Sziasztok!Elérkeztünk az első, két körös Activity Check-ünk második felvonásához, ami
ennek a posztnak a kikerülésétől egészen augusztus 31 23:59 percig fog tartani.Mint ahogy már belebegtettük és egyeseknek, akik privátban rákérdeztek írtuk is, ebben a részben, vagyis el elkövetkezendő kicsit több, mint hat hétben az előző körben megtartott, aktív státuszban hagyott és
elfogadott előtörténettel rendelkező karakterektől várunk 1-1 posztot, min. 300 szó hosszút, a játéktéren bárhová, a megadott időintervallumon belül.
(Nem, a tegnapi, tegnapelőtti és az azelőtti írások sem számítanak, csak az, amit mától kezdve írtok augusztus végéig.)Amennyiben egy karakter augusztus 21.-ig elfogadásra került, úgy vele is szükséges az AC teljesítéséhez kellő egy poszt megírása. Utána már értelemszerűen mentesül ez alól. Ebben az esetben a lenti mintába
- amiről mindjárt részletesebben is lesz szó, hogy biztos mindenki megértse azt - az előtörténet linkjét és annak elfogadási dátumát kell beírni. Fontos még, hogy senkit se szeretnénk kötelezni olyan játékok indítására, amelyekre a karakternek nincs szüksége.
Nem célunk és érdekünk, hogy feleslegesen halmozzátok ezeket. Így,
amennyiben egyik megkezdett játékotokban sem ti jöttök és augusztus 21.-ig nem is kaptok sehova választ, úgy a korábban említett mintába elég beírnotok az utolsó poszt linkjét és dátumát. Az AC teljesítésére adott másfél hónapos időintervallumot tekintve
azokat a karakterekek, akikről a user nem nyilatkozik itt, egy posztban autómatikusan
az inaktív karakterek csoportjába soroljuk (ahogy azokat a karaktereket is, akiket aktívnak jelentettetek le, de a feltételek nem teljesültek) .
A lejelentést pedig az alábbi táblázat segítségével tudjátok megtenni:
Karakter neveDátum/LinkStátusz A sorok bővíthetőek, itt csak a példa kedvéért látok ötöt, hogy mindenre lássatok egy precedenst. Tehát, vegyünk egy alternatív univerzumot, az AC második része nem most kezdődött, hanem most ért véget hat hét után, én pedig nem vagyok egy szégyentelen multi halmozó és nem tizenöt
(plusz mínusz pár), hanem összesen csak öt karakterem van. Chris, Ana, Alice, Alina és Brielle
(akivel végre elkészültem).
Nos tehát, mint az első sorban is látszik,
Chrissel írtam hetedikén, ami teljesen korrekt, a státusza aktív, nincs is róla mit beszélni.
Alatta van
Ana, akivel májusban írtam. Ez ugye sántít, hiszen ez a poszt két és fél hónapos, de ha megnézzük, akkor láthatjuk, hogy a karakterrel két játékom van és mind a kettőben én várok választ, ez a legújabb posztom vele, így ezt választottam, a karakter státusza aktív és az is marad.
Jön
Alice, akivel nem tudom/akartam írni, így kihúztam a poszt linkelős rész és az előző körrel ellentétben itt a státusz sorban mégis fagyasztást kértem rá.
Utána
Alina, akivel időközben rájöttem, hogy nem tudok/nem szeretek írni, így fájó szívvel, de a státusza inaktív lett.
(Mert nem töröltetni szeretném, ha valaki időközben ilyen döntésre jutna, az is lehetséges.) Végül pedig
Brielle, akit pont az AC utolsó hetén fejeztem be és akkor is fogadták el, így vele csak az elfogadásának
(fiktív) dátumát írtam be.
Remélem így teljesen érthető, hogy mit és hogy várunk, melyik helyzetben mit is kell csinálnotok a következő hat hétben. Ha kérdésetek van, keresettek minket bizalommal, szívesen válaszolunk bárkinek.
Természetesen figyelemmel vagyunk a hiányzás naplóba írt lejelentésekre!
A Staff. - Kód:
- Kód:
-
<center><div class="kiem">A lejelentést pedig az alábbi táblázat segítségével tudjátok megtenni:</div></center>
<div class="acfejlec"><acnev>Karakter neve</acnev><acdatlink>Dátum/Link</acdatlink><acstat>Státusz</acstat></div>
<div class="acsor"><acnev>@"Christopher Dearborn"</acnev><acdatlink><a href="https://finite.hungarianforum.com/t3525-ures-terem-o-o-o-sophie-christopher#23326" target="_blank">2022.07.07.</a></acdatlink><acstat>[color=#66cc66]Aktív[/color]</acstat></div>
<div class="acsor"><acnev>@"Anaïs Hendrickx"</acnev><acdatlink><a href="https://finite.hungarianforum.com/t3525-ures-terem-o-o-o-sophie-christopher#23326" target="_blank">2022.05.08.</a></acdatlink><acstat>[color=#66cc66]Aktív[/color]</acstat></div>
<div class="acsor"><acnev>@"Alice Shafiq"</acnev><acdatlink>-</acdatlink><acstat>[color=#3399ff]Jegelés[/color]</acstat></div>
<div class="acsor"><acnev>@"Alina Scamander"</acnev><acdatlink>-</acdatlink><acstat>[color=#808080]Inaktív[/color]</acstat></div>
<div class="acsor"><acnev>@"Brielle Bishop"</acnev><acdatlink>2022.07.12.</acdatlink><acstat>[color=#66cc66]Aktív[/color]</acstat></div>