Eljött hát december 24-e, ma lesz Szent Este. Ez pedig azt jelenti, hogy ahogy a fa alatt, úgy azoknak, akik jelentkeztek itt is hoz némi ajándékot a Jézuska vagyis... sokkal inkább az angyalkái, akiket kinevezett maga helyett, hogy örömöt szerezzenek. Itt, ebben a topikban tudjátok majd posztolni a készített ajándékotok. Erre, mert tudjuk, hogy ez az időszak zűrös mindenkinek nem csak egy, hanem három teljes napotok lesz december 24. 0:00 és december 26. 23:59 között. Kérek mindenkit, aki beposztolta ide az ajándékát, hogy valamilyen úton módon értesítse - nem muszáj feltétlen privát üzenetben, lehet akár a discord reag-jelző topikjában is - a megajándékozottját, ne csak a posztban nevezze meg, nehogy valaki véletlen ne vegye észre azt, amit neki szántak.
Alina és a staff
Meissa Lestrange-Black and June M. Harrison varázslatosnak találta
Sokat gondolkodtam, hogy mit adjak neked majd megérkezett az ihlet. Az összes előtörit átpörgettem, hogy összeszedjem az aranyosabbnál aranyosabb képeidet. Több "prototípust" is készítettem, mert elkezdtem nagyokat álmodni. Aztán elvetettem pár ötletet, de elkészültem az ajándékoddal. Tehát most kapsz tőlem kettő Print & Play játékot, amiket ki tudsz nyomtatni (ha tetszenek), és ha belaminálod talán még inkább strapabíróvá teszed a lapokat, hogy több játszmát is tudj velük játszani, akár egy finis offline találkozón.
Én @Wilhelmina Wilkinsont húztam, 6 db közös gifet készítettem a karakterpárosaival, nem a legprofibb munkák, bár Thad karácsonyi rituális elégetésére büszke vagyok
Alina Scamander, Meissa Lestrange-Black, Fred Weasley and June M. Harrison varázslatosnak találta
Good heart.
Bad temper.
Vendég
Pént. Dec. 24, 2021 11:19 pm
Drága @Asher Walsh! Több kisebb aprósággal készültem neked karácsony alkalmából, fogadd őket szeretettel
Ide kattintva találsz néhány új avit, itt pedig néhány gifet találhatsz. Illetőleg hadba fogtam nemlétező kódolási tudásom, hogy gyártsak neked egy aláírás szerű képződményt, a felelősséget nos... nem vállalom :'D (ez az első próbálkozásom, nevetni ér! legalább jókedved legyen, ha aláírásod talán nem is lesz)
Kedves @Margaret Fontaine! Én mindent felforgattam egy igazi Nefeleddgömbért, de sajnos nem találtam, úgyhogy minden, amit adni tudok, az egy aláírás, vagy legalábbis valami kódféle, amit igyekeztem olyanra alakítani, amilyen hangulatot a karaktered adott. Be kell vallanom, hogy a kódolás nem éppen az erősségem, és csak remélni merem, hogy más képernyőn is úgy néz ki, ahogy az enyémen. Ha nem, akkor előre is elnézést. Mindenesetre fogadd sok szeretettel, remélem, tetszik, és Boldog Karácsonyt!
Vesd el a sajnálkozást és a félelmet! Tedd azt, amit éppen tenned kell.
(Végezetül pedig egy gyönyörű rajz, ami demonstrálja, ahogy keresem a Nefeleddgömböt, de nem találom: )
Vendég
Szomb. Dec. 25, 2021 7:11 pm
Boldog karácsonyt mindenkinek! Én @June M. Harrison-t fogom megajándékozni! :3
Az ajándékomhoz adok egy útmutatót :3 1. lépés: Töltsd le az Artivive appot. Play áruházas link App Storeos link 2. lépés: Ha letöltötted az applikációt akkor nyisd meg. 3. lépés: Szkenneld be Mézit. 4. lépés: Ha minden igaz akkor találsz egy QR kódot is. Ott van az igazi ajándékod. :3 5. lépés: Ha nem működne valami miatt szólj nyugodtan, ez az első, hogy az Artivive-ot használom.
// A kód készítéséhez w3schoolsthasználtam és tanácsokat is kaptam a kódszakértőktől, mert nem akartam elcseszni nagyon a meglepit. //
Boldog karácsonyt kívánok én is mindenkinek! És ezúton szeretném megköszönni Rókának a csodás élményt, amit a nyomozás nyújtott, valamint 'átadni' az ajándékomat @Emma Mallory-nak
Giccsing ON:
Szerencsére az idézet átírható, ha esetleg ez nem tetszene, vagy nem egészen passzol Emma kisasszonyhoz, csak küldd el discordon, hogy mit olvasnál ott szívesebben
Admin, Meissa Lestrange-Black, Fred Weasley, Holden Briggs and Simon Payton-Murakami varázslatosnak találta
Vendég
Szomb. Dec. 25, 2021 9:55 pm
Hali mindenki! Első körben boldog karácsonyt mindenkinek! Másodszor pedig azt hiszem, hogy nem fogok nagy meglepetést okozni azzal, hogy akit húztam annál a közös Plotunkra építkeztem.
Szóval fogadd sok szeretettel ezeket a saját készítésű aviképeket @Anaïs Hendrickx
Végül a teljesség jegyében egy közös kép sem maradhat el
Boldog Karácsonyt és pukkadásig tömött pocit mindenkinek!
Az én húzottam @Neville Longbottom, néhány karakteredhez készítettem fejenként 3 avit. Remélem, tetszenek, és tudod majd hasznosítani is valamelyiket. :3
Ha esetleg tetszenek, és szeretnél még a többi karakteredhez is, állok rendelkezésedre, nagyon szép avialanyaid vannak, élmény volt szerkesztgetni. :3
Alina Scamander, Meissa Lestrange-Black, Fred Weasley, Holden Briggs and June M. Harrison varázslatosnak találta
Illetve egy aláírás alapot is, tettem rá kis karikát, hova lehet tenni bele képeket, de úgy használod, ahogy tetszik
Ezeket a gifeket pedig tökre nem hagytam ki elsőre:
Alina Scamander, Fred Weasley, Holden Briggs, June M. Harrison and Simon Payton-Murakami varázslatosnak találta
Vendég
Vas. Dec. 26, 2021 6:07 pm
Boldog karácsonyt mindenkinek! :3
Én Börtit húztam, de @Holden Briggs-ként taggelem, mert így hamarabb észreveszi. <3 Mint mondtam, sajnos én nem vagyok túl jó az ilyen dolgokban, de azért remélem, örülni fogsz nekik. Én pár montázst készítettem neked.
Holden:
Spoiler:
Hunter:
Spoiler:
Regudegu:
Spoiler:
Sven:
Spoiler:
Vendég
Vas. Dec. 26, 2021 11:53 pm
Még egyszer is boldog karácsonyt mindenkinek!
Megérkezett az én Jézuskám is és bepakolta ezeket az apróságokat a karácsonyfa alá. Igyekeztem szétnézni népszerű és kevésbé népszerű pb alanyod között is, végül rájuk esett a választásom. Remélem, hogy sikerült pár kellemes percet okoznom az ajándékkal @Helena C. Fawley
Daria Sidorchuck
Tarjei Sandvik Moe
Quintessa Swindell
Haley Lu Richardson
Tatiana Maslany
Milliecent Simmonds
Vendég
Hétf. Dec. 27, 2021 6:10 pm
Kedves Róka! Idén én lettem az angyalkád! Ugyan egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok nagyon kellemes ünnepeket! Fogadd szeretettel első körben a @Minnie-nek szánt ajándékomat (Az utolsó kép a személyes kedvencem. )
@Clyde M. Corner részére pedig egy karácsonyi kóddal készültem. Remélem tetszeni fog! Itt találod: kódocska