Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

trouble for two || Karin & Rosie

Rosalind Brown-Parkinson

Mardekár terelõje

trouble for two || Karin & Rosie 35b66909ea049b90754ec2b1b16c3d03d3b640a1

Lakhely :

where the family is

Playby :

Raegan Revord

49

trouble for two || Karin & Rosie Empty
Rosalind Brown-Parkinson
Kedd Szept. 12, 2023 12:09 pm

- Hallottátok, hogy az egyik új cserediák vérfarkas? - Ezzel a kérdéssel pedig rögtön több tekintetet is magára vonzott a szobatársunk ahogyan beviharzott a szobába. Nem, nem hallottam, de máris többet akartam tudni. Sajnos ennyinél kimerültek az információi, még neki is eléggé új volt a hír, úgyhogy személyesen akartam megismerni a lányt. A hugrabugba került, szóval mégis mennyire lehet nehéz? Mondjuk lehet jobban örültem volna, ha a mi házunkba kerül, de lehetett volna rosszabb is, mint a hugrabug - az még egész közel van hozzánk. Már távolságban...

Igazából nem sokkal az után, hogy lenyugodott a szobatársunk megjegyzése utáni lelkesedés a helységben, már ott tolongtam bemutatkozni neki. Nem akartam sokáig halogatni a dolgot, mert még valaki más támadja le, hiszen biztosan nem csak engem érdekelne... Ráadásul a hugrások eleve előnyben is voltak, de amint tudtam letámadtam egy széles mosollyal, hogy a kezemet nyújtva áruljam el a nevemet (a Parkinsont jól kiemelve persze) és keressek gyorsan valami kifogást, amiért találkozhatunk újra. Tele vagyok kérdésekkel vele kapcsolatban, annyi minden érdekelne róla, hogy muszáj volt ragaszkodnom ahhoz, hogy körbevezetem a kastélyban, már amit nem látott még. Meg amúgy sem árt tudni az újakról ezt-azt, főleg ha sokáig maradnak...

Valamivel később a konyhához vezető folyosónál várom, a közös helységüktől annyira nem távol, hogy biztosan megtaláljon. Kicsit korábban is odaérek kivételesen, pedig jellemzően késni is szoktam de ez most más. Amikor már meglátom közeledni, a kezemet a magasba lendítve integetek neki. Nem az egyenruhám van rajtam, hanem annál sokkal kényelmesebb ing és nadrág kombó. Igazából amikor csak tehetem, nem veszem fel az egyenruhát - vagy néha akkor is hiányosan amikor kellene - de egyszerűen nem szeretem ez pedig így már mások problémája is lehet, nem csak az enyém. Utálom, hogy egyenruhában kell feszengenünk órákon keresztül, de ez egy külön téma amiről gond nélkül esszéket tudnék írni.
- Sziaaaa! - A lelkesedéstől szinte sikítom, olyan hangosan szólalok meg. - Sikerült berendezkedni? Igazából mennyit láttál már a kastélyból? Vagy ugorjunk a közepébe az izgalmasabb részekkel? - Szélesen és kicsit hamisan mosolygok rá miközben kicsit megemelem a szemöldökömet is. Nem akarok azonnal ráijeszteni, de elég nehéz visszatartani a lelkesedésemet meg lényegében azon kívül, hogy vérfarkas és hugrás, nem sokat tudok róla. De ezért vagyunk itt nem? Meg persze, akkor már meg is mutatom neki, hogy mi-merre meg ilyenek.
Nekem igazából most bárhogy jó, akármit is válaszoljon, úgyis beszélni is akarok vele és nem csak bajt keverni olyan részeken ahol kevésbé szabadna sétálnunk, de hé… csak akkor kerülünk bajba, ha rajtakapnak! Akkor is esélyesen egy ejnyebejnyével megússzuk, nagyon max egy kisebb büntetés, mert ezért nem a sötét rengeteg közepébe akarom vezényelni, annyira elszánt azért még nem vagyok. Nem mintha nem boldogulnék el akármit is dobna elém az erdő... csak... nem ma.

Karin && Rosie

Karin Sjöberg varázslatosnak találta

This fire 's
burnin'
brighter
Vissza az elejére Go down
Karin Sjöberg

Hugrabug

trouble for two || Karin & Rosie A8a50ecefadcbb031ec7799ac3037529d84e1a5b

Playby :

Kristina Pimenova

9

Karin Sjöberg
Csüt. Szept. 28, 2023 4:46 pm

Maybe we can be friends
Fate chooses your relations, you choose your friends.

ROSIE - KARIN:
Lets have some fun
Mikor megtudtam, hogy ezúttal mint cserediák én is a Roxfortban tanulhatok egyenlőre csak idén, akkor biztos voltam abban, hogy nem fog gondot okozni a beilleszkedés, de arra azért nem számítottam, hogy ilyen rövid idő alatt ennyien fognak örülni nekem. Nem tudom, hogy az újakat mindig ilyen szívélyesen fogadják-e, mint ahogyan engem, de elképesztően örülök ennek. Igyekszem mindenkinek bemutatkozni, már annyiszor mondtam el a nevem is, ahányszor egész életemben még sosem. A legelszántabbnak talán mindegyikük közül az a Parkinson lány tűnt - azt hiszem, hogy azért jegyeztem meg csak a családnevét, mert azt valahogy úgy mondta, hogy muszáj észben tartanom, bár számomra ez így nem sokat mond, de olyan, mintha fontos lenne az ő számára. A lelkesedéséért cserében pedig elfogadtam, hogy Ő legyen az, aki  körbe vezethet, mert még olyan túl sokat nem volt lehetőségem látni ebből az iskolából, meg egyébként is jó mókának tűnik felfedezni a számomra még idegen telepet. Amint eloszlik körülöttem a tömeg és mindenkivel megfelelően barátságosan letudtam a kötelező, illedelmes bemutatkozást, elkönyvelem magamban, hogy minden bizonnyal mozgalmas évem lesz, bár abban is biztos vagyok, hogy sok mindenki talán nem olyan kedves, mint amilyennek elsőre tűnik, sokakat inkább csak a kíváncsiság vezette el hozzám, de szerencsémre én meg pont olyan vagyok, aki nem lát bele előre semmi rosszat a helyzetekbe. Mindig szeretem megélni a pillanatokat és jelenleg boldog vagyok amiatt, hogy ilyen sokan tiszteltek meg a társaságukkal. Váltok még pár szót a szobatársaimmal, megigazítom magamon az egyenruhámat, ami sokkal jobban tetszik, mint az otthoni - valószínűleg azért mert az már megszoktam, ez meg valami új -, és indulok meg a megbeszélt helyre, ahol a Parkinson lány már vár rám. Senkit nem szeretek csak a családnevén hívni, de annyian mutatkoztak ma be, hogy egyszerűen képtelen vagyok mindenkiét észben tartani.
- Szia. - próbálok én is hozzá hasonlóan lelkesnek tűnni, mert amúgy valóban örülök, hogy barátkozni akar velem, csak valahogy olyan erőltetettnek tűnik az egész. Meg egy kicsit szégyellem is magam amiatt, hogy elfelejtettem a nevét.
- Már most imádom itt. Még túl sokat nem láttam belőle, de amit igen, az nagyon király. Ha engem kérdezel, akkor az unalmas helyek egyáltalán nem érdekelnek. Úgyhogy, naná, hogy az izgalmas részekkel kezdjük. - Tenyeremet össze csapva ugrok egyet, mert ez igazából nem is kérdéses. Mindig is jobban vonzottak az olyan dolgok, amikben van izgalom, mint az olyanok, amiket majd úgyis fogok látni mindennap. - Bocsi, de... elfelejtettem a nevedet. Nem mondanád el újból? - nem akarom, hogy azt gondolja, hogy számomra nem fontos, hogy ennyire barátkozni akar, de mit tehetnék, ha össze zavarodtam azzal a sok információval, ami egyszerre betalált. Azért annyira nincs jó memóriám, hogy mindent észben tartsak. De tényleg igyekszem. Ha meg még egyszer bemutatkozik, akkor egészen biztos, hogy következőkor már tudni fogom.
♡♡♡

Rosalind Brown-Parkinson varázslatosnak találta

Rosalind Brown-Parkinson

Mardekár terelõje

trouble for two || Karin & Rosie 35b66909ea049b90754ec2b1b16c3d03d3b640a1

Lakhely :

where the family is

Playby :

Raegan Revord

49

Rosalind Brown-Parkinson
Szer. Okt. 25, 2023 9:05 am

Rendszerint nem vagyok ennyire pontos, sőt egészen gyakran hajlamos vagyok megváratni másokat, most viszont egészen más a helyzet. Nagyon izgatott vagyok a lány miatt, tele vagyok kérdésekkel és félő, hogy egyetlen lélegzetvétellel zúdítom rá az egészet. Nem akarom azonnal elrémiszteni, ugyanakkor visszafognom magam közel lehetetlen. Minden esetre próbálom magamban tartani az izgatottságom legalább egy részét, de még így is, amint megérkezik azonnal a legszélesebb mosolyommal dobom szembe startból három kérdéssel. Ez amúgy is a csökkentett verzió volt.
- Szuuuper, reméltem, hogy ezt mondod! - És ezen a ponton már indulok is, gondolom úgyis követ majd, főleg ha a kastély egy része még nagyon is idegen számára. Nekem is kellettek napok meg hetek, hogy mindent megjegyezzek és főleg megismerjek, de annyira távolinak hat már az első év, akkor is, ha ez még csak a harmadik évem lesz itt.
Csak egy pillanatra akaszt meg, hogy elfelejtette a nevem - mert milyen dolog már, hogy pont engem nem jegyzett meg? - de új még, így pedig elnézem neki, csak legyintek egy aprót és ezzel a mozdulattal el is tűnik az a pillanatnyi sértettség az arcomról és mosolygok ismét. Akárhogyan is alakul majd a barátságunk, biztos vagyok benne, hogy sokszor hallani fogja majd a nevem, ha másból nem, hát a legközelebbi rovallómból amit a nagyteremben nyitok ki mint egyfajta trófeát. - Rosie. - Biztosan nagyon sokan letámadták és azért felejtette el, hallottam is róla és meg is értem, és hatalmas plusz, hogy az én ajánlatomra mondott mégis igent, mert biztosan más is körbevezette volna, vagy ha nem egyéb, a prefektusa megkereste volna. De első akartam lenni, és ezt egy kicsit sem tagadnám.
- Egy évfolyamon vagyunk, szóval annak ellenére, hogy más házba osztottak be minket, lesznek közös óráink! - Nem áll szándékomban tagadni, mennyire izgatott leszek ettől. Persze talán tartanom is kellene tőle, a diákok egy része talán tart is, de egyelőre a kíváncsiságom felé és a magabiztosságom határozottan erősebb ennél. - A mi klubhelységünk is egészen közel van - legalábbis sokkal közelebb, mint a többi lenne - így biztosan összefutunk még amúgy is. - Amúgy is, plusz ha jól megy ez a beszélgetésünk akkor még annál is gyakrabban. Nem sokat tudok még a családjáról, de a túra közben jól kifaggatom erről is. Nagyon türelmetlen vagyok, de ha azzal kezdem ami a leginkább érdekel félő, hogy itt hagy vagy nem válaszol majd, ezért kezdem olyan témákkal amikre kevesebb eséllyel rémül meg. Olyan félénknek tűnik elsőre, bár az is lehet, hogy az idegen környezet hozza ki ezt belőle. Nem tudom milyen lennék, ha én lennék cserediák ott ahová ő járt, de… szerintem nem olyan, mint ő most. - A Durmstrangból jöttél? - Azt hiszem, ezt mondták, de nem tudom mennyi igaz róla és mi nem. - Milyen volt?? - Persze, tudom, én vezetem most körbe őt, de képtelen vagyok minden kérdésemet magamban tartani, különben felrobbanok! Akkor meg nem fogom tudni körbevezetni és ami fontosabb, válaszokat kapni!

Karin && Rosie

Karin Sjöberg varázslatosnak találta

This fire 's
burnin'
brighter
Karin Sjöberg

Hugrabug

trouble for two || Karin & Rosie A8a50ecefadcbb031ec7799ac3037529d84e1a5b

Playby :

Kristina Pimenova

9

Karin Sjöberg
Szomb. Nov. 18, 2023 5:58 pm

Maybe we can be friends
Fate chooses your relations, you choose your friends.

ROSIE - KARIN:
Lets have some fun
Az a jó abban, hogy új vagyok még itt, hogy nincs rajtam semmiféle nyomás amiatt, hogy kit kéne választanom arra a feladatra, hogy körbe vezessen egy picit. Mert mivel nem tudom, hogy ki kiaz, és ki mennyire népszerű vagy sem, bárkit választhatok és még csak túl hülyének sem fognak gondolni ha valami furcsát mondok vagy kérdezek. Mert ez így természetes az újaknál, nem? Amúgy meg ez a lány sokkal lelkesebbnek tűnt mindenki másnál, szóval ezért is esett rá a választásom, de egyáltalán nem célom megbántani senki mást sem. Ez az iskola amúgy is elég nagy, szerintem ha egy egész napot szánunk rá arra, hogy minden zeg zúgát felfedezzük sem lesz majd elég. Nekem biztosan nem, mert ha valami izgalmas helyre keveredünk hajlamos vagyok órákat is eltölteni azzal, hogy bámészkodjak. Szóval az ilyen részek mint egy osztályterem vagy ebédlő teljesen hideg hagy, mert ezekben lesz majd bőven időm tartozkodni. Szóval igazán örülök, hogy látszólag neki sem áll szándékában az ilyen unalmas helyekkel kezdeni, azt hiszem, hogy igazán jóban leszünk majd. Csak vigyorgok az újabb lelkesedésén és annak is örülök, hogy nem sértődött meg különösebben azon, hogy elfelejtettem a nevét. Ilyen rövid idő alatt képtelenség mindenkit megjegyezni, főleg úgy, hogy szinte mindenki egyszerre támadt le, mintha valami különleges, új játék lennék vagy valami. Miközben követem azért kíváncsian nyújtogatom a nyakam, hogy véletlenül se tévesszek semmi olyant szem elől, ami talán érdekes lehet a számomra, bár egyenlőre ez a folyósó nem tűnik túl szórakoztatónak.
- Rosie. Most már egészen biztos, hogy megjegyzem. - mutató ujjam a halántékomra vezetem egy rövid ideig ezzel biztosítva, hogy be került a memóriámba a neve, és következőkor nem történik ilyesmi. Vagyis remélem. Mert az már oltári ciki lenne. Fogalmam sincs, hogy én el kéne-e mondanom neki a nevem, de végül úgy döntök, hogy nem fárasztom ezzel, hiszen azt hiszem, hogy mindenki tudja már. Az is, akinek nem volt alkalmam bemutatkoznom. Ha meg mégsem tudja, akkor gondolom majd rá kérdez.
- Az szuper. De valahogy a szünetek általában jobban lekötnek, mint az órák. - vonom meg a vállam, és egyáltalán nem szégyellem ezt beismerni. Mert oké, hogy nagyon is fontos, hogy tanuljunk, de én igazából sokkal inkább a kalandvágy miatt jöttem ide, mint a tanulásért. Attól persze még szeretnék rendes diák lenni, meg jól teljesíteni majd, hogy az igazi iskolámra se hozzak szégyent, viszont nem fogom kihagyni egészen biztos az izgalmas helyzeteket sem. Mert egyáltalán nem olyan fából faragtak engem, aki bármiből is kihátrálna. - Igen, biztosan, Remélem. - lelkesen bólogatok és egyre kíváncsibb vagyok arra, hogy vajon mindenkivel ilyen kedves-e, vagy csak az újakkal szokott ilyen lenni. Bár a kedvességet szerintem nem lehet megjátszani. Valaki vagy az, vagy nem. - Biztosan sok barátod van. - jegyzem meg miközben még mindig ide oda mozgatom a fejem mellette lépkedve, és remélem, hogy majd nekem is lesznek barátaim. Bár igazából így rá nézve nekem úgy tűnik, mint aki elég népszerű ebben az iskolában. Ez pedig nem biztos, hogy jó. Legalábbis otthon, a Durmstrangban, aki népszerű az általában nem túl barátságos, bár velem az, de remélem, hogy másokkal is. Mert nem szeretem az olyanokat, akik esetleg lenőzőek a gyengébekkel. Bólintok a kérdésére, mert valahogyan ezt is mindenki tudta anélkül, hogy mondanom kellett volna, úgy tűnik, hogy itt a Roxfortban is elég gyorsan terjedenek a hírek.
- Igen. - azért ki is mondom hangosan a választ, ha esetleg nem nézne rám, hogy lássa a büszke bólogatásomat, mert egyébként az, hogy most itt vagyok egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne szeretném az igazi iskolámat is. - Mint egy iskola. - vonom meg a vállam ismét, bár lehet, hogy kicsit részletesebb választ várna, de én meg nem szeretek pont erről beszélni. Mert unalmas. - Nem olyan nagy, mint ez persze. Meg hát az egyenruhámnak is más volt ott a színe. Szebb. De azért most itt jobban tetszik. Talán csak azért, mert szeretem az új helyzeteket. - igen. Minden bizonnyal csak ez lehet az oka. - Itt egyébként nem kötelező az egyenruhát hordani? - nézek végig rajta, hiszen ő nincs abban. Ez persze nem most tűnt fel, csak valamiért most jutottam el odáig, hogy erre rá is kérdezzek. Nagyon remélem, hogy azt mondja, hogy nem, mert szívesebben járkálnék én is a saját normális ruháimban egyébként.  
♡♡♡

Rosalind Brown-Parkinson varázslatosnak találta

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: