The Way How I Love My brother | Sebastian & Francesca
Vendég
Kedd Dec. 21, 2021 5:11 pm
/A következő hozzászólásban káromkodás szerepel./
A kollégiumszoba faláról halkan verődik vissza az ujjaim hangja, ahogyan ütemesen kopogok az éjjeliszekrény felületén, teljesen a gondolataimba mélyedve. Észre sem veszem, hogy az ajkaimat kezdtem el rágcsálni, míg a másik kezemmel az egyik szőke tincsemet tekerem az ujjam köré. Vajon most kellene elmondanom Maevanek, vagy hagyjam későbbre? Kell-e egyáltalán tudnia, hogy milyen szaréletű jegyese van? Jobban járna egyáltalán ezzel?... Egy mély sóhajjal pattanok fel az ágyról és libbenek a tükör elé, hogy megigazítsam a hajamat és a ruhámat, mert ízlésesen kell kinéznem, mielőtt szétrúgnám Sebastian seggét. Nem is tudom mire gondolt, ha használta az agyát egyáltalán. Hogy nem fog eljutni a fülembe a terve, pont nekem, aki még arról is tud, ha a Roxfort egyik termében elejtettek egy tűt? Aki még arra is felfigyel, hogy ha valaki talárjáról hiányzik a gomb? Remélem ez egy rossz vicc és szándékosan akarta, hogy rájöjjek, hogy tesztelje az éberségem. Esküszöm, ha még egyszer megpróbál hátráltatni a hülye ötleteivel és nem fogja számításba venni az én oldalamat is, azt fogja észrevenni, hogy a következő pillanatban agancsai nőttek. Hátha mindenbe beleakad az a szerencsétlen. Ezen gondolatokkal fordultam ki a szobából, hogy elinduljak megkeresni, egy barátságos, családi beszélgetésre. Hiszen, az egy dolog, ha a nyomomban akar lenni - ki ne akarna? - de az, hogy Maeve-t ilyen hamar elkezdi bevezetni a Mulciber elmebajba, azt korántsem támogatom. A szar személyiségünk egy családi titkos recept, amit minden egyes generációval tökéletesebbre fejlesztünk, neki erről még nem kell tudnia. Legalább az esküvő előtti időszakban kímélje már meg, különben Sebby hamar azon fogja kapni magát, hogy egy vén szar, számtalan sikertelen házassági ajánlattal és halott feleségekkel a háta mögött, akit már ünnepekre hívni is rossz ómen, mert ahol jár, kapcsolatokat tesz tönkre. Olyan lesz, mint az a nem kívánt, a családban évtizedek óta bontatlanul keringő bonbon. Ami szinte már saját ereklye lett egy idő után; senki sem tudja hogy honnan és mikor indult, de abban biztos vagyok, hogy valószínűleg a szüleim is örökölték, épp úgy ahogyan a gyerekeim is fogják, a mentális problémáimmal együtt. Egy gyors pillantást vetek a hátam mögé és a környezetemre - biztos ami biztos -, mielőtt elkezdeném szedni az alagsorba vezető lépcsőfokokat. Nagyon remélem, hogy ott lesz ahol szokott, mert nincs kedvem az egész épületet átfésülni, energiát, mágiát és időt pazarolni csak azért hogy lebaszhassam és értelmet verjek a fejébe. Annyira elmerülök a saját gondolataimban, hogy egy pillanatra ledermedek a hirtelen elém termett ajtótól. Észre sem vettem, hogy milyen gyorsan sétáltam. Talán egy kicsit túl sok indulat szorult belém. Egy mély levegőt veszek amikor a kilincsre fonom az ujjaimat, hátha egy kicsivel lentebb viszem a vérnyomásomat. Tiszta fejjel kell gondolkoznom, ha tényleg szeretnék hatni rá és a heves érzelmek ebben nem fognak segíteni. Az sem ha szitkozódok. Halkan kopogok néhányat az ajtón - puszta megszokásból -, várva néhány másodpercet mielőtt benyitok a terembe, azonnal végigpásztázva a padsorokat, amíg meg nem látom Őt. - Te rohadék!... - Hiába, már a puszta látványától romba dőlt a tervem, miszerint nyugodtan kellene rendeznünk a dolgot. - Mégis hogy a francba gondoltad azt, hogy nem fog a fülembe jutni a terved? Ennyire nagy lett az önbizalmad, vagy csak egyre idiótább leszel az évek alatt? - Mire befejezem a mondatot, addigra elé érek és pont van egy kis időm egy újabb mély levegőre, hogy tovább tudjam folytatni. - Kezdem személyes sértésnek venni azt amit az utóbbi időben csinálsz és biztos vagyok benne, hogy nem akarsz a rossz oldalamra kerülni. Már csak azért sem, mert senkid sem marad, ha így folytatod... - Rosszallóan húzom el a számat, miközben karba font kezekkel mérem végig őt. - És ha már itt tartunk! Ismered egyáltalán a menyasszonyod? - Szegezem neki azonnal a kérdést, felhozva a számomra legidegesítőbb részt a tervében. - Azt hiszed, hogy bármi is változni fog, ha kémkedsz Maeve után, azon kívül, hogy csak bemocskolod a nevünket? Felőlem azt csinálsz amit akarsz, de nem akarok ott lenni amikor a szar a fejedre hull és a következmények anya és apa fülébe jutnak. Szinte megborzongok a gondolatra. Egyenként is halálosak, de együtt... Lehet el kellene kezdenem betáblázni magam programokkal, hátha a vita idején pont nem leszek körülöttük. - Ne felejtsd el, hogy még nem vagy olyan pozícióban, hogy birtokold őt és még nem a családunk tagja. Legalább az esküvőig bírd ki, túl korán kezded a hülyeségeidet és ha így folytatod, hamar csúnya vége lehet... Legalábbis, én biztosan önszántamból ölném meg magam ha olyan emberhez mennék feleségül, mint amilyen te vagy. Inkább lennél hálás neki, hogy elviseli a természeted, mert szerintem nem vagy tisztában azzal, hogy mennyire szerencséd van vele. Majdnem egy edzéssel ért fel a helyzet, mert mire befejeztem a mondatot, azt veszem észre, hogy szinte kapkodom a levegőt. Még az a szerencse, hogy fizikailag nem vagyok elég öreg ahhoz, hogy a sok stressztől beadjam a kulcsot, mert Sebastian mellett hamar feldobnám a talpam. Néha komolyan úgy érzem, hogy egy menthetetlen a helyzet.
Vendég
Hétf. Jan. 03, 2022 1:24 pm
Vendég
Vas. Jan. 16, 2022 10:31 pm
- Fúj bazdmeg. - Akaratlanul is kiszalad belőlem egy fintorgás közben a mondat amikor megpillantom, hogy mivel foglalkozik. Jobban belegondolva, nem is vártam volna mást tőle és egy alagsori tanterem kombójától, a semmi közepén, ráadásul. - Őszintén remélem, hogy a terveid között volt az, hogy rájöjjek. - Vetem oda felhúzott orral, részben az undorodottságtól, részben a sértettségemtől. - Ha nem így lenne, kezdenék aggódni a józan eszedért. Nem tudom levenni a szememet a boncolásáról miközben beszélek, egyszerűen... Több, mint undorító. Bele sem akarok gondolni, hogy mennyire unhigiénikus lehet egy mocskos rágcsáló vérében pancsolni, arról nem is beszélve, hogy össze-vissza fröcsög mindent. Remélem legalább a kezét megtisztítja, mielőtt újabb szálra gyújt rá. Annak pedig szándékosan nem hagyok túl sok gondolatot, hogy milyen mentális problémák állhatnak a háttérben, amiért valaki ennyire semleges arccal szeretne kibelezni egy ártatlan és gyenge állatot... A következő mondatától viszont hamar elfelejtem ezeket és rögtön az arcára kapom a tekintetem, elszakítva azt a feldarabolt patkánytól. - Hogy micsoda?! - Azonnal felszalad a szemöldököm a kijelentésére, mert úgy tűnik másban a szálkát, magában a gerendát sem. - Én vagyok a kurva, amikor te döngettél meg minden lányt aki esélyt adott neked? Nekem legalább van önuralmam és önértékelésem ahhoz, hogy megválogassam az embereket, de te... Egy mély sóhaj hagyja a számat, mert szinte már hallom azt az idióta kulcsos hasonlatot, amivel mindig előjönnek ha a témáról van szó. - Néha nem tudom melyik oldaladra akarok kerülni... - Szeretném ha szeretne, de ilyenkor nagyon meg tudja nehezíteni a helyzetem... Igazából nem is neki szánom a mondatot, csak hangosan merengek az opciókon. Pont ezért nehezebben veszem észre a felém fordított szikét, de amint felfogom a helyzetet, automatikusan visszalépek egy kissé. Mondjuk az arcomon inkább meglepettség fut át, mintsem konkrét félelem. Ugyan már, amióta csak az eszemet tudom, már egészen kisgyerekként is terrorizált, ugyan miért hiszi azt, hogy most meghatna? - Kérlek, nekem tennél szívességet. - Fűzöm hozzá rezzenéstelen arccal, talán kicsit túlságosan is bízva a szerencsémben; hiszen aki ilyen egyszerűen vág fel állatokat, talán engem is ugyanolyan könnyen tudna darabokra szedni és ezen a vonalon indulva, a fenyegetése mégsem olyan üres, mint amennyire hittem. Ha viszont a másik oldalról nézzük, nem biztos, hogy annyira bánnám. Sőt, az ezt követő sorok csak megerősítik a halálvágyam. Szinte reflexszerűen sütöm le a szemem, amikor a szeretetről, tiszteletről és félelemről kezd el beszélni. Olyan mintha csak anyát hallanám és egy pillanatra el is szégyellem magam. Valójában igaza van és nem is árt az emlékeztetés. Túl sokszor vágyok mások megerősítésére és azok szeretetére, amikor egyértelműen be lett bizonyítva nekem számtalanszor, hogy ez a gyengeség jele és tökéletesen meg lehet élni nélküle is. Talán a kezdeti üresség és fájdalom is enyhülne idővel, ha adok neki egy kis időt... - Nem, természetesen nem. - Megköszörülöm a torkom, hogy válaszolhassak a kérdésére, s közben oldalra pillantva kiegyenesítem a gerincem. Ha túl sokáig maradok abban a meghunyászkodó testtartásban amiben másodpercekkel ezelőtt voltam, csak rontanék a helyzetemen és az ő hozzáállásán is. Úgy tűnik túlságosan hagytam, hogy kifejezzem az érzéseimet és a valódi gondolataimat. Jobban kellene vigyáznom, mielőtt olyan szarba keverném magam, amiből nehezen jövök ki. - Ismersz Sebastian, nekem nincsenek titkaim, egy nyitott könyv vagyok. - Ártatlanul felemelem mindkét kezem, hogy az egyiket a mellkasomra helyezzem és egy fülig érő rókavigyort villantsak felé. - Maeve nem rossz ember, ha jó kezekben van. Én hiszek abban, hogy ha helyesen állsz hozzá, egy értékes családtagunk lesz a későbbiekben. - A mondatom közben megkerülöm Sebet, hogy felülhessek a legközelebbi tiszta padra. Nem szívesen ülnék bele vérbe, belsőszervekbe, szikébe pedig pláne nem. - A szobatársam, volt időm megismerni a természetét legalább annyira, hogy egy olyan oldalát is láthassam, amit nem mindenkinek mutat meg. - Egy kis ideig csendben hallgatom a passzív-agresszív kiosztását, eleinte csak szemforgatások és láblógatások közepette. A végére viszont elég hülyeséget hord össze, hogy egy halk puffanással elterüljek a padon, hagyva, hogy a fejem szabadon lógjon le róla. - Gondolkoztál már taktika változtatáson? A jelenlegi nem tűnik túl gyümölcsözőnek, ha engem kérdezel. - Teszem fel az egymilliós kérdést, pusztán azért, hogy felvigyem a vérnyomását. Ha esetleg le szeretne szúrni, pont itt van az ideje. - Nem védeni akarom őt, csak meg szeretném tudni, hogy mi jár a borsó agyadban és kiismerni a gondolatmenetedet. Már ha van olyan és nem csak impulzívan mész fejjel a falnak, minden egyes döntésednél. - Bár egy drámai sóhaj hagyja el a számat, tudom jól, hogy nem erről van szó. Hiszen mégiscsak Mulciber, ő is egy számító dög, pont úgy mint a többi családtagunk. Ettől függetlenül viszont érdekel, hogy egyetért a hülye teóriámmal, vagy felfedi a valódi szándékait. Egy kis ideig csenddel válaszolok, amikor rákérdez a látogatásom okára. Őszintén, már el is felejtettem, hogy pontosan miért jöttem. Az indulataim fő oka az volt, hogy azt hittem tényleg annyira hülye, hogy azt gondolta nem jövök rá a tervére, de szerencsére ezt már az elején tisztáztuk és meg is nyugodtam tőle. Ezt viszont semmiképpen sem fogom az orrára kötni. - Hmm, nem tudom, unatkoztam. - Válaszolom röviden a kis kihagyásom után, hogy utána lemásszak a padról és a háta mögé osonjak. Óvatosan átbújtatom a kezeimet a karja alatt és átkarolom, miközben a hátába nyomom az arcom. - Mostanában senki sem foglalkozik velem és még csak izgalmas pletykák sem terjednek amivel foglalkozhatnék. - Nyüszörgöm a hátába, kicsit szorosabbra fűzve az ölelésemet. A helyzet korántsem volt annyira vészes mint amennyire lefestettem, bár szerintem Sebastian is eléggé jól ismer ahhoz, hogy ezt ő is tudja. - És hát kihez is mehetnék, ha nem az én egyetlen és pótolhatatlan, őszintén szerető bátyámhoz, ha figyelemre van szükségem?
Vendég
Szomb. Jan. 22, 2022 10:18 pm
Vendég
Szomb. Márc. 12, 2022 10:04 pm
- Attól még undorító... - Még a gondolatra is elfintorodok, ahogyan újra eszembe jutnak a bájitaltan gyomorforgató hozzávalói és feladatai amin keresztül kellett mennem az utóbbi években. Szerencsére legtöbbször mindig volt valaki, aki megcsinálta helyettem azt a részt amihez nem akartam nyúlni, de akarva-akaratlanul is történt néhány eset, ami egy életre traumatizált. Azóta sem bírok akár még gondolni se a piócákra... - Ne haragudj, Mulciberből vagy, magától értetődő, hogy mindig is rendben volt veled minden. - Főleg amikor gyerekként mindig azzal riogatott, hogy belobbantja a hajam, ha egy szót is szólok apáéknak. - Elég! Hülyének nézel? - Felháborodva emelem fel a hangom és ezúttal nem tart vissza sok attól, hogy felpattanjak a helyemről. Még időben megtartom az arcom, s ahelyett hogy kifejezném a heves ellenérzetemet a mondatával kapcsolatban, inkább a hajamhoz nyúlok és az ujjam köré tekerem. Tetszik a színe, bár lehet változtatnom kellene rajta valamit. - Tudod, eléggé elkeserítő az, hogy ennyire nem ismered a kishúgodat... - Duzzogva felhúzom az orromat, viszont az arca helyett továbbra is a kezemben lévő hajtincset veszem szemügyre. Ha az ember csak a hangomat hallja, még talán el is hinné, hogy tényleg szíven ütött a téma. Viszont ha az arcomra pillant, láthatja, hogy közel sem érint mélyen a bizalmatlansága. Pont leszarom, ha őszintén akarunk fogalmazni. - Mármint sok mindent csinálok és tény, hogy szeretek saját tapasztalatból tanulni, de az, hogy akár még csak gondolatként is eszedbe jut az árulásom lehetősége... Elkeserítő. Azt hittem ennél okosabbnak gondolsz, Sebby. Hirtelen villan felé a szemem amikor felhozza az öngyilkosság kérdését. Hát persze, hogy nem bánná, ha elkerülnék a képből. Néha esküszöm csak azt tart életben, hogy már a puszta létezésemmel is az idegein táncolok. - Nem hiszem, hogy ez rólam szól. - Hanyagul megrántom a vállam. - Mármint, megtehetném, de nem lenne túl önző és hálatlan lépés? Nem mindenki születhet ilyen gyönyörű testbe, ilyen intelligenciával, kár lenne idő előtt visszaadni a testem. Főleg azok után, hogy apáék mindent megtettek azért, hogy legyek valaki és pont mielőtt visszafizethetném ezt, bemocskolom a nevüket és szarban hagyom őket? Nem, nem hiszem, hogy megtenném ezt velük. - Gondolkozok el hangosan, végigsimítva a tincseimen, hogy utána előre rakhassam őket. - Ellenben ha a felelősség nem rám hárul, hanem mondjuk... egy alvilági alakra, egy eltévedt átokra, nem lenne szerencsés? Csak rosszkor voltam rossz helyen, nem rajtam múlt ez a szörnyű szerencsétlenség! - Szinte felvillanyozódok az előbb felvetett ötletre. - Hát igen, szegény Francesca, milyen gyönyörű lány volt és milyen okos! - Az arcomhoz kapok szánakozva, édesanyám hangját utánozva. - Olyan sokra vihette volna, ha még maradhatott volna egy kicsit. Miért pont tőle, a kedvenc gyerekünktől kell a leghamarabb elbúcsúznunk? Ő volt a legjobb lány, a legkiemelkedőbb, miért nem volt ott inkább Maud? - Teljes beleéléssel csattanok fel, a plafonon keresve a választ a saját drámámra. Egy pillanatig még biztosan tartom a két kezemmel a pofimat, lassan, de szélesen elvigyorodva, amikor a tekintetem Sebastianra csúszik. - Hát igen, milyen... Szomorú. Lenne. A saját szórakoztatásom ugyanakkor nem tart sokáig, amikor a pillanatnyi gyengeségeimet hányja a szememre. Van benne igazság, talán tényleg nem őt kellett volna felkeresnem a problémáimmal. Legalább most már tudom. Legközelebb valamelyik mardekáros örömfiút fogom terhelni a gondolataimmal, ők úgyis mindig kétségbeesetten megtesznek mindent ha jó időben kapom el őket. - Hmn... - Egyetértően hümmögök a szavaira, amikor az átlátszó hazugságaimat hozza fel. Kár lenne ellenkezni vele, meg nem mintha meg tudnám győzni bármiről is; túl jól ismeri már minden lépésemet ahhoz. Na nem mintha ezt azt jelentené, hogy a későbbiekben ne folytatnám a hazugságaimat. Könnyebben jön ez már, mint az igazság, meg be kell valljam, a vérét is szeretem szívni. Igazi testvéri szeretet. - Nem vagy impulzív, valóban. És semmi közöm a dolgaidhoz. - Ismétlem el a szavait, halvány mosollyal az arcomon. - Nem szólok bele... Eskü. Hazudni se fogok többé, természetesen. - Talán tényleg nem unatkoztam, ki tudja. - Hümmögőm a hátába, miután sikeresen mögé osontam és átkaroltam. Egy pillanatra lehunyom a szemem és szorítok rajta egyet. Ha elég erősen koncentrálok, még akár olyan embert is el tudok képzelni aki viszont szeret. - Már az is baj, hogy időt akarok tölteni veled? - Durcásan fonom köré jobban a kezeimet és valóban zokon esik az, amikor lefejti őket magáról. Belehalna, ha szeretne egy kicsit? - Hm, utólag belegondolva tényleg őket kellett volna felkeresnem... De beszélni akartam veled erről. Jobb tőled tudni, mint másoktól. - Már így is lesz mit mesélnem Maeve-nek. - Eh, nincs kedvem a mocskos bájitalodhoz. - Pördülök egyet, hogy újra megtaláljam a helyem a padon, ahol eddig ültem, hogy továbbra is tisztes távolságból figyeljem. - Semmi közöm hozzá, ahogyan mondtad. - Újra felfestem az arcomra a rókavigyorom, ahogyan finoman a vonásait elemzem, nehogy túl messzire menjek. - Ha gondolod szívesen csicsergek neked bármiről ami történt velem. De szívesen meghallgatom a te napodat is. Régen hallottam már az édes, kedves hangodat, már hiányolom. És tudom, hogy ennél már csak rosszabb lesz a helyzet, ha majd te is elballagsz és elköltözöl tőlünk.
Vendég
Vas. Május 01, 2022 2:01 pm
Vendég
Szer. Aug. 31, 2022 1:35 pm
- És ebben nem tévedsz.- Bólintok egyetértően a mondatára, hiszen kár lenne tagadni. Tényleg ismer eléggé, hogy tudjam milyen trükköket érdemes elhagyni nála egy beszélgetés során. Nem futok felesleges köröket ha úgyis kiszámítható a lépésem. - De a rokonokat próbálom közel tartani magamhoz. Mint mindenki mást, akit nem akarnék az ellenségeim között tudni. Finom mozdulattal veszem az ujjaim közé a talárom anyagát, két ujjal összedörzsölve azt, mélyen merengve. - Persze, - Baljóslóan emelem meg a tekintetem, majd miután a fejem is követi a mozdulatot, elmosolyodok - ez is csak addig tart amíg ti sem terveztek ellenem szegülni... És hát miért is tennétek velem ilyet? Szórakozottan rántom meg a vállam a kérdésre, mintha tényleg csak egy buta felvetés lenne. Valójában viszont tisztában vagyok azzal, hogy sokkal nagyobb a súlya, mint amilyennek mutatom. Pont annyira vagyok biztos kezekben náluk, mint bárki más nálam. A kamu mosolyom azonban lefagy az arcomról amikor megkérdőjelez. Egy kis ideig baljós csend telepedik le közénk, ezúttal nem titkolva, hogy fel tudnám nyársalni a tekintetemmel. Beletelik egy kis időbe mire észreveszem magam és újra felfestem a széles vigyorgásomat, kissé oldalra billentve a fejem. - Mégis miből gondolod, hogy szükségem lenne a Mulciber vagyonra, ha megházasodok? - Felkacagok a kijelentésén, szándékosan azon az idegesítő, magas hangon, amit tudom hogy annyira zavarja és bántja a fülét. - Ha felajánlanák se fogadnám el, jó testvérként neked is hagyni akarok valamit azért. Ráérősen körzök körülötte, néha-néha a válla felett átpillantva, hogy megnézzem mit csinál - és minden alkalommal fintorgok amikor a patkányokat vágja darabokra. Kár értük, szeretem őket. A jég hátán is képesek megélni. Kissé hasonlítanak a családtagjaimra. - Nézd, lehet nem vagy tisztában a dolgokkal, mert csak a saját szemszögedből tudsz kiindulni, szóval segítek; hidd el nekem, csak azért mert valaki férfi, nem jelenti azt, hogy erős jelleme van. Sőt! - Jóízűen nevetek fel, amikor eszembe jutnak az emlékek. -Ha tudnád, hogy mennyi ember van a Roxfortban, akik még a lábam nyomát is megcsókolják, ha szépen kérem. És most nem csak sárvérűekről és félvérekről van szó. Látnod kellene a hálát a szemükben amikor letérdelnek előttem, hogy bekössék a cipőmet. - Karbafont kezekkel állok meg mellette, jót szórakozva a témán. Ha rám is pillantana megerősítés gyanánt, a magabiztos pillantásomból hamar le tudná szűrni, hogy ezúttal tényleg nem hazudok. Még csak nem is túlzok. - Semmi másra nincs szükségük, csak egy erős kézre ami visszarántja őket és nagyon hamar megtanulják azt is, hogy nem állhatnak fel addig amíg engedélyt nem adok rá. Szánalmas, tényleg... De hát mit tegyek ha igényük van erre. Ne éljek vissza a lehetőséggel? Rosszallóan húzom el a számat, mert tényleg sajnálom a helyzetet. Mindig kell az a réteg aki kiszolgál, de ennyi gyenge jellemű aranyvérűnek bűn léteznie. Kissé már értem, hogy miért vesztettük el a régi fényünket és megbecsülésünket; ilyen varázslókkal lehetetlen bármit is kezdeni. Szomorú, hogy ide jutottunk, de legalább pozitívum, hogy van kiből válogatnom. Ha szar a helyzet, a legkevesebb amit tehetsz az az, hogy a saját hasznodra fordítod. - Ha pedig anyáék ismernek engem ennyire, magas rangú, engedelmes férjet fognak nekem választani, akit irányíthatok. Hiszen ne hazudjunk magunknak, ez az élet rendje; ti férfiak csak a parancs végrehajtásra vagytok jók... Na, de visszatérve a témára! Hamar váltok hangszínt, amikor köré fonom a kezeimet, óvatosan megszorongatva őt. Ritkán van erre lehetőségem, muszáj addig kiélvezni amíg tudom. - Aw, megsértettelek? Ne haragudj. - Kicsit mélyebben fúrom bele az arcom a hátába, amikor felhozza a "sérelmét". Egészen kellemes megérinteni, ha mást képzelek el helyette. - Na, de most komolyan. Ne tegyél úgy, mintha szokatlan lenne, hogy mindenki rohadéknak tart. - Sőt, valószínűnek tartom, hogy még élvezi is. - Egyedül annyi lehet idegen, hogy én a szemedbe mondom, a többi nyomorulttal ellentétben. Fura érzés, ugye? Amikor a visszatérését emlegeti az akadémista évei közben, az arcomra egyértelműen kiül a csalódottság. Tényleg jó lett volna, ha nyugtom lenne tőle, de hát ilyen az élet. Nem mintha nem számolnék azzal, hogy még így is kémkedni fog utánam. - Kár érte. - Felelem egyszerűen, egy másodpercig megőrizve a komoly ábrázatomat, majd hangosan elnevetem magam, legyintve egyet. - Haha, csak viccelek, ne vedd magadra. Te is tudod, hogy örülök ha itt vagy a közelben. Nincs más ebben az épületben akiben bízok, rajtad kívül. Igazából benned sem.