Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

minden rendben?

Anonymous

minden rendben? Empty
Vendég
Kedd Nov. 02, 2021 11:19 pm

Tala & Hunter

Frissen mászott ki a kertből, álla és kicsi kezei sárban tündökölnek, farmere szárára rászáradt egy kis föld és trágya. Legtöbbször így néz ki, ha beszabadul a veteményesbe és a mellette lévő picike, ám annál nagyobb gonddal ápolgatott saját kertecskéjébe. Mert bizony, az évek alatt sikerült kiharcolnia magának egy icipici területet, ahol azt termeszthet, amit csak akar.
Kicsit felhúzta magát, ezért volt szükség a jó öreg kertterápiára, mert ő is tudta, már mikor gumicsizmát húzott, hogy mikor visszafelé jön majd a házba, már arra sem fog emlékezni, hogy miért haragudott. És valóban, most sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, mint bármikor. Ha a növények közt mókolhat, képes annyira megnyugtatni, hogy valami egészen áldott állapotba kerül.
Mancsait azért megtörli, a gumicsizmát is kint hagyja, hogy aztán mezítláb, még mindig sáros nadrágban csoszogjon be az ajtón. Széles mosollyal arcán vonul végig a házon, nem titkolt célként a saját szobáját keresve. Valószínűleg minden rendben is menne, ha nem látná meg az egyik félig nyitott ajtón át Huntert. Azt a Huntert. Ezer meg egy éve ismerik egymást, Tala életében az egyik legfontosabb személy. Jó, Eddiehez és Ezrahoz egyértelműen jobban kötődik, de talán Malaval képes felvenni a versenyt. Végül is, látták egymást felnőni, és nagyon sok mindenben ott voltak együtt, egymásnak, amikor kellett, vagy éppen nem kellett volna.
Épp ezért megérzi, ha valami nem stimmel. Vagy legalábbis, ha valami furcsa. Egyébként is jó érzéke van ehhez, de ilyen emberekhez meg aztán pláne. Így hát megtorpan az ajtóban, bekopog, mielőtt belépne, és egyetlen kérdő pillantással tudakolja meg, hogy bejöhet-e. Ha nem, hát elfogadja, de őszintén, rá is ráférne egy kicsit a fiú társasága. Nincs benne semmi önzőség, ez inkább amolyan kölcsönösen jó Tala szemében.

Vissza az elejére Go down
Hunter Tuttle

Kviddicsjátékos

minden rendben? Ed96a65eee6627ea3a098e90f888b615828f46ad

Elõtörténet :

Az emberi cikesz

minden rendben? 93701b9536db1fe0d2e31e478961d16d

Multik :

Zsörtike sereg

Playby :

Timothée Chalamet

73

minden rendben? Empty
Hunter Tuttle
Szomb. Jan. 22, 2022 5:03 pm

Tala & Hunter
Az embernek olykor fontos döntéseket kell meghoznia az életében. Például azt, hogy a Pokemon Platinumban melyik pokemonokat vigye magával az Elite Four ellen. Oké, Infernape, Floatzel és Jolteon magától értetődőek, de Staraptor, Houndoom, Raichu, Rapidash, Lucario és Luxray közül csupán hármat kiválasztani szinte lehetetlen, még akkor is, ha már háromszor végigpörgettem ezt a játékot és tökéletesen tudtam, milyen csapattal lehet könnyedén végigjutni a négy erős tréneren. Végül megállapodtam Staraptor, Lucario és Raichu mellett - a szívem győzött, túlságosan ragaszkodtam minden játékban a Pikachukhoz és azok továbbfejlett változatához.
Csak akkor raktam félre a Nintendót, amikor halkan pittyegni kezdett mellettem az ágyra dobott telefon. Alina írt, a szívem az indokoltnál sokkal nagyobbat dobbant, mikor megláttam a nevét és a mellette mosolygó picike képet a WizApp ikonjával. Fotót küldött, Puffancs fagylaltot evett rajta, a szája körül maszatos lett a bundája és kifejezetten dühösen nézett a kamerába. Az arcomon széles vigyor terült el, ami azonnal le is fagyott, mikor megláttam a fénykép hátterében Carol Dolohovot. Azt hiszem, azon már túltettem magam, hogy sértődött legyek vagy haragudjak Carolra, hiszen valójában nem is volt miért. Elfogadtam, hogy nem akart már velem lenni, megértettem az okokat, nem hibáztathattam érte. Abba is beletörődtem, hogy mostanában olyan életet folytatott, amivel nem értettem egyet és ami miatt úgy érzékeltem, hogy elhanyagol sok mindent és sok mindenkit, amik és akik korábban fontosak voltak számára. Már úgysem az én dolgom volt. Mégis, akárhányszor találkoztam Alinával és valamilyen úton szóba jött Carol, valami rémesen kínos és bűntudattal teli érzés telepedett ránk, elrontotta a felhőtlen boldogságot, amit együtt éreztünk - szigorúan barátokként, hiába tudtam, hogy én nem úgy tekintettem Alinára és olykor úgy éreztem, hogy ő sem rám. De nem venné Carol árulásnak? Hogy én és a legjobb barátnője...? Sosem válaszoltam meg a kérdést és soha nem is tettem fel senkinek. Nem akartam Carol kapcsolatát elrontani a gyerekkori legjobb barátnőjével, nem tehettem meg vele...
Sóhajtva félredobtam a telefont, ekkor láttam meg az ajtóban ácsorgó Talát.
- A kert az életedre tört? - mosolyodtam el, a csupa sáros ruháira mutatva.
Felültem az ágyon, majd egyszerűen megpaskoltam a mellettem lévő helyet, jelezve, hogy nyugodtna jöjjön be és üljön le, ha szeretne. A jelnyelvben rettentően béna voltam, próbáltam megtanulni, de valahogy sosem úgy sikerültek a kézmozdulatok, ahogy szerettem volna, így az esetek többségében inkább igyekeztem Tala szájról olvasási képességeire hagyatkozni - és nem borzasztóan hadarni, bár ez nem mindig sikerült.
Ahogy leült mellém, a mobil újból felvillant, Alina neve ismét megjelent a képernyőn, de gyorsan el is sötétítettem, noha nem volt mit titkolnom Tala előtt. Alina többször járt már nálunk, nem volt titok a... barátságunk, nevezzük annak, Eddie bármennyire is rángatta a szemöldökét, akárhányszor így definiáltam a kapcsolatunkat.
- Valamelyik nap kviddicsezhetünk, ha gondolod. Csak el ne mondd a hugrabugosoknak, hogy griffendéleseket edzek a nyári szünetben, tisztára árulónak érezném magam. - Még most is furcsa volt belegondolni, hogy soha többet nem fogok a Hugrabug színeiben játszani, hiába lógott a szekrényre felakasztva a rikítóan zöld Kenmare Kestrels talárom. - Akár holnap is gyakorolhatunk. Ma már nem lesz rá időm, délután elkísérem Alinát az Abszol útra akadémiai tankönyveket venni. Bizarr, mi? Én és az akadémiai tankönyvek...

Hunter Tuttle
When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives.

Anonymous

minden rendben? Empty
Vendég
Hétf. Jan. 24, 2022 10:07 pm

Tala & Hunter

Kerek kis arcára mosoly szökik, ahogy meglátja Hunter görbülő ajkait. Természetes reakció, ha valaki rámosolyog ő rögtön viszonozza, teljesen mindegy, hogy milyen kedve van, vagy ki az illető. Kinyújtja nyelvét a fiúra befelé menet, kislányosan, aranyosan, továbbra is mélységes jókedvvel. Még hogy az életére tört, mi? Inkább Tala tört a kert életére.
Mielőtt levetné magát az ágyra kibújik sáros nadrágjából, nem akarja bevinni a koszt. Egyrészről nem tud zavarba jönni attól, ha olyan emberek látják illetlenül kevés ruhában, mint mondjuk Hunter. Másrészről pólója elég hosszú ahhoz, hogy eltakarja azokat a pontokat, amelyeket szükséges. Szóval így foglal helyet barátja mellett, kinyújtóztatva rövid lábait.
- Benne vagyok! Becsszó, nem mondom meg nekik! – Na nem mintha egyébként nem lenne teljesen mindegy, hiszen Tala úgysem játszik a meccseken, attól, hogy engedik edzeni, így nyilván nem jelent veszélyt egyik csapatnak sem. Számára ez csak kikapcsolódás és semmi több, hiszen tisztában van saját korlátaival és akadályaival, nem lenne értelme, hogy többet lásson ebbe az egészbe. – Ma már úgysem lennék alkalmas ilyesmire, elfáradtam – sóhajt aprót, és fészkelődik. Úgy helyezkedik, hogy hátát kényelmesem megtámaszthassa, de Hunter lássa mindkét kezét, ő pedig a fiú ajkait. Nehéz dolog ám így megtalálni az ideális pozíciót.
- Egyrészről öregszel, másrészről totál szerelmes vagy, nincs ebben semmi bizarr – varázsol sokat sejtető vigyort mozdulatai mellé. Megpróbálhatja neki bemagyarázni, hogy csak barátok, de hát látja ő, mint mindenki. Csak kicsi, nem hülye. Vagyis már nem is annyira kicsi, mint amilyennek sokan még mindig gondolják. Bizony, ő is öregszik a többiekkel, és ez egy kicsit aggasztó, hogy tegnap még tíz volt, ma meg már tizenöt. Hogy hova lett az az öt év, nagyjából fogalma sincsen.

Hunter Tuttle

Kviddicsjátékos

minden rendben? Ed96a65eee6627ea3a098e90f888b615828f46ad

Elõtörténet :

Az emberi cikesz

minden rendben? 93701b9536db1fe0d2e31e478961d16d

Multik :

Zsörtike sereg

Playby :

Timothée Chalamet

73

minden rendben? Empty
Hunter Tuttle
Szomb. Feb. 05, 2022 11:37 am

Tala & Hunter
Csak kevesen tudták az amúgy népes baráti körömből, hogyan éltünk mi itt az erdőben. Elmondtam nekik, persze, hogy nem a szüleim neveltek, hanem örökbefogadott Eddie, gyakran megemlítettem azt is, hogy más gyerekeket is magához vett az évek alatt, de a falkánk dinamikájáról - és arról, hogy ez tényleg egy falka volt, igazi, vérszomjas farkasokkal - nem beszéltem csak nagyon kevés embernek. És az igazság az, hogy valószínűleg még ők sem értették teljesen, hogyan is működött ez. Nehéz volt szavakba önteni, hogy Eddie egyszerre volt számomra apafigura és barát, hogy a többi kölyök valahol a testvérem volt és mégsem, hogy mennyire össze tud kovácsolni vadidegen embereket egy borzalmas, gyógyíthatatlan kórság... Ezt csak azok érthették, akik itt voltak közöttünk, az olyanok, mint Tala és én. Tulajdonképpen nem volt a húgom, semmi közünk nem volt egymáshoz a szó szigorúan vett értelmében. Egy helyen éltünk, egy asztalnál ettünk, a hivatalos papírjainkon ugyanaz a gyám szerepelt, együtt etettük meg néha a kecskéket és a csirkéket, a ház mögött vödrökből és seprűnyélből gyártott mini kviddicspályán edzettünk, de a szó klasszikus értelmében nem voltunk egy család. Mégis nehéz volt Talára nem úgy gondolni, mint a soha meg nem született kishúgomra. Még a korkülönbség is éppen elegendő volt ahhoz, hogy felébresszen bennem egy nagytesós védelmező ösztönt, persze csak amolyan hugrabugos formában, nem akartam én az egész világot laposra verni, ha valaki csúnyán mert nézni a falkánk törpeméretű tagjára. De annyi biztos, hogy Tala fontos volt számomra, és hiába nőttem már ki abból a korszakból, amikor kincskeresőset játszottunk az erdőben vagy csokibéka kártyákat cseréltünk egymással, azért túl sok minden mégsem változott.
Nem zavart volna, ha mindent összesároz, elfért volna a széktámlára dobott, ázott tréningszerelésem alatt összegyűlt víztócsa mellett - a pólóból és a nadrágból még mindig facsarni lehetett a vizet az előző esti viharos edzésünk után, ahhoz pedig sosem voltam elég ügyes, sem pedig elég rendszerető, hogy megtanuljak egy hatásos szárítóbűbájt.
- Akkor jó, szerintem Harper Briggs bemászna az ablakon és letépné a fejem. Vagy legalábbis úgy hallottam, ő lesz az új csapatkapitány... A tiétek pedig marad az az arrogáns Potter. Hát nem irigyellek. - Harperrel kapcsolatban csupán viccelődtem, kedves lány volt, tudtam, hogy cseppet sem bánná, ha griffendéles diákokat edzenék szabadidőmben, akkor sem érdekelte volna, amikor még én voltam a Hugrabug csapatkapitánya. Pottert viszont nem kedveltem, ahogy általában a legtöbb griffendéles önteltségével és énközpontúságával nem tudtam mit kezdeni. Tala persze nem volt ilyen, ő valóban a bátorsága miatt került az oroszlánok közé.
- Remélem, valami ehetőt ültettél, ha már ennyit dolgoztál. Nem tudom, mondjuk kakaóbokrot. Olyan van egyáltalán? - Nem, sosem remekeltem gyógynövénytanból... sem. Ahogy gyakorlatilag semmilyen tantárgyból sem a repüléstant és az LLG-t leszámítva.
Tala megjegyzésére olyan ránc költözött a homlokomra, amit még az öreg McGalagony is megirigyelt volna.
- Egyáltalán nem vagyok szerelmes, nem tudom honnan veszed ezt a hülyeséget. - Az arcom vörösebb lett, mint a veteményesünkben növekedő paradicsomok. - Alinával barátok vagyunk és ennyi. Ő Carol legjobb barátnője, szóval... ez kizárt. Nem is értem... Komolyan... Tiszta hülyeség...

Hunter Tuttle
When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives.

minden rendben? Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: