Eljött hát december 24-e, ma lesz Szent Este. Ez pedig azt jelenti, hogy ahogy a fa alatt, úgy azoknak, akik jelentkeztek itt is hoz némi ajándékot a Jézuska vagyis... sokkal inkább az angyalkái, akiket kinevezett maga helyett, hogy örömöt szerezzenek. Ebben a topikban tudjátok majd posztolni a készített ajándékotok. Erre, mert tudjuk, hogy ez az időszak zűrös mindenkinek nem csak egy, hanem három teljes napotok lesz december 24. 0:00 és december 26. 23:59 között. Kérek mindenkit, aki beposztolta ide az ajándékát, hogy valamilyen úton módon értesítse - nem muszáj feltétlen privát üzenetben, lehet akár a discord reag-jelző topikjában is - a megajándékozottját, ne csak a posztban nevezze meg, nehogy valaki véletlen ne vegye észre azt, amit neki szántak.
Az én húzottam Börti és most egy karijára koncentráltam @Theodore Nott-ra, akiről többször említette, hogy nincs/nem talál megfelelő avatarokat, így próbáltam ezen segíteni. Hat féle van szöveggel, szöveg nélkül, színesben és fekete fehérben, egy még két szövegvariációval is, szóval nyugodtan válogathatsz kedvedre. Remélem találsz majd köztük kedvedre valót
Boldog Karácsonyit neked!
Ui.: Ha valami változtatást szeretnél, akkor megvannak a PSD-k, állok velük rendelkezésedre
Lumos
The heart was made to be broken
I constantly feel like I am at war with myself
happy or manic
Textless
Family, Duty, Honor, (Love, Freedom, Happiness)
Draco Malfoy, Theodore Nott and Rhiannon Nott varázslatosnak találta
Az én ajándékozottam pedig Pentye, szegényes Photoshop tudásomat bevetve, a tumblr segítségével igyekeztem mindenféle aláírást összedobni még megvannak a sablonok, szóval bármilyen kisebb-nagyobb változtatás miatt keress nyugodtan Boldog karácsonyt
Noah aláírások:
Louis aláírások:
Adele aláírások:
Ingrid aláírás:
Pippa aláírások:
Alina Scamander, Draco Malfoy, Rhiannon Nott and Diocles Belby varázslatosnak találta
Az én áldozatom ajándékozottam Alina akihez megnyomtam a súgógombot (Möj ), és azt az infót kaptam, hogy egy készülő pároshoz jól jönne néhány crackship gif, úgyhogy először is ezekkel készültem:
Aztán azt is hallottam, hogy magadnak nem szeretsz avikat készíteni, és mivel úgy láttam, hogy a tumblr kínálata elég szegényes Maisy karidhoz, ezért neki készítettem még egy avicsomagot:
Remélem, találsz közöttük valami használhatót. Nagyon boldog karácsonyt kívánok!
Alina Scamander, Holden Briggs, Rhiannon Nott and Diocles Belby varázslatosnak találta
Az én ajándékozottam pedig Möj (<3), és mivel azt csiripelte, hogy néhány karakteréhez kevés a képanyag, ezért mélyre ástam magam a témában és képtalálatokban, és úgy döntöttem, néhány avival lepem meg ennek kapcsán. :3
Remélem, nem lőttem nagyon mellé, és tudod majd hasznosítani. <3 Boldog Karácsonyt!
Alina Scamander, Meissa Lestrange-Black, Holden Briggs, Draco Malfoy and Rhiannon Nott varázslatosnak találta
Vendég
Vas. Dec. 25, 2022 9:24 pm
Folytatva a már megkezdett sort, nos szeretném én is átadni az ajándékomat az idei év legjobb apukájának, avagy az én húzottam nem más volna, mint: Bee A karácsonyfád alatt; idén megannyi avatar-képet találhatsz, s ha jól kifigyeltem a helyzetet, akkor nem igazán láttam nálad sohasem rajtuk szöveget, így azt mindenképp' igyekeztem mellőzni, tehát ennek az értelmében és ezúttal is kívánok neked: Nagyon Boldog Karácsonyt!
Boldog karácsonyt mindenkinek! Rajtam a sor, hogy átadjam az ajándékot a húzottamnak, aki nem más, mint Kirill Fogadd szeretettel ezt a pár aláírás variációt (mint mindig, most is elmentettem psd-ben is, így bármi, ami nem tetszik rajta, akár a kép, akár az idézet (vagy maga a betűtípus(ok)), akár a színezés, szólj bátran, és orvosoljuk a problémát )
Bátorkodtam ilyet is készíteni, mert úgy gondoltam, tetszene neked
Giccsing ON
Alina Scamander, Holden Briggs and Draco Malfoy varázslatosnak találta
Megkésve bár, de törve nem! Én @June M. Harrison -t húztam, és néhány aláírás alapot csináltam neked! Tettem párra idézetet, és mindegyik megvan idézet nélkül is ezen a linken. Ha segítség kell, hogyan kell beléjük gif-et tenni, akkor @Alina Scamander tuti segít, természetesen velem együtt.
Alina Scamander, Holden Briggs, Draco Malfoy and Rhiannon Nott varázslatosnak találta