Iskola/Munka: Ilvermorny/politikus (ezzel kapcsolatban rád bízom a részleteket)
Kapcsolatunk: anya-fia
Csoport: Boszorkány
Playby: Isabelle Huppert (csak egy javaslat, alkudható)
Státusz: SZABAD
Részletek
Mesélnék arról, milyen a kapcsolatunk, de nem hiszem, hogy nekünk volt valaha olyanunk. Inkább úgy tekintettél rám, mint a kedvenc sorozatodra, és remekül szórakoztál az életemen; azt egészen biztosan megfigyeltem, hogy néha csak azért mondasz vagy csinálsz dolgokat, mert kíváncsi vagy a következményekre. Alapvetően teljesen biztos vagyok benne, hogy téged semmi nem érdekel, és hogy ha valaha voltak is érzelmeid, már régen kiölték belőled az összeset. Az egész életet játékként fogod fel, nem törődsz mások érzéseivel, de legalább egészen biztosan jól szórakozol.
Ezt még nem tudom, de a kapcsolatunk hamarosan gyökerestül megváltozik. Kiderül, hogy fiatalkorodban beleszerettél egy mugliba, és hogy meg akartál szökni vele, mert sosem akartad ezt az aranyvérű életet (az alma nem esik messzire a fájától), csakhogy a szüleid megölették a fiút. Még csak nem is titokban; nyíltan felvállalták, hogy az ő kezük van a dologban. Aztán hozzákényszerítettek az apámhoz, aki talán még rosszabb, mint most te, mert te nem okoznál valódi kárt a tetteiddel. Nem csoda, hogy mostanra olyanná váltál, amilyenné. A nevemet a mugli fiú után kaptam.
Még több információt találsz a lapomban, ha felkeltette az érdeklődésedet, minden mást megbeszélünk levélben. .