Mától indul a következő AC az oldalon. A szabályok ugyanazok lesznek, mint a legutóbbinál. Pontosabban:
- Canon karakterekkel, akár Rowling-féle canon, akár helyi,
kötelező reagot írni.
- A karaktereid legalább felével írj legalább egy reagot, ez páratlan számnál felfelé kerekítődik. Ha tehát 8 karaktered van, úgy legalább 4 reagot várunk el, ha 7, akkor szintén 4-et kell írnod.
- A reagokat úgy osztod meg, ahogyan szeretnéd, azzal írsz, akivel szeretnéd, de nem válthatod ki úgy, hogy A-val írtam hármat is, akkor azzal megvan a három reag. A canon reagok is beletartozhatnak ebbe.
- Ha több canonod van, mint a karaktereid fele, akkor több reagot is kell írnod.
- A reagokat linkeld be! Ezt megteheted a jelenet linkjével vagy a karakter profilján található hozzászólások fül URL-jének bemásolásával is, rád van bízva, csak tudjuk ellenőrizni.
- Karakterlap nélküli karikra, amennyiben van elkészült és elfogadott multi hozzá, ugyanúgy vonatkoznak ezek a szabályok, ha nincsen, akkor természetesen egy maradási szándék jelzése elég lesz.
Jelezni vagy itt kommentben tudtok, vagy egy nekem írt PM-mel akár itt, akár Discordon (CSAK ÉN fogom vezetni a neveket, hogy ki marad és ki megy). Ha vannak multik is, akkor nem kötelező velük külön felhasználóról írni, kivéve ha nem szeretnéd, ha nyilvánosságra kerüljön, hogy ki kicsoda. Ugyanitt van most lehetőségetek multikat le is adni, ha van, akit nem szeretnétek megtartani, inaktiválással és teljes törléssel is.
Akinek érvényes kiírása van a hiányzásnaplóban, automatikusan maradni fog, ne aggódjatok, senkit nem törlünk szó nélkül!
Aki nem jelez vissza, inaktívba kerül, kivéve, ha nincsen kész karakterlapja, mert akkor azonnal törlésre!
Itt nem fogom kiírni a teljes listát, hogy ki marad és ki megy, de ha valaki felől érdeklődnétek bármilyen okból (plotok, játékok, kapcsolatok), akkor keressetek meg nyugodtan, megpróbálok segíteni
A határidő jelenleg
november 14. vasárnap, 17:00. Azért ilyen rövid időszak, mert az október 1-től írott reagokat is beleszámíjuk az aktivitásba (elvégre nem az AC idején lehet csak aktív az ember), úgyhogy hosszabbítást nem szeretnék adni. Ha valakinek bármiben gondot jelentene ez, akkor írjon PM-et nekem.
FONTOS! Ha van karakter, aki NEM marad aktív, mindenképpen figyeljetek rá, hogy külön legyen írva az, akit csak inaktívba tesztek (a későbbi újraaktiválás lehetőségével) és külön az, akit teljesen törölni szeretnétek!
LEGFONTOSABB!!! Ha sok multitok van, legyetek szívesek ne írjatok olyat, hogy "mindenkivel maradok", mert nem feltétlenül tudom nyomon követni, hogy ki kicsoda, ezért legyetek szívesek kiírni mindegyik karakter nevét! Ha itt nyilvánosan nem szeretnétek, továbbra is megtehetitek pm-ben itt vagy discordon!
Ugyanide tartozik, hogy ha vannak olyan multik, amiket még privátban sem vállaltok fel, akkor azzal a multival
reagot kell írni függetlenül attól, hogy összesítve megvagy-e a megfelelő mennyiséggel, hiszen ha nem vállalod fel, mi nem fogjuk tudni, hogy hogyan számoltál.
Fiona