| family forever never apart |
| | Pént. Nov. 19, 2021 6:40 pm |
Komolyan nem voltál képes már hetek óta felemelni azt az átkozott tollat és írni legalább egy pár soros levelet?! Hát ennyire magába szippantott Anglia, hogy még az egy szem húgodat is elfelejted miatta? Meg vagyok sértve, véresen komolyan. Ha egyszer hazatérsz, minimum egy zsáknyi kondéros keksszel gyere, engesztelésképpen, anélkül tuti nem engedlek be az ajtón bármennyire is próbálkozol majd... Amúgy mesélhetnél: milyen az iskola? A ház? A diákok? Minden érdekelne, ha vennéd a fáradtságot és végre-valahára beavatnál a részletekbe. Még apa is gyakrabban kap tőled levelet, mint én, ami egy kicsit furcsa azért... Eddig szerettél az agyára menni, most meg csak neki mesélsz az új életedről? Hát mi ez már, ha nem igazságtalanság?! Mertél már hozzászólni Krum kisasszonyhoz? Á, nem olvastam ám el a levelet, amiben Viktort meg a lányát ajnározod apának...Mellesleg, jobb, ha tudod, hogy Degora mostanában irtózatosan rossz kutya. Már a második pár cipőmet rágta szét, amit a nagyapánál hagytam; csak szólok. <3 |
| | | | Szomb. Nov. 20, 2021 1:16 pm | 2021. október 22. Roxfort Mardekár hálókörlet
Emmaline!
Drága testvérem. Rivallót is küldhettél volna, hiányzik az észosztásod! Csak viccelek, ki sem nyitnám! Vissza térve leveledhez... elfoglalt vagy, kizárt, hogy időben írnál vissza és időben küldenéd vissza, így apa volt a mentsváram ezen a téren, hogy időben kézhez kapjam az információkat. Téli szünetben haza térek, a kekszet felejtsd el! Mással jövök, ez annál is jobb lesz, de legyen meglepetés! Az iskola...hát...teljesen más, mint a Mi iskolánk! Részben ez a teszlek süveg meg a házbeosztási ceremnia... a másik meg ez a képek, melyek beszélnek, mozognak, beszólnak...a lépcsők is mozognak! A diákok meg... egy része olyan aki a seggéből rántja ki az embert, osztja az eszét, amásik fele meg valahol a béka segge alatt kullog, meg van egy nagyon kis része...azok vannak békén hagyva. Szóval nagyon más. A roszfiús tábort erősítem, páran rossz szemmel nézik, ám akadnak haverok e téren így nyugi van, nem vagyok egyedül. Itt van még Ő is... emlékszel Crystal-ra? Tudod... együtt voltunk pár hónapig... itt van! Ez olyan, mintha követtem volna, nem? Még nem beszéltünk, ám a kisasszonnyal, - igen Krum lányával - már szemeztem...illetve a kviddics mérkőzésen figyeltem nah! A fejleményeket majd megkapod, vagy nem... A kutyám meg azt akarja ezzel mondani, hogy vegyél másik cipőt, mert szar az ízlésed! Örülök levelednek, lehet hogy hamarosan tényleg személyesen is összefutunk. A téli szünet egy szemvillanás alatt itt lesz! Addig meg írj egy kicsit az új szerepedről! Üdvözöllek: Sonny (ölellek is ám!) Ui: Nelson üdvözöl! |
| | | | Szomb. Nov. 20, 2021 6:59 pm |
A rivallót megfontolom, ha már hiányzik, hogy valaki kicsit kiosszon végre a hülyeségeid miatt! Azt meg ne mondd már, hogy nem érek rá, rád, hiszen tizenhét év alatt mindig szorítottam legalább egy kis időt a nagy és kevésbé szorgalmas testvéremre. Igen, még a színjátszás mellett is. És nem, az egyáltalán nem számít, amikor egy hétre szinte bezárkóztam a hálószobámba, mert gyakorolnom kellett az antiszociális Maisie karakterét.Mással? Ne már, nagyon jól tudod, hogy ki nem állom a meglepetéseket! Szóval... áruld csak el, hogy mivel is készülsz; hogy előre felkészülhessek rá én is. Na, azt el tudom hinni - már amennyit hallottam Stacy előző éves cserediákságáról. A ház, amibe kerültél milyen? Hogy tetszik? Odavalónak érzed magad? A lépcsőkkel meg vigyázz: jó lenne, ha a tél szünetre megmaradna mindkét lábad. Pláne, hogy most, hogy tudom, hazajössz karácsonyra, lenne egy ártatlan kis tervem veled... Őszintén? Nem nagyon örülök neki, hogy megint a rosszfiút játszod... Nem lenne jobb néha kicsit a valódi Emersont is megmutatni a külvilágnak? Viszont Crystalnak örülök. Jó tudni, hogy van valaki melletted Nelson-on kívül is, aki nemcsak az új cserediákot látja benned, hanem azért ismer is téged. Amúgy véletlen sem őt követted tényleg, igaz? Mármint talán akarsz még tőle valamit? Erősen ajánlom, hogy nekem számolj be először arról, ha bármi történik Krum lányával azonkívül, hogy stalkerként meredsz rá a kviddicsmeccsek alatt... Ennél azért merészebbnek ismerlek, Sonny! Szóval: csak hajrá! Hogy micsoda?! Az ízlésemmel aztán abszolút nincsen semmi baj, Emerson! Egyedül csak a kutyád neveletlen, ennyi az egész. De hát mit is várok tőle: hiszen te vagy a gazdája, khm... Örülnék neki, mert... nagyon kicsit hiányzik azért a tökfejed, tudod? Hát, csak a szokásos színdarab lesz: álmodozó és nagyon is naiv kislány, aki belezúg a beképzelt szomszédsrácba. Hiába mondtam Mrs. Myersnek, hogy kellene a történetbe valami különleges szál, nem nagyon hallgatott rám... Így annyira klisés az egész, de mindegy. <3 |
| | | | Szomb. Jan. 15, 2022 8:51 pm | 2021. október 26. Roxfort Mardekár hálókörlet
Emmaline!
Kedves (?) Emmácska... A ház? Hm...hogyan is irjam le neked...elégaz, hogy tetszik? Hiszen egysíkra kerültem a fenegyerekekekkel? Egyik sem húzza meg magát, mint otthon...ez meg bejön! Ártatlan terved van velem? Idefigyelj, mi Mortonék nem vagyunk ártatlanok, szóval ne keverd be oda magad soha. Csak viccelek. Várom, hogy haza érjek. Hiányoztok. Chrystal meg én? Nem, ugyan. Már túl léptem rajta. Elég volt egyszer az a pár hónap vele, nem kérek belőle többet. A kviddics csajra meg...bizd ide! Tudom! Köszi! Amúgy meg csak ügyesen kis Morton! Drukkolok. Kéz és lábtörést. A többit meg majd személyesen kistesó. Ölel: Sonny Hiányoztok. Az Emmácskáért Bocs....még mielőtt küldenél bármit is... |
| | | | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 103 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 103 vendég :: 2 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|