To: Coli
Késő este van. Fáradt vagyok és épp a hálókörletbe tartok. Azaz már ott lennék, ha nem aludtam volna el a könyvtárban. Már szembe futottam az ügyeletes tanárral, de elmondtam neki, miért mászkálok még itt és tovább engedett. Nem, mintha tudnék aludni és valószínűleg csak ülni fogok az ágyon és bámulok ki az ablakon. Reggel, meg frászt hozok mindenkire, hogy csak ott ülök, mint egy holdkóros. Ha meg nem eszmélek fel időben elráncigálnak az orvosiba ahol megmondják nincs semmi bajom csak nem alszok. és akkor az első óráról kések és magyarázkodhatok a tanárnak, miért késtem el már megint a hónapban másodjára. De ennek ellenére szeretek itt sétálgatni. Ha nem akarnék tényleg elmenni a hálókörletbe maradnék még és lehet megkeresném Gina-t, hogy boldogítsam egy kicsit. Mostanában igen rájár a rúd rá is.
Békés sétálgatok a folyosón, mikor egyszer csak meglátok valamit. Vagy valakit, ha pontosan akarok fogalmazni. Valaki ül a földön és a falnak van támasztva a háta. Oda sietek, hogy megnézzem, hogy jól van e. Mit keres itt egyáltalán? Miért nincs a hálókörletében? De, amikor meglátom ki az és milyen állapotban van ez az aggodalom hirtelen elszáll.
- Coli...ez most komoly? - nézek rá kissé csalódottan. Tudom, hogy drogozik. Csak az okát nem tudtam, hogy miért. Igaz érdekelt, mert nem akartam, hogy e miatt kirúgassák és szerettem volna neki segíteni, de így? Ha be van állva és utána józanon nem hajlandó hozzám szólni akkor mit tegyek? Mit tegyek most? Az orvosiba nem vihetem, mert akkor Mrs Longbottom-nak jelentést kell tenni az igazgatónál.
From: Ethan