Eric se mondta soha egyetlen szóval se, hogy zavarná.
A pánikbetegségemről is szinte akkor értesültél, mikor a szeüleim, viszont előtted még az anorexiával is lebuktam, aminek okát sose mondtam el... sőt senkinek, és talán jobb is ez így.
De rohadjál meg, pont ezek miatt kellett volna a sarkadra állni, és nemet mondani, te féreg. Tudtad, tisztában voltál végig azzal, hogy nekem pasira ÚGY nincs szükségem, tudtál a létező összes kalandomról, sőt volt olyan is, hogy neked köszönhettem egy kellemes éjszakát, és ezek után képes vagy hátba szúrni? Nagyon remélem, hogy kényszíretenek, vagy valami. Ha nem is a második bátyámként tekintek rád, de bírtalak, fontos voltál, és te most el akarsz venni? Hát kurvára nem fogsz.....
Sokan sejtik, hogy Maurice Briggs épp esze kezd csődöt mondani, én viszont határozottan állíthatom, mert bár nem tudom, ő mozog a háttérben, hisz kezd a mérleg nyelve megingani, és mi sem lehetne jövedelmezőbb befektetés egy házasságnál, ugye?

// ja.... lényegében ennyi, gyere!! Van itt Eric, meg én... tökre várlak //

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: