Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Sebastian & Maeve

Anonymous

Sebastian & Maeve Empty
Vendég
Szomb. Jan. 15, 2022 1:42 pm

Sebastian & Maeve

Néhány hónap telt el azóta, hogy a Roxfortba jöttem, mostanra viszont sikerült kialakítanom egy megfelelő társaságot, akik között jól érzem magam, akik méltóak arra, hogy velem legyenek. Túl közel persze egyikük se került hozzám, de ki tudja, talán lesznek olyanok, akik idővel őszinte barátaimként mellettem állnak majd.
Egyáltalán nem vagyok magányos, a kisöcsém is itt van, ahogy persze akad valaki, akinek idegesítő jelenlétét bár eleinte minél távolabb akartam tudni, mostanra már eljutottam arra a szintre, hogy olykor szándékosan bosszantsam. Vagy kerülöm vagy keresem, mikor milyen kedvem van, de most szükségem van a segítségére. Jó régóta itt van már a Roxfortban, biztosra veszem, hogy tud egy utat Roxmortsba, így gyorsan megfordulhatunk, senki észre se venné, hogy eltűntünk egy kis időre. De vajon hol lehetsz, Mulciber?

Rossz szokása magányosan ücsörögni valahol és a világmegváltó tervein gondolkodni, így egyértelműen olyan helyeken kezdem el keresgélni, amerre nem sokan mászkálnak. Bekukkantok néhány üres tanterembe, titkos folyosókra, majd kezeimet hátam mögött összekulcsolva lépkedek szinte légiesen előre, amikor végre kiszúrom Őt az egyik folyosó egy beesett részén. Látom ám, de nem biztos, hogy mindenkinek feltűnt volna.
- Sebastian! - kösztönöm csilingelő hangomon, miközben megállok előtte, majd végül finoman oldalasan a falnak dőlök, fejem is arrafelé döntve. Szép, kék íriszeim csillogva fürkészik arcát, de kivárok, megvárom, hogy mit szól érkezésemhez.
- Mondd csak, nincs kedved rosszalkodni egy kicsit? - értheti ezt bátran félre is, mintha felhívás lenne némi keringőre, de szerintem nagyon jól tudja, hogy nem az. Még egyszer se kerültünk közel egymáshoz, még soha nem érezhette csókomat és nos... nem most lesz az a pillanat, amikor átlépjük ezt a határt.
Öltözetemet tekintve a Mardekárosok jól ismert egyenruháját viselem, hajam kibontva keretezi arcom, melyek minimális, kellemes smink díszeleg. Néhány ékszer persze akad kezeimen és nyakamban, de nem túl hivalkodóak, mégse festek átlagosan. Én soha nem vagyok átlagos.
- Segíthetnél nekem, látom pont ráérsz, milyen szerencse! - ajkam lassan húzódik mosolyra, sejtem, hogy a háta közepére se kívánná ezt az egészet, de segíteni fog, ez egyértelmű. Nem akarná, hogy egyedül kutakodjak, hogy mástól kérjek segítséget, ahogy azt se, hogy az esti bulin ne Ő legyen a partnerem. De járjuk csak körbe egymást, a szokásos köröket, élvezem!
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Sebastian & Maeve Empty
Vendég
Szomb. Jan. 22, 2022 9:44 pm

Byrne x Mulciber

Az élet elég kegyetlen játékot űzött azokkal, akik nem látták meg a lehetőségeiket, és nem ragadták meg azokat. Én nem ilyen ember voltam. A családom által olyan szintre fejlesztettem bizonyos képességeimet, hogy még azt a Merlin verte Rosiert is elvertem az elmejátékában, ha a helyzet úgy kívánta.
Most azonban csendre volt szükségem. Gondolkozni akartam a következő lépésemen, amellyel előkészítettem a tervemet. Az iskolát hamarosan itt hagyom, de a magvakat, amelyeket szétszórtam, még mindig gondoznom kellett, épp ezért foglalkoztam manapság annyit a fiatalabb, aranyvérű növendékkel, akikben elültettem a felsőbbrendűségünk gondolatát. Már csak hagynom kellett, hogy mindez kiteljesedjék, s amikor meginogni látszottak, akkor ott álltam mellettük, hogy tudják: ez volt a helyes út.
Egy félreeső folyosó, még félreesőbb zugában ültem, számból kilógott a cigaretta, amelyet lusta voltam meggyújtani, ellenben bosszúsan rágcsáltam a végét, miközben az ölemben heverő papírt olvasgattam: levelet kaptam a messzi északról. Cikornyás, elegáns betűit ezer éve ismertem az illetőnek, ahogy azt is tudtam, hogy a német nyelvű szavait ugyan gondosan megválogatta, mégis utalt benne rájuk, hogy fogytán volt az időm. Mintha annyira emlékeztetni kellett volna rá…
Épp a válaszomat fogalmaztam meg gondolatban, amikor meghallottam Maeve hangját. A homlokomat mély barázdák szántották, az elmémen ezernyi forgatókönyv futott végig, hiszen elképzelésem se volt arról, hogy mégis mit akart tőlem ezúttal.
− Maeve… − sóhajtottam fel, miközben az ujjaim közé vettem a levelet, s egy szempillantás alatt lángra lobbantottam. Nem volt szükségem rá, hiszen emlékeztem a tartalmára. A fejemet a hideg falnak vetettem, csupán akkor pillantottam fel, amikor a cigarettaszál a számból az ölembe hullott. Bevallom, imádtam szórakozni vele, de azt már nem tűrtem el, amikor ő hozakodott elő a kis játékaival. Mégis, ahogy játékra invitált, akaratlanul is elmosolyodtam.
− Attól függ, hogy mit szeretnél – emeltem fel a cigarettát, és forgattam az ujjaim közt. Egy pillanatra sem vettem le róla a tekintetemet, bár megfordult a fejemben, hogy elcsípem őt, a falhoz nyomon, és egy csókot lopok tőle, de hát… Úriember voltam. Legalább is, látszólag, így tartottam azt a távolságot, amit a családjaink elvártak tőlem. Pedig, ha nem lettek volna az ostoba elvárásaik és az ő ridegsége, akkor már rég a mennyekben érezhette volna magát…
− Az hogy mit látsz, és mi a valóság, az kissé különbözik, kedvesem… Tehát mit szeretnél? − toltam az ajkaim közé a cigarettát, hiszen eszem ágában sem volt úgy ugrani, ahogy ő fütyült. Sem neki, sem másnak nem voltam hajlandó fejet hajtani, s ezt ő is nagyon jól tudta, így hát érdekelt, hogy mégis mivel szeretett volna meggyőzni engem.

Anonymous

Sebastian & Maeve Empty
Vendég
Szomb. Jan. 22, 2022 10:27 pm

Sebastian & Maeve

Kell némi idő, mire rátalálok, de egészen hamar meglesz, kezdem már kiismerni. Közelebb lépkedek hát hozzá, nem sietek, elfutni aligha fut, nem az a gyáva alkat, elé érve pedig már meg is szólítom, kellemes hangomon ejtve ki nevét. Nem Mulcibernek szólítom, ahogy oly sokan mások, én megmaradok a keresztnevénél, elvégre mégis csak a vőlegényem. Különös mi? Kinézetre egyáltalán nem illene hozzám, túl rosszfiúsan fest, de talán ez az, ami akarva-akaratlan valahol megfog benne. De csss, ezt nem óhajtom ám az orrára kötni! De a felháborodásom már csökkent ahhoz képest, amikor megtudtam apámtól, hogy elrendezett esküvő lesz. Nem mondanám beletörődésnek, talán csak egy kicsikét, mert sokkal, de sokkal rosszabb is lehetne.
- Tetszik, ahogy a nevemet mondod. - mosolygok rá angyalian, mintha nem csak sóhajtotta volna, hanem inkább vágyakozón ejtette volna ki, és na ná, hogy akarok tőle valamit, de nem mondom ám ki máris, inkább letekintek a hamura, mely nemrég még egy levélként állt össze.
- Oh, csak nem titok? - mert most égette el, nem akarta, hogy rájöjjek, mit tartalmaz. Nem mintha bármi közöm lenne hozzá, de szeretném, ha lenne. A házastársak között sincsenek titkok ugyebár, gondolkodjon csak előre! Na nem mintha nekem ne lennének olyan dolgaim, amikről Seb még nem tud, de valahogy fenn kell tartani az érdeklődést.
- Biztos lehetsz benne, hogy te is élvezni fogod! - mert én biztos vagyok ám! De kicsit még húzom, miért ne tenném, nem tartok tőle, ahogy Ő se én tőlem. De jó-jó, mondom már!
- Elmenni Roxmortsba. Most. - kis szünetet tartok csak, majd közelebb lépek, hogy mellé férkőzzek, hát odaférek még én is, nem baj, ha vállaink összeérnek. Ugye Téged se zavar, Sebastian? Szemeim még mindig kellemesen csillognak, oly ártatlannak tűnök, kár, hogy rég nem vagyok már az.
- Este tartok egy kis bulit és szükségem lenne némi italra. Gondoltam először a kedves vőlegényemet kérem meg, hogy segítsen... Biztosan bánnád, ha más tenné ezt meg helyetted és így más lenne este a partnerem. - aprókat pislogok felé, majd a szájában lévő cigarettáért nyúlok, hogy átvegyem azt tőle, ez után pedig lazán saját ajkaim közé teszem, nem zavarva, hogy nedves, megrágott már a vége.
- Segítenél? - már meggyújtani. Tudom, hogy képes rá, hát legyen továbbra is úriember, gyújtsa csak meg nekem. Ha pedig megteszi, akkor lassan szívok belőle, majd fújom ki a füstüt ez után Seb arca felé, de már mosolygok is. Szórakoztató, hogy ilyen morcos!
Anonymous

Sebastian & Maeve Empty
Vendég
Vas. Jan. 23, 2022 1:45 am

Byrne x Mulciber

− Sokféleképpen lehet mondani egy nevet, és még csak nem is hallottad azt a változatot, amit valóban imádnál – feleltem a családomra jellemző rókavigyorral, de egy pillanatig sem tagadtam, hogy tetszett az elém táruló látvány, és szívesen megragadtam volna az alkalmat egymás szórakoztatására. Mégsem tettem, mert egyrészt nem kívántam magamra haragítani Mr Byrne-t, másrészt pedig ez az iskola túlságosan is behatárolt engem. De nem bántam, tudtam türelmes lenni, hiszen Maeve előbb, vagy utóbb úgyis az enyém lesz majd.
− Nem tartozik senkire a magánlevelezésem, kedvesem – pillantottam fel rá komolyan, bár a levelek elégetését a partijukon történt események óta kezdtem el. Elővigyázatos akartam lenni, hogy az aurorok semmilyen olyan jellegű dolgot ne tudjanak meg se rólam, se az ismerőseimről, amelyek kellemetlenek lehetnének, hiszen biztos voltam benne, hogy azok a szemétládák igenis megfigyeltek minket. Sosem ártott az óvatosság, de nyár óta kétszer is meggondoltam, hogy miket vetettem papírra.
− Lehet te is jobban tennéd, ha odafigyelnél erre – szúrtam még oda, bár fogalmam sincs róla, hogy mik szerepeltek a hazaküldött leveleiben. Bár elfogott a vágy, hogy elfogjam a baglyait, még nem tettem meg. Úgy véltem, erre a szintre jelenleg nem értünk el.
− Miért vagy te ennyire biztos ebben? Kevés dolog van a világon, amit én élvezek – vontam fel a szemöldökömet, bár nem tettem hozzá, hogy mások nyomorba döntése, egy pohár whisky, egy szál cigaretta és jó szex szerepelt a listámon, ezek közül pedig csak az utóbbit tudta volna megadni nekem. Azt pedig nem tette, helyette játszadozott, és próbált az ujjai köré csavarni, amelyet már nem díjaztam annyira. Mármint, értékeltem, hogy kellően eszes volt hozzá, de azt nem, hogy engem próbált meg manipulálni.
Nem olyan meglepő hát, hogy Roxmorts említésére felhorkantottam. Elvégre mi szórakoztató volt abban a helyben?
− Ez miért is lenne jó nekem? Lemenni egy dögunalmas faluba, ahol még unalmasabb emberek fásultak bele a nyomorúságos életükbe… Ez neked hol szórakoztató?
– pillantottam rá, ahogy mellém férkőzött. Az orrom megcsapta a parfümjének az illata, a válla hozzáért az enyémhez, s nehezen tudtam megállni, hogy ne érintsem meg.
− És mégis hol tervezel bulit tartani? A prefektusok, a gondnok, a festmények, a szellemek… Mind beköphetnek téged – kötöttem bele a tervébe, ugyanis pontosan tudtam, hogy egy partinak a szervezése mennyi elővigyázatosságot követelt meg ebben az iskolában, de amikor folytatta a kis játékát, hosszasan magamba szívtam levegőt, és engedtem, hogy elvegye tőlem azt a cigarettaszálat. Nem tetszett az ötlete, ahogy az sem, ahogy zsarolni próbált.
− Nagyon jól tudod, hogy ha bárki más próbálná meg, akkor nem úszná meg egyszerű csonttöréssel, de csak rajta… Próbáld meg, mert én nem fogok segíteni, abban is biztos lehetsz – ellenkeztem, már csak azért is, mert ilyen piszkos módszerekkel akart játszani. Ha valóban talált valaki mást helyettem, ám legyen, de akkor tönkre fogom tenni a partiját, és ezt ő is nagyon jól tudta.
Szájhúzva csettintettem a szájában lévő cigaretta irányába, ami abban a másodpercben meg is gyulladt. Előtte már nem tudtam titkolni a képességemet, s nem is akartam. Így is akadt más, amiről még ő sem tudott. A családom mélyen hallgatott a párszaszájúságomról. Viszont azt nem tudtam megállni, hogy amikor kifújta a füstöt, ne hajoljak közelebb hozzá, és szívjam magamba azt.
− Ha segítségemet akarod, akkor remélem tudod, hogy annak ára van. Ingyen nem teszek semmit – dőltem vissza, és söpörtem le a levélmaradványokat. Információkkal és szívességekkel kereskedtem, a fizetség alól pedig a menyasszonyom se húzhatta ki magát.

Anonymous

Sebastian & Maeve Empty
Vendég
Csüt. Feb. 03, 2022 7:37 pm

Sebastian & Maeve

Oh, nincs kétségem afelől, hogyha Sebastian odateszi magát, képes úgy kimondani a nevem, ami valóban hatással lenne rám. Szemeim kíváncsian csillannak meg, miközben arcát fürkészem, majd halkan hümmögök.
- Alig várom, hogy hallhassam! - ki kell érdemelnem? Így játszunk? Legyen, teszek érte, de te is tegyél én drága vőlegényem azért, hogy ne csak most legyél érdekes a számomra, hanem később is akarjalak. Túl könnyen képes vagyok megunni dolgokat, a mi kapcsolatunk viszont örökre szól, a szüleink elrendezték, nem kellene ágálnunk ellene. De elfogadtál, igaz? Mert én elkezdtelek Téged, de még hosszú út vezet a teljes elfogadáshoz.
A levéllel kapcsolatban nem ejtek több szót, nem számít igazán, nem érdekel annyira, ellenben a tanácsra csak udvariasan mosolygok, mielőtt válaszolnék.
- Rendben, odafigyelek. - tudok én kellemes társaság is lenni, kedves és bájos, főleg persze akkor, amikor akarok valamit. Térjünk is rá a tárgyra, amiért megkerestem, mert az idő szorít, késő délutánra vissza kellene érnem és természetesen mindent előkészíteni az estéhez.
- Mert velem lehetsz, akár édes kettesben, távol a fürkésző szemektől. És egy kicsit szabályt is szegünk közbe, hmm? - beszélhetünk nyugodtan, úgy, hogy senki más se hallja, miközben némi könnyed kaland is belefér Roxmortsba menet, mert kétlem, hogy a mindenki által használt utat járnánk be. Biztosra veszem, hogy tud másikat.
- Nem töltenénk el ott túl sok időt, de este biztosan te is élveznéd a bulit, táncolhatnánk! - nem olyan kötelező, arisztokratikus táncot, hanem fiatalosabbat. Ne ellenkezzen már, semmi ördögtől való nincs a tervemben, igazán megtehetne ennyit értem. Csak nem kell más segítségét kérnem... ugye nem?
- A szükség szobája megfelelő hely és vannak, akik szívesen őrködnek. Természetesen felváltva, de neked ezzel nem kell foglalkoznod, csak ha szeretnél. - időközben már mellette vagyok, finoman dőlök picit hozzá, felhívva magamra a figyelmet, de igazából egyben tesztelem is, hogy vajon hatással van-e rá a közelségem. Játszadozunk egymással, ami igazán kedvemre való, de azért figyelek, nehogy megégessem magam. Sebastian mellett ez sajnos lehetséges, a víz pedig utólag már nem segítene.
De türelmesen várok, nem siettetem, mégha el is kotyogom, hogy lesz más, ha Ő nemet mond, a cigarettáját pedig finoman elveszem tőle, jelezve, hogy nem zavar, hogy dohányzik, ahogy maga a füst se. A füstről is most már Ő jut eszembe, mert a tűz ereje rendkívül vonzó. Talán akarom is, hogy tudja, hogy érezze tetszik, nem kap teljes elutasítást, nincs ridegség, számára nincs.
- És engem miért zavarna, ha másnak bántódása esne? Egészen szexi, hogy mindent uralni próbálsz. - döntöm finoman oldalra a buksimat, majd halkan sóhajtok, amikor nemleges válasszal felel. De a cigarettát legalább meggyújtja, így beleszívok, majd lassan engedem ki ajkaim közül a füstöt és mosolyodom el a közeledésén. Nem húzódom el, jöjjön csak közelebb.
- Hmm, és mondd csak Sebastian, mi lenne az ár, amit kérsz érte? - még egyszer beleszívok a cigibe, majd lassan veszem ki a szálat ajkaim közül és helyezem be finoman a fiúéba, szinte észrevétlenül, alig, de mégis megérintve közben minimálisan ajkát. Én is közel maradok ám, érdekel, hogy mit kérne tőlem.
- Ne kérj lehetetlent, szeretném, ha segítenél. - döntöm buksim vállára, majd puhán belekarolok két kezemmel kezébe, és amíg egyik kezem finoman fogja alkarját, addig másik kezem ujjai Sebastian kézfején játszadoznak, különféle jeleket írva le rá. A másik keze még szabad, azzal dohányozhat.
Anonymous

Sebastian & Maeve Empty
Vendég
Kedd Feb. 08, 2022 7:24 pm

Byrne x Mulciber

− Ebben egy percig sem kételkedtem – húzódtak játékos mosolyra az ajkaim, hiszen ismertem már annyira a lányt, hogy tudjam: szerette a játékokat és az évelődést. Ettől függetlenül nem engedhettem meg neki, hogy ő tartsa a kezében a gyeplőt, és kénye-kedve szerint ugráltathasson. Szégyent hoztam volna a családomra, ha engedtem volna egy nő manipulatív játszmáinak.
Ez viszont nem jelentette azt, hogy ne flörtöltem volna, ha úgy tartotta kedvem. A viszonyunk meglehetősen hullámzó volt, a stílusom és viselkedésem nagyfokban múlott rajta. Kimutattam már párszor a fogam fehérét neki és az őt megkörnyékező nyomorultaknak, de jelenleg nem adott okot arra, hogy bunkó legyek vele.
− Nem túl szerencsés helyzetbe kerültünk, szóval mindenképpen légy óvatos – utaltam arra, hogy az iskolában aurorok bukkantak fel, amelyet egyáltalán nem értékeltem. Nem értettem, hogy ezeknek a mocskoknak miért kellett elárasztaniuk az iskolát, bezzeg, ha északon lettünk volna, akkor be se tehették volna a lábukat a birtokra! Az öreglány azonban Bagman közreműködésével mindenre rábólintott, és ezeknek a korrupt köcsögnek köszönhetően jelentősen hátrányba kerültünk.
Maeve szavaira hátradőltem, és vigyorogva bámultam őt, miközben minden erejével azonban volt, hogy elcsavarja a fejemet. Hümmögve mértem végig, majd közelebb hajoltam hozzá, óvatos mozdulattal eltűrtem a hajtincseit, hogy a fülébe suttoghassak: − Csábítóan hangzik. Folytasd még.
Nem a szabályszegés gondolata mozgatta a fantáziámat, hiszen akkor hágtam át a házirendet, amikor lehetőségem adódott rá, azonban a tény, hogy kettesben lehettem vele… Mennyi, de mennyi mindent tehettem volna, ha valóban távol lehettünk volna a kíváncsi tekintetektől.
− Tudok embereket szerezni, akik jeleznének, ha gond lenne. Egy-két prefektussal is jóban vagyok – vontam meg a vállamat, hiszen biztosra vettem, hogy Maisy és Rosier is kisegítettek volna, ha úgy tartotta a kedvük. Az előbbi azért, mert a rokonom volt, az utóbbi pedig azért, mert addig se kellett volna Shelby-vel egy levegőt szívnia.
− Bár engem csupán tánccal igazán nehéz lekötni – tettem hozzá halkan, már-már duruzsolva, miközben a mutatóujjammal végigsimítottam az arcán, ha engedte nekem. Az ilyen partikra hamar ráuntam, valahogy fenn kellett tartania az érdeklődésemet, ha azt akarta, hogy jól érezzem magam a buliján.
− Kiket akarsz megkérni erre a feladatra? – érdeklődtem, hátha ugyanazokra gondoltunk, bár ha nagyon szükséges volt, bármelyik haveromat beállítottam volna őrködni a prefektusok mellé. Természetesen, a kíváncsiságom nem jelentette azt, hogy máris beleegyeztem volna a dologba.
Láttam rajta, hogy élvezettel húzta az agyamat, és érintett meg, de fogalma sem volt róla, hogy mekkora önuralomra volt szükségem ahhoz, hogy úriember maradjak.
− Nem csak próbálom, mindent uralok – vigyorodtam el büszkén, figyelmen kívül hagyva az előző kérdését, hiszen jobban lekötött az, ahogy elvette tőlem a cigarettámat, és beleszívott. Másnak nem engedtem volna meg ilyen szemtelenséget, de Maeve a menyasszonyom volt. Ráadásul, egészen dögös menyasszony, ami azt illeti.
Magamba szívtam a füstöt, majd egy jóleső morranás kíséretében hunytam le a szemeimet. Csupán akkor pillantottam rá ismét, amikor ismét egy kérdést szegezett nekem. Nem válaszoltam neki, engedtem, hogy az ajkaim közé helyezze a cigarettaszálat, majd amikor megéreztem az ujja érintését, elkaptam a csuklóját. A szabad kezemmel kivettem a cigit a számból, eltartottam a szálat, és közelebb húztam a lányt magamhoz.
− Hogy hagyd abba a játékaidat, mert unalmas ezeket a kreténeket újra és újra helyreigazítani, van fontosabb dolgom is ennél – fújtam ki a füstöt teljesen másik irányba, hogy újból felé forduljak, miközben elengedtem a kezét.
Némán szemléltem a mozdulatait, ahogyan a fejét a vállamra döntötte, vagy ahogy mindkét kezével belém karolt. Éreztem az érintését a kézfejemen, és Merlinre ez a lány nagyon arra hajtott, hogy az őrületbe kergessen.
− Segítek, ha garantálod nekem azt, amit az imént említettem – feleltem közömbösséget színlelve, miközben folytattam a dohányzást.
Nem tápászkodtam fel az ablaktól, nem is toltam el őt magamtól, ugyanis élveztem a közelségét és a játszadozását, annak ellenére, hogy valóban bele akartam őrülni a gondolatba, hogy nem érinthettem meg.

Anonymous

Sebastian & Maeve Empty
Vendég
Hétf. Május 23, 2022 9:03 am

Sebastian & Maeve

Szeretem, hogy bár keménynek mutatja magát, mégis csak aggódik értem. A menyasszonyaként kezel, hiába nem akarta, hogy az legyek. Elrendelték, hogy így legyen, mi pedig fejet hajtunk a szülői nyomásnak. Nem mintha lenne más választásunk, de talán egyikünk se jár olyan rosszul ezzel az egésszel, én egyre kevésbé érzem úgy, mert kell nekem ez a fiú, olyat látok benne, amit másban nem. Rideg, távolságtartó, mégis a közelsége mmm… akarom érezni, ezért is jövök közel, ülök le mellé és nem mondhatni, hogy hagyok felesleges távolságot kettőnk között. Miért tenném? Nekem igazán jogom van ehhez, érezheti Sebastian is, mert bizony jogot formálok rá. Bárki meg is láthat minket, hihetnek minket édesen romantikázó párnak, végülis, remek álca ez is. Na de elkalandoztam, mégse róhatná ezt nekem fel senki, mert ahogy közelebb hajol hozzám és fülem mögé tűr egy hajtincsemet, úgy szívom be alig láthatóan, puhán, finoman alsó ajkam, majd rebbennek meg szempilláim is.
- Folytatom, ha velem tartasz. - addig nem. Valamit valamiért drágám, mert nem csak te szeretsz játszani és ahogy te, úgy én se adom ki oly könnyedén a gyeplőt kezeim közül. Élvezhetnénk együtt az estét, oly jó lenne, nem akarok mást partnernek, nem vágyom mással szórakozni, most nem, csakis Ő vele akarok, de ezt ki mégse mondanám. Az a fránya büszkeség ugyebár.
- Remekül hangzik! - biccentek aprót, akkor intézkedjen! Keresse fel azokat az embereket, meglesz a feladatuk mára, a prefik pedig jobb, ha elfordítják a tekintetüket.
- Meglátom majd, hogy mit tehetek azért, hogy fenntartsam az érdeklődésed egész este. - még mindig nem sütöm le a szemem, oh nem, de bátran megérintheti porcelán bőröm, nem fogok belepirulni, ebbe még nem, bár elérhetné azt, hogy zavarba jöjjek. Vajon el fogja? Várom a pillanatot, amikor elérkezik majd.
- Daisy azt mesélte, hogy Connor és Arthur bármikor szívesen vállalják ezt a feladatot, úgy tudom, hogy te a évfolyamtársaid. Tudják, hogy kivel kell jóban lenniük. - akárcsak Daisy, nem véletlenül igyekszik a kedvemben járni, amióta a Roxfortba jöttem, pedig még csak nem is tudja, hogy ki vagyok én valójában. A két említett srác egyébként kétajtós szekrénynek is elmenne, mármint külön-külön. Nem túl okosak, de könnyedén lekenyerezhetőek, igazi testőr figurák. A célnak megfelelnek.
Az viszont nem érdekel, hogyha másoknak baja esik miattam, mert Sebastianban elkattan valami. Féltékeny lenne? Elvégre az övé vagyok, mégha ezt így mi ketten ki még sose mondtuk. Az övé leszek, így pontosabb, még… még nem érdemelt meg.
- Engem nem. - emlékeztetem, mert ahhoz korábban kell felkelnie, hogy ledomináljon. De ki tudja, ki tudja, ha képes lesz rá, akkor a szívem is elnyerheti. De küzdjön még érte! finoman veszem el a cigarettát ajkai közül, majd kérem meg, hogy gyújtsa meg nekem. Jól tudom, hogy mire képes, ahogy Ő is azt, amire én, elvégre látta legutóbb, bár… talán túl kába volt. Nem tudom, nem beszéltünk róla, én pedig magamtól nem csicsergem ezt el neki. De azt tudhatja, hogy képes vagyok megvédeni magam és nem ijedek meg egykönnyen.
Figyelem, ahogy a füstbe hajol, elmosolyodom, de visszaadom neki a cigit, miközben játékosan megérintem ajkát. Puhán, alig érezhetően, de mivel teljesen ki van élezve rám, jól tudom, hogy tökéletesen érezni fog. Mi lenne az ára a segítségének? Mondja csak, hallgatom! Meglep viszont, ahogy elkapja csuklómat, hmm, zavarta volna, hogy megérintem? A cigit félretartja, közelebb húz, én pedig csusszanok engedelmesen, majd aprókat pislogok rá, ártatlan pofit vágva.
- Játszadoznék én veled is, de olyan elutasító tudsz lenni, elszomorítasz. - lebiggyed ajkam, majd elereszt, én pedig ismét mosolygok, halkan kuncogok is hozzá. Imádnivaló! Oda is simulok, átölelve kezét kezeimmel, fejem pedig vállára hajtom, hagyom cigizni nyugodtan, nem molesztálom, ne féljen már. Na jó, csak egy picit, mert muszáj a kézfején jászadoznom, szokja csak meg, hogy valaki megérinti, hogy valaki foglalkozik vele, mert én azt teszem. Hiheti mindezt játéknak, mert az is, de egyben mégis jóval több annál. Egymáshoz tartozunk, nem kell mindig eltolni a másikat, lehetnek lopott perceink, legközelebb majd öljük egymást nah, ne aggódjon, arra is sor kerül majd.
- Tehát azt szeretnéd, ha csak a Tiéd lennék, ez édes. - feljebb emelem a fejem, felé pillantok, majd még közelebb hajolok, hogy az arcára lehelhessek egy rövid csókot… puszikát.
- Igyekszem jó kislány lenni Seb! - duruzsolom, majd felemelem fejem, kissé távolabb húzódom, hümmögök némileg.
- Ha szeretnéd, hogy mindenki tudja, hogy a menyasszonyod vagyok és nos, hozzád tartozom… - az Őt simító mutatóujjam gyűrűsujját cirógatja, majd újból rápillantok.
- Akkor akár el is jegyezhetnél, gyűrűvel. Érdekelne, hogy mennyire tudsz lovagias lenni és ne aggódj, ha megteszed, hordani fogom a gyűrűt, ami jelképezi majd, hogy foglalt vagyok, mindenki más számára. Mit gondolsz? - buksim oldalra döntöm, egyik kezemmel eleresztem, de a másik kezem lentről kezébe csúsztatom, hogy ujjaimat finoman kulcsolhassam az övéi közé, majd foghassak rá. Egyébként is előbb-utóbb meg kéne történnie, ez igazán apróság, nem kell hozzá család, csak Ő és én, aprócska gesztus felém, hmm? Érezni akarom, hogy kellek neki, mutassa ki a birtoklási vágyát, a gyűrű lehet akár amolyan pecsét is rajtam. Szentimentális vagyok, csak Ő ezt még nem tudja, nekem tetszene a dolog, de ha nem mondom, magától biztos nem jutna eszébe. Férfiak…
Anonymous

Sebastian & Maeve Empty
Vendég
Hétf. Jún. 27, 2022 1:25 am

Byrne x Mulciber

Az ajkaimba haraptam, hogy elfojtsam a nevetésemet. Még szép, hogy folytatást követeltem tőle. Ha már félredobtam az összes csajt azért, mert a menyasszonyommá vált, akkor ennyi igazán kijárt nekem. Sőt, talán értékelhette volna egy kicsit jobban a visszafogott, udvarias tempómat, mert ha másképp tartotta volna a kedvem, akkor már régen a falnak nyomtam volna őt, miközben a nyakát csókolgatnám.
Nyilvánvalóan ez nem történt meg, mert szerettem volna, hogy panaszkodjon a leendő apósomnak, ahogy azt is elkerülném, hogy anyám kioktasson a helyes viselkedésről. Mindkettő… Eléggé kellemetlen lett volna.
− Úgy látom, mesterien értesz ahhoz, hogy miként manipulálj másokat – billentettem oldalra a fejemet, ahogy a mutatóujjammal végigsimítottam az arcán. Az esetek többségében nem hagytam, hogy ilyen könnyedén kihasználjanak, vele most mégis kivételt tettem, mert kíváncsivá tett, hogy vajon meddig ment volna el a kis játékában.
− Akkor szólok majd nekik. – Szólok? Dehogy, utasítani fogom őket, mint a kutyákat, mert nem voltak többek büdös csicskáknál, akik azt csinálták, amit én mondtam, vagy keservesen megbánták. Előbb-utóbb mindenki fejet hajtott nekem. Erre majd Maeve is rádöbben majd, minél több időt tölt az iskolában. Rengeteg időt és energiát fektettem abba, hogy rettegjenek tőlem és a haverjaimtól, ezt pedig nem hagytam elveszni. Fenn kell tartani a magunk uralmát, mert ha nem figyeltünk oda, akkor ezeknek a taknyosoknak kinyílt a csipája, és elkezdtek visszaugatni.
− Úgy legyen – bólintottam ezúttal én. Nem hazudtam abban, hogy könnyen ráuntam másokra, sőt, esetek többségében szívesebben voltam egyedül, mert időnként leterhelő volt az a sok hülyeség, amit mások kiejtettek a szájukon. Szimplán akadtak olyanok is, akik nem ütötték meg a mércét, és két perc után annyira besokalltam tőlük, hogy inkább otthagytam őket. Számítottam arra, hogy Maeve nem tartozik egyetlen kategóriába sem, sőt, mi több, hinni akartam benne, hogy pontosan tudta mi kellett nekem.
− Tudom kik ők, de végtelenül ostobák. Akiket én ismerek, azok pontosan tudják, hogy az eljárás egy ilyen bulinál: mit kell kamuzni, hogyan kell értesíteni minket, ha tanár, vagy prefektus közeledik, miként terelje el azok figyelmét. Lényegében, mindennel rendelkeznek, amivel az a két hülye nem. − Mert akár hiszi, akár nem, de irtó nehéz volt megbízható embereket találni, akik nem csak izomagyú gorillák voltak, hanem ravaszak és leleményesek is.
− Csak azt hiszed – csavartam az ujjam köré az egyik hajtincsét, miközben mosolyogva közelebb hajoltam hozzá. Lehet, hogy látszólag teret hagytam neki, vagy éppen egy olyan illúzióba ringathatta magát, ahol szabad vagyok, de hozzám tartozott. Akár akarta, akár nem, de egy idő után félredobom a színjátékot, és megmutatom neki, hogy bizony, még őt is uraltam.
− Elutasító lennék? – kérdeztem rekedtes hangon, miközben eltartottam a cigarettát, és a tekintetét fürkésztem. Nem, nem voltam elutasító, csupán kettőnk közül én voltam az, aki diktálta a szabályokat, és egyáltalán nem tetszett, amikor ő szórakozni akart velem, vagy másokkal.
− Hidd el, nagyon is nyitott vagyok dolgokra – duruzsoltam a fülébe, csak vélhetően nem ugyanazt akartuk. Mert én birtokba akartam venni őt, Maeve viszont egyértelműen nem akart behódolni az akaratomnak. Pedig biztosan szórakoztatóbb lenne, mint az, ahogy körbetáncoltuk egymást. Nem voltam a lassú közeledés híve, hozzászoktam ahhoz, hogy szinte azonnal megkaptam, amit akartam. Most mégis tartóztatnom kellett magamat, mert az illem, a család úgy kívánta. Pedig, ha szabadjára engedhettem volna a bennem lakó szörnyeteget, az nem csak nekem, akkor Maeve-nek is hatalmas örömet okozott volna. De ő megfosztott minket ettől a gyönyörtől, s nem maradt más, mint a kínzó vágy, amelyre még jobban rájátszott a közeledésével.
Hosszasan a cigarettámba szívtam, lehunytam a szemeimet, és elképzeltem, hogy legszívesebben mit tennék vele ebben a pillanatban. Számtalan kihasználatlan terem akadt a Roxfortban, főleg ezen a szinten, ahol ténylegesen senki nem zavart volna minket.
− Mert az enyém is vagy – nyitottam ki a szemeimet, és pillantottam rá. Szerettem volna hozzátenni, hogy máskülönben bármelyik lánynak szólhatok, akikkel eddig szórakoztam, azonban rövid csókot nyomott a számra. Leejtettem magam mellé a párkányra a cigarettát, ahogy mindkét kezemmel elkaphassam abból a célból, hogy az a csók ne csak pár másodpercig tartson.
− A jó kislányok nem indítanak be, ezt jobb, ha megjegyzed – jelent meg egy féloldalas mosoly az arcomon, amikor elhúzódott tőlem, én pedig elnyomtam a csikket. Már azt hittem, hogy végre történt köztünk valamikor, amikor előhozakodott az ostoba jegygyűrű ötletével.
Bosszúsan, már-már homlokráncolva pillantottam rá, hogy miért kellett ilyen marhasággal elrontania a pillanatot. Kihúztam a kezemet az övéből, majd feltápászkodtam a helyemről, és onnan pillantottam le rá.
− A szüleink biztosan értékelnék, ha az eljegyzési parti előtt gyűrűt kapnál. Ezt velük meccseld le, ha őket nem zavarja, akkor felőlem kaphatsz egy nyavalyás gyűrűt – süllyesztettem a kezeimet a zsebeimbe, hogy előhúzzam a cigarettatartómat. Az ezüstös tokból újabb szálat húztam elő, és az ajkaim közé biggyesztve gyújtottam be. Miután a tartó visszakerült a zsebembe, tettem néhány lépést előre, majd a cigit a számból kivéve Maeve felé fordultam.
− Ha még ma le akarsz érni Roxmortsba, akkor ideje indulni – tettem hozzá határozottan, jómagam pedig elindultam a titkos alagút irányába, hiszen nem értem rá egész nap ilyen baromságokat hallgatni, mint hogy a menyasszonyom jegygyűrűt követelt magának.

Sebastian & Maeve Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: