Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Scorpius Malfoy

Anonymous

Scorpius Malfoy Empty
Vendég
Szomb. Feb. 08, 2020 6:31 pm

Scorpius Malfoy

Family

Friends

Enemies

Others

Ha szeretnél bekerülni, a következő kóddal tedd:

Kód:
[center]<div style="width:250px;text-align:justify;"><a href="PROFIL LINK">[i]Becses neved[/i]</a> ••• Ki vagy te nekem?
Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit.  Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit.  Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit. Ide jöhet a szöveg. Bla bla bla, mesélj rólunk kicsit.
</div>[/center]
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Scorpius Malfoy Empty
Vendég
Kedd Feb. 11, 2020 1:00 am
Albus P. Potter ••• Friends
A vonaton egy kupéban utaztunk elsősökként. Hát lehet ennél jobb kezdet, amikor a tizenakárhányórásvonatútról cukor túl tengés tüneteivel küszködve szállunk le a vonatról.
Lehetnek nézet eltéréseink és vitáink, a hűvös és rideg kapcsolat tova száll napok-órák-percek elteltével.
Problémáink egy része hasonló, és valahogy a mardekáros "számkivetettek" két tagú klub vezetői lettünk.
No problemo, Scorpius, ha nem megy a kviddics.
Rám számíthatsz bármikor (éjjel-nappal). Hisz a szomszéd ágyban alszom, órarendünk szinte azonos, kivéve azt az egy-kettő órát és szakkört, amikre te vagy én nem jársz vagy járunk.
Anonymous

Scorpius Malfoy Empty
Vendég
Kedd Feb. 18, 2020 5:27 pm
Franklin Longbottom ••• védencem
Erre gondolom most kellőképpen felvontad a szemöldöködet, mert mi az, hogy védenc? HÁT MI AZ, HOGY VÉDENC? Érdekes kapcsolat a miénk, főként úgy, hogy te szerintem semmit nem is tudsz erről. Na én se sokat, de amikor James valamilyen kontextusban elkezd szidni téged, és gyanúsít, hogy milyen rossz hatással is vagy Albusra, akkor igyekszem mindig lecsillapítani, és hozni az ellenpéldákat.
Emellett az sem elhanyagolható, hogy ha tehetem, kihúzlak a bajból. Igaz, hogy csak a bürokrácia óvó papírhalmai mögött, de nincs okom arra, hogy az adósom legyél. Csak ne keveredj túl sokszor hülyeségekbe, és akkor jók vagyunk. Wink
Anonymous

Scorpius Malfoy Empty
Vendég
Hétf. Ápr. 20, 2020 4:48 pm
Rose Granger - Weasley ••• Barátnő
Meglehetősen nehezen, és még annál is harciasabban, ellenségesebben kezdődött a mi kapcsolatunk immáron négy évvel ezelőtt. Nehezen és lassan kezdődött, aztán viharos gyorsasággal változott meg, szinte egyik pillanatról a másikra. Még mindig tartok tőle, mi lesz belőle, de azt mondtuk, nem titkoljuk tovább, itt az ideje felvállalni. Jogos meglátás, de ne élj vissza vele, mert fejbeváglak azzal az emlegetett ütővel! Csak viccelek, nem bántalak, te is tudod. Szeretlek, Scorpius Malfoy!

Scorpius Malfoy Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: