Egy nappal később ugyan, de kinyílt az adventi kalendárium utolsó ablaka is. Itt pedig nem más lesz a feladatotok, mint a lentebb látható karácsonyfát feldíszíteni olyan díszekkel, amilyenekkel csak szeretnétek. Ehhez nem lesz szükségetek másra, csak egy képszerkesztőre meg egy bármilyen átlátszót díszes képre. Fontos, hogy egyszerre mindenki csak egy díszt tegyen a fára, utána posztolja ki a képet, hogy a következő lementhesse azt, majd ráaggathassa a saját díszét. Természetesen több díszt is lehetőségetek van feltenni, ha szeretnétek, csak ez értelem szerűen ne saját magatok után történjen, hanem egy másik usert követve. Illetve, még a szerkesztés előtt kérlek előre jelezzetek a topikba egy "Én vagyok a következő!" hozzászólással - amelybe majd ha kész vagytok egyszerűen csak beillesztitek a kész képet -, hogy mindig tudjuk: éppen ki következik és ne dolgozzatok egyszerre ugyanazon.
Jó díszítést mindenkinek !
Beküldési határidő: január 1. (éjfél)
Vendég
Hétf. Dec. 27, 2021 6:34 pm
- eredetileg nem rókát akartam rá tenni, hanem Harry-t de majd legközelebb / hacsak valaki meg nem előz xd -