♫ Santa Claus is coming to town! ♫ Ismét közelít az év vége, alig több, mint másfél hónap és már a 2023-as naptárakra lesz szükség a 2022-esek helyett. Ez pedig egyet jelent a Karácsony közeledtével, mi pedig az elmúlt évek nagy sikerére és az érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttük, idén is megrendezzük a karácsonyi húzást. Virtuális, módon, természetesen. A szabályok egyszerűek, nem kell megijedni. Minden jelentkezőnek kisorsolunk majd egy másik jelentkezőt, akit meg kell ajándékoznia. Ez az ajándék pedig tulajdonképpen bármi lehet - nem kell nagy, erőn felül teljesítendő dolgokra gondolni! -, reag kód, aláírás, szerkesztett kép, avatar, mood board, crackship, novella, vers, rajz és bármi, ami eszetekbe jut. (Arra viszont nyomatékosan kérek mindenkit, hogy a felsoroltakhoz hasonló, 'maradandó' ajándékokban gondolkodjatok, ne karakterben, posztban, játékban, plotban, amelyek változhatnak!). Jelentkezni bárki jelentkezhet, aki rendelkezik legalább egy elfogadott előtörténettel. A határidő 2022. december 1. csütörtök 19:00, eddig kell jeleznetek a részvételi szándékotokat az alábbi kérdések megválaszolásával:
Főarakter neve: Az a karaktered, akin bármikor elérünk Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Mivel tavalyelőtt a 'húzás' után többen is segítséget és útmutatást kértek, hogy az, akit kaptak minek örülne, melyik karakterének van szüksége valamire. Most itt a lehetőség, hogy segítséget nyújtsatok ti magatok. Leírhatjátok minek örülnétek, vagy hogy melyik karakteretekre koncentráljanak (ha több van). Azonban egy fontos dolgot mindenképpen szeretnék leszögezni. Amit itt megneveztek, csak ötletadás, nem pedig kérés! Tehát, ha van a húzótoknak ötlete, nem biztos hogy figyelembe veszi ezt (sőt, én jobban örülnék, ha nem tenné, hanem azt csinálná, amit inkább ő gondol!). És hozzáteszem, nem kötelező ezt a pontot kitölteni, ki is lehet törölni, csak egy esetleges opció.
Jelentkezési lap:
Kód:
[center]<div style="width:400px;text-align:justify;color:#d4c49e;"><span class="kiem">Főarakter neve:</span> Az a karaktered, akin bármikor elérünk <span class="kiem">Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd:</span> leírás vagy sem, amit szeretnél, vagy ki hagyhatod </div>[/center]
Azt, hogy kit húztatok @Alina Scamandertől fogjátok megtudni egy üzenet formájában Discordon vagy PM-ben itt, a fórumon, attól függően, hogy kit melyik platformon lehet könnyebben (vagy úgy egyáltalán) elérni.
Főarakter neve:@June M. Harrison Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: szeretem a meglepetéseket, több karim van (dc-n a lista), a kedves Secret Santára bízom magam
Alina Scamander varázslatosnak találta
Vendég
Szomb. Nov. 19, 2022 3:55 am
Főkarakter neve:@Kirill Karkaroff Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Bárminek nagyon tudok örülni!
Főarakter neve:@Draco Malfoy Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Szeretem a gif huntokat akármelyik karimnak jöhet, és itt a lista a jómadarakról. De amúgy bárminek örülni fogok.
Alina Scamander and June M. Harrison varázslatosnak találta
Főarakter neve:@Alina Scamander (de sanda gyanúm, hogy fel tudom majd magammal venni a kapcsolatot ) Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Hm... Igazából bárminek örülök, már alapvetően azt szeretem, ha gondolnak rám , de HA muszáj volna mondani valamit, akkor van 1-2 karim, akiknek kevés avija van (és én lusta vagyok sajt avik készítésére időt szakítani :"D...). De amúgy lepj meg inkább, kérlek. Szeretek meglepődni (ilyen értelemben)
Főkarakter: Emma Slughorn Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: mindennek nagyon örülök <3 de ha egy kis segítségre van szükségetek, akkor az aláírások, crackshipek bármikor boldoggá tesznek. :3 dc-s multilistából bárki szívesen fogad bármit :3
Alina Scamander and June M. Harrison varázslatosnak találta
Főarakter neve:@Meissa Lestrange-Black(Vagy Alina, mert a Zasszony mindig elér... ) Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Bárminek nagyon örülök, szóval minden is jöhet, van pár karakterem, akiknek kevés anyaga van, szóval nekik mindennek IS.
Lejárt tehát az idő, elmúlt hét óra, ami azt jelenti, hogy a továbbiakban már nem tudtok jelentkezni a karácsonyi "húzásra". Se baj, most jön csak az igazán izgalmas része a történetnek, ugyanis mindenki megtudja, hogy kit szánt neki a sors (és Alina). Mint tavaly és tavalyelőtt, úgy idén is a random.org segítségével osztottam szét a neveket, túlnyomórészt. Néhol cseréket eszközöltem, hogy az olyanok, akikről tudom, hogy IRL is megajándékozzák egymást (pl. tudom magamról és Möjről, ezért figyeltem, hogy mi még véletlen se a másikat húzzuk), ahogy arra is törekedtem, hogy ne legyen átfedés a tavallyal. No de, mielőtt mindenkinek küldök egy baglyocskát discordon, hogy kinek kell ajándékot készítenie, itt van pár hasznos tudnivaló:
Csere nincs, azt kaptad akit Alina a gép dobott, szerintem nem lesz gond
Innentől kezdve 22-23 napotok - három hetetek! - van elkészíteni az ajándékotokat, legyen az bármi, amit adni szeretnétek
A kész ajándékot egy december 24-én 0:00-kor megnyíló ajándékos témába tudjátok majd betenni. A linkjét karácsony napján egyből megosztom majd veletek itt és discordon is.
Legyetek kreatívak és ne feledjétek legalább olyan jó adni mint kapni
Ha bármi kérdés, óhaj, sóhaj, panasz bánat lenne, esetleg segítség kéne, keressetek bátran.