Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

It'll be fun ~ Theo & Riley

Anonymous

It'll be fun ~ Theo & Riley Empty
Vendég
Szomb. Okt. 30, 2021 9:49 am
>>Az előző részek tartalmából...<<

Abba persze nem gondoltam bele, hogyha most megyünk a prefifürdőbe, akkor nem lesz rajtunk fürdőgatya, csak boxeralsó. Erre a tényre Theo hívta fel a figyelmem, akaratán kívül.
– Igen, majdnem olyan. De azt is leveheted, ha arról van szó –vontam meg aprón a vállam. Kimondva persze más volt a dolog, mint fejben. El sem jutott a tudatomig, hogy mit mondtam neki, annyira beleéltem magam abba, hogy becsempészem a fürdőbe. Nem is az, hogy segítek neki, dehogy. Hanem az érzés, hogy mutathattam neki egy olyan helyet, ahova nem igazán mehetett volna be.
– Előtte benézek és csak akkor megyünk be, ha tiszta a terep. A lebukás mindig benne van a pakliban, de nekem megéri, mert veled lehetek és neked segítek. A jó cél érdekében fogok cselekedni. –Mert ez így volt. Theo úszásoktatása minden kockázatot megért, mondhatott bárki bármit. Ezt persze nem mondtam volna el senkinek sem. Abban az esetben, ha lebukunk, úgy is azt mondanám, hogy csak meg akartam neki mutatni a helyet és kipróbáltuk a fürdőt. Ha emiatt elveszik a jelvényem, hát üsse kavics. Akkor vegyék el mindenkitől, mert az összes többi ház prefektusa is csempészett be embert arra a helyre. Kár volt tagadni.
– Persze, hogy van. Különben nem mondtam volna. Tényleg érdekel, hogy milyen az ottani suli, meg az ország. –Eddig nem volt merszem jelentkezni a programra, mert nem akartam balhét az erőm miatt. Meg senki nem volt, aki miatt odamentem volna. Most viszont a pyromágiám nem okozott gondot, mert nem szabadul el olyan sokszor, mint szokott és Theo is ott lenne nekem. Szóval minden probléma nélkül mennék én a franciai suliba, ha arról volt szó.
– Igen, tudom… –motyogtam halkan a mellkasába, mert jól esett Theo közelsége. Volt több barátom is, példának okáért Alex, vagy Nes. De a vörös hajú cserediák mindenkit beelőzött a listán. Hogy miért, azt nem tudtam volna normálisan megindokolni, ha valaki rákérdezne. Talán a képessége lehetett az oka? Nem tudnám tényleg megmondani. Inkább jobban is jártunk, hogy megindultunk vissza a suli falai közé.
– Majd meglátod, nyugi! –Biztos voltam benne, hogy egy átlagos fürdő képe rajzolódott ki Theo fejében, némi csicsával. Pedig annál sokkal jobb volt, ezt én mondhatom! Szerettem ott lazulni. S most Theot is beavathattam ebbe a titokba.
– Úgy legyen. –Kétség sem fért ahhoz, hogy a legutolsó alkalom miatt még bennem volt egy kicsit a szálka. Ezt csak úgy tudta Theo jóvá tenni, ha a következő alkalommal teljes mértékig velem marad majd. Ezért is mentem bele, hogy menjünk el bulizni, na meg persze a társaságár nem mondtam volna nemet. Hülye lettem volna.
Beérve a suliba, egyenesen a prefektusi fürdő felé indultam meg. A folyosókon csak néhány diák volt, de senki nem fordított ránk nagyobb figyelmet. A megfelelő helyhez érve, körbepillantottam még kint a biztonság kedvéért. Sehol nem volt senki, ami jó jel volt. Kimondtam a megfelelő jelszót és már nyílt is a bejárat. Bekukucskáltam és legnagyobb örömömre, bent sem volt senki. Intettem is gyorsan Theonak, hogy jöjjön befele. Kíváncsi szemekkel fürkésztem a másik arcát, hogy megtudjam a reakcióját, miután becsuktam az ajtót magunk mögött.
– Szerintem menni fog a tanulás. –Pont megfelelő volt szerintem a hely és a méret is. Ha Theo viszont másképp gondolta, hát üsse kavics. Akkor csak lazulunk. Minden zokszó nélkül kezdtem el ledobálni magamról a felesleges ruhákat és csak a boxeralsó maradt rajtam. Nem törődtem azzal, hogy összeszedjem egy kupacba a cuccom. Jó volt az ott a földön. Inkább leültem és belelógattam a lábam a vízbe.

Theo && Riley
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Pént. Jan. 07, 2022 10:50 pm
Riley & Theo

Eltelt egy nyár, hát újra találkozunk

Nincs bennem semmilyen aggodalom se azzal kapcsolatban, hogy fürdőgatyával nem készültünk, a boxer majdnem ugyanolyan, de hogy azt is levehetem? Milyen szöveg már ez? Megcsóválom a fejem, miközben Riley felé sandítok.
- Nem tervezek meztelenül fürdeni melletted, az egyébként is félreérthető lenne. - meg zavarban is lennék, attól tartok. Meg is lep, hogy ilyesmiket egyáltalán kimond, ennél visszahúzódóbbnak éreztem eddig. De talán tényleg nem zavarná, én mégis megtartanék bizonyos illemszabályokat.
- Rendben, kint őrködök majd! És ez igazán kedves tőled. - elmosolyodva pillantok szemeibe, jól esik, amit mond, hogy értem tényleg még ezt is vállalja, pedig a jelvényével játszik. Bár valószínűleg ezzel nincs egyedül. Az majd még elválik, hogy mit hoz számunkra a jövő év, hogy eltöltök-e még egy évet a Roxfortban vagy visszatérek esetleg a Beauxbatonsban. Az Ilvermorny is tetszene, de mindenhova tudom, hogy nem juthatok el. Viszont annak örülnék, ha velem tartana, már ha tényleg Franciaország mellett tesszük le a voksunkat.
Jóleső a közelsége, hogy hozzám bújik, akkor is, ha új ez az érzés, minden tette, mert eddig is már ölelt meg, de ilyen közel nem voltunk még egymáshoz. Szeretek vele lenni és tudom, hogy Ő is én velem, ahogy jól esik ujjaimmal a haját cirógatni, érezni illatát. Na de indulnunk kell lassan, így felkelünk, majd a célunk a prefektusi fürdő lesz.
- Úgy lesz! - hát higgye már el! De tovább nem bizonygatom, követem, majd ahogy ígértem, figyelek a folyosón, hogy senkinek se tűnjön fel tettünk, de azért a jelszót is elraktározom ám elmémben. Ki tudja, talán Ashel is belógok majd. Mivel Riley jelzi, hogy nincs bent senki, szabad a menet, így belépek, az ajtót behúzom magam mögött, majd wow... jön is a nagy ámulás.
- Azta! Ez aztán nem semmi! Csak azért, mert prefik vagytok, ilyesmi jár? - vigyorgok rá, miközben beljebb lépkedek.
- Nem olyan mély a víz szerintem, legalábbis innen nem látom annak. Inkább pancsolásra jó, nem úszásra. - de Ri már vetkőzni is kezd, így én is hasonlóan teszek, bár én vele ellentétben egy helyen helyezem el a ruháimat. A boxer marad, abban lépkedek közelebb én is, felé sandítva, csak röviden pillantva végig rajta, minimálisan mérve végig.
Én szedtem magamra némi izmot, ez látszik mellkasomon, hátamon és vállaimon is, de azért nem vagyok izompacsirtának se nevezhető. Nem zavartatom magam, én beljebb lépek, be a medencébe, majd gondolok egyet és hirtelen nyúlok Riley felé, kapom el karját és rántom be magammal.
- Ne ücsörögj már a szélén! - fröcskölök az arcára is némi vizet, majd lazán eldőlök, bele a vízbe, csak kezeim és fejem támaszkodik a medence szélén.
- Szóval, hogy is akartál te itt megtanítani engem úszni? Valld csak be, hogy csak okot kerestél arra, hogy ide csábíts és együtt lazuljunk. - felé sandítok, ajkamon ott van ám az a bizonyos pimasz vigyor. Ki az igazsággal!
Anonymous

Vendég
Vas. Jan. 23, 2022 11:30 am

Félreérthető? Mi lenne abban félreérthető, ha két srác meztelenül fürdik egymás mellett…? Ohh… Jobban belegondolva, valóban az lenne a dolog, szóval jobb is az, ha egyikünk sem vetkőzik le teljesen. Egyébként se látná senki sem, na meg, ha arról lenne szó elfordulnék… Vagy nem, de na mindegy is.
– Jó-jó, nah. Nem gondoltam át megfelelően és a szám megint gyorsabb volt, mint az agyam, hogy megálljt parancsoljak neki. –Mint ahogyan az a legtöbbször szokott történni. Nem véletlen kerültem párszor bajba a nagy szám miatt. Kimondtam, most már kár volt ezen agyalni, de értettem abból, hogy Theo nem meztelenkedne előttem. Az meg természetes volt számomra, hogy segítettem neki a tanulásban. Ahogyan az is, hogy felajánlotta az őr szerepét. Ezt kamatoztathatta is nem olyan sokára, mert az ölelkezés és a sulis dolgok megbeszélése után, már indultunk is a fürdő felé. Tiszta volt a terep, ahogyan a jelszót is tisztán s érthetően mondtam ki. Ahogy Theo belépett, már fürkésztem is az arcát. Kár, hogy nem volt nálam fényképezőgép. Minden galleont megért a látványa, ahogyan csodálkozott rajta. Nem irigyeltem. Én is hasonló képet vágtam.
– Még szép! Extra nyugalom és lazulás kell a sok járőrözés után. Tudod milyen bosszantóak tudnak lenni a kicsik, mikor szabályt szegnek? –Költői kérdés volt, mert szerintem tudta rá a választ. Én viszont túlságosan is vajszívű voltam… a Mardekárosokon kívül mindenkivel. Ők megérdemelték a büntetéseket.
– Majd meglátod. –Persze, volt benne igazság, de úgy gondoltam, ha alapból nem is tud semennyire sem úszni, inkább sekélyebb helyen kezdjen el tanulni, mintsem a legmélyebb tóban. Kezdésnek minden víz megfelelő és majd idővel menetelhetünk előrébb. Ahogy viszont beljebb ment, lopva pillantottam végig rajta. Nyakának vonala csábítóan hívogatott, ahogyan izomzata sem kerülte el figyelmem. Én is próbáltam kondiban maradni és felszedni magamra némi plusz izmot. Szerintem sikerült, de annyit nem nézegette magam a tükörben, hogy érdemlegesen meg is tudjam mondani. Másnak meg nem mutogattam magam. Az hülyén vette volna ki magát, ha odaállítok Alex elé, hogy: „Hé! Izmosabb lettem tavalyhoz képest?” szöveggel? Bár…? Gondolataim közül viszont szó szerint kirántottak. A csobbanás hirtelen jött, picit vizet nyeltem is és az sem segített, hogy újabb adagot kaptam az arcomba. Ezt viszonoztam is, mert lefröcsköltem a vöröst.
– Azt még magam sem tudom, de kétség sem fér ahhoz, hogy meg akartam mutatni a helyet. Viszont, ha nem is akarsz tanulni, lazulhatunk is. Úgy is meg akartam kérdezni valamit. –Közelebb mentem hozzá és úgy fordultam, hogy a mellkasom legyen a kád szélénél. Kikönyököltem a szélére és megtámasztottam a fejem. Féloldalas mosolyt villantottam Theo felé és ki is böktem neki a kérdést. –Kedves Theo! Nyilatkozz: van-e már barátnőd? –Kicsit sem hátsószándékkal kérdeztem ám meg, dehoooooooooogy!!!!

Theo && Riley
Anonymous

Vendég
Vas. Jan. 23, 2022 12:06 pm
Riley & Theo

Megismertem már Rileyt ahhoz, hogy tudjam, amit mond, az valóban úgy van. Sokszor hamarabb beszél, mint gondolkodna, így csak vigyorgok rá, jelezve, hogy nem gond, azért vagyok én, hogy olykor kettőnk helyett is gondolkodjak. A prefektusi fürdőbe érve neki is vetkőzöm, de ahogy mondtam, a boxer marad, akár csak rajta. Igazság szerinte jobb ez így, a fivéremen kívül más srácot még egyébként se láttam meztelenül és nos, Asht is régen. Amikor... amikor legutóbb rajtam alsó se volt, Ő akkor is magán hagyta, nem engedte, hogy megpróbáljam legalább valamennyire viszonozni azt, amit adott és bár azóta eltelt némi idő, nem beszéltünk róla, egyre nehezebben tartom magamban, hogy ne hozzam fel, hogy ne próbáljak meg... Nem szabad most erre gondolnom. Járőrözés igen, Ri arról beszél, rá kell most figyelnem.
- Sejtem. A kicsik mindenhol bosszantóak. - vigyorgok rá, majd behúzom a vízbe is magammal, hogy ne ücsörögjön már a szélén, hát úszást beszéltünk meg. Bár elnézve a víz mélységét itt aligha lesz úszás, de pancsolás még lehet, így el is kényelmesedem, miközben csak kacagok, hogy kapok én is némi vizet az arcomra. Nem zavar.
- Tanulhatunk, csak fejtsd ki kérlek, hogy itt hogy. - pillantok felé, amikor viszont jelzi, hogy kérdezne, kíváncsian tekintek rá. Így, hogy oldalasan van nekem, én is hasonlóan teszek, mint ahogy az előbb Ő tette, lopva mérem fel magamnak. Változtunk mindketten, most már egyre kevésbé tűnik gyerekesnek, mégha a jelleme az is. Inkább szerethető. És ekkor hangzik el a kérdés, amire már szélesen vigyorgok és kissé közelebb csúszom hozzá, hogy mellette támaszkodjak meg a medence szélébe, de felé vagyok fordulva teljes testemmel.
- Miért is érdekel ez Téged, Riley? - érdeklődve fürkészem arcát, majd végül megvonom vállaimat.
- Amúgy nincs, már tudnál róla, megírtam volna. Egyébként se vagyok biztos benne, hogy barátnőt akarok. Nem csak a nőkhöz vonzódom... - és ki nem mondom, de talán ott van kettőnk között a levegőben kimondatlanul is: "és tudom, hogy te se". Ash óta biztos vagyok benne, hogy mindkét nem érdekel, na meg ott van Fabien is. Nehéz ez, jelenleg a hormonok túl erősen dúlnak bennem, és ezek szerint Riben is. Eleinte úgy néztem rá, mint egy kisfiúra, de most már kezdem némileg máshogy látni.
- Tudom, hogy tetszem neked... - pimasz lesz a mosolyom, miközben arcát fürkészem, de nehezemre esik megállni, hogy ne érjek hozzá, csak egy kicsit... Jobbom felé is nyújtom, hogy megcirógassam vállát ujjbegyeimmel, majd végül ismét vigyorgok és beletúrok hajába, aztán fejet csóválva eresztem el.
- Kamaszok vagyunk, ez normális. - gondolom nem csak én vagyok az, aki iránt vonzódást érez, hát én se csak vele kapcsolatban érzek hasonlót, ezért se tulajdonítok ennek különösebb jelentőséget. Ash is sokakkal volt együtt, nem véletlen, szóval... jó ez így, nem?
Anonymous

Vendég
Vas. Jan. 23, 2022 1:58 pm

Úgy bizony, bosszantóak voltak a kicsik! Jól esett, hogy Theo is helyeselt a költői kérdésemre, ráadásul én még bólogattam is neki, még inkább megerősítve a szavaim. Nem is véletlen az, hogy nekünk ekkora fürdő jár a munkánk miatt. Itt egyébként is el lehet lazulni, meg sok habot lehet csinálni. Mindenféle jóval el van látva szerintem a hely ahhoz, hogy ne legyen panaszunk. Csak hát úszásra tényleg nem éppen megfelelő és ezt Theo akárhányszor emlegeti, én magam is kezdtem elhinni. Szemeimet forgatva nyitottam meg inkább jobban a vizet és a színes löttyöket adó csapokat. Akkor lazuljunk, nekem olyan mindegy volt, hogy mit csinálunk, ameddig vele lehetettem. Nem kéne ennyire ragaszkodnom hozzá…
– Ahh mindegy, hagyjuk. Majd találok valami másik helyet. Most inkább élvezd a vizet és a habokat. Meg tuti van valami lazító és nyugtatófüzet is ezekben a csapokban, mert én, mikor kimászok innen, olyan vagyok, mint aki be van szívva. Tökre ellazít és megnyugtat minden téren a fürdő. Vagy csak beképzelem… hmm… Mindegy. Most legalább megtudod a fürdési szokásaim. –Zavartan pislogtam rá azután, hogy elzártam az összes csapot. A víz kellően meleg volt, a habok pedig kellő mennyiségben elleptek minket. Fura érzés együtt fürdeni egy másik sráccal. Mármint kádban. A tusolás az más. Ott van elválasztó fal, vagy ha nincs is, akkor is kellő távolságban volt a másik fél. Nem úgy mint most Theo. Arra nem számítottam, hogy kérdésem miatt közelebb húzódik hozzám. Zavarba ejtő volt a vigyora is. A közelsége nem, mert akkor nem ölelném meg random módon, ha nem szeretném a közelemben tudni.
– Hát csak… izé… –Adnám meg a választ, ha én magam is tudnám a kérdésem kiváltó okát. Csak mégsem tudtam, de szerencsére Theo megadja a normálisnak mondható választ.
– Tuuuuuuudom, de ez olyan dolog is lehet, amit az ember személyesen mondana el a barátjának. Hmm, értem. Akárki is lesz melletted, piszok szerencsés lesz. –Őszinték voltak felé intézett szavaim. Theo kedves, normális, pyromágus és valami félisten kinézettel rendelkezik. Ki ne akarná magának!? Csak az, aki hülye volt. Kijelentése viszont hidegzuhanyként ért. Erre nem számítottam. Ahogyan arra sem, hogy hozzám fog érni. Végigfutott rajtam a hideg, karjaimon felállt a szőr. Szerencsére nem láthatta a másik, mert gyorsan a vízbe rejtettem őket, de kijelentése még mindig élénken bennem volt. Ennyire azért nem lehet nyilvánvaló a dolog…
– Mi?! Dehoooooooogy. Tetszik nekem, hogy velem vagy, meg hogy foglalkozol velem. De az, hogy vonzódnám hozzád, pfff…. képtelenség… –Totál hazugság az egész. Kegyetlen és felesleges magyarázkodás volt ez az egész, mert hát beletrafált. Mégsem mondhattam meg ezt neki nyíltan, mert az milyen lenne már!? Nomális… az meg nem én voltam.
– Miért, én tetszem neked? –Dobtam vissza a kérdést, ha már itt tartottunk. Azt persze észre se vettem, hogy ösztönösen közeledtem felé. Már már az ajkai közé suttogtam a szavakat, szinte csak egy papírlap fért volna be kettőnk közé. Nagyot nyeltem, féltem válaszától… Mert közben kezem is megindult felé és a víz alatt, oldalán simítottam végig. Fogalmam sincs, hogy a későbbiekben hogyan is lesznek a dolgok, de tudnom kellett a választ tőle is.

Theo && Riley
Anonymous

Vendég
Hétf. Márc. 07, 2022 12:32 pm
Riley & Theo

Nekem is jól esik a lazulás, bár nem fáradtam el igazából semmibe se, mégis jó itt. A prefektusok piszkosul szerencsések, hogy minden nap itt fürödhetnek. Hmm, lehet, hogy nekem is pályáznom kellene a pozícióra? Vagy hogy van ez? Még nem agyaltam rajta… eddig.
- Te Riley, hogy lettél prefektus? És mikor? - már évek óta az vajon? Érdeklődve pislogok felé, meséljen már! Ezután hallgatom a hellyel kapcsolatos észrevételeit és csak jót mosolygok rajta, hogy milyen hosszan kifejti a hely jótékony hatását. De szerintem is akad itt valami lazítós cucc, mert egészen elernyedtek az izmaim. Kellemes itt.
- Nagyon jó kis hely, el bírnám képzelni otthonra is. - hümmögök megállapítva. Talán majd szóba hozom Ashnek is, hogy valahogy jusson el ide - vagy megkérem Rit, hogy hozza be Őt is, természetesen az én társaságomban - és nézze meg magának a fürdőt, hogy utána otthon megcsináljuk a sajátunkat. Lehet hasonlatos, de mégis jobb. Mert mindig, mindent lehet hová fokozni.
A csapok elzárása után jólesőel dőlök hátra kis ideig, de amikor kérdez, akkor már nem bírom megállni, hogy felé ne forduljak, hogy közelebb ne menjek. No nem túl közel, de mégis eléggé ahhoz, hogy ismét zavarba jöjjön. Jól áll neki, ha elpirul, rettenetesen aranyos így.
- Én szerintem megírtam volna, de aztán ki tudja. De kössz, jól esik, hogy ezt mondod, bár nem tudom, hogy mennyire lenne szerencsés lekötnöm magam. A bátyám se teszi és tök jól elvan így. - bár Fabian egészen másként vélekedett erről az egészről. Nem tudom, tanácstalan vagyok, de nem akarok ezen tovább kattogni, mert Riley megjegyzése és viselkedése is egyértelművé teszi a számomra, hogy bejövök neki. Ideje ezzel szembesítenem, miközben ujjaimmal is puhán simítok végig hozzám közelebb lévő vállán. A reakciója viszont meglep. Nem feltétlenül az azonnali tagadás, hanem kezeinek mozdulata, majd az a bizonyos utolsó szó, mely visszhangzik a fejemben. Aprót nyelek is rá, visszahúzom mancsom. Képtelenség… igen, ezt mondta.
- Igen? Akkor bocs, valamit félreértettem. - oké, most én jövök zavarba, mert ez akkor így most egészen kellemetlen és bassza meg, fáj is. De akkor minek kérdez vissza egyáltalán? Hogy szívja a vérem?
- Tök mindegy nem? Úgyis részedről képtelenség… - mondom ki én is azt a szót, amit az előbb Ő ejtett ki ajkai közül, emlékeztetve rá, hogy pontosan mit mondott és éreztetve, hogy rosszul esik ezt hallani. Vajon neki is? Vagy nem foglalkozik vele? A közelségére mégse számítok, így kissé megdermedek, talán meg is feszülök, miközben ránézek, egyenesen bele a szemeibe. Érzem, hogy ajkaim kiszáradnak, mi a fenét művel? Képtelenség! Igen, ezt mondta! De vagyok olyan hülye, hogy el is hiszem? Összezavar…
- Mit csinálsz? - hangom hirtelen lesz halkabb, szinte suttogok, miközben megérzem oldalamon kezét. De nem tolom el, kicsit passzívvá válok, talán tőlem szokatlan mód el is pirulok? Mit művel velem? Túl közel van… nagyon közel, mégis le kell pillantanom ajkára, csak egy kicsit, de szívem is úgy kalapál, hogy majd kiugrik a helyéről, a víz pedig körülöttünk melegebb lesz. Az erőm némileg elszabadul, mégse égető még a víz, de határozottan forró fürdőt veszünk.
- Ri… - mit is akarok most mondani? Játszik velem? Csak szórakozik? Vagy mégse? Agyalok, kattogok, majd lassan közelebb csusszanok, hogy ajkam az övére tapasszam. Zavartan ízlelem meg Őt puhán, de nem tolakodok sehova nyelvemmel, csak puszilom némileg, már ha hagyja, végül visszahúzom a fejem, majd cseppet idétlenül elmosolyodom.
- Talán egy kicsit. Miért olyan meglepő? Jól nézel ki és jó fej vagy, meg aranyos! - vonogatom meg vállaimat, de közel maradok. Nem akarom, hogy elmenjen, se azt, hogy befejezze a cirógatást. Ég a helye, ahol megérintett, visszavárnám kezét. Ugye visszakapom még egy kicsit? A fenébe Theo, ne legyél már ennyire passzív! Elveheténm, amit akarok, ahogy Ash tenné, de én nem vagyok Ash…
- Képtelenség? - muszáj ismét megkérdeznem. Tényleg az? Ha igen, mondja ki újból és… és távolabb megyek, én esküszöm megteszem, de ha nem… Én is emelem a víz alatt picit kezem, hogy oldalára csúszassam ujjbegyeimet, majd aprót nyelek, akaratlanul is picit benedvesítem nyelvem hegyével ajkam és bal kezem lassan odasimul a puha bőrre, majd rá a derekára, ujjaim pedig lustán mozdulnak, kedveskedve simogatnak. Tök ciki ez az egész, de jó, hogy nem látom magunkat kívülről, elsüllyednék!
Anonymous

Vendég
Vas. Ápr. 03, 2022 2:07 pm

A prefektusi dolog elég érdekes egy téma. Nem mindenki alkalmas rá, legalábbis nekem ezt mondták, mikor jelentkeztem. Ez is csak azért jutott eszembe, mert Theo megkérdezte hogyan is lettem az.
– Ötödévesen választottak ki, mert az igazgató szerint méltó voltam rá. Azt ne kérdezd, hogy mit látott bennem, de ezért a fürdőért megéri prefektusnak lenni. –No meg az éjszakai sétákért, amiket büntetlenül tehettem meg minden egyes alkalommal… amikor járőrszolgálatban voltam. Az is több volt, mint a semmi. Ha el is kaptak se származott belőle baj, mert tudták, hogy prefektus vagyok és sétálhattam a folyosókon.
– Miért, mekkora házatok van, hogy egy ekkora fürdő beférne oda? –Szemeimet kíváncsian fúrtam Theoéba, mert valahogy nem bírtam elképzelni azt, hogy egy ilyen hely, mint a prefektusi fürdő, beférne az otthonukba. Igaz, hogy keveset tudtam lakhelyéről, de azt valahogy tényleg hihetetlennek tartottam, hogy akadna ekkora hely. Hacsak nem egy kastélyban laknak. Vagy csak magára a lazítós cuccokra gondolt? Ahh, magyarázza meg, legyen szépen gondolatolvasó, mert én nem tudtam most kifejezni magam ilyen téren.
– Örültem volna neki, ha megteszed, de akkor se lettem volna mérges, ha személyesen vallod be. A bátyád elég érdekes figura lehet akkor. Lehet azért nem köti le magát, mert még nem találta meg az igazit. Ezt úgy is csak ő tudhatja igazán. –Csak futó dolgokat hallottam a tesójáról, meg látásból ismerem, de megkellett hagyni, hogy ugyanolyan jóképű, mint Theo. Nem véletlen, hogy testvérek. Mégis, nekem a velem szemben lévő vörös tetszett jobban. Szavaim és tettem pedig olyan szinten mondtak egymásnak ellent, hogyha a hazugságba bele lehetne halni, most rögtön elragadna a halál. Ha nem tetszene nekem, nem kérdeztem volna vissza és kezem nem épp az oldalát cirógatná. Pánikolni kezdtem, hogy most fogja magát, kimászik innen és lelép. Miért mondtam azt, hogy képtelenség? Pedig minden porcikám kívánta a másik közelségét… Nyüsszenteni akartam, mint egy pánikba esett kutya, aki megbánta tettét. Talán emiatt kérdeztem vissza azonnal. Válasza viszont elmaradt, illetve nem is erre számítottam. A visszakérdezéséből azonnal leeshetett volna, hogy én tetszem neki, de amilyen hülye voltam a szerelemhez, nagyon nem voltam így képben. Aprót sóhajtottam, aztán megéreztem ajkait az enyémen. Picit ledermedtem. Fogalmam sem volt, hogyan kellett volna ezt lereagálni. Szívem hevesebben kalapált, a víz melegségét én is éreztem. Szinte már gőzfürdőt vettünk, mert az én erőm is elszabadult. Ajkait viszont nem akartam elengedni. Óvatosan nyitottam sajátjaim és ízleltem meg Theoét. Puha, édes. Pont, amilyennek képzeltem. Ujjai érintése bizsergett a bőrömön. Finom, mintha égető lenne, de mégsem. Kérdésemre választ is kaptam, habár a csókot követően csak. Nem gondoltam volna, hogy valaki ilyesmiket mond majd nekem, de láthatta rajtam, hogy jól estek szavai. Halványan el is mosolyodtam és ösztönösen húzódtam közelebb hozzá, ha egyáltalán volt még közöttünk távolság, amit ki lehetett szorítani.
– Mert nem gondoltam volna Theo, azért… –Apró sóhaj hagyta el a szám. Újra kimondta azt a szót, amit én „vágtam” nem olyan rég fejéhez. Talán pici csókjának viszonzása egyértelművé tette számára, hogy nem hazudtam, de úgy éreztem, választ érdemelt. Szavakkal és tettekkel is.
– Igen, képtelenség. Képtelenség, hogy ne vonzódnék hozzá és ne lennék fülig szerelmes beléd Theo. –Simogatása jól esett, amiket derekamon hajtott végre. Kicsit… jó, nagyon is zavarban voltam emiatt, de ha eddig nem is, most már teljes testemmel a másiknak simultam. S hogy miért? Mert akartam, hogy érezze azt, amit elért vele, mert megtette hatását vele. Bal kezem sután simogatta tovább az oldalát, jobbommal viszont óvatosan fogtam tarkójára. Picit húztam csak magam felé, de ajkait akartam. S ha engedte, el is vettem azokat egy csók formájában, ami talán most hosszabb ideig tart majd, mint az előző.

Theo && Riley

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: