Egy új számomra ismeretlen folyosón sétáltam, mikor szembe találtam magam egy idősebb lánnyal, aki Ronnieval játszott egy csapatban meg talán cserediák is volt. Az igazgatónő küldött erre a folyosóra, hogy egy termet takarítsak ki. Ő személyesen, adta ki a büntető munkát nekem. Nem tettem semmi rosszat, de komolyan. Megvédeni magamat az annyira rossz lenne? "Erről az esetről tájékoztatni fogom az édesapját." mondta McGalagony. A borzalmas nem az volt, hogy őt értesíti, hanem anya fog rivallót küldeni és nem az apám, mivel neki erre nincs ideje. A lány ép az ajtó előtt állt, ahova nekem be kellett jutnom. - Szia! - köszöntem neki illedelmesen.
Vendég
Vas. Feb. 16, 2020 9:39 pm
Albus Potter McGalagony az irodájába fogadott egy személyes ügyben. Egész délutánt az igazgatónő társaságában töltöttem. A kviddics edzést is kihagytam. Beszélt nekem az itteni fantasztikus lehetőségekről. A család is szóba jött. Minerva McGalagony ismerte a nagyanyámat. Ez a tény teljesen felvillanyozott, mert Lopez mamát én már személyesen nem ismertem, de az összes New York Ghostos újságcikket olvastam róla. Anyám nem sokat mesélt róla, így minden információ érdekelt, mikor arra került sor, hogy róla kérdezzek, de az igazgatónő elkezdte másfelé terelni a szót. Szóval nem tudtam meg többet, amely miatt kissé csalódott lettem. Ezt ő is észrevette. A kellemesen eltöltött idő végén megemlítette, hogy talán érdemes lenne ezen a folyóson azt a középső termet megnéznem, ahol éppen álltam. Egy sötét hajú kis srác a másik irányból érkezve állt meg mellettem. -Hello. - mosolyogtam rá majd megfogtam a kilincset, ami a kezembe maradt. Egy álkilincs volt. Ilyennel már találkoztam, így a pálcámért nyúltam, hogy kinyissam az ajtót. -Tudod mi van itt? Te is ide szeretnél bejutni? - kérdeztem meg őt. A zár kattant és kinyílt az ajtó. Egy csomó kacat és porlepte doboz látványa fogadott a nagy szobában.
Vendég
Vas. Feb. 16, 2020 10:36 pm
Fontanie & Potter
Bajban vagyok-e még?
Ahogy láttam, hogy az ajtó felé közeledik egy kicsit meglepett a dolog. Nem említette, hogy más is jön takarítani a termet. Méregettem és figyeltem, ahogy ép próbálja kinyitni az ajtót. - Számomra is talány, ez a büntető munkám. - válaszoltam a kérdéseire. A szobába a vörös hajú lány után léptem be. Ez elfog tartani egy darabig, gondoltam végig. Vastag porcicákkal volt teli a terem és megannyi helyen pókhálókat is felfedezni véltem. - Egyébként, hogy hívnak? - kérdeztem meg a munkára ítélt társamat. Hiszen, ha már ketten vagyunk és beszélgethetünk is és ezáltal gyorsabban telik az idő még az unalmas takarítás közben is. Elővettem egy rongyot és a sarokban találtam egy seprűt is úgy gondoltam feloszthatnánk magunk közt a termet enyém lesz ez a fele és övé a régi rádión túli terület.
Vendég
Vas. Feb. 16, 2020 11:44 pm
Albus Potter A srácot sajnáltam, hogy egyedül kell dolgoznia ebben a raktárnak használt teremben. Itt kellene valamit megtalálnom a nagymamámról? Ennyi doboz között hogy fogok bármilyen hasznos információt megszerezni. Egy vagy két évszámot vagy dátumot vettem észre a dobozok tetején, ahogy közelebbről meg vizsgáltam őket. A szoba tele volt mindenféle dologgal, láttam itt üstöket és legalább egy tucat seprűt, egy rádiót, és fényképeket fent a falon. -Margaret Fontanie vagyok, de nyugodtan szólíthatsz Peggynek is, ha nem tévedek, akkor James Potter öccse vagy Alban. - hasonlított egymásra a két fiú kiállásban meg már legalább százszor elmondták nekem, ahogy elhaladtunk a folyóson a kis srác mellett, hogy ő James Potter öccse Albus. -Albus. - gyorsan javítottam a nevét. Eszembe jutottak az emlékek, hogy hányszor megkaptam azt, hogy kinek a húga vagyok. Nem lehet könnyű egy nagyobb testvér árnyékában élni Albusnak. Lehet, hogy hozzászokott ehhez, de ez tőlem nem volt helyes megközelítés. Figyelmetlen voltam az érzéseire, mert a saját célomat előrébb helyeztem. Talárom ujjával leporlom az első dobozt, amire 1970-1980 van ráírva és kinyitom. Ha nem tévedek nagyot, abból az időszakból valakinek vagy valakiknek a régi emlékekeivel fogok találkozni. Egy sárga-fekete kötött sálat veszek a kezeimbe. Egy hugrabugos diáké volt.