Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

It's okay. I promise it won't hurt... that bad. // Kill' & Zak

Zakhar Sokolov

Varázsló

It's okay. I promise it won't hurt... that bad. // Kill' & Zak VLkESry

Lakhely :

♖ Somewhere over the "rainbow"

Keresem :

♖ I'm not the bad guy in this chapter of our family's story.
I'm the wronged, I'm the dead, but never mourned.
And whilst you got everything you ever wanted,
I got a family who didn't care if I lived or if I died.

Playby :

♖ Nate Buzolic

74

It's okay. I promise it won't hurt... that bad. // Kill' & Zak Empty
Zakhar Sokolov
Pént. Dec. 09, 2022 8:25 pm

Kirill & Zakhar

Let's play a game, shall we? I will be the hunter and you will play the suffering party.

Kicsit magam sem hittem, hogy ez sikerülhet. A Karkaroff családot eleve nehéz volt feltűnés mentesen elintézni, de ez a családtag még bonyolultabb volt, mint a kishúga. Már eleve az, hogy sikerüljön csapdába csalnom. Próbálkoztam már ez előtt is, de valahogy mindig kicsúszott a kezeim közül. Hiába voltam szerintem profi a munkámban, mégsem tudtam elkapni. Lehet az is baj volt, hogy először nem figyeltem meg rendesen, csak feltételeztem, hogy ugyanolyan könnyű lesz elkapni, mint a lányt. Az is igaz, hogy őt nem akartam megölni. Még nem. Ha már ennyi bajt és plusz munkát ad nekem, akkor szenvedjen előtte egy kicsit.
Azt viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű megoldás lesz a befutó. Nem hittem volna, hogy egy Karkaroff ennyire óvatlan, és annyi alkoholt kér ki, aminek a szagától én már rég lerészegedtem volna! Ezek után szinte már túl könnyű volt lefizetni az egyik pultost, hogy csempésszen egy kis drogot az egyik italába. Nekem pedig csak annyi volt a dolgom, hogy meghúztam magam, mikor pedig már azt se tudta, hogy ki ő akkor szépen elvittem. Egy pillanatra még az is eszembe jutott, hogy valójában előre kitalálta, hogy valaki le fog csapni rá és direkt hagyta magát elrabolni, vagy valami. De aztán elhessegettem ezeket a paranoiás gondolatokat.
Alig vártam már, hogy felkeljen. Igaz, sokat nem fog látni mikor kinyitja a szemeit. Észak-Koreában bevált szokás volt, hogy a foglyokat egy teljesen sötét szobában tartották akár napokig is. Elveszítették az időérzéküket, nem tudták hol vannak, mi van körülöttük, vagy éppen mikor fogják őket megölni. Az ember semmitől sem fél jobban, mint az ismeretlentől, én pedig ezt akartam kihasználni. Egy kicsit megijeszteni mindjárt az elején. Ha kapásból úgy kezdünk, hogy fél, akkor utána bármit teszek a stressz hatására csak jobban fog neki fájni és az emlékezetébe is jobban be fog vésődni, hiszen egy érzelmi reakcióhoz fog társulni.
Amíg várok, hogy felkeljen csak meredten bámulok magam elé, egyik kezemben pedig a késemet forgatom. Érzem, hogy egy picit megremeg a kezem, ami még számomra is furcsa. Elsőre nem tudom hova tenni az érzést, így csak tippelek, hogy vagy fázok, vagy én is izgulok. Nem ez az első, hogy valakit meg akarok kínozni, de ez az első, hogy Karkaroffot kínzok… Mármint úgy, hogy vele szemben vagyok. A férfi egy széken ül, bár sokáig gondolkoztam, hogy fellógassam-e. Varázslóként ugyanis nagyon fontos a keze, viszont ha elég sokáig lógatom és még esetleg picit meg is fagyasztóm a ráöntött vizet, akkor könnyen elveszítheti azokat. De úgy döntöttem, hogy első alkalommal inkább maradjon csak ülve, helyezze magát kényelembe, mert sokáig úgysem fogja élvezni. Természetesen a lábai és a kezei is székhez vannak bilincselve. Nem hiszem, hogy ebből ki tudna mászni. Nem, amíg én azt nem akarom.
A férfi előtt egy kisebb kádnyi víz van. Ez számomra mind a kínzásnál, mind pedig, ha úgy alakulna, akkor védekezéshez is hasznos lesz. Bár elsősorban inkább vízbe szeretném fojtani, ha nagyon kihúzza nálam a gyufát. Remélem nem víz elementalista, mert akkor bukó a mutatvány. A fagyási sérüléseim persze így is hatásosak lehetnek, bár azok is csak egy kis ideig. A későbbiekben persze a másod- vagy harmadfokú sérülés ugyanúgy kellemetlen lesz, de én jelenleg szeretnék neki fájdalmat okozni. Későbbre is, de az rajtam mit segít, ha nem látom, ahogyan szenved?
Ennek megfelelően a ruháit is megigazítottam neki merő kedvességből. Csak annyira, hogy a felsőteste kilátszódjon, ezzel nekem szabad utat adva, hogy kicsit megfagyaszthassam. Vagy megvághassam. Elvégre a késeim is elég szép és tiszta vágásokat képesek ejteni. És akkor még kedves voltam! Mint mondtam most még nem akarom megölni. Veheti ezt szimplán figyelmeztetésnek, vagy akár csak egy játéknak is. Egy Sokolov és egy Karkaroff húzzák egymás agyát… Milyen szórakoztató lenne nem? Egy kis kergetőzés kettőnk között. Még jól is jönnék ki belőle, hiszen akkor elhúzhatnám az esküvőmet. A végén pedig meghalna. Tökéletes eljegyzési ajándék!

Words: 627

no feelings.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Szomb. Dec. 10, 2022 1:01 am

Zakhar

& Kirill

Voltaképp' fogalmam sincs az eltelt időintervallum mértékéről, ahogy arról sem, miszerint mikor is térek gyakorlatilag önmagamhoz. Eleinte csupán csak az eszméletlen fejfájással szembesülök, míg nem sokkal később pedig a sötétséggel nézhetek szemközt. A fénytelenség mibenléte aggályokat szül az elmém berkein belül, ahogy a tudatmódosítószer hatásának összessége sem okoz kedvező szemszöget a jelenlegi helyzetemre mérten. Mindenesetre semmiképp' sem teszek hirtelen mozdulatot, igyekezvén ezáltal felmérni a körülöttem kivehető halvány sziluetteket -, legalábbis, ahogy végre sikerült megszoknom a teljes vakságot. Figyelek a rejtettnek tűnő hangokra, a tér apró morajlására és mindarra, ami által beazonosíthatóvá válik mindaz, miszerint koránt sem tartózkodom egyedül eme sötétségben. A pozíciómat tekintve egy kényelmetlen széken ülök, aminek a funkciójává avanzsál a börtönszerű megnevezés képviselete. Érzem a jéghideg bilincs érintését a forró bőrömön, ahogy mindvégig lázasan küzdök a feltörekvő téboly ellen. Hatalmas erőfeszítésembe kerül megtartani; a józansággal járó alappilléreket, a realitás tényszerű és szükséges rendeltetését, illetve azt, miszerint koránt se emlékezzek... Egészen mélyen szívom magamba a levegőt, így megbuktatva azt a láthatatlan védőfalat, amely által mindeddig nem volt teljesen egyértelmű az ébrenlétem mivolta. Rántok egyet ezen a helyzeten, érdeklődve hallgatván a bilincs csörgésének faktumát, fürkészőn figyelve a tőlem nem messze lévő reakcióját, ugyanis akarva, avagy akaratlanul, ámbár nem volt nehéz lebuktatni őt. Lélegzik, hisz' alapvetően szüksége van az oxigénre, ugyanakkor... játszik valami éles pengéjű tárggyal a kezében, aminek a hangzása olyan kicseszettül ismerős. Talán valamiféle tőr lehet nála, avagy kés.... esetleg netán még pengére tippelnék, azonban azt egy percre sem feledem el, miként ezúttal kiemelten résen kell lennem.
Még egy mozdulatot kísérlek meg a lehetetlenség észrevételezésére, miként totálisan megbabonáz a csörrenés zaja. Megfeszül a bőrömön a fém, ekként enyhén felsértve azt. Némi vér hullik alá, ami oly' tisztán cseppen le a mocskos talajra. Érzékelem, ahogy hangot kéne adnom e jelenségnek, de az őrület... az a csodálatos és egyben felemésztő őrület... végül kényszeresen önmagába zár. Egyik pillanatról a másikra kattanok be, mintha kiváltó indoknak sem kellene lennie. Ellenben a kínzás felperzselő tudata beindít; kelepcébe rejtve ejt rabul. Ezernyi ötlet, számtalan eshetőség és megannyi szó hagyhatná el az ajkaimat, de ehelyett... ezek helyett, nos nevetnem kell a körülményemen. Hangos kacajjal nyugtázom a státuszom, oldalra billentett fejjel várva a nagyszerű színpadi show-műsort. Igaz, igaz... egy tál pop-corn sem ártana ide, hiszen... hiszen elszámolta magát ez a kis hülye. Persze, még nem áll szándékomban lelőni a poént és azonnal futásnak eredve előle meglógni, szóval csak várok szépen csendesen, mint egy jófiú, aki alig várja már a jutalmát -, hoppá, akarom mondani; kínzását.
- Elnézést kérek, de ez a helyzet most' annyira abszurd... - Nevetek tovább jóízűen, ahogy megnyalom végül a kiszáradt ajkaimat. - ...általában megvernek részegen és nem... - Ismételten nevetésben török ki, ahogy megérzem azt, miszerint az ingem teljesen ki van gombolva. Ezáltal persze, nyilvánvalóvá válik az is a számomra, miként fedetlen a felsőtestem egy bizonyos része. - ...nem lefelé öltöztetnek! - Enyhén megremeg a hangom, ahogy a vége felé már-már érzelemmentessé válik. Utálom, ha nem vagyok nyakig legalább felöltözve... Gyűlölöm, ha bárki is, de hozzám mer érni, erre fel meg.... Mi a fészkes fene ez az állapot?! Dühösen rántok az engem fogva tartó 'láncokon', ekként morogva egy sort, ahogy aztán újfent ördögien nevetek. - Tudod... jobban jártál volna, ha félholtra versz, vagy megölsz, mert ez sem nekem, sem pedig neked nem lesz kellemes, főleg, ha közelebb jössz hozzám, bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy annyira rusnya pofád van, hogy a fénytelenségben maradsz inkább, mintsem felfed az igazi arcodat. Ellenben, ha tévednék, amire leheletnyi esélyt sem látok, akkor megtartva a kisebbségi komplexusodat legalább.... legalább valami hatásos módszerrel próbálkozz már, mert ez.. - Gúnyos hanglejtéssel formálom meg a felé intézett szavakat. - ...ezzel nem, hogy nem ijesztesz meg, azonban képzeld... még kedvem támad a halálba kacagni magam! - Dőlök hátra maradéktalanul kényelmesen, ahogy lazán vigyorgok, mintsem egyféle tejbetök.

613//By Gothic Storm// Where no hope is left, is left no fear

Zakhar Sokolov

Varázsló

Lakhely :

Keresem :

Playby :

♖ Nate Buzolic

74

Zakhar Sokolov
Szomb. Dec. 10, 2022 4:57 pm

Kirill & Zakhar

Let's play a game, shall we? I will be the hunter and you will play the suffering party.

Azt hiszem kissé elszámoltam magamat a drogot illetően. Ugyan ha nem dolgozok, akkor kifejezetten élvezem a csendet és nyugalmat, most mégiscsak idegesítő. Ő van kiszolgáltatott helyzetben, mégis feszültnek érzem magam. Mintha újra vizsgáznom kellene számmisztikából. Nem… Mégsem olyan. Egy vizsgahelyzetnél csak a pillanatnyi stressz miatt növekedik meg a pulzusunk és az agyunk olyan, mintha hiperaktív módba kapcsolna, majd utána leblokkolna. Nekem ezek közül egyik sincs. Továbbra is nyugodt vagyok, illetve a szívem nem kalapál hevesebben. A gondolataim továbbra is tiszták, pontosan tudom mit akarok és a pánik egy aprócska szikrája sincs jelen. Nem is emlékszem mikor pánikoltam utoljára. Talán gyerekként, de az más volt. Traumatizáló az egyszer biztos.
Mélyet sóhajtok, ahogyan próbálnak előtörni az emlékek. Nem hagyom nekik. Nem zökkenthetnek ki, hiszen sokkal fontosabb dolgom is van. Itt ül előtte egy férfi megbilincselve, kigombolt inggel, aki még nem tudja, hogy a vidám kis italozása egy szörnyűséges estébe fog fordulni. Magamban már többször lejátszottam a jelenetet, hogy hogyan is fog reagálni a helyzetre. Biztosan elveszettnek fogja érezni magát, hiszen nem is tudja hol van és még csak nem is lát. Mikor pedig megérzi majd, hogy mozdulni sem bír, akkor fog egy picit talán félni. Nincsenek téves illúzióim, hiszen egy Karkaroff van előttem, de azért abba biztos vagyok, hogy egy pillanatra el fogja veszíteni a nyugalmát. Nekem ennyi is elég, nem kérem, hogy elsírja nekem magát, az nekem is idegesítő lenne, mert utálom a felesleges érzelmi megnyilvánulásokat.
Azon is gondolkoztam, hogy hogyan csináljam ezt pontosan. Én sem akarok egész este itt vakulni. Nagyjából tudom mit hova raktam, ismerem a szobát, de sötétben bonyolultabb tájékozódni még egy olyannak is, aki minden szegletét ismeri az épületnek, hát még nekem, aki ritkán jár azért ide, mert vagy megölöm a célpontot vagy… Vagy igazából nincs másik opció. Az is egy fontos szempont, hogy nekem is nyilván jól esne, ha az eszébe vési, hogy kitől kell félnie. Látott már korábban, de amilyen beképzelt és pökhendi a családja, gondolom, hogyha látja is az arcom, akkor csak nézne rám nagy szemekkel, hogy ki is vagyok én, hiszen nem is emlékszik, mert nagyjából emberszámba sem vett. Pedig én egyértelművé szeretném tenni, hogy a Sokolov család egyetlen fia volnék, hogy tudja kitől kell tartania.
A kés hirtelen megáll a kezemben, ahogyan hallom, hogy megváltozik a légzése. Ezek után hallom a bilincs csilingelését. Végre felébredtél! Erre ismét elkezdtem forgatni a fegyverem és nem is zavartatom magam. Hadd próbálja meg feldolgozni, hogy mi is történt vele, úgyse fog rájönni. Szinte már majdnem mosolyognék, hogy sikerült picit egy Karkaroffot ilyen helyzetbe hoznom. Még hallom, hogy próbál szabadulni, de aztán…
Még mielőtt elöntene a jól eső érzés olyasmit hallok, amire nem számítottam. Ez most… nevet?! Még a kés is megáll a kezemben, ahogy hallgatom. Jobban örült volna, ha megverem? Észbe tartom drága, hidd el legközelebb át is hajtok rajtad egy tankkal, ha neked az úgy kellemesebb. Persze türelmesen hallgatom végig, illetve az elején még megvolt a hidegvérem, de a kis monológja végére magam is felkapom a vizet, így csak előrébb lépek, ügyelve hogy azért ne a kádba rúgjak bele, és egy határozott mozdulattal megvágom valószínűleg a mellkasát. Sötétben nem látok olyan jól, azt viszont biztosra mondom, hogy eltaláltam, de még nem voltam olyan durva, hogy mélyre menjen a penge.
Ez ellenben egy kicsit lenyugtatott így csak lassan visszaléptem a helyre, miközben megköszörültem a torkom. – Elnézést… Elkaptak az indulatok. – a következő mozdulattal pedig felkapcsolom a villanyt. – Sajnálom, ha nem nyerte el a tetszésed a fogadtatás, remélem legalább abban nem kell csalódnod, hogy milyen „rusnya pofám” van, hogy a te szavaiddal éljek. – forgatom meg a szemeimet. Igazából nem is a kinézetemre tett megjegyzése volt zavaró, mert pont nem tud érdekelni, hogy mennyire talál helyesnek vagy sem. De a módszereim a kínzásra igenis jól átgondoltak és kifejezetten hasznosak szoktak lenni, így a nevetése bántó volt, meg persze idegesítő. Tudtam, hogy ez a család bolond, de sose gondoltam volna, hogy ennyire.

Words: 628

no feelings.

Anonymous

Vendég
Kedd Dec. 13, 2022 10:52 pm

Zakhar

& Kirill

A homály áttetszőnek bizonyuló közege teljességgel körbe ölel, ellenben a fény-viszontagságok hiánya közel sem hat meg ennyire. A sötétség megléte, mintsem olyan akár kiváltságként is funkcionálhatna, amennyiben ő saját maga sincsen tisztában a terep adottságainak mivoltával. Azonban van egy olyan sanda gyanúm afelől, miszerint teljes mértékig tudja a helyszínen belüli apró kis lépéseket is. Egy momentumra pedig kénytelen vagyok bezárni a szemeimet, ekként koncentrálva azon egyértelmű háttér-hangok kiszűrésére, amik által nem érhet váratlanul a hirtelen jövő közelségének a tényezője. Ámbár, amit velem művel, avagy, amit megenged magának... az gyakorlatilag; felháborító. A hideg penge érintése a bőrömön, a vér... az a vér, ami lassacskán alá folyik a vékony seb megejtésének a kapcsán, s azon szándék, amely által eléri nálam az őrület mezsgyéjét; tulajdonképp' kikészítő jelenség. Mélyen, s már-már feszülten szívom magamba az oxigént, ahogy megannyi relikviával szemben támasztok aggályokat, miközben a semmiből előtörekvő képek mennyisége durván csap le rám. Az elmém határán harcot vívok a józanság és a téboly abszurdnak nevezhető tényével, 'míg az apró minutumok láncolatai elérik azt, miként jócskán kizökkenjek a realitás faktumából. Az egyik pillanatban még egy sötét szoba halmazába zárva tengődöm, míg a következőben már... egy dohos pince alagsorát üdvözölhetem enyhe fogadtatás gyanánt.

Egy kósza könnycsepp landol az alattam heverő poros talajon, miként ezáltal semmivé válik a remény halványnak mondható illúziója. Totálisan elveszettnek érzem magam a földalatti falak fogságába zárva, ahogy eközben hosszúnak tűnő pillanatok telnek el a semmittevés mezején. Az órák úgy reppenek tova, mintsem, ha percek volnának, s a láncok csörgésének ékes zaja úgy kerget engem az elmezavar felé, mintha valójából is odatartoznék. Hallom a messziről érkező léptek evidens megnyilvánulását, érzékelem az ajtó tényszerűnek titulálható csapódását és látom, ahogy a fényjátékok kapcsán fel-felbukkan azon illető sziluettjének mozzanata. Határozott, ámde laza lépésekkel köt ki mellettem; lassú, ámbár erős fellépéssel ragadja meg a szék peremét, ekként húzva arrébb néhány méternyit az asztal felé. Kezdetlegesen csupán csak egy tőrt markol fel maga mellől: finom vágást ejtve meg a mellkasom fedetlen részén, ám, amint... amint mindez megtörténik; én üvöltve adok hangot a nem tetszésem jelének. Fájdalmas éllel nyöszörgök az újabb vágás behatásának nyomán, erősen feszül meg a csuklóm a láncok széleinél, s kínlódva igyekszem tenni a magatehetetlenségem ellen. Rántok egyet az engem fogvatartó béklyón, ezzel rámorogva a velem szemközt lévő férfira, akinek a mosolya... szinte ördögien kegyetlen.
- Hé, hé, Kirill... - Érzelemtől mentes hangszínnel csitítja le a levegőben áramló feszültséget. - ...nyugalom, semmi baj, hiszen ez csak egy gyakorlat.. egy gyakorlat arról, hogy hogyan is tanulj egy kis önfegyelmet! A javadat akarom, ahogy Maxim is, ugye megérted?! - Finoman végigsimít az ujjaival az arcom felületén, így guggolva le velem szemben. - Napról napra, időről időre, sőt... egyre jobb vagy, ugye tudod?! - Mosolyog rám kajánul, ahogy az ujjaival a mellkasomon lévő általa kreált friss sebet piszkálja. - Ez mehetne sokkal gördülékenyebben is köztünk, feltéve, ha elengednéd önmagadat és nem lennél ennyire ráfeszülve az adott szituációra, de te... te annyira makacs kölyök vagy! - Rázza meg elégedetlenül a fejét, miként csodálattal átitatott írisztükrökkel figyeli a sérülésemet. - Élvezni fogod mindezt... élvezni fogjuk mi ketten... - Suttogja mámortól ittas hangon, mialatt lejjebb csúszik a tenyere; mondhatni egy kisfiú felsőtestén.

Irdatlanul bántja a lélektükreimet a sebtében felkapcsolt világítóeszköz, sőt.. szinte már szabályosan hunyorognom kell ahhoz, miként egyúttal visszatérjen a látásom. Az elmei létkör rögvest kizökkent a gondolataimból, eltűntetve az iméntiek kapcsán elém vetített részletet. Az emlékképek valósággal elborzasztanak, s ekként remegve könyvelem el azt a tényt, miszerint a realitás tetőfokán; máshol vagyok és más valakivel, aki... Oldalra billentett fejjel mérem végig az illetőt; ezzel tetőtől-talpig tüzetesen megvizsgálva őt. Ahhoz képest... mármint... mihez is képest?! Lényegtelen is, ellenben... csalódnom kell az állításomban, hiszen ez a férfi... ez a férfi ahhoz képest, nos egész helyesnek szólítható. Némi döbbent ábrázat után pedig: végre hajlandó is vagyok választ adni neki.
- Igazából helyesbítenék: egészen helyes vagy! - Kacsintok rá félszegen, miként kényelmesen elhelyezkedem, habár ez a szék eleve mindenhogyan is kellemetlen érzettel szolgál. - Szóval... most' Te meg akarsz büntetni engem, mert rossz kisfiú voltam?! - Vonom fel a szemöldökömet játékosan. - Ha igen, akkor ez igazán... szexi. - Vigyorgok egy sort, így nyomva el magamban az emlék-foszlányok okozta kínzó érzetet. Ellenben azok a képek... azok a mozzanatok... momentumok, amik... Akaratlanul is megrázom a fejemet, így figyelve a tőlem nem messze lévő üres falat.
- Tudod, ha... - Emelem meg a tekintetemet a plafon magasságába. - ...azt szeretnéd elérni, hogy rettegjek, akkor nagyon is rossz helyen kopogtatsz, ugyanis nem Te leszel az a valaki, akitől valaha is rettegni fogok! - Vonok vállat könnyedén, lassan pillantva vissza rá. - Bár azt meg kell hagyni, miként egy átlagos ember tuti berezelt volna a nadrágjába a nagy és félelmetes cuki pofidtól, azonban én... én nálam ez teljesen hatástalan, főleg ezzel az ábrázatoddal... - Harapok bele kissé az alsó ajkamba, s amint sikerült ténylegesen is összezavarnom őt, nos... valójában, akkor csapok le rá, így alkalmazva rajta a "locomotor mortis" hatását, amelynek a következtében hetykén megbilincselem a lábait. Oh, s ha tudná azt, hogy mindez csupán csak a kezdet, aminek a legvégén ő fog pórul járni, akkor... akkor nem lenne úgy elszállva önmagától, nem de bár?!

824 // By Gothic Storm // I don't care what you say

Zakhar Sokolov

Varázsló

Lakhely :

Keresem :

Playby :

♖ Nate Buzolic

74

Zakhar Sokolov
Szer. Dec. 14, 2022 10:18 pm

Kirill & Zakhar

Eredetileg nem terveztem ennyire durván bánni vele. Illetve nem mindjárt rögtön az elején. Általában mondjuk nem így szokott zajlani nálam egy kínzás. Nem is nagyon szoktam kínozni… Mi az élvezet abban, hogy csak hallgatom a másik sírását? Hogyan lehet ez kellemes? Egyáltalán mit kéne belőlem kiváltania? Élvezetet? Bűntudatot? Azzal tökéletesen tisztában vagyok, hogy ők félnek és szomorúak. Azt hiszem ez eléggé alap, hogy senki sem élvezi, ha fájdalmat okoznak nekik. Én sem szeretem. De én magamban csak egy kellemetlen érzésnek titulálom ezt. De ők… Szörnyűnek élik meg.
Hogy én eközben mit érzek? Semmit. A pszichológusom is kérdezte már tőlem ezt és én sose tudtam válaszolni. Rosszul kéne magamat érezni? Technikailag én csak dolgozom. Nekik is van családjuk igen, de arról nem tehetek, hogy a családomnak és az ő barátaiknak tesznek keresztbe. Ugyan vissza szoktam kérdezni, hogy mit követtek el az áldozataim, de sose fordult meg a fejemben, hogy esetleg megkegyelmezzek. Miért tettem volna…? A szakemberek szerint át kéne gondolnom a tetteimet és jobban bele kéne gondolnom, hogy az, ha valakit megölök az mit is jelent. De én… Én nem értem ezt. Most komolyan össze kéne törnöm lelkileg, hogy másokat gyilkolok? Ezt kaptam, mint megbízást, ez ellen nem lehet mit tenni. Az érzések amúgy is csak elgyengítenek bennünket. Ilyen szempontból nagyon szerencsés vagyok, hogy bennem az érzések másképp fogalmazódnak meg és nem vagyok képes megérteni másokat. Néha robotnak szoktak mondani, akiben emberi vér folyik. Én mégsem gondolom azt, hogy ez olyan rossz lenne. Sőt inkább szerencsés vagyok, bár… Azt hiszem egyszer magam is éreztem valami nagyon furcsát. Mikor anyukám sírva kiabált velem, hogy sose tudok mosolyogni és sose tudtam kimondani azt a bizonyos „sz” betűs szót. Nem is akartam igazából. Nem azért, mert utálnám őt, hiszen az anyám. Viszont azt akartam, hogy előbb tudjam milyen érzés. Még nem tapasztaltam, bár ha mégis, akkor sem ismertem volna fel. De nem akartam hazudni sem. Furcsa, nagyon furcsa. Nekem mindenki más olyan különös és szerintem az logikus, hogy nem csordulnak túl bennem az érzések. Nekem jó ez így, mindig is az volt. Mindig is az lesz.
Egy pillanatra magam is meglepődök, hogy mennyire képes felhúzni. Bár a dühöt már viszonylag korán megtanultam, mint érzést, de általában képes vagyok megtartani a hidegvérem. Viszont úgy fest annyira utálom őket, hogy képes vagyok percek alatt kifogyni a türelmemből. Eredetileg az volt a tervem, hogy fokozatosan lesz egyre fájdalmasabb számára, de most elrontotta a tervem. Nem szoktam csak kínzás szekciókat tartani. Általában csak fogom magam és megölöm az illetőt. Ha infó kell tőle, akkor is durvábban esek neki, hogy biztosan beszéljen. Lehet mégis azt kellett volna, hogy egyesével vágom le az ujjait…? Hangosan fújom ki a levegőt az ötletre. Nem jó… Azért ez most még túlzás lenne.
Bevallom egy pillanatra nem is figyeltem, hogy válaszolt is az előző mondatomra. Tekintetemet ráemelem és egyik szemöldököm felhúzom, ahogyan kacsint rám. Ez… Ki akar kezdeni velem? Ilyen elfuserált lenne? Ugyan figyelek a mondandójára, de mivel amúgy sem szeretek sokáig szemkontaktust tartani, így inkább csak végigfuttatom rajta a szememet. Ahogyan sejtettem, nem érzek semmit. Nem mintha a többi ember esetében ez más lett volna. Nem képesek vonzalmat kialakítani bennem.
-Szexi…? – kapom fel hirtelen a fejemet a kifejezésre. – Tudtam, hogy a Karkaroffok betegek, de te lehetsz a legrosszabb. – Szavaim hidegül csengenek. Sose voltam egy beszédes fajta. Inkább csendben hallgatom a másikat és egy-egy szóval reagálok. Kérdezni csak akkor kérdezek, ha érdekel is téma. Nagyon furcsa nekem ez a férfi. Furcsább, mint képzeltem. Hirtelen látom, ahogy megrázza a fejét, én pedig kérdőn pislogok rá. Mi van vele? Mi ez a reakció?
-Nem? Milyen kár… Majd elszomorodom, ha éppen ráérek. – forgatok szemet. – De nem kell rettegni! Ugyan, hogy is feltételezhettem, hogy egy Karkaroff, majd félni fog tőlem? Nekem az is elég, ha egy életre megjegyzel, mert úgy látom még nem sikerült. – Úgy érzem, hogy keményebb fából faragták, mint amilyennek elsőre hittem. Ez persze nem baj, szeretem a kihívásokat. Az jobban zavart, hogy beigazolódott a gyanúm, hogy soha meg sem jegyezte a nevem. A mai este után legyen nagy a pofád! Ha egyáltalán nem fojtalak ténylegesen vízbe vagy nem fagyasztalak meg miközben játszod a menőt! Gyűlölöm a vigyorod… Gyűlölöm, ahogyan nézel rám miközben azt hiszed, hogy sérthetetlen vagy! Bárcsak meghalnál már!
Egy pillanatra elkapom a pillantásomat és a tőlem balra lévő falat kezdem nézni, mintha csak hallottam volna valamit. Muszáj volt lenyugtatnom magam. Nem ölhetem meg, még nem, hiszen most még nem éri meg nekem sem. A következő pillanatban pedig megérzem a bilincset a lábamon. Oldalra döntött fejjel nézem, majd mélyet sóhajtok. – Ejnye… Rossz fiú! – Még mielőtt leszedtem volna egy kicsit elkezdtem őt fagyasztani. Ahol megvágtam szépen lassan elkezdtem hűteni. Az elsőfokú fagyási sérülés fájni fog neki, de még semmi komoly. Amint meguntam végre lehajolok és megpróbálom magamat kiszabadítani.

Words: 785

no feelings.

Anonymous

Vendég
Csüt. Dec. 15, 2022 3:18 pm

Zakhar

& Kirill

Kiüresedett tekintettel révedek a velem szemközt lévő falra, ezáltal figyelve a fény-játék okozta összhatást. A sziluettek aprónak vélt mozzanatai jelennek meg a hófehér egységen, mintsem egyféle mozivászon peremére vetített film-előadás. Könnyed kis mosollyal nyugtázom eme jelenséget, miközben igyekszem szembeszállni a feltörekvő relikviák összessége ellen. Kínlódva fojtok el árnyalt képzeteket az elmém legmélyebb szegletébe rejtve, szenvedve vívok harcot az emlékképek őrjítő tudatával szemben, s ahogy fel-felvillan a múlt adta epizódok sorozata; úgy ragad kényszeresen is magával a téboly jellegzetességének mivolta. Érzékelem a valóság és az illúzió közti elmosódást, miként egyik pillanatról a másikra cserélődnek fel voltaképp' a szerepkörök. S 'míg oda-vissza szórakozom ezen kéretlenséggel; addig ő maga lényegében bármit megtehetne.. Bármit, amit... Másodpercekig csupán mozdulatlanul bámulok magam elé, ekként is hagyva átmenetileg figyelmen kívül a szavait, 'melyek értelmébe foglaltan lebecsmérli a Karkaroff-okat. Oh, s ha tudná azt, hogy mennyire is igaza van... mennyire is megragadja az igazság tényszerűségét, vagy, hogy... miként én magam alapjában véve a saját családom; valódi fekete báránya vagyok.
- Miért is...? - Vonom fel a szemöldökömet enyhén ívelve, ahogy lezserül döntöm oldalra a fejemet. - Netán csak nem azt vártad tőlem, miszerint rémülten, sőt már-már rettegve fogadom ezt a szánalmas kis produkciódat, főleg... miután sikeresen magamhoz tértem?! Azt hitted, miként meghathatsz engem egy olyan kínzás technikával, amit gyerekkoromtól kezdve kénytelen vagyok elviselni?! Egyáltalán milyen feltételezések alapján vonsz le rólunk következtetéseket, avagy miből gondolod azt, hogy Te különb vagy tőlünk?! - Gúnnyal telt hanglejtéssel formálom meg az ajkaimon kimondott szavakat, ekként mérve végig újfent a silány alakját, így vizsgálva meg még inkább a rajta található egyedi vonásokat, amelyeknek a segítsége által; rájöhetek a valós kilétére. Az általa közölt mondandóra figyelek, s a végén megbúvó utalásra kapom fel némiképp' a fejemet. Lám-lám; csak nem azt hiszi rólam, miképp' annyira tudatlan barom vagyok, hogy nem ragadnak meg az arcok, vagy, miszerint nem jegyzem meg a jelentősebb családneveket?! Habár szimplán elsőre koránt sem fordítottam ennek nagyobb jelentőséget, de most'... mostan, hogy sikerült őt jobban is szemügyre vennem, nos igenis... igenis ismerős. A családjaink folytán már nem egyszer találkoztunk, ellenben, ami ennél is érdekesebb.. az az, hogy az ő részükről ez a kedvesség finom kis undor volt: mondhatni... féltékenység, amiért nekünk annyival, de annyival jobban ment a sorunk.
- Tetszik az, ahogy alapvetően lebecsülsz engem az egoizmusod mértéktelenségéhez igazodva.. - Harapok bele az alsó ajkamba játékos cinizmussal. - ..van ebben egyféle elfojtott inger, ami arra kényszerít, hogy ideje volna téged felvilágosítani! - Kegyetlenül ördögi mosollyal nyugtázom ezen kis opciót, miközben lenéző pillantással illetem meg őt. Tisztán emlékszem a családjaink közötti bájcsevejekre, ahogy a Sokolov-ok szemtől-szemben nyali-fali, aztán meg a hátunk mögött duli-fuli. Oh, kérlek.. csak nem azt merte hinni bárki is, hogy nem ismerem ezt az átokverte, ámde nyomorult fazont? - Tulajdonképp' hogyan is szólítsalak téged..? - Tűnődve szemlélem az előttem heverő kisebb kádnyi vizet. - Apuci és anyuci kicsi fiacskájának, aki eszközként funkcionál az önös játékaikhoz, vagy csak... pusztán elég lesz, ha Sokolov-nak emlegetlek? Esetlegesen ragaszkodsz-e a Zack-hez? - Kérdőn emelem meg a szemöldököm, így tekintve újfent rá. - Oh, s ha már ekkora felfedezésre tettél szert, akkor el is árulhatnád nekem akár, hogy milyen volt a virrasztás? Tetszett nektek? Mosolyogtatok rajta? Véletlenül valamelyikőtök netán nem fulladt meg a süteménytől, miközben félrenyelt? - Nevetem el magamat; akaratlanul is. - Tudod az a kis bájolgás, amit űztök... az a kis színjáték, amit olykor-olykor előadtok a rendezvényeken, mintha amúgy nem volna teljesen egyértelmű az irigységetek.. Lehetséges, hogy mindez a szülőknek nem tűnik fel, de én tádám; átlátok az abszurdnak sem nevezhető álcátokon!
Egy hatalmas vigyorral a képemen figyelem azt, ahogy megjelenik a lábán a bilincs rabságba ejtő motívuma. Némileg még szórakoztatónak is találom eme helyzetet, főként, amikor is megejti az "ejnye, rossz fiú" megnevezést. Kedvem támadna jóízűen vihorászni egy sort, azonban... valamiféle módon elkezdi megfagyasztani az általa okozott vágási sérülést. Szóval így állunk mi egymáshoz.. a szüleink gyerekes játszmáját folytatjuk, s eközben.. azt hisszük van esélyünk nyerni a másikkal szemben, holott... holott, ha ugyanazon neveltetésben részesült, mintsem én, akkor már tudhatná azt, miként ez a küzdelem igazából teljesen felesleges. Irdatlan mennyiségű önfegyelemre van ahhoz szükségem, miként ne veszítsem el a józan ítélőképességemet, avagy, miszerint ne zökkenjek ki rögvest a valóság tényleges berkei közül. Aztán.. bizonyos keretek közé zárva a lényemet; próbálom meg átvészelni azt a néhány másodpercnyi fájdalmat, amellyel képes elérni a fintor kirajzolódását az ábrázatomon. Csalódottan ingatom a fejemet, szaggatottan szívva be a tüdőmbe a levegőt. Őrülettől csillogó írisztükrökkel szemlélem a ténykedését, miként megpróbálja önön-magát kiszabadítani a foglyul ejtett láncolatból. Egyszeriben pedig.. mérhetetlen vágyat érzek arra, miszerint felgyújtsam őt, ám végül nagy nehezen sikerül visszafognom ezt a belső ösztönt.
- Sweety'... - Feszülten fújom ki a tüdőmből az oxigént. - ...ha így folytatod, akkor kedvem támad táncra perdülni és hidd el nekem... hidd el, kérlek, miként azt... azt egyáltalán nem szeretnéd nálam elérni.. - Megköszörülöm a torkomat, bezárom a szemhéjaimat és lecsillapítom a fejemben zúgó hangokat. - Miért is nem jössz hozzám közelebb, Sokolov úrfi?! S miért nem simogatsz meg azzal a szívdöglesztő késeddel?! - Trükk, csel, átverés... csupán érj ide, csak gyere szépen és meglátod, hogy mit is kapsz tőlem..

818 // By Ninja Tracks // For you, it's all just a game right?

Zakhar Sokolov

Varázsló

Lakhely :

Keresem :

Playby :

♖ Nate Buzolic

74

Zakhar Sokolov
Pént. Dec. 16, 2022 12:04 pm

Kirill & Zakhar

El van veszve. Igaz, az már bőven átjött, hogy nem azért, amiért elsőre szerettem volna, ami ugyan csalódás a számomra, de én is gondoltam, hogy azért nem lesz ez egyszerű. Nem fogom tudni csak úgy ráhozni a frászt, nem fogom tudni elérni, hogy itt sírjon nekem – persze nem is akarom, az nekem is idegesítő – és úgy fest azt sem fogom tudni, hogy egy pillanatra elfogja a pánik. Az viszont, ahogyan csak néz előre meglep. Oldalra döntött fejjel követem a pillantását. Csak egy fal… Nem látom, hogy lenne rajta bármi, nincs ablak, nem tudd kinézni, így ha csak nem egy szellemet pillantott meg, akkor ötletem sincs, mit fürkészhet. Talán nem is figyel rám. Bármit tehetnék, de én csak… Állok és őt figyelem. Legyek olyan ember, aki lesből támad? Mondjuk ezt szoktam tenni, de ő megérdemli, hogy most ne így legyen. Azt akarom, hogy figyeljen, hogy minden egyes pillanatot az emlékezetébe véssen, amit itt eltölt, bár gyanítom még lesz pár ilyen körünk. Ezt egyébként nem bánom, hiszen nekem is csak előny, ha még él. A Karkaroffok iránti összes gyűlöletemet ki tudom rajta élni, na meg addig sem kell megházasodnom, amíg ő nem múlt ki. Cserébe persze ő is életben marad egy darabig. Tiszta nyereséges!
-Különb…? – kérdezek vissza összeráncolt homlokkal. Így hangzott volna, amit mondtam? Meglehet. Valójában csak arra akartam utalni, hogy mérhetetlenül utálom őket, hogy olyasmire van nagy arcuk, amit ki sem érdemeltek. Az én családomnak ez miért nem juthatott ki? Meg a neveltetésem is mindig olyan volt, hogy a Karkaroffok csak károsak és rontják a társadalmunkat, így meg kell tőlük szabadulni. És a szüleim ki mást bíznának meg a kiírtásukkal, ha nem a saját gyerekükben?
Kérdésén őszintén elgondolkozom. Láthatja is az arcomon, hogy keresem a szavakat, amik sosem jönnek könnyen a számra. Még most sem, holott elvileg már alig megmondható, hogy aspergerem van. Igaz az érzelemmentes arcom és az értetlenségem így is árulkodó. Valószínűleg most is azért vagyok ilyen helyzetben, mert félreértettük egymást. Csak azt nem tudom, hogy foglalkozzak-e én ezzel vagy teljesen mindegy. – Nem érzem magam különbnek. Én csak… Utállak. – vonok egyszerűen vállat. Nem húztam sokáig a magyarázatomat. Gyanítom ő sem annyira kíváncsi rá, vagyis a hanglejtésből próbálok következtetni. Az én esetemben sajnos a vicceket is olyan halálosan komolyan mondom, hogy mások nem mindig értik. Viszont sokszor nekem meg nem jön át, ha valaki egyébként csak gúnyolódik. Bezony, nem veszem észre a rejtett beszólásokat, így csak leperegnek rólam. Ez bosszantani szokta a másikat, így ha az ő esetében is ez lenne… Akkor is csak örülni tudok, hogy nem értem őt teljesen.
Egyik szemöldököm ismét a magasba szökik arra a szóra, hogy „felvilágosítani”. – Miről is? – Nagyon tudnám díjazni, ha értelmesen beszélne. Könnyebben menne a kommunikáció szerintem. Oh? Hogy egy kínzásnak nem erről kéne szólni? Nos… Ez nem is átlagos fajta, ahol csak kicsit megvagdosom, picit fenyegetőzök, aztán el is engedem őt.
Szám már szinte mosolyra húzódik, mikor meghalom, hogy a családnevemen szólít, de a becenévre egyből elmúlik ez az inger és szikrákat hányó szemekkel nézek rá. Soha, senki nem becéz. Teljes szívemből utálom, ha valaki ezt teszi! Az izmaim ismét megfeszülnek és már lépnék is, hogy ezúttal a vállába állítsam a késemet aztán ott is hagyjam egy ideig, de végül nem teszem. Hidegvéremet megőrizve hallgatom végig monológját, amiből kezd sok lenni. Bevallom ezért szeretek jobban ölni. Az emberek unalmasak, pláne, ha olyan érzelmes témákba keveredünk, mint a mostani. Karomat magam előtt keresztezve nézek csak rá. – El kell, hogy keserítselek. Nem nevettem, de még egy mosolyt se eresztettem meg. A Karkaroff lánynak virágot vittem. – Feketét, mint amilyen az ő lelke is lehetett, ha a családjából indulok ki. De ez az igazság. Attól, mert én öltem meg, még megérdemelt egy rendes búcsúztatást. – A feltételezésed pedig lehet, hogy igaz, de én nem tudok bájologni. De annyira nem bánom. Sose akartam senkihez sem jó arcot vágni, akit nem is bírok. Ezért is lehetsz itt! Mert nem érdekel, hogy mit fogsz gondolni te vagy a családod rólam ezek után. – A szüleim sem tudják, hogy itt van. A lányka meggyilkolását még valamennyire közösen találtuk ki, de aztán a magam feje után kezdtem menni. Az előttem ülő férfi nekem egy sokkal fontosabb préda volt, mint a húga. Esetében nem akartam bevonni a családot. – Ami a nevemet illeti… Maradjunk a családnevemnél. Ennyi tiszteletet én is adok neked. – Azt, hogy eszköznek hív, fel se veszem. Tulajdonképpen nagyon is igaza van. Van ezzel valami gond?
A lábamon megjelenő bilincs egy pillanatra sem rémiszt meg. Ha csak ennyit tud, akkor az inkább mondható szánalmasnak, bár azt hiszem most értékelnem kéne a próbálkozását. Jutalmul kicsit le is hűtöm, mielőtt elszabadultak volna az indulatok. Az arcát látva egy kicsit jobb érzés töltött el. Ez az! Szenvedj csak! És akkor ha tudnád mi vár még rád… De sokáig én sem húzom, hiszen pár másodpercnél tovább nem tudok fájdalmat okozni neki. Még…
Csak ezek után kezdek foglalkozni a kis trükkével. Okos húzás, de szinte felesleges is volt. – Talán félsz, hogy a lábamra lépsz? Ne izgulj Karkaroff, megtanítalak én keringőzni, ha ennyire szeretnél velem táncolni. – Magam is látom, hogy kezdi elveszíteni a fejét. Mit tudna tenni? Megint megbilincsel? Előbb vagy utóbb bele fogok unni és akkor neki lesz rosszabb, ezt garantálom. – Simogatást kérsz? Sajnálom, de nem az olcsó örömlányod vagyok. – forgatom meg szemeimet annyira, hogy szinte már magam is félek, hogy ki fognak esni a helyükről. – Nekem viszont kellemes itt beszélgetni. Úgyis mindenre az a megoldás, ha kifecsegjük magunkból, nem? Hát dumcsizzunk! Kezdhetnéd azzal, hogy mit érzel, ha… Ezt csinálom… - kezdem el a mellkasának egy másik részét megfagyasztani, de ezúttal nem állok meg az elsőfokúnál. Kimaxolom a képességem és a jelenlegi legdurvább fagyási sérülést okozom, amit tudok.

Words: 930

no feelings.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: