Santa Claus is coming to town! Ismét közelít az év vége, alig több, mint másfél hónap és már a 2022-es naptárakra lesz szükség a 2021-esek helyett. Ez pedig egyet jelent a Karácsony közeledtével, mi pedig a tavalyi, nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttük, idén is megrendezzük a karácsonyi húzást. Virtuális, COVID-friendly módon, természetesen. A szabályok egyszerűek, nem kell megijedni. Minden jelentkezőnek kisorsolunk majd egy másik jelentkezőt, akit meg kell majd ajándékoznia. Ez az ajándék pedig tulajdonképpen bármi lehet - nem kell nagy, erőn felül teljesítendő dolgokra gondolni -, reag kód, aláírás, szerkesztett kép, avatar, mood board, crackship, novella, vers, rajz és bármi, ami eszetekbe jut. (Arra viszont nyomatékosan kérek mindenkit, hogy a felsoroltakhoz hasonló, 'maradandó' ajándékokban gondolkodjatok, ne karakterben, posztban, játékban, plotban, amelyek változhatnak!). Jelentkezni bárki jelentkezhet, aki rendelkezik legalább egy elfogadott előtörténettel. A határidő 2021. december 1. szerda 19:00, eddig kell jeleznetek a részvételi szándékotokat az alábbi kérdések megválaszolásával:
Főarakter neve: Az a karaktered, akin bármikor elérünk Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Mivel tavaly a 'húzás' után többen segítséget kértetek tőlem, hogy az, akit kaptak minek örülne, melyik karakterének van szüksége valamire. Most itt a lehetőség, hogy segítséget nyújtsatok ti magatok. Leírhatjátok minek örülnétek, vagy hogy melyik karakteretekre koncentráljanak (ha több van). Azonban egy fontos dolgot mindenképpen szeretnék leszögezni. Amit itt megneveztek, csak ötletadás, nem pedig kérés! Tehát, ha van a húzótoknak ötlete, nem biztos hogy figyelembe veszi ezt (sőt, én jobban örülnék, ha nem tenné, hanem azt csinálná, amit inkább ő gondol!). És hozzáteszem, nem kötelező ezt a pontot kitölteni, ki is lehet törölni, csak egy esetleges opció.
Jelentkezési lap:
Kód:
[center]<div style="width:400px;text-align:justify;color:#d4c49e;"><span class="kiem">Főarakter neve:</span> Az a karaktered, akin bármikor elérünk <span class="kiem">Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd:</span> Mivel tavaly a <em>'húzás'</em> után többen segítséget kértetek tőlem, hogy az, akit kaptak minek örülne, melyik karakterének van szüksége valamire. Most itt a lehetőség, hogy segítséget nyújtsatok ti magatok. Leírhatjátok minek örülnétek, vagy hogy melyik karakteretekre koncentráljanak (a több van). Azonban egy fontos dolgot mindenképpen szeretnék leszögezni. [u]Amit itt megneveztek, csak ötletadás, nem pedig kérés![/u] Tehát, ha van a húzótoknak ötlete, nem biztos hogy figyelembe veszi ezt [i](sőt, én jobban örülnék, ha nem tenné, hanem azt csinálná, amit inkább ő gondol!)[/i]. És hozzáteszem, nem kötelező ezt a pontot kitölteni, ki is lehet törölni, csak egy esetleges opció. </div>[/center]
Azt, hogy kit húztatok tőlem fogjátok megtudni egy üzenet formájában Discordon vagy PM-ben itt, a fórumon, attól függően, hogy kit melyik platformon tudok könnyebben elérni.
Főarakter neve: June M. Harrison Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: there's some HOs in this house - bárminek és mindennek fogok örülni, bármelyik karakterem is kapja az ajit
Főarakter neve:@Alina ScamanderBár szép lenne, ha magamat nem érném el. Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Ahogy az előttem szólók, úgy én is bárminek örülök, amit kapok . Ha viszont valaki nagyon, nagyon, nagyon tanácstalan lenne, akkor @Anaïs Hendrickx, @Isabella Fleming és @Maisy Crouch részére bármi jöhet, ami grafikai :3. De ez tényleg csak utolsó utáni mentsvár legyen, ha van ötleted, inkább lepj meg. (ha már azt úgy tudni fogom ki leszel)
Vendég
Hétf. Nov. 15, 2021 9:45 am
Főarakter neve:@Wilhelmina Wilkinson Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Mindennek nagyon örülök, de ha tanácstalan lenne a karácsonyi angyalom, akkor megsúgom neki, hogy különösen szeretem a millió gifes tumblr oldalakat, az aláírásokat és a crackshipeket. Bármelyik karakterem is kapja.
Vendég
Hétf. Nov. 15, 2021 2:55 pm
Főarakter neve: Clyde M. Corner Rókája Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Hinned kell magadban, csak ennyit mondok annak aki engem húz. Tudom nagy segítség xd @Minnie-ben vagy Clyde-ban lehet gondolkodni, annyit segítek. :3 De aki a többi 30 akárhány karakteremben szeretne az se nagy bűn. Mindennek örülni fogok.
Vendég
Vas. Nov. 28, 2021 6:04 pm
Főarakter neve: Sophie E. Lestrange Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Hogy őszinte legyek, nekem teljesen mindegy, hogy melyik karakteremet lepitek meg és az is mindegy, hogy mivel. A lényeg az ajándékozás, és az, hogy lássa a másik, hogy gondoltál rá. Szóval részemről teljesen nyitott vagyok és a legapróbb dolognak is annyira fogok örülni, mintha az egész Buckingham-palotát kapnám meg.
Vendég
Vas. Nov. 28, 2021 6:48 pm
Főarakter neve: Asher Walsh Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Mindennek örülök! Ha tényleg semmi nem jut eszedbe, akkor annyit segítek, hogy szeretem az aláírásokat meg a random gifeket városokról és helyekről
Vendég
Vas. Nov. 28, 2021 7:44 pm
Főkarakter neve: Franklin Longbottom Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Én is mindennek örülök, legyen szó grafikai dolgokról, vagy esetleg valami írásról, playlistről, vagy ami éppen eszedbe jut. Veheted komolyra, vagy éppen viccesre a figurát, bármi legyen, boldoggá fogsz vele tenni. :3
Főarakter neve:@Meissa Lestrange-Black Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Én szintén bárminek örülök, bármelyik karimnak. Möjsinek, Masonnek és Murphynek van kevesebb gif alapanyaga, (lehet ez ilyen "M" betűs sors xD) ha valakinek nagyon nincs ötlete számomra.
Alina Scamander varázslatosnak találta
Vendég
Hétf. Nov. 29, 2021 9:05 am
Főarakter neve: Helena C. Fawley Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: olyan vagyok mint egy kisgyerek, mindennek is tudok örülni
Vendég
Kedd Nov. 30, 2021 11:08 pm
Főarakter neve:@Margaret Fontaine Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Rád bízom, hogy mivel lepsz meg. Pl. Örülnék egy valódi nefeledd gömbnek vagy egy időnyerőnek. Avik, gifek, aláírások, bármi jöhet.
Vendég
Szer. Dec. 01, 2021 2:09 am
Főarakter neve:@Neville Longbottom Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Bárminek örülök igazából, képnek, kódnak, lepjetek meg.
Főarakter neve:@Otto Gwyndion Ackerley Gondolatébresztő, ötlet adó annak, aki húz majd: Tulajdonképpen bárminek örülnék, aviknak, gifeknek, crackshipnek, ami csak az eszedbe jut, úgyis imádni fogom. <3
Lejárt tehát az idő, elmúlt hét óra, ami azt jelenti, hogy a továbbiakban már nem tudtok jelentkezni a karácsonyi "húzásra". Se baj, most jön csak az igazán izgalmas része a történetnek, ugyanis mindenki megtudja, hogy kit szánt neki a sors (és Alina). Mint tavaly is, úgy idén is a random.org segítségével osztottam szét a neveket, túlnyomórészt. Néhol cseréket eszközöltem, hogy az olyanok, akikről tudom, hogy IRL is megajándékozzák egymást (pl. tudom magamról és Möjről, ezért figyeltem, hogy mi még véletlen se a másikat húzzuk, ahogy még volt 1-2 ilyen eset), ahogy arra is törekedtem, hogy ne legyen átfedés a tavallyal. No de, mielőtt mindenkinek küldök egy baglyocskát discordon, hogy kinek kell ajándékot készítenie, itt van pár hasznos tudnivaló:
Csere nincs, azt kaptad akit Alina a gép dobott, szerintem nem lesz gond
Innentől kezdve 22-23 napotok - három hetetek! - van elkészíteni az ajándékotokat, legyen az bármi, amit adni szeretnétek
A kész ajándékot egy december 24-én 0:00-kor megnyíló ajándékos témába tudjátok majd betenni. A linkjét karácsony napján egyből megosztom majd veletek itt és discordon is.
Legyetek kreatívak és ne feledjétek legalább olyan jó adni mint kapni
Ha bármi kérdés, óhaj, sóhaj, panasz bánat lenne, esetleg segítség kéne, keressetek bátran.