Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Iker unokahúgaim

Anonymous

Iker unokahúgaim  Empty
Vendég
Szer. Jan. 29, 2020 5:19 pm

Emily "Em" Stane

Nem:

Kor: 15 év

Vér: félvér

Iskola/Munka: Roxfort Boszorkány és Varázslóképző

Kapcsolatunk: unokahúgom vagy

Csoport: SZÖVEG

Playby: Bailee Madison vagy más

Státusz: SZABAD

Részletek

Te vagy a legnagyobb az unokahúgaim közül Em. Mindemellett te vagy vadócabb is. Sokszor szembeszállsz a szabályokkal és mindennel, mert nem értesz egyet velük. Én azt mondanám feszegeted a határokat. Imádod a kalandokat, az izgalmas dolgokat. A húgoddal ellentétben neked már voltak amolyan tini szerelmeid, de igazából egyik sem volt az a nagy szerelem. Még csak keresed a helyed a világban. Nem vagy éppen annyira jó tanuló, mint a húgod. De azért te sem vagy rossz. Ellentétben húgoddal, még fogalmad sincs mi szeretnél lenni vagy egyáltalán tovább akarsz-e tanulni. De hát még van időd eldönteni mit akarsz. Nem igaz?

"A pb változtatható. Tulajdonképpen ezen kívül minden egyebet a magalkotóra bízok. Alapjában véve semmilyen kikötésem sincsen. Nagyon várlak már kedves unokahúgom"

Olivia "Livy" Stane

Nem:

Kor: 15 év

Vér: félvér

Iskola/Munka: Roxfort Boszorkány és Varázslóképző

Kapcsolatunk: unokahúgom vagy

Csoport: SZÖVEG

Playby: Tylane Blondeau, Laneya Grace vagy más

Státusz: SZABAD

Részletek

A nővérem kisebbik lánya vagy, már ha azt veszük, hogy 5 perccel később bújtál ki, mint Em. Kissé csendesebb vagy, mint ő. De azért téged sem kell félteni, megvan a magadhoz való eszed. Talán egy fokkal okosabb vagy mint nővéred, ám ezt nem merném azért így kijelenteni. Inkább azt mondanám jobban érdekel téged a tanulás. Te némiképp érzékenyebb és érzelmesebb vagy Emnél. Szeretsz álmodozni, imádod a romantikát és a romantikus, kalandos regényeket. Nagyon látszik rajtatok, hogy nem vagytok egypetéjű ikrek. Mind a jellemetekben, mind pedig a külsőtökben. Aki rátok néz azt hinné csupán testvérek vagytok. Én mindkettőtökkel jó kapcsolatot ápolok alapjában véve. Bár úgy hiszem te sokkal több mindent megosztasz velem, mint a nővéred.

"A pb változtatható. Tulajdonképpen ezen kívül minden egyebet a magalkotóra bízok. Alapjában véve semmilyen kikötésem sincsen. Nagyon várlak már kedves unokahúgom"

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: