Tényleg nem tudtam neki hirtelen mit mondani. A falat is a torkomon akadt, ahogy sok gondolat a fejemben is megállt. Nézegettem őket a fejemben, és próbáltam rájönni. De nem igazán találtam a nyitját, vagy is lenne értelme, de…
Oldalra pillantottam Robertre, aztán csendben befejeztük az ebést. Gyors kidobtam a dobozokat a közeli kukába, és visszaszálltam a kocsiba. Mosolyogtam egyet, aztán bekötöttem magamat, hogy indulunk, remélem haza.
Gondolkodnom kell, vagy nem is tudom, hogy mit kellene most. Beszélni valakivel? De csak Roberttel tudok. Ha belegondolok ő is elég bátor volt, hogy ezt így kimondta. Akkor én miért nem tudok az lenni, és megtudni, hogy az van e, amit gondolok. És miért remélem azt, hogy az van? Akarok tetszeni neki? Akarom, hogy elképzeljen azokban a dolgokban? Ezekre nem igazán tudom a választ csak azt, hogy szeretek vele lenni, hozzá bújni, megölelni, nevetni, sírni, talán még vitatkozni is. Ha nincs ott megörülök a hiányától. Ha megérkezik attól örülök meg, hogy nem tudok belebújni szinte. Butaság, de ilyen hiányos érzés után úgy érzem, hogy olykor jó lenne belebújni , hogy érezhessem. Tudom, hogy ott van, de valahogy kevésnek érzem azt a pár pillanatot, amit nekem ad olyankor. Néha ránéztem, néha kifelé, a torkomat köszörültem.
- Robert én tetszem neked? – böktem ki végül bátortalanul a kérdést.