Néhány hónap telt el azóta, hogy a Roxfortba jöttem, mostanra viszont sikerült kialakítanom egy megfelelő társaságot, akik között jól érzem magam, akik méltóak arra, hogy velem legyenek. Túl közel persze egyikük se került hozzám, de ki tudja, talán lesznek olyanok, akik idővel őszinte barátaimként mellettem állnak majd. Egyáltalán nem vagyok magányos, a kisöcsém is itt van, ahogy persze akad valaki, akinek idegesítő jelenlétét bár eleinte minél távolabb akartam tudni, mostanra már eljutottam arra a szintre, hogy olykor szándékosan bosszantsam. Vagy kerülöm vagy keresem, mikor milyen kedvem van, de most szükségem van a segítségére. Jó régóta itt van már a Roxfortban, biztosra veszem, hogy tud egy utat Roxmortsba, így gyorsan megfordulhatunk, senki észre se venné, hogy eltűntünk egy kis időre. De vajon hol lehetsz, Mulciber?
Rossz szokása magányosan ücsörögni valahol és a világmegváltó tervein gondolkodni, így egyértelműen olyan helyeken kezdem el keresgélni, amerre nem sokan mászkálnak. Bekukkantok néhány üres tanterembe, titkos folyosókra, majd kezeimet hátam mögött összekulcsolva lépkedek szinte légiesen előre, amikor végre kiszúrom Őt az egyik folyosó egy beesett részén. Látom ám, de nem biztos, hogy mindenkinek feltűnt volna. - Sebastian! - kösztönöm csilingelő hangomon, miközben megállok előtte, majd végül finoman oldalasan a falnak dőlök, fejem is arrafelé döntve. Szép, kék íriszeim csillogva fürkészik arcát, de kivárok, megvárom, hogy mit szól érkezésemhez. - Mondd csak, nincs kedved rosszalkodni egy kicsit? - értheti ezt bátran félre is, mintha felhívás lenne némi keringőre, de szerintem nagyon jól tudja, hogy nem az. Még egyszer se kerültünk közel egymáshoz, még soha nem érezhette csókomat és nos... nem most lesz az a pillanat, amikor átlépjük ezt a határt. Öltözetemet tekintve a Mardekárosok jól ismert egyenruháját viselem, hajam kibontva keretezi arcom, melyek minimális, kellemes smink díszeleg. Néhány ékszer persze akad kezeimen és nyakamban, de nem túl hivalkodóak, mégse festek átlagosan. Én soha nem vagyok átlagos. - Segíthetnél nekem, látom pont ráérsz, milyen szerencse! - ajkam lassan húzódik mosolyra, sejtem, hogy a háta közepére se kívánná ezt az egészet, de segíteni fog, ez egyértelmű. Nem akarná, hogy egyedül kutakodjak, hogy mástól kérjek segítséget, ahogy azt se, hogy az esti bulin ne Ő legyen a partnerem. De járjuk csak körbe egymást, a szokásos köröket, élvezem!
Vendég
Szomb. Jan. 22, 2022 9:44 pm
Vendég
Szomb. Jan. 22, 2022 10:27 pm
Sebastian & Maeve
Kell némi idő, mire rátalálok, de egészen hamar meglesz, kezdem már kiismerni. Közelebb lépkedek hát hozzá, nem sietek, elfutni aligha fut, nem az a gyáva alkat, elé érve pedig már meg is szólítom, kellemes hangomon ejtve ki nevét. Nem Mulcibernek szólítom, ahogy oly sokan mások, én megmaradok a keresztnevénél, elvégre mégis csak a vőlegényem. Különös mi? Kinézetre egyáltalán nem illene hozzám, túl rosszfiúsan fest, de talán ez az, ami akarva-akaratlan valahol megfog benne. De csss, ezt nem óhajtom ám az orrára kötni! De a felháborodásom már csökkent ahhoz képest, amikor megtudtam apámtól, hogy elrendezett esküvő lesz. Nem mondanám beletörődésnek, talán csak egy kicsikét, mert sokkal, de sokkal rosszabb is lehetne. - Tetszik, ahogy a nevemet mondod. - mosolygok rá angyalian, mintha nem csak sóhajtotta volna, hanem inkább vágyakozón ejtette volna ki, és na ná, hogy akarok tőle valamit, de nem mondom ám ki máris, inkább letekintek a hamura, mely nemrég még egy levélként állt össze. - Oh, csak nem titok? - mert most égette el, nem akarta, hogy rájöjjek, mit tartalmaz. Nem mintha bármi közöm lenne hozzá, de szeretném, ha lenne. A házastársak között sincsenek titkok ugyebár, gondolkodjon csak előre! Na nem mintha nekem ne lennének olyan dolgaim, amikről Seb még nem tud, de valahogy fenn kell tartani az érdeklődést. - Biztos lehetsz benne, hogy te is élvezni fogod! - mert én biztos vagyok ám! De kicsit még húzom, miért ne tenném, nem tartok tőle, ahogy Ő se én tőlem. De jó-jó, mondom már! - Elmenni Roxmortsba. Most. - kis szünetet tartok csak, majd közelebb lépek, hogy mellé férkőzzek, hát odaférek még én is, nem baj, ha vállaink összeérnek. Ugye Téged se zavar, Sebastian? Szemeim még mindig kellemesen csillognak, oly ártatlannak tűnök, kár, hogy rég nem vagyok már az. - Este tartok egy kis bulit és szükségem lenne némi italra. Gondoltam először a kedves vőlegényemet kérem meg, hogy segítsen... Biztosan bánnád, ha más tenné ezt meg helyetted és így más lenne este a partnerem. - aprókat pislogok felé, majd a szájában lévő cigarettáért nyúlok, hogy átvegyem azt tőle, ez után pedig lazán saját ajkaim közé teszem, nem zavarva, hogy nedves, megrágott már a vége. - Segítenél? - már meggyújtani. Tudom, hogy képes rá, hát legyen továbbra is úriember, gyújtsa csak meg nekem. Ha pedig megteszi, akkor lassan szívok belőle, majd fújom ki a füstüt ez után Seb arca felé, de már mosolygok is. Szórakoztató, hogy ilyen morcos!
Vendég
Vas. Jan. 23, 2022 1:45 am
Vendég
Csüt. Feb. 03, 2022 7:37 pm
Sebastian & Maeve
Oh, nincs kétségem afelől, hogyha Sebastian odateszi magát, képes úgy kimondani a nevem, ami valóban hatással lenne rám. Szemeim kíváncsian csillannak meg, miközben arcát fürkészem, majd halkan hümmögök. - Alig várom, hogy hallhassam! - ki kell érdemelnem? Így játszunk? Legyen, teszek érte, de te is tegyél én drága vőlegényem azért, hogy ne csak most legyél érdekes a számomra, hanem később is akarjalak. Túl könnyen képes vagyok megunni dolgokat, a mi kapcsolatunk viszont örökre szól, a szüleink elrendezték, nem kellene ágálnunk ellene. De elfogadtál, igaz? Mert én elkezdtelek Téged, de még hosszú út vezet a teljes elfogadáshoz. A levéllel kapcsolatban nem ejtek több szót, nem számít igazán, nem érdekel annyira, ellenben a tanácsra csak udvariasan mosolygok, mielőtt válaszolnék. - Rendben, odafigyelek. - tudok én kellemes társaság is lenni, kedves és bájos, főleg persze akkor, amikor akarok valamit. Térjünk is rá a tárgyra, amiért megkerestem, mert az idő szorít, késő délutánra vissza kellene érnem és természetesen mindent előkészíteni az estéhez. - Mert velem lehetsz, akár édes kettesben, távol a fürkésző szemektől. És egy kicsit szabályt is szegünk közbe, hmm? - beszélhetünk nyugodtan, úgy, hogy senki más se hallja, miközben némi könnyed kaland is belefér Roxmortsba menet, mert kétlem, hogy a mindenki által használt utat járnánk be. Biztosra veszem, hogy tud másikat. - Nem töltenénk el ott túl sok időt, de este biztosan te is élveznéd a bulit, táncolhatnánk! - nem olyan kötelező, arisztokratikus táncot, hanem fiatalosabbat. Ne ellenkezzen már, semmi ördögtől való nincs a tervemben, igazán megtehetne ennyit értem. Csak nem kell más segítségét kérnem... ugye nem? - A szükség szobája megfelelő hely és vannak, akik szívesen őrködnek. Természetesen felváltva, de neked ezzel nem kell foglalkoznod, csak ha szeretnél. - időközben már mellette vagyok, finoman dőlök picit hozzá, felhívva magamra a figyelmet, de igazából egyben tesztelem is, hogy vajon hatással van-e rá a közelségem. Játszadozunk egymással, ami igazán kedvemre való, de azért figyelek, nehogy megégessem magam. Sebastian mellett ez sajnos lehetséges, a víz pedig utólag már nem segítene. De türelmesen várok, nem siettetem, mégha el is kotyogom, hogy lesz más, ha Ő nemet mond, a cigarettáját pedig finoman elveszem tőle, jelezve, hogy nem zavar, hogy dohányzik, ahogy maga a füst se. A füstről is most már Ő jut eszembe, mert a tűz ereje rendkívül vonzó. Talán akarom is, hogy tudja, hogy érezze tetszik, nem kap teljes elutasítást, nincs ridegség, számára nincs. - És engem miért zavarna, ha másnak bántódása esne? Egészen szexi, hogy mindent uralni próbálsz. - döntöm finoman oldalra a buksimat, majd halkan sóhajtok, amikor nemleges válasszal felel. De a cigarettát legalább meggyújtja, így beleszívok, majd lassan engedem ki ajkaim közül a füstöt és mosolyodom el a közeledésén. Nem húzódom el, jöjjön csak közelebb. - Hmm, és mondd csak Sebastian, mi lenne az ár, amit kérsz érte? - még egyszer beleszívok a cigibe, majd lassan veszem ki a szálat ajkaim közül és helyezem be finoman a fiúéba, szinte észrevétlenül, alig, de mégis megérintve közben minimálisan ajkát. Én is közel maradok ám, érdekel, hogy mit kérne tőlem. - Ne kérj lehetetlent, szeretném, ha segítenél. - döntöm buksim vállára, majd puhán belekarolok két kezemmel kezébe, és amíg egyik kezem finoman fogja alkarját, addig másik kezem ujjai Sebastian kézfején játszadoznak, különféle jeleket írva le rá. A másik keze még szabad, azzal dohányozhat.
Vendég
Kedd Feb. 08, 2022 7:24 pm
Vendég
Hétf. Május 23, 2022 9:03 am
Sebastian & Maeve
Szeretem, hogy bár keménynek mutatja magát, mégis csak aggódik értem. A menyasszonyaként kezel, hiába nem akarta, hogy az legyek. Elrendelték, hogy így legyen, mi pedig fejet hajtunk a szülői nyomásnak. Nem mintha lenne más választásunk, de talán egyikünk se jár olyan rosszul ezzel az egésszel, én egyre kevésbé érzem úgy, mert kell nekem ez a fiú, olyat látok benne, amit másban nem. Rideg, távolságtartó, mégis a közelsége mmm… akarom érezni, ezért is jövök közel, ülök le mellé és nem mondhatni, hogy hagyok felesleges távolságot kettőnk között. Miért tenném? Nekem igazán jogom van ehhez, érezheti Sebastian is, mert bizony jogot formálok rá. Bárki meg is láthat minket, hihetnek minket édesen romantikázó párnak, végülis, remek álca ez is. Na de elkalandoztam, mégse róhatná ezt nekem fel senki, mert ahogy közelebb hajol hozzám és fülem mögé tűr egy hajtincsemet, úgy szívom be alig láthatóan, puhán, finoman alsó ajkam, majd rebbennek meg szempilláim is. - Folytatom, ha velem tartasz. - addig nem. Valamit valamiért drágám, mert nem csak te szeretsz játszani és ahogy te, úgy én se adom ki oly könnyedén a gyeplőt kezeim közül. Élvezhetnénk együtt az estét, oly jó lenne, nem akarok mást partnernek, nem vágyom mással szórakozni, most nem, csakis Ő vele akarok, de ezt ki mégse mondanám. Az a fránya büszkeség ugyebár. - Remekül hangzik! - biccentek aprót, akkor intézkedjen! Keresse fel azokat az embereket, meglesz a feladatuk mára, a prefik pedig jobb, ha elfordítják a tekintetüket. - Meglátom majd, hogy mit tehetek azért, hogy fenntartsam az érdeklődésed egész este. - még mindig nem sütöm le a szemem, oh nem, de bátran megérintheti porcelán bőröm, nem fogok belepirulni, ebbe még nem, bár elérhetné azt, hogy zavarba jöjjek. Vajon el fogja? Várom a pillanatot, amikor elérkezik majd. - Daisy azt mesélte, hogy Connor és Arthur bármikor szívesen vállalják ezt a feladatot, úgy tudom, hogy te a évfolyamtársaid. Tudják, hogy kivel kell jóban lenniük. - akárcsak Daisy, nem véletlenül igyekszik a kedvemben járni, amióta a Roxfortba jöttem, pedig még csak nem is tudja, hogy ki vagyok én valójában. A két említett srác egyébként kétajtós szekrénynek is elmenne, mármint külön-külön. Nem túl okosak, de könnyedén lekenyerezhetőek, igazi testőr figurák. A célnak megfelelnek. Az viszont nem érdekel, hogyha másoknak baja esik miattam, mert Sebastianban elkattan valami. Féltékeny lenne? Elvégre az övé vagyok, mégha ezt így mi ketten ki még sose mondtuk. Az övé leszek, így pontosabb, még… még nem érdemelt meg. - Engem nem. - emlékeztetem, mert ahhoz korábban kell felkelnie, hogy ledomináljon. De ki tudja, ki tudja, ha képes lesz rá, akkor a szívem is elnyerheti. De küzdjön még érte! finoman veszem el a cigarettát ajkai közül, majd kérem meg, hogy gyújtsa meg nekem. Jól tudom, hogy mire képes, ahogy Ő is azt, amire én, elvégre látta legutóbb, bár… talán túl kába volt. Nem tudom, nem beszéltünk róla, én pedig magamtól nem csicsergem ezt el neki. De azt tudhatja, hogy képes vagyok megvédeni magam és nem ijedek meg egykönnyen. Figyelem, ahogy a füstbe hajol, elmosolyodom, de visszaadom neki a cigit, miközben játékosan megérintem ajkát. Puhán, alig érezhetően, de mivel teljesen ki van élezve rám, jól tudom, hogy tökéletesen érezni fog. Mi lenne az ára a segítségének? Mondja csak, hallgatom! Meglep viszont, ahogy elkapja csuklómat, hmm, zavarta volna, hogy megérintem? A cigit félretartja, közelebb húz, én pedig csusszanok engedelmesen, majd aprókat pislogok rá, ártatlan pofit vágva. - Játszadoznék én veled is, de olyan elutasító tudsz lenni, elszomorítasz. - lebiggyed ajkam, majd elereszt, én pedig ismét mosolygok, halkan kuncogok is hozzá. Imádnivaló! Oda is simulok, átölelve kezét kezeimmel, fejem pedig vállára hajtom, hagyom cigizni nyugodtan, nem molesztálom, ne féljen már. Na jó, csak egy picit, mert muszáj a kézfején jászadoznom, szokja csak meg, hogy valaki megérinti, hogy valaki foglalkozik vele, mert én azt teszem. Hiheti mindezt játéknak, mert az is, de egyben mégis jóval több annál. Egymáshoz tartozunk, nem kell mindig eltolni a másikat, lehetnek lopott perceink, legközelebb majd öljük egymást nah, ne aggódjon, arra is sor kerül majd. - Tehát azt szeretnéd, ha csak a Tiéd lennék, ez édes. - feljebb emelem a fejem, felé pillantok, majd még közelebb hajolok, hogy az arcára lehelhessek egy rövid csókot… puszikát. - Igyekszem jó kislány lenni Seb! - duruzsolom, majd felemelem fejem, kissé távolabb húzódom, hümmögök némileg. - Ha szeretnéd, hogy mindenki tudja, hogy a menyasszonyod vagyok és nos, hozzád tartozom… - az Őt simító mutatóujjam gyűrűsujját cirógatja, majd újból rápillantok. - Akkor akár el is jegyezhetnél, gyűrűvel. Érdekelne, hogy mennyire tudsz lovagias lenni és ne aggódj, ha megteszed, hordani fogom a gyűrűt, ami jelképezi majd, hogy foglalt vagyok, mindenki más számára. Mit gondolsz? - buksim oldalra döntöm, egyik kezemmel eleresztem, de a másik kezem lentről kezébe csúsztatom, hogy ujjaimat finoman kulcsolhassam az övéi közé, majd foghassak rá. Egyébként is előbb-utóbb meg kéne történnie, ez igazán apróság, nem kell hozzá család, csak Ő és én, aprócska gesztus felém, hmm? Érezni akarom, hogy kellek neki, mutassa ki a birtoklási vágyát, a gyűrű lehet akár amolyan pecsét is rajtam. Szentimentális vagyok, csak Ő ezt még nem tudja, nekem tetszene a dolog, de ha nem mondom, magától biztos nem jutna eszébe. Férfiak…